- Emoji Skoru
- 20.488
- Puanlar
- 348
Sevsin sevilsin tabii en doğal hakkı ama bunları evlenmeden de yaşayabilir ki zaten evliliğin ilk adımı bunlar, konuda bir flört bile edemeden evlendim diyor yine bir flört etmeden direkt evlenmek istiyor,Kadının tüm odağı tekrar sevilmek ve evlenmek üzerine başka bi olayı yok, bu yüzden çocuğuda ayak bağı görüyor dile getiremiyor. Çocuklu olduğu için 2.el görüyor kendini yada öyle görenlere hak veriyor.
Benim arkadaşımda bebekle boşandı uzun yıllar evlenmedi 30 yaşındayken oğlu 8 yaşındaydı karşısına düzgün bi adam çıktı onunda oğlu vardı 4-5 yaşlarında evlendiler kocaman bi ev aldılar tekrar bi kızı oldu ve çok mutlu. Evlenmeyide hiç düşünmüyodu kızın evi arabası var memur vs oğluyla mutluydu. Kendini mutlu edemeyen bence mutluluğu bulamıyor
Bu konuda dışarıdan bir bakış açısına ihtiyacım var. Siz ne düşünüyorsunuz…
Aaa ilk bulduğunla evlen o zaman da tekrar birinci el ol. Tabiii canımmm ülkede tek boşanan kadın da sensin. Vizyon yok . Kızını da bu kafayla yetiştireceksen vay haline yavrunun.Niye anlamak istemiyorsunuz ben kendime ikinci el demiyorum ki? Başka insanlar bu yakıştırmayı yapıyor bekarken ilk tercih edilirken şuan öyle muamele görüyorum diyorum ! Aman Allahım diyen olmuş sanki kültürümüzü bilmiyormuş gibi garipsiyorsunuz ! Bu durumdan bıktım ve üzüyor diyorum. Hayatınızda hiç boşluğa düşmediniz mi? Hiç çok zor günler geçirmediniz mi? Benim durumumdan geçmeyen rahatca yargılıyor tabi
Sen ömür boyu yalnız kalacaksın ki . Sohbet etmeyi bilmiyorsun , insan sevgin zerre yok , aile kavramını sex sanıyorsun sadece. Hiç sex yapmadan bi 6 ay süren ilişkin de kesin olmamıştır . Kendine saygın yok ki erkekler sana saygı duysunlar. Psikiyatr psikolog ne bulursan koş. Durumun vahim.Eee benim isteğim niye çok azaldı? 1 senede sistem çöktü resmen.tamam bedemini daha iyi kullanıyorum olaya hakimin ama olay vücut tepkisi.onu kastediyorum.
Arabalara periyodik bakim yaptirdigimiz gibi yaptirsada artik "ikinci el" anahtar yuvaya girdi bi kere. Ben nasil " ilk defa evleniyorum" simarikligini yapacak.Aaa ilk bulduğunla evlen o zaman da tekrar birinci el ol. Tabiii canımmm ülkede tek boşanan kadın da sensin. Vizyon yok . Kızını da bu kafayla yetiştireceksen vay haline yavrunun.
Sadece şeyi ile değer göreceğini sanan kadınlara üzülüyorum . Ben bir bireyim tek başına da çok değerliyim , tek başına da mutlu olabilirim demedikten sonra 3 kere daha evlense sonuç gene mutsuzluk olur, bireyselleşememiş kadınlardan.Arabalara periyodik bakim yaptirdigimiz gibi yaptirsada artik "ikinci el" anahtar yuvaya girdi bi kere. Ben nasil " ilk defa evleniyorum" simarikligini yapacak.
Evlatta fazlalik kurtulamiyor. Gecti o sifir km lik !
Aynen.ben de kendimde mi sorun var diyordum.sekste tek iyiye giden şey tekniğinin gelişmesi ama daha eski yaşları tercih ederim.giden zaman da geri gelmiyor ya.üzülüyor insan.Hic katilmiyorum ya. 33 yasimdayim evet 30lar öldüm bittim yaşlari değil ama 20yasinin enerjisiyle 30-40 bir degil bana göre sadece cinsellik icin konusmuyorum her anlamda öyle.
