- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi elifff_____
-
İnadınamı yapıyor yani .Bence yapmasında birşey yok iş arkadaşı değilmi kadın rica etmiş. Elife söylemese daha iyiydi.Belkide başkasından duyacağına benden duy senden gizli bir şey yapmıyorum mesajıda olabilir.
Sonuç itibarıyla Elifin sonu hiç iyi gözükmüyor.
Rezervasyon yazan konuşu batum olayını cok merak ettım ama o kadar cok konusu var kı batum olayını bulamadım dun. gecmıs konularına da baktım bu kadına psıkologu bırak ermiş derviş de ıslah etmez. çok fazla paranoyak.
Ohooo milyon tane konusu var nasıl anlatayım yıllarını vermen lazım
Valla en son batumda otel tutmuştu haberi yokmuş göya
bakpenceremden bunu sana yazmıştım akşam:))
dediğim gibi zaman alacak anlaman.
anlayamadıkca da sinirleneceksin:))
öyle oluyor çünkü
Bana kıskançlığından hoşlanıyor gibi geldi. Yoksa iş arkadaşını getirip götürür büyütecek ne var ki?
Elif onu kıskanacak, eşi de bu durumdan hoşlanacak.
Ben olsam onu mutlu etmem, havaalanına da gitmem, bana ne derim. Ama Elif muhtemelen şuan havaalanı yolundadır, mazallah bir kadın eşinin yanına oturabilir
Ben olsam tam tersi davranırım Hatta kız arkadaşlarımla falan gezer tozardım.
Adamı bi şoka uğratırdım
Ondan sonra adam benim peşimde dolansın bu kız niye böyle yapıyor diye
peaceful un konusu da cidden zorluyor insanı:))Bir peaceful bir Elif desene
İnsanın beyni infilak ediyor.
Elif onu yapamaz.
Dün demişler madem eltin sana saygısızlık yaptı gitme oraya diye, "olmaz o zaman eşimi tek göndermem gerekir, aklım kalır orda ne yaptılar" diye demiş.
Elif de inat yok bence. Ben bana böyle davranan adama öyle bir inat ederim ki paspas olarak yoluma serilmeden yüzüne bakmam, ama Elif ya ben küsken başka kadınlarla konuşursa diye korkusuna adama inat da yapamıyor.
Elif gerçekten normal değil.Elife diyorum Orada ne yapacaklar...Kocasıyla kardeşinin karısı ne yapacak Allahaşkına .O derece sapık fikirler dolanıyorsa kafanda , o kadar iğrenç bir adamsa evli kalmayacaksın adamla.Adam bu düşüncelerini bilse bir dakika koymaz eve.Kapıya atar bence.
Maalesef ben daldım insana tırnaklarını yedirtecek cinsten bir konu.peaceful un konusu da cidden zorluyor insanı:))
neyse ki ben dalmadım hiç o konuya.
kafam rahat:))
ya bu konuları gerçek mi acaba. bir insan bu kadar olabilir mi ?
Bencede işte sınırını bilmiyor sanane elalemin yolculuğundanElif oncelikle eltin cok gicik bunu belirtmek istiyorum.Cozum bulamiyoruz buna cunku esin mesafe koymuyor. Bayan hocanin esine beni havaalanina birak demesi de sacma. Ankara'da toplu tasima var, akademisyen olduguna gore taksiye binecek parasi da var ve esin calisan aile sahibi bir insan onu birakmaya vakti de olmayabilir, ozel soforu degil kocan. Ama yine cozum yok cunku kocan yine mesafe koyamiyor. Bir sekilde ortak paydada bulusup evlenmenizi ilginc buluyorum. Daha once bir yorumda belirtmistim:Esin bana guven vermiyor. Isin icinde bir kadin olsa da olmasa da seni birakacak gibi geliyor ki bu yanlis olmaz cunku hic gecinemiyorsunuz. O yapmadan sen tekme bassan diyorum. Bosanmayi dusunur muydun?
Buraya konu açtığınız kadar eşinize de sürekli açıyorsanız eşiniz size nasıl dayanıyor bilemiyorum. Ya sizi hiç takmıyor,ya iyice bunalıma girdi girecek boşveriyor ya da bilerek damarınıza basıyor sürekli,hangisi daha kötü bilemedim.Her şekilde de sizin eşinizi bu hale getirdiğinizi düşünüyorum. Eltinizin de canına minnet farkında durumun ve tadını çıkarıyor,olan size oluyor. Kendinize biraz değer verip eşinizi örnek alın,o size nasıl davranıyorsa siz de öyle yapın. Bırakın artık hayatınızın merkezine eşinizi koymayı. Kıskançlık krizlerine girip iyice egosunu tavana vurdurtmayın adamın. Bu arada yorumların birinde bebek yapın gibisinden bir şey okudum, asla düşünmeyin bu haldeyken,hali hazırda pek düzgün olmayan psikolojiniz ve evliliğiniz çocuk ile iyice sarsılmasın,ona da yazık olmasın.elifff_____
YeterYa siz hala bu kadına laf anlatabiliceğinizi mi sanıyorsunuz. Kadının tek derdi kocası başkasıyla muhatab olmasın özellikle kadınlarla, (ki yemediği halt kalmamış ama eltisine takmış) yoksa eltim 'bını kıtı dıvrındı' değil olay istediği kadar öyle desin yıllardır tanıyoruz seni yeme bizi!
