- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
kuzum ne alakası var şu yaşadıklarının mesleğinle atalarımız ne demiş büyük lokma ye büyük konuşmaAllah benim gibi eğitimcilerle karşılaştırmasın inş çocuklarınızı
Bu anal ilişkinin ön hazırlığı olmuyor bu durumda. Açık açık yazıyorum ıslak bile değil eşi,canı acıyacak,lap diye yapıyorsa bu dahada kötü. Her halukarda istemediği birşeyi yapıyor.Başta söz verip ilişki ortasında oraya yöneliyor ikna etmeye çalışıyorsa evet bu zorla oluyor.
Ama kollarını tutup, ağzını kapatıp tecavüz edercesine yapıyor da demek değil bu.
İlişki isteyerek başlıyor adam kendini tutamayıp sözünden cayıp anala gidiyor olay bu.
Şeytana uyuyor yani.
Sonrasında pişmanlık duyup tutamıyorum kendimi demesi açıklıyor her şeyi.
En baştan ortada tecavüzümsü bir durum olsa kadın aynı yatakta ön sevişmeye bile yanaşmaz diye düşünüyorum.
Tecavüz bu yahu!
Hangi kadın zevk alır da davetiye çıkarır?
Bir umut sözlere inanıp eşinin temiz geçmişine bakarak ona şans veriyor işte.
Bile isteye başlıyor sevişme.
Düzeldi artık umuduyla..
Tek bir soru bu tecavüz müdür
Ay bende aslinda böyle yazmayi düsündüm ayni düsünceler benimde ilk aklima gelen seylerdi. Sonra yazmadim, ama siz dile getirmissiniz sagolun. Bencede aynen bu tür eylemleri yapan kisiler önce cevresinde en yakinina yaparak basliyor sonrada kücücük evlatlarimiza el uzatip eylemlerini coluk cocuk üzerinde uyguluyorlar. Zaten belli deyilmiki adam hamile esinin hayir demesine karsi koymasina ragmen zorla yapiyor ve karsisindakinin karsi koymasi istememesi, aglamasi, aci cekmesi bu adami daha cok zevke getiriyorki ayni seyi tekrar tekrar zorla yapip duruyor. Patlamaya hazir bir bomba gibi her an her yerde cocuklara gencecik kizlara ve erkek cocuklarina ayni seyi yapmaya hazir bir potansiyel sapik aramizda dolasiyor iste.Böyle sapık adamlar ileride kendi çocukları da dahil başka çocuklara da zarar verebiliyor. Size o zavallı halinizde tecavüz ediyor. Yani savunmasız birine tecavüz ediyor. Pedofilinin temelinde de bu var. Bir sonrakine izin verirseniz siz de suçlusunuz. İzin vermeyin. Zorluyorsa boşanın.
Sayfalari okudum. Dayak vsnin olmadigini yazmis yani fiziksel bir zorlama, dayak yok, oyle birsey yaparsa bosanacagini yazmis. Konu sahibinin zorlama dedigi sey esinin, bir onceki yorumumda yazdigim sozlerle yalvarmasi. Zorlama zorlama diyince herkes fiziksel zorlama olarak dusundu bence.
Bu derece istemeyen insan yalvariyor diye zorla yapmaz.
Evet başta kadın istediği veya fırsat verdiği için buna davetiye çıkarmış oluyorBu hiç bir suçu olmayan, eşine en ufak davetiye çıkarmayan bir kadın yaşadığında tecavüzdür.
Ama eşinde böyle bir alışkanlık yokken ona ilk başta tamam diyerek anal hazzını yaşatma gibi
bir hatayı yapan kadın için tecavüz diyemem ben.
Bence adam başlarda kadının da hoşuna gidiyor sandı iyice alıştı.
Şimdi de engel olamıyor kendine.
Kadın da hatasının farkında olduğu için eşinin düzelmesi için bir umut bekliyor zaten.
Ben birine gay, sapık, katil, tecavüzcü demeden önce çok boyutlu düşünürüm hanımefendi.
Sıfat koymak, etiketlemek kolay olandır çünkü.
Önce aynaya bakıp ben ne ettim diyeceksin.
Bir bireyi son iki ayı ile değil başından beri her şeyiyle değerlendireceksin.