30un en iyi yaş olduğunu soyleyen 18-25 arasini yaşamamiştir diye dusunuyorum.
Anladim. Insallah bu sefer iyi bir kadin dogum doktoruna denk gelirsinizAnnem 55 yaşında o bile benim kadar âdet görüyor.teyzem her tarafı batırırdı.aileden de gelmiyor ben şanssiz çikmisim demek ki.35 e hiç kalmayacak bu gidişle.doktora gitsen adam gibi ilgilenen yok.
45 i geçtim kendime daha fazla bakıyorum. Hayata daha da bağlandım . 25 yaşındaki ne giyiyorsa onları giyiyorum ne makyaj yapıyorsa takı takıyorsa onları alıyorum. Cafe dışarda yemek yemek sinema , piyasa caddelerinde yürüyüş hepsini yapıyorum . İçimdeki çocuğu hiç öldütmedim . Hala oyuncak koleksiyonuma parça toplarım oyuncakçı gezip . Arkadaşlarım var beni seven, arkadaşım olan ergen kızım var. Gayet mutluyum hayatımda. Sorunlarım da oluyor zaman zaman ama çözüyorum . Çözme yeteneğim de var çünkü . Ağlarsam 1 hafta ağlayıp sonra küllerimden doğuyorum tekrar. Sen ne yapıyorsun peki aysenimi? Sex pozisyonu geliştirmekten başka?Aynen.ben de kendimde mi sorun var diyordum.sekste tek iyiye giden şey tekniğinin gelişmesi ama daha eski yaşları tercih ederim.giden zaman da geri gelmiyor ya.üzülüyor insan.
Haklısın.ben hep mutluluğu erkeklerle olan ilişkilerime bağlamışım.hem kurtulmak istiyorum hem eski düzenimi devam ettirmek ama ikisini de yapamıyorum şu an.konu sahibi de ayni sorunu yaşıyor.45 i geçtim kendime daha fazla bakıyorum. Hayata daha da bağlandım . 25 yaşındaki ne giyiyorsa onları giyiyorum ne makyaj yapıyorsa takı takıyorsa onları alıyorum. Cafe dışarda yemek yemek sinema , piyasa caddelerinde yürüyüş hepsini yapıyorum . İçimdeki çocuğu hiç öldütmedim . Hala oyuncak koleksiyonuma parça toplarım oyuncakçı gezip . Arkadaşlarım var beni seven, arkadaşım olan ergen kızım var. Gayet mutluyum hayatımda. Sorunlarım da oluyor zaman zaman ama çözüyorum . Çözme yeteneğim de var çünkü . Ağlarsam 1 hafta ağlayıp sonra küllerimden doğuyorum tekrar. Sen ne yapıyorsun peki aysenimi? Sex pozisyonu geliştirmekten başka?
Yapamadığın sürece hep mutsuz olacaksın işte. Biri seni sevsin diye onla hergün sex yapmak zorunda değilsin. Sen makine değilsin.Duyguları olan insansın. Bir 10 yıl da böyle geçirirsen zaten hayatın bitecek bomboş .Haklısın.ben hep mutluluğu erkeklerle olan ilişkilerime bağlamışım.hem kurtulmak istiyorum hem eski düzenimi devam ettirmek ama ikisini de yapamıyorum şu an.