Tahmin ettiği gibi yengeçmişsin.Yazılarındaki samimiyetten beni sana çeken bir şey vardı kesin dedim yengeçtir.Eşinde akrep galiba.
Nasıl yapıcam onuEltiniz başarmış siz kaybetmişsiniz aranızdaki yarışı
Ben sizin yerinizde olsam taktik değiltiririm
Adam çapkın diyorsun yani .Kız ondan mı bu hale geldi .Ne yaptı ne etti diye düşüneceğine adamı boşasın daha iyi.
Rezervasyon yazan konu
bak ikisi birden ağır gelir aynı anda.Maalesef ben daldım insana tırnaklarını yedirtecek cinsten bir konu.Erkekler sabır konusunda Nirvana
Bildiğin Çin işkencesi
Bencede işte sınırını bilmiyor sanane elalemin yolculuğundan
Bsşkalarına karşıda böyle götürür getirir taksi gibi
Düşünürüm ama haxır değilim şu an
Yok zaten artık bende umursamıyorum nasıl davranıyorsa öyle karşılık alacak bundan sonra
Yeter
Yok kova
Nasıl yapıcam onu
Sen ona bakma öyle bi durum yok olsa zaten çoktan çekip gitmiştim
Cidden yeter ya!
Demek kiBiz de yeter diyoruz ama değisen birşey olmuyorçokdan çekip gitmişmiydin rezervasyonu ben yaptıysam demek
Eltinin ılacak neyi var mı .gorgusuzlikten başka bırak o seni kiskansin tatlımayy kızlar aMrb herkese
Aslında açtığım bi önceki konu ettiğimiz kavga yüzündendi
Geçen gün tartıştık kendimi çok yalnız çaresiz hissediyorum
Eşime o gün bazı şeyleri konuşup anlaşmayı teklif ettim kabul etti neyse o akşam kvlere yemeğe gittik orada canımı sıkıcak davranışları oldu tabi mesela eltimle hiç sohbete girmez ama o bşy anlatnca filan güldü ona bakıp, işte yeğeni oynuyo ortada çocuğu alıp sevmiyo çocuk eltimin kucağındyken çocuğu seveceği tutuyo.. Başka zaman sevdiğinde de anneye gidelim diyip duruyo bi kere babaya gidelim dediğini duymadım.eltimde fırsat bu fırsat başlıyo başlıyo işte hadi amcanı öp de göreyim fln demeye buna benzer şeyler oluyo sinir oluyorum.
Yanlış anlaşılmasın kötü niyetli değilim asla, sadece şunu düşünüyorum; eltimle birbirimizi sevmiyotuz tamam ama o bunu faxlasıyla gösteriyo ve sanki bana mesaj veriyo senn moralini bozup eşinle samimi olurum gibisinden..zaten 2dk da bir eşime soru sorup duruyo...
Neyse eve geldik ben brz surat astım tabi, hadi konuşalım dedi ama gergindi baya, diğer zamanlar hep o demişti hadi gel konuşalım çözelim güzelce diye ben sonra demiştim keske o zaman konuşsaymışım..
Onun gergin olduğunu görünce başka zaman dedim oda dedi ki yine aynı şeyleri konuşcaksak hiç başlamayalım şunla samimi olma vs vs ben zaten gerektiği gibi davranıyorum dedi, tabi biz tartıştık.
Ve açıkca yazmak istemiyorum ama her zaman bana hak veren insan eltimi korur nitelikte konuştu, sanki kardeşlerimin kuzeninin eşleri onun ailesiymişte ben yabancıymışım gibi konuştu
Ona en ufak bişeyde kardeşim üzülür dedi. Ya sanki ben ona kötü davran diyorum. Alt tarafı soğuk davran diyorum.çünkü o her seferinde bana laf atıyo ve kimse düşünmüyo elif üzülür mü diye
Şu an konuşmuyoruz, çünkü hazmedemem söylediklerini e hatasını anlayacağında yok
Ya tamam biliyorum bıktınız bu konudan ama eminim eşiniz sizin değil eltinizin tarafını tutar nitelikte konuşsa sizde bozulurdunuz çok canım acıdı benim
Şimdi ben nasıl davranmalıyım sizce kesinlikle barışmak için bi adım atmak istemiyorum
Ayrıca o akşam farklı konularıda konuşmak istemiştim ben yani sen şöyle şöyle yaparsan bende çok fazla seni kıskanmam seni sıkmam gibisinden işte okulla ilgili başka şeylerle ilgili ama konuşamadık sayesinde
Ayy kızlar benim kulağım cınladı da yazim dedim bari .Değil elti bay bayan herkes konuşmak ta özgüdür .O size böyle davransa siz ne yapar diniz acababurdaki yorumlardan azıcık daha farklı olarak :
ben de kesinlikle eşimin eltimle konuşmasına izin vermezdim
sonuçta elti dediğin seni üzen biri, senin en yakınının seni en üzenle iyi olmasını kabullenemiyorsun!
bence tavrını koy, sakinleşin düzgünce konuşun ama bu arada çok sık gitmeyin onlara.
Ya gittim ama yemin ederim o kadar pişman oldum ki sence pişmanlığım bi gelişme olabilir mielif gittin değil mi
sırf kadın ön koltukta oturmasın diye gittin taaa havaalanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?