- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Başta söz verip ilişki ortasında oraya yöneliyor ikna etmeye çalışıyorsa evet bu zorla oluyor.
Ama kollarını tutup, ağzını kapatıp tecavüz edercesine yapıyor da demek değil bu.
İlişki isteyerek başlıyor adam kendini tutamayıp sözünden cayıp anala gidiyor olay bu.
Şeytana uyuyor yani.
Sonrasında pişmanlık duyup tutamıyorum kendimi demesi açıklıyor her şeyi.
Aynen böyle canım
Yapar efendim yapar kuldur beşer şaşar.
Müslümanız Elhamdülillah haram olduğunu bile bile yaptığımız onlarca şey yok mu?
Keşke yapmasak keşke olmasa ama oluyor işte.
Ne yapalım?
Ölelim bence.
Ve savunan saçma sapan laflar vuran ve bunun bir tecavüz olmadığı konusunda artık direten kişi de eğitimci!Bu sitede ne zaman şaşırdığım, bu kadın buna nasıl izin verir, karşı taraf nasıl böyle yüz bulabilir, bu kadın nasıl oluyor da bu saçmalıkları yaşıyor ama bir o kadar da aciz kalıyor diye düşündüğüm bir konu olsa konuyu açan kadınlar eğitimci çıkıyor. Ya öğretmen ya başka birşey ama eğitimci yani. 10 zavallı konu okuyorsam 7 tanesi kesin eğitimcinin konusu oluyor. Bu ülkenin en dik durması gereken meslek insanına yani eğitimcisine ciddi anlamda acımaya başladım.
Seytana uymus lafini okudukca sanci giriyor kafama.. seytana uymus seytan olmasa adam o deligin yerini nereden bilecek ki.. ahh seytan vahh seytan..
Allah aşkına siz bi konuda neyi savunuyorsunuz?
Ve savunan saçma sapan laflar vuran ve bunun bir tecavüz olmadığı konusunda artık direten kişi de eğitimci!
Hayır orda yasak kalkmıştı ama progestanın etkisi oldugu için aşırı kuruluk vardı dr sıkıntı yok dedi ama olamadı bi türlü kuruluktan onun için sordum anal için değilBir sey dikkatimi cekti. 1 ay once bir konu acmissiniz. Kayganlastirici jel sormussunuz. Yani oyle zorlama durumu olsa jel araştırmazdiniz diye dusundum şimdi
konu sahibi ilkinde kabul ettiğini sonrasında eşinin zorla yaptığını yazmıştı ilk sayfalarda
Allah benim gibi eğitimcilerle karşılaştırmasın inş çocuklarınızıÇocuklarımıza da acıyorum işte bu yüzden.
Onu bende gördüm ve söyle düşündüm sanırım adam önce normal ilişki istedi ancak hamilelikte kuruluk olabilir bu sefer de anal istedi diğeri olmayıncaBir sey dikkatimi cekti. 1 ay once bir konu acmissiniz. Kayganlastirici jel sormussunuz. Yani oyle zorlama durumu olsa jel araştırmazdiniz diye dusundum şimdi
Canım izlemek isteyen heryerde izler izledikten sonra kayıtları siler vs...Oda geldi aklıma dedim heralde öyle şeyler izlio ondan böyle oldu her yere baktım aşırı işkolik bi tip hep işle ilgili ve bebekle ilgili şeyler haftaları takip etmiş isim bakmış farklı bişey yoktu
İnşallah.Allah benim gibi eğitimcilerle karşılaştırmasın inş çocuklarınızı
Tek bir soru bu tecavüz müdürBen bu konuda kadının analığına, mesleğine kadar dil uzatanlara soruyorum.
İnsanlığınız öldü mü?
Kadın bir hata ettim başta izin verdim şimdi bundan vazgeçtim söz diyor ama yine şeytana uyuyor
sonra pişman oluyor diyor.
Yok eşin gay, yok niye çocuk yaptın, yok bunun nesini normalleştiriyorsun.
Yahu normal görse dert diye gelip açar mı buraya.
Kocam böyle değildi.
Ben izin verdim eşek kafam şimdi pişman olup aynı yere dönüyor.
Düzelmesi için savaşcam olmazsa boşancam diyor.
Hala yok boşanmıyorsun yok memnunsun çocuğu düşünen yok.
Soruyorum siz neyi savunuyorsunuz?
Bir de incitmeyin kadını diyenler evde tecavüze uğrayan kadınlarmış ahahah çok güldüm yaa..
Çok şükür bir insanı incitme demem için aynısını yaşayıp boyun eğmem gerekmiyor.
Hala o kadar insan olduğum için mutluyum.
Ona da eyvallah ama o zaman adamla bir olup bu işi yapıyosa beni zorluyo demicek.Diyosa da adama tecavüzcü dendiğinde burda onu savunmayacak.Zorla ilişki tecavüzdür bunun başka açıklaması yok ve savunması da yok.Yani ben hem evlilik içi tecavüz yaşıyorum ama kocam da iyi bi insan diyosa burda bu lafları da dinler önce kendi gözünde nereye koyuyo kocasını ona karar versin madem.Diyorum ya neyden rahatsız kendi de anlamamış hala.
Özür diledi canım midem kötüydü nane limon yapmış meyve soyuyor şimdi konuşmuyorum oda gönül almaya çalışıyor bi süre konuşmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?