- 24 Mayıs 2016
- 750
- 1.483
- 113
- Konu Sahibi elifff_____
-
ben de eskiden öyle düşünürdüm
acaba denek miyiz diye ama bir insan bu kadar uyduramaz
hadi uydurdu diyelim oturur roman yazar
bu kız yıllardır bu çizgide
Sende eltim gibi birisin sanırımya aklım almıyor çünkü. Bu kadın işyerinde hiç mi yoğun olmuyor. Ben mesala dün kafamı kaldıramadım işten. Eşim hiç aklıma gelmedi. Bu nasıl performans böyle. İnsanın hiç mi hobisi arkadaşı işi gücü olmaz. Eski konularına baktım acayip şeyler var. Eltiden kuzenden kıskanmak çok aşırı terbiyesizce. Benim eşim kuzeniyle aynı yaşta oturur konuşurlar kavga ederlerler küserler gülerler hiç karışmam. Ki eltiden kıskanmak ki bunun ki kıskanmaktan öte resmen yakıştırıyor kendisi eltisinin eşine demek ki o gözle bakıyor. Ya valla insana iftirada atar bu tipler acil tedavi şart.
Hangi devirde yaşıyoruz . konuş ma engeli mi var ki evine hırsız gibibgirio bide ustune mektup yazıyor.Kusura bakma ama bütün suç sende.Herkes istediği şekilde hayatına bir yerlerden mudahale ediyorAyrı konu açmak istemedim buradan anlatayım dün kv biz yokken eve girmiş bişeye dokunmamış neyse ki bana mektup bırakmış çekmecemi açınca şokoldum ya hayır yani neden biz yokken geliyo eve
Mektupta benim dağınık olduğumu sadece kendime baktığımı evimi ihmal ettiimi yazmış
Oğlumla daha çok ilgilen yazmış, neden hala cocuk yapmıyosun yazmış daha neler nelerrrr
Çok parfümüm varmış kıyafetim varmış düşünebiliyomusunuz?
Çalışıyorum para bana gökten yağıyo sanki almakta en doğal hakkım kendi oğluna diyemiyo ama az para hatca oraya buraya verme diye
Deliricektim gece rüyama geldi
Ben bu insanla başedemiyorum Allah a havale ettim artık
yok artık onane yaa kazandığı paranın hesabnı sna nye soruyokı hem evine nasıl grıyo elif bu konuda haklısın sonuna kadar elti konusunda bu kıskançlık deil seni anlıyorum bende sevmem eltimi küsüm eşim konuşunca sinir olurum ama eşime belli etmem hee eltim beni kızdırmak için kocamla konusursa ortamda morelimi bozmam aktif ondan baskın olur kaparım çenesiniAyrı konu açmak istemedim buradan anlatayım dün kv biz yokken eve girmiş bişeye dokunmamış neyse ki bana mektup bırakmış çekmecemi açınca şokoldum ya hayır yani neden biz yokken geliyo eve
Mektupta benim dağınık olduğumu sadece kendime baktığımı evimi ihmal ettiimi yazmış
Oğlumla daha çok ilgilen yazmış, neden hala cocuk yapmıyosun yazmış daha neler nelerrrr
Çalışıyorum para bana gökten yağıyo sanki almakta en doğal hakkım kendi oğluna diyemiyo ama az para hatca oraya buraya verme diye
Ya gittim ama yemin ederim o kadar pişman oldum ki sence pişmanlığım bi gelişme olabilir mi
Ayrı konu açmak istemedim buradan anlatayım dün kv biz yokken eve girmiş bişeye dokunmamış neyse ki bana mektup bırakmış çekmecemi açınca şokoldum ya hayır yani neden biz yokken geliyo eve
kız ben öbür yazdığına yorum yazamadan bunu yazmışsın
eee işte esaslı kavga konusu
bu işte gemileri yakar
o kocamın bu durum burnunda getirilir
anahtarın ne işi var kv de de
bu olaydan sonra o arabaya binip bir de hocayı havaalanına mı bıraktın
ayy valla ben seni anlayamıyorum
pireyi deve yapıyorsun ama koca buzdağına da içeceğe atılmış da azıcık kalmış buzküpü muamelesi yapıyorsun
aaa çok komik olmuş ya.Ayrı konu açmak istemedim buradan anlatayım dün kv biz yokken eve girmiş bişeye dokunmamış neyse ki bana mektup bırakmış çekmecemi açınca şokoldum ya hayır yani neden biz yokken geliyo eve
bence kv yuzune soyleyemıyor mektup yazmış bana kalırsa.
gittin mi cidden ya.Ya gittim ama yemin ederim o kadar pişman oldum ki sence pişmanlığım bi gelişme olabilir mi
Bencede işte sınırını bilmiyor sanane elalemin yolculuğundan
Bsşkalarına karşıda böyle götürür getirir taksi gibi
Düşünürüm ama haxır değilim şu an
Yok zaten artık bende umursamıyorum nasıl davranıyorsa öyle karşılık alacak bundan sonra
Yeter
Yok kova
Nasıl yapıcam onu
Sen ona bakma öyle bi durum yok olsa zaten çoktan çekip gitmiştim
Cidden yeter ya!
Burda tercih yok ki..yanlış yorumluyorsun olayları ve diğer arkadaşların da dediği gibi bir yerde takılıp kalmışsın..sonucta eşinin ailesi ve bu şekilde davranışın kendinden soğuturHayır tabi ki
Daha öncede bahsettiğim gibi eltim yüzünden ben üzüldüğüm zaman eşimin kardeşi hiç düşünmedi abimle aram bozulur diye hatta bir keresinde kv kaynmla konuşmuş niye eşin elife böyle davranıyo diye kaynım o yapmax demiş
Eşimde eltimi tercih ediyo ne gzl değil mi:)
Ayrı konu açmak istemedim buradan anlatayım dün kv biz yokken eve girmiş bişeye dokunmamış neyse ki bana mektup bırakmış çekmecemi açınca şokoldum ya hayır yani neden biz yokken geliyo eve
orası öyle de
beni o mektubun içeriği vs alakadar etmez ki
kv nin cüreti önemli
sana ne diyemeyen eş önemli
o kv ye anahtarın verilmesi önemli
ben kv ye eltiyi uyar dedik deyince çocuk musunuz karıştırmayın kadını demiştim mesela
kv herkesin ayrı bireyler olduğunu idrak etmeli acilennn tabi eşin elti ile muhabbeti değil de annesine bu hususta ne dediği bence çok önemli
dün eve gidince kv nin bu yaptıklarını görünce ve mektubu okuyunca ne dedi
yoksa eşin mi hazırlamış bu düzeneğielifff_____
Kocan yazmış olmasın.Hangi kayınvalide böyle mektup bırakır .
Kayınvalide yapmış olsa hangi cüretle evine giriyor bu lafları söyleyebiliyor oğlunuda kendininde ağzının payını verirdim.O anahtarı alırdım elinden.
Eşin yapıyorsa şikayetçi olduğu konuları yüzüne söylemeyecek kadar korkak mı
Ne cins bir aile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?