Bu anal ilişkinin ön hazırlığı olmuyor bu durumda. Açık açık yazıyorum ıslak bile değil eşi,canı acıyacak,lap diye yapıyorsa bu dahada kötü. Her halukarda istemediği birşeyi yapıyor.
Ayrıca kaç kez belirtti zorla yapıyor,itebilsem isterdim vs diye. Bizde okuduğumuza yorum yapıyoruz. Konu sahibi ağladım diyor,ilişkiden zevk alarak ,isteyerek yapsa ,canı acımasa ağlamaz değil mi? Canıni acıtarak,istemediği eylemi yapması tecavüz değil de ne?
Iki tarafta ister hazırlik yapılır,ne istiyorlarsa yaşanır o ayrı (günah,sağlık vb durumlarda iki kişiyi bağlar tabi) ama zorlamayla yapılan şey bambaşka bir hal alıyor.
Bunlarıda niye yazıyorum bilmiyorum zira konu sahibi tutturmuş gidiyor,eşim çok iyi biridir diye diye.
Evet kesinlikle böyle başta müsade ederek ben sebep oldum ama sonra istemedim pişman oldum şimdide istemiyorum dememe ragmen önüne geçemiyorum ya nolurlarla pes ettiriyor yada zorluyorBaşta izin verdiği bir şeyi sonrasında istemiyorum dediği halde yapıyorsa zorluyor demesi çok doğal.
Başka bir adı yok çünkü..
Tecavüzcü ağır bir itham oluyor bana göre.
Çünkü kendisi bu konuda başta rıza göstererek eşine bu hazzı yaşattığı için hatalı ve bu açıdan suçluluk
hissediyor.
Adamın böyle huyu yoktu ben alışmasına sebep oldum modu bu.
Tümüyle kendini arındırsaydı o da tecavüzcü pislik deyip direk boşanmaya giderdi muhtemelen.
Evet başta kadın istediği veya fırsat verdiği için buna davetiye çıkarmış oluyor
iyi geceler utanç duydum şu mesajınızin ilk kısmından
Ben de inanamadim. Tekrar tekrar okudum. Midem bulandi.Evet başta kadın istediği veya fırsat verdiği için buna davetiye çıkarmış oluyor
iyi geceler utanç duydum şu mesajınızin ilk kısmından
Ve siz egitimcisiniz ve sizi beğenen bazıları da öyle !
Bu hiç bir suçu olmayan, eşine en ufak davetiye çıkarmayan bir kadın yaşadığında tecavüzdür.
Ama eşinde böyle bir alışkanlık yokken ona ilk başta tamam diyerek anal hazzını yaşatma gibi
Evet kesinlikle böyle başta müsade ederek ben sebep oldum ama sonra istemedim pişman oldum şimdide istemiyorum dememe ragmen önüne geçemiyorum ya nolurlarla pes ettiriyor yada zorluyor
aynı şeyleri yazmaktan o kadar yoruldumki sırtımın agrısından ölüyorum koltuga kıvrılıp yattım uyumak istiyorum sadece, derdimi anlayıp destek olan arkadaşlardan Allah razı olsun asıp kesenlerde saolsun ne deyim
Partneri istemediği şekilde ilişkiye giriyorsa bu tecavüzdür. Aması yoktur.Bu hiç bir suçu olmayan, eşine en ufak davetiye çıkarmayan bir kadın yaşadığında tecavüzdür.
Kadın da hatasının farkında olduğu için eşinin düzelmesi için bir umut bekliyor zaten.
Ben birine gay, sapık, katil, tecavüzcü demeden önce çok boyutlu düşünürüm hanımefendi.
Sıfat koymak, etiketlemek kolay olandır çünkü.
Önce aynaya bakıp ben ne ettim diyeceksin.
Bir bireyi son iki ayı ile değil başından beri her şeyiyle değerlendireceksin.
Hatta sizden ve dusuncelerinizden midem de bulandi ekleyeyimCımbızla seçmekte üstünüze yok.
Derde davetiye çıkarmak diye bir şey olmuş bu evet.
Kendi de başta tamam dedim ben yaptım hoşuma gitti sandı demiş zaten.
Sıkışıp kaldığınızda hep aynısını yaparsınız ıtanc dıydım. :)
Ben de hamile ve üzgün bir kadını neresinden vursam acaba diye kıvranışınızdan utanç duydum bayan. İyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?