Çok üzülüyorum lütfen yanımda olun:(

Bana kıskançlığından hoşlanıyor gibi geldi. Yoksa iş arkadaşını getirip götürür büyütecek ne var ki?
Elif onu kıskanacak, eşi de bu durumdan hoşlanacak.
Ben olsam onu mutlu etmem, havaalanına da gitmem, bana ne derim. Ama Elif muhtemelen şuan havaalanı yolundadır, mazallah bir kadın eşinin yanına oturabilir

Ben olsam tam tersi davranırım Hatta kız arkadaşlarımla falan gezer tozardım.

Adamı bi şoka uğratırdım

Ondan sonra adam benim peşimde dolansın bu kız niye böyle yapıyor diye

Elti konunda da kocama bir daha ağzımı açmazdım eltimede fırsat vermezdim.Hatta eltimin yanında hiçbirşey olmamış gibi sohbete dahil olur hakarakikiri eşimle gülerdim.

Elif havaalanına gider dedin ya adamın peşinden gittikçe aslında kendini küçük düşürüyor.Yapan gene yapar istediğin kadar bağla saman altından su yürütür gene yapar.

Aldattığından eminsende çekip gitmesinide bileceksin.

Ben olsam tam tersi davranırım Hatta kız arkadaşlarımla falan gezer tozardım.

Adamı bi şoka uğratırdım

Ondan sonra adam benim peşimde dolansın bu kız niye böyle yapıyor diye

Elif onu yapamaz.
Dün demişler madem eltin sana saygısızlık yaptı gitme oraya diye, "olmaz o zaman eşimi tek göndermem gerekir, aklım kalır orda ne yaptılar" diye demiş.
Elif de inat yok bence. Ben bana böyle davranan adama öyle bir inat ederim ki paspas olarak yoluma serilmeden yüzüne bakmam, ama Elif ya ben küsken başka kadınlarla konuşursa diye korkusuna adama inat da yapamıyor.

Elif gerçekten normal değil.Elife diyorum Orada ne yapacaklar...Kocasıyla kardeşinin karısı ne yapacak Allahaşkına .O derece sapık fikirler dolanıyorsa kafanda , o kadar iğrenç bir adamsa evli kalmayacaksın adamla.Adam bu düşüncelerini bilse bir dakika koymaz eve.Kapıya atar bence.

Normal düşünmediğinin farkına varsa zaten tedavi olurdu şimdiye kadar. O kendisinin düşüncelerinin normal olduğunu ancak eşinin tamamen hatalı davrandığını düşünüyor. İşler de o nokta da düğümleniyor zaten.

Bencede işte sınırını bilmiyor sanane elalemin yolculuğundan
Bsşkalarına karşıda böyle götürür getirir taksi gibi
Düşünürüm ama haxır değilim şu an

Yok zaten artık bende umursamıyorum nasıl davranıyorsa öyle karşılık alacak bundan sonra

Yeter

Tahmin ettiği gibi yengeçmişsin.Yazılarındaki samimiyetten beni sana çeken bir şey vardı kesin dedim yengeçtir.Eşinde akrep galiba.

Yok kova

Eltiniz başarmış siz kaybetmişsiniz aranızdaki yarışı
Ben sizin yerinizde olsam taktik değiltiririm
Nasıl yapıcam onu
Adam çapkın diyorsun yani .Kız ondan mı bu hale geldi .Ne yaptı ne etti diye düşüneceğine adamı boşasın daha iyi.

Sen ona bakma öyle bi durum yok olsa zaten çoktan çekip gitmiştim

Rezervasyon yazan konu

Cidden yeter ya!

Biz de yeter diyoruz ama değisen birşey olmuyor çokdan çekip gitmişmiydin rezervasyonu ben yaptıysam demek

Eltinin ılacak neyi var mı .gorgusuzlikten başka bırak o seni kiskansin tatlımayy kızlar a
Ayy kızlar benim kulağım cınladı da yazim dedim bari .Değil elti bay bayan herkes konuşmak ta özgüdür .O size böyle davransa siz ne yapar diniz acaba

Ayrı konu açmak istemedim buradan anlatayım dün kv biz yokken eve girmiş bişeye dokunmamış neyse ki bana mektup bırakmış çekmecemi açınca şokoldum ya hayır yani neden biz yokken geliyo eve
Mektupta benim dağınık olduğumu sadece kendime baktığımı evimi ihmal ettiimi yazmış
Oğlumla daha çok ilgilen yazmış, neden hala cocuk yapmıyosun yazmış daha neler nelerrrr
Çok parfümüm varmış kıyafetim varmış düşünebiliyomusunuz?
Çalışıyorum para bana gökten yağıyo sanki almakta en doğal hakkım kendi oğluna diyemiyo ama az para hatca oraya buraya verme diye
Deliricektim gece rüyama geldi
Ben bu insanla başedemiyorum Allah a havale ettim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…