Yav Ferhans hala teknik meknik diyorsunuz. Hiç mi duygu oluşmuyor, sevme sevilme ihtiyacı duymuyorsunuz? Tamam herkes evlenip bir yastıkta kocamasın ama hayatı paylaşmak da güzel. Kafa dengi eşi on tane kaslı yakışıklı erkeğe değişmem. Yattın kalktın, hadi herkes evine dağıldı, sonrası hiçlik. Bu normal kadına erkeğe yetmez ama size yetiyor. Islan ıslan nereye kadar, bak kurumaya başlamışsınız. Şikayet varsa sorun vardır, yok ben iyiyim böyle diyorsanız da şikayeti bırakın artık. Sizin bindiğiniz tren bu ve trenin durduğu istasyonlarda inmediğinize göre gittiği yere kadar. Erkeği merkeği bırakın gidin önce kontrollerinizi yaptırın. O heriflerin hiç biri peşinizde doktor doktor gezmez, kendinizi düşünün.sekste tek iyiye giden şey tekniğinin gelişmesi
Bu evli kadinlarım da sorunu olabilir ama.onların da bir cinsel hayatı var.Yav Ferhans hala teknik meknik diyorsunuz. Hiç mi duygu oluşmuyor, sevme sevilme ihtiyacı duymuyorsunuz? Tamam herkes evlenip bir yastıkta kocamasın ama hayatı paylaşmak da güzel. Kafa dengi eşi on tane kaslı yakışıklı erkeğe değişmem. Yattın kalktın, hadi herkes evine dağıldı, sonrası hiçlik. Bu normal kadına erkeğe yetmez ama size yetiyor. Islan ıslan nereye kadar, bak kurumaya başlamışsınız. Şikayet varsa sorun vardır, yok ben iyiyim böyle diyorsanız da şikayeti bırakın artık. Sizin bindiğiniz tren bu ve trenin durduğu istasyonlarda inmediğinize göre gittiği yere kadar. Erkeği merkeği bırakın gidin önce kontrollerinizi yaptırın. O heriflerin hiç biri peşinizde doktor doktor gezmez, kendinizi düşünün.
Ne bicim dusunceler bunlar? yok ikinci el, yok 40yasindan sonra vs vs. Demek ki sen su an "evli, mutlu" olsan bosanmis bir yasitina ikinci el gozuyle bakacakmissin veya 40 yasinda bekarlar icin hayati bitmis diye bakiyorsun belli ki. Uzgunum ama su an 40 yasinda bekar, cocuksuz senden bin kat daha iyi durumda. Cocukla bosanmak ayip degil ama cok zor bir durum cunku erkekler bosaninca lay lay lom seklinde cocugum var iste bosandim bakiyorum diyip uzaktan bir iki yardimci oluyor yani cogunluk boyle. Butun yuk kadinda. Cocugun olmasa bu kadar bu dusuncelerde de olmazdin bence. Haklisin su an uzerinde ciddi bir sorumlulukla hayata devam ediyorsun ama su dusuncelerin hic normal degil. Cevremdeki bazi bekarlar 40 uzeri "hem de" o kadar iyi duruyor ki ama bazilari da kendini ezik goruyor. O kadar belli oluyo ki disaridan o enerji. Sende de bellidir. Yarin obur gun yasindan buyuk de gostermeye baslarsin bak bu gidisle. 27 yasindasin, gencligim gitti falan diyorsun. Isin gucun yoktur diye dusunuyorum? Isin yani maddi gucun olsa bu durumda olmazdin. Hayatta her sey bir sevgili, evlilik degil ki. Evlenmeden once maddi gucun olsun bu yuzden deniyor iste. Su an muhtac bir profil ciziyorsun. Once bunu duzeltmelisin. Baksana yillar oncesinden, belki de seni gorse hatirlamayacak birini kurtarici gibi goruyorsun. Hala bekar falan demissin. Hayatta aramam demissin ama birileri cesaretlendirse adim atarsin gibi duruyorsun. Gurur diye bi sey var. Cogumuzun aklinda kalan insanlar oluyor ama olmaz yani. Bazi seylerde yazili olmayan kurallar vardir. Ha o kisiyle bi ortamda bir araya gelirsin tesadufen e o baska tabii.
Haklısınız. Desteğiniz için çok çok teşekkür ediyorum. Aslında genel anlamda pozitif bi insanım bu yazdıklarımın aksine hep olumlu düşünüyorum ama yazdığım gibi 1 haftadır nedense bunlar kafamda dönüp durdu.. bi boşluk hissettim sanırım. Ama dediğiniz gibi kendime gelmeliyimYaşça senden büyüğüm ve bu zamana kadarki hayat + evlilik tecrübemden yola çıkarak söyleyebilirim ki, ilerde yaşayacağın ilişkilerde belirleyici olacak olan senin geçmişin değil şu an kendini nasıl tanımladığın ve buna göre aldığın tavır.Sen kendini “ikinci el” olarak tanımlarsan o muameleyi görürsün.Sana o gözle bakacak adamın kızına da zararı dokunur.Seçilmeyi bekleyen bir zavallı değilsin.Namusunla evlenmişsin,olmamış bitmiş.Sosyalleş,parla,geçmişin altında ezilip oturma.
Heh tam boyle bak kendine guvenin sahte sekilde de olsa gelmis. Bu cumleleri her gun tekrarla : ))Üzgünüm varsayımlarınızın hepsi yanlış. Bankacıyım işim gücüm var, yurtdışında oturuyorum maddi durumum iyi kızımla büyük bir dairede oturuyorum. Yani istediğim herşeyi alabiliyorum ayrıca güzel ve bakımlıyım da. Kimseye de muhtaç değilim. Kendimi ikinci el görmüyorum. Sadece etraftaki bu “algıdan” bıktım. Hayatta hiç mi yalnız hissettiğiniz sevip sevilmek istediğiniz dönemler olmadı? Evet en güçlü sizsiniz. Kendiniz diyorsunuz değer verin her halinize diye, sonra da “40 yasinda bekar, cocuksuz senden bin kat daha iyi durumda” diye küçümser gibi kıyaslıyorsunuz sanırım 40+ sınız ve o yazdığımı biraz üzerine alındınız. Fakat ben kötü niyetle kastetmedim. Sadece gençlikte yaşanan heyecan bi başka olur diye düşündüm.
Aynen.ben de kendimde mi sorun var diyordum.sekste tek iyiye giden şey tekniğinin gelişmesi ama daha eski yaşları tercih ederim.giden zaman da geri gelmiyor ya.üzülüyor insan.
Bir anı anlatayım.mezun olmadim ama o zamanlar paramediklik bölümü okuyorum.bir yakişikli kaslı hoca var bütün sinif eriyip bitiyor hocaya.kapıdan girerken heyecanlanıyoruz.eee ders uygulamalı ders.hoca beni yatırdı yere.kollarıyla omzumu tutuyor, başımı kollarının arasına alıyor.öyle de yüzüme eğilmiş ki sorma.off o heyacanı şimdi yazaken bile hissediyorum.hayatımda öyle tahrik olduğumu hatırlamam.sonra tuvalete bir gittim her tarafım sırılsıklam.belli olacak diye korktum artık.ayy keşke o duygular arada sırada da olsa geri gelse ama yok.şimdi neler neler yapıyorum da bazen yaprak kımıldamıyor.üzücü.
40a yakınsınız o halde. Ayrıca ne güveninden bahsediyorsunuz ego probleminiz mi var? En güclü sizsiniz dedimya merak etmeyin ben bu kafalara girmiyorum. Benim gibi olmamıssınız ama bu hayatta maddi güç ile herşeyin cözülemeyeceğini de anlayamamışsınız! Siz gibiler yüzünden daha çok anne kendini kötü hisseder. Bu hayatta annelik çok güzel bişey evet ama yorucu olduğunu söylemek bile suç değil mi sizin için? Hiç insan olmayalım çünkü, hep mükemmel anne olalım. Zorluğunu söyleyince hemen “aaaa çocuğuna yük diyor” olsun. Asıl sizin kafalar olmasın. Büyük konuşuyorsunuz. Çocuğunuz varmı yok mu bilmiyorum ama annelik empatisi duygunuz olmadığı aşikar. Dilerim ki birgün daha kendiniz lohusayken ve ayrılık acısını henüz yaşayamamışken 3 aylık ufacık kolik bebeği saatlerce sabahlara kadar yapayalnız susturmaya çalışmazsınız. Hayatta bazen yaşamam dediğimiz şeyleri yaşıyoruz bunun bedelini ağır travmalarla ödüyoruz. Bu sayfayı yeni keşfettim biraz destek istedim ve motive edici sözler bekleyebilir insan hiçbirimiz ilah değiliz! Ve bazen düşedebilirim evet bunu söylemektende gocunmam siz gibi özgüvenim aman düşecek diye dertlerim yok ! Iyi günlerHeh tam boyle bak kendine guvenin sahte sekilde de olsa gelmis. Bu cumleleri her gun tekrarla : ))
Ayrica 40 arti degilim. Olsam da uzerime ne alinicam senin kafada hicbi zaman olmadim ki
Madem o kadar gucun var o zaman cocugunu manevi yuk hissediyorsun sen. cocuguna tam zamanli bakici tut da yok gibi davran en iyisi...