Çok utanıyorum

Yapar efendim yapar kuldur beşer şaşar.
Müslümanız Elhamdülillah haram olduğunu bile bile yaptığımız onlarca şey yok mu?

Keşke yapmasak keşke olmasa ama oluyor işte.
Ne yapalım?

Ölelim bence.

Ona da eyvallah ama o zaman adamla bir olup bu işi yapıyosa beni zorluyo demicek.Diyosa da adama tecavüzcü dendiğinde burda onu savunmayacak.Zorla ilişki tecavüzdür bunun başka açıklaması yok ve savunması da yok.Yani ben hem evlilik içi tecavüz yaşıyorum ama kocam da iyi bi insan diyosa burda bu lafları da dinler önce kendi gözünde nereye koyuyo kocasını ona karar versin madem.Diyorum ya neyden rahatsız kendi de anlamamış hala.

Ve savunan saçma sapan laflar vuran ve bunun bir tecavüz olmadığı konusunda artık direten kişi de eğitimci!

Allah aşkına siz bi konuda neyi savunuyorsunuz?

Ben bu konuda kadının analığına, mesleğine kadar dil uzatanlara soruyorum.
İnsanlığınız öldü mü?

Kadın bir hata ettim başta izin verdim şimdi bundan vazgeçtim söz diyor ama yine şeytana uyuyor
sonra pişman oluyor diyor.

Yok eşin gay, yok niye çocuk yaptın, yok bunun nesini normalleştiriyorsun.
Yahu normal görse dert diye gelip açar mı buraya.

Kocam böyle değildi.
Ben izin verdim eşek kafam şimdi pişman olup aynı yere dönüyor.
Düzelmesi için savaşcam olmazsa boşancam diyor.

Hala yok boşanmıyorsun yok memnunsun çocuğu düşünen yok.

Soruyorum siz neyi savunuyorsunuz?

Bir de incitmeyin kadını diyenler evde tecavüze uğrayan kadınlarmış ahahah çok güldüm yaa..

Çok şükür bir insanı incitme demem için aynısını yaşayıp boyun eğmem gerekmiyor.
Hala o kadar insan olduğum için mutluyum.

Bir sey dikkatimi cekti. 1 ay once bir konu acmissiniz. Kayganlastirici jel sormussunuz. Yani oyle zorlama durumu olsa jel araştırmazdiniz diye dusundum şimdi
Hayır orda yasak kalkmıştı ama progestanın etkisi oldugu için aşırı kuruluk vardı dr sıkıntı yok dedi ama olamadı bi türlü kuruluktan onun için sordum anal için değil

konu sahibi ilkinde kabul ettiğini sonrasında eşinin zorla yaptığını yazmıştı ilk sayfalarda

Sayfalari okudum. Dayak vsnin olmadigini yazmis yani fiziksel bir zorlama, dayak yok, oyle birsey yaparsa bosanacagini yazmis. Konu sahibinin zorlama dedigi sey esinin, bir onceki yorumumda yazdigim sozlerle yalvarmasi. Zorlama zorlama diyince herkes fiziksel zorlama olarak dusundu bence.
Bu derece istemeyen insan yalvariyor diye zorla yapmaz.

Bir sey dikkatimi cekti. 1 ay once bir konu acmissiniz. Kayganlastirici jel sormussunuz. Yani oyle zorlama durumu olsa jel araştırmazdiniz diye dusundum şimdi
Onu bende gördüm ve söyle düşündüm sanırım adam önce normal ilişki istedi ancak hamilelikte kuruluk olabilir bu sefer de anal istedi diğeri olmayınca

Boşanmayacam diyorsanız ki ,bunun zorla yapılması isterse dünya iyisi bir adam olsun boşanma sebebidir.Şu an bizim yapabilecegimiz bir şey göremeiyorum ortada.Konuşarak düzeltebilirsiniz diyecegim ama o da zor gibi görünüyor.Erkek bu bir kere evet dedimi maalesef gerisini hep istiyorlar.

Oda geldi aklıma dedim heralde öyle şeyler izlio ondan böyle oldu her yere baktım aşırı işkolik bi tip hep işle ilgili ve bebekle ilgili şeyler haftaları takip etmiş isim bakmış farklı bişey yoktu
Canım izlemek isteyen heryerde izler izledikten sonra kayıtları siler vs...

