Çok üzülüyorum lütfen yanımda olun:(

Bu gerçekten mantıklı.

Ben zaten adamı savunmuyorum ama artık illallah dedik insan bir gr değişmez mi yahu yok arkadaş nato mermer nato kafa sen hiç ya bu kadar kişi doğrudur belki bile dediğini duydun mu?
Ben duymadım bu yüzden adam bence daha normal, ki zaten yıllarca dedik adam zamanı gelince seni tınlamıyacak hatta ayrılıcaksınız bize gülüyordu kesin klavye başında.

elifin eşi elifi umursamıyor bile.
kafasına göre takılıyor.
maddi sebeple bile olabilir onunla evliliğini sürdürmesi.
çünkü kendi maaşını ailesine verebiliyor böylelikle.
elifle eşinin evliliği zaten baştan yanlış.
üstelik sevgi yok bağlılık yok.
elif bunun sancısını çekiyor.
eşinin kendisini sevmediğini biliyor.
eh nereye kadar sürer artık bu sinir harbi evlilik Allah bilir.

Yalnız eşiniz sizinle kavga etmekten nasıl korkuyorsa bu durumda bile size "beraber bırakalım" diyebiliyor.
Benim eşi,m ya kabul etmez götürmeyi ya da götürür getirir bana söylemez. Eşinizin kıskanılmak hoşuna gidiyor sanırım, siz de onu bu şekilde hapsederek egosunu okşuyorsunuz, ne güzel..
Ben sizin yerinizde olsam karşımda isterse başkasına sarılsın zerre tepki vermem, bir süre sonra anlar zaten hatasını. Ama siz egosunu okşamayı görev edinmişsiniz kendinize, başarılar dilerim.

Eltiniz başarmış siz kaybetmişsiniz aranızdaki yarışı
Ben sizin yerinizde olsam taktik değiltiririm

Kocası Elifin aşırı kıskançlığından illallah etmişte olabilir.Ondandır umursamazlığı.Umursasa hayatı kendine zindan etmiş olacak yoksa.

İşte dişi sineğe güldüğünü görmeyeceğim yardım ettiğini görmeyeceğim.Evde yapmayacaksın aile ziyaretinde yapmayacaksın sürekli bir kısıtlanma halinde.

Düşünsene Elife kalsa adamı fanusa koyacak etafındaki yakın uzak farketmez bütün dişileri kıskanıyor.Elinden gelse bütün dişileri başka gezegene yollayacak.

Belkide haklı olduğu konularda bile eşinin onu ciddiye almamasının nedeni bu .Sen gereksiz yere kıskançlık yapıyorsun ondan abartıyorsun kesin haksızsındır diyordur.Yani Elif herşeyi kendi elleriyle yapıyor.

Elif biraz normale dönse kıskançlığını azaltsa kocasıda ona hak vermeye başlayacaktır.

Kart konusunda Elif yüzde yüz haklı ona bir şey demiyorum.

Son düzenleme:
Elifin zoruyla sürdüğü kadar işte...
Adam elifin kabul etmiyeceği herşeyi yapıyor ama gidip takılmayacak konulara takılıp kendini kandırıyor
Amann banane bezdik artık

Elifin zoruyla sürdüğü kadar işte...
Adam elifin kabul etmiyeceği herşeyi yapıyor ama gidip takılmayacak konulara takılıp kendini kandırıyor
Amann banane bezdik artık
epey kafa patlattık cidden.:))
en son tespitimi de yazdım işte birkaç kez.
eşi elifi sevmiyor,umursamıyor.
elifin hırçınlığı bundan.
olmayan sevginin değerin kavgası.
zorla olmayacağını anlaması için birkaç sene geçmesi geekicek.
eh sağ olursak yorumlara devam ederiz bibicim:))

Aynen ya umursamaz cool takılacaksın.

Aynen ya umursamaz cool takılacaksın.

Kıskanç değilim, iş arkadaşı, kuzen, elti, okul arkadaşı, dost, kanka, abla vs. hele kıskanmak aklımdan geçmez. Eşim de bunu bilir. Ama bana tutup da "ben işten X bayanı havaalanına bırakacam, sen de gelmek ister misin? Beraber gider döneriz" dese, hayırdır kıskanılmak mı istiyorsun derim yani.
Adam resmen hır gürle besleniyor ya, eşinin huyunu biliyorsan ya kadına bahane bulacaksın ya da eşin bu huyunu törpülesin diye gidip bırakacaksın havaalanına sonra da ne var ki bunda diyip tavrının arkasında duracaksın. Böyle hem yapıp hem kaşımak da ayrı bi tarz yani..

Evt ya içim içimi yer kadın yanına mı oturcak ne konuscaklar vs
Ama gitmezsem anlar onu umursamadığımı ne güzel

Elif kocan seni aldattımı ya da daha önce arkadaşlığın vardıda o zamanmı aldatıldın ?Aşırı güvensizsin.

Parayonak derece de kıskanıyorsun.Herkesi potansiyel koca avcısı görüyorsun.Hiç normal değil.Kendine ediyorsun.Sinir hastası olursun böyle .

Daha gençsin yazık etme kendine.Bütün gün kocanı düşünmekten işini nasıl yapıyorsun?

Kocası ne yaptı bibi

Gerçekten adam hangi akla hizmet evlendi anlamadım.Kız öğrencisine nasıl silgi verirmiş,nasıl yardım edermiş,kız başka silgