kocada biter iş, benimki salaktı, annem ole demek istemedş annem seni sevıo annem iyi biri annem annem , anne de caktırmadan iyi oynadı hee :))) ben yapamadım suanda kendime ne salaksın diyorum bi kadınla başacıkamadın, şimdiki aklım olsa aynı hataları yapmam, kocada iş bitmiyo aslında kişide bitiyo, erkekler pek başlarda bilmiyo bu işleri, erkek işte
en duygusal erkek benim babam.....türk filmlerine istisnasız ağlar.....bütün kardeşlerini ve yiğenlerini okutttu....çok iyi bir baba.......aama annem çalışmıyor diye gidecek yeri yok diye yapmadığını bırakmadı anneme........anlayacağınınız erkeğin en iyisi bu
güçlü olacaksınız her zaman .....onlara zayıf yanlarınızı göstermemeye çalışın....erkekten dost olmaz.....bunu bilir bunu söylerim
Masraf olmasın diye ayrı eve çıkmamak
Bak ne güzel biliyor kıymetini sevgili kocan!!
Ev üstüne ev olmaz anlayışını benimseyin artık yaa!!
ah akılsız kafam bilsem böyle olucak yaparmıydım hiç öyle bişey
Benim anlamadığım hadi karısında ayırdı.
Muradına erdi e bu adam bekar mı kalacakk, turşusunu mu kuracak
Ne istiyorlar anlamadım ki bu gelinin başını yedim sıradaki gelsin modundalar.
Oğulları ona kalacakta ne olacak anlamadım.
Zebani bunlar valla ya yatacak yerleri yok.
çok güzel bir söz. gerçekten de ev üstüne ev olmaz dediklerinde çok doğru demişler. sen kocanı düşünmüşsün ve o tüm erkekler gibi bencillik etmiş bakar mısın.. peki o seni düşünüyor mu. neden düşünsün ki.. düşünse bunu yaparmıydı.. ne kanından ne canındansın.. ama etme bulma dünyasıdır yok mu kv nın kız cocuğu.. eden bulur. allahın ilahi takdiri çok büyüktür. sen içini ferah tut allaha bırak.
canım onların da ayrı bir dünyaları var işte.....kendi annemde bile görebiliyorum......varsa yoksa oğlu.......hayatta sadece evde temizlik yemek yapmış....bütün sülaleye hizmet etmiş......zaten kendisini sevmeyen bir adamla evlendirilmiş(ev hanımlarını aşağıladığım düşünülmesin lütfen)...hayatta tüm yatırımını çocuklarına yapmış bir kadın düşün......bu çocuklar kendinden bile daha değerliyken oğlunun başka bir kadını sevmesini tahammul edemiyor işte
Kayınvalideler cok sevdikleri oğullarına evlenince ev acmıyorlar ki elin kızına 'babanın evine git'demesi daha kolay olsun.Nede olsa ortada bozulan bir düzen yok.
Oğulları da zaten sorumluluk alamayan biri ise 'yaşasın anne' diyerek sevinç çığlıkları atıyordur bu aynı ev fikrine
3,5 aylık evliyim eşimin ailesiyle yaşıyoruz aslında çok iyilerdir bana karşı . Benim hiç biriyle problemim yok .Eşimin annesi ev işlerini kendi yapar bana yaptırmaz bende kendi çamaşırlarımı eşiminkileri yıkarım ütülerim yemeğimi yaparım ama göz önünde yapmam . Hiç birşey yokken sabah gayet güzeldi eşim işi için çıktı annesiyle beraber. 2 saat sonra bir soğukluk birşeyler ne oldu dediğimde sen hiç bişey yapmıyosun falan dedi bende ben yaptıklarımı göstermeden yapıyorum hayırdır kim doldurdu seni dedim biraz atıştık bana annenin evine git dedi. Bende tüm eşyalarımı aldım giderken ben sana sadece bir süreliğine ayrı kalalım anlamında dedim dedi ama o şekilde demedi . 3 gün oldu ilk gün aradı msj attı ama ben cevap vermedim bir daha da ne o aradı ne ben ne yapacağım bilmiyorum
bu herifleri asalak gibi yetiştiriyolar bilerek zaten, adam ne diosun anne napıyım diye soruyo, sorsan hiçbiri anne takmaz, eclenince anneci oluolar, gelinler sakin olablse şunlara pabuç bırakmayacakta işte bilemiyoruz, hatırlayın annelerimiz nasıl kaynvalidelerinden çekti, hayat boyu bole olucak, ve babaanneler daha az sevılecek :)))?
Bu babaanne olayını cok dogru soylemişsin arkadaşım:))
benim bir babaannem olmadı
O yuzden anneannemi mi severdim yoksa babaannemi mi bilemedim
Anneanne ve babaanne yazarken ne kadar zorlandım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?