Izin verme sakın bidaha böyle biseye,yazık sana,gururuna,onuruna...Bende hamileyim ilk üç ay bize de yasaktı sonrasında eşim hep korktu ve her gece beni öptü uyudu, 8 aydır kankayiz ve çok mutluyuz , insan olan hem eşine hem bebeğine saygısından biraz uckurunu tutar hayatta herşey cinsellik değil ve senin eşinin yaptığı ayrıca sapıklık kendine dikkat et lütfen...

Cinsel taciz; cinsellik temelli her türlü tutum ve davranış cinsel taciz kapsamında yer almaktadır. Kanunlara göre suç olarak sayılan cinsel taciz evlilik birliği içerisinde eşe yapılması durumunda da boşanma sebebi olarak sayılmaktadır.

Cinsel saldırı; bireylerin bedensel bütünlüğünü bozacak her türlü cinsel davranış cinsel saldırı olarak adlandırılmaktadır. Eşi rızası olmadan cinsel ilişkiye zorlamak bu kapsamda yer alır.

Tecavüz; kişinin rızası olmadan vücuda herhangi bir organ veya maddenin sokulması tecavüz kavramını açıklamaktadır.

Evlilik içerisinde eşin rızası olmadan cinsel ilişki kurulması durumunda eşin yapacağı şikayet neticesinde bu durum boşanma davası içerisinde boşanma sebebi olarak gösterilebileceği gibi bu davranışı gerçekleştiren kişi cezai yaptırımla da karşılaşmaktadır.

Boşanma davalarına sıklıkla konu olabilen bu tür davranışlar; eşi ters ilişkiye zorlamak, eşin rızası olmadan ilişkiye girmek, eşle sapkın cinsel fanteziler gerçekleştirmek, eşi fuhuş yapmaya zorlamak, eşin isteği olmadan cinsel saldırı yapmak, eşin bedensel bütünlüğünü bozacak davranışlar gerçekleştirmek, eşe isteği olmadan oral ilişkiye zorlamak… gibi pek çok cinsel suç kapsamına giren davranış boşanma davalarına konu olabilmektedir.

*alintidir.

Tek bir soru bu tecavüz müdür

Günahını geçtim sağlık açısından oldukça sıkıntılı birşey anal seks en son 13 yaşında ki kız çocuğuna bakire diye başları belaya girmesin diye 26 tane boyu posu devrilesice şerefsiz haysiyetsiz ahlaksız yaratık (hepsi iyi konumlarda iş sahibi hatta 1 tanesi ilk okulu müdürü ) küçük çocuğa anal yoldan tecavüz ettiği için zavallı yavrum 4 defa ameliyat olmak zorunda kalmış

Bir daha asla izin vermeyin böyle bir şeye gerekirse kovun evden yine akıllanmazsa polise şikayet edin lutfen.

Böyle erkeklerin alacaksın eline kalın bi odun sokacaksın makatina kanatana kadar işkence edeceksin.

Başta izin verdiği bir şeyi sonrasında istemiyorum dediği halde yapıyorsa zorluyor demesi çok doğal.
Başka bir adı yok çünkü..

Tecavüzcü ağır bir itham oluyor bana göre.
Çünkü kendisi bu konuda başta rıza göstererek eşine bu hazzı yaşattığı için hatalı ve bu açıdan suçluluk
hissediyor.
Adamın böyle huyu yoktu ben alışmasına sebep oldum modu bu.

Tümüyle kendini arındırsaydı o da tecavüzcü pislik deyip direk boşanmaya giderdi muhtemelen.

Özür diledi canım midem kötüydü nane limon yapmış meyve soyuyor şimdi konuşmuyorum oda gönül almaya çalışıyor bi süre konuşmak istemiyorum

Katı tavır koyun artık bu saatten sonra.
Bebeğe bişey olursa napıcaksın diye sorun
Ayrı yatın bi süre
Kaybetmekten korkuyorsa sizi ayrılıkla tehdit edin
Ama lütfen taviz vermeyin artık

Zorla yaptığı için bu bir tecavüz. Yahu insan sevmese bile bir insana böyle bir muamele yapmaz. Bence siz de yeterli tepki vermemişsiniz ne demek ağladığımı ışığı açınca gördü hiç mi bişey söylemediniz öylece gıkınız çıkmadan beklediniz mi.
Bir de nasıl farklı birine dönüşüyor olabilir onu da anlamadım seks isteyen herkesin aklı uçup gidiyor mu kurt adam mı oluyor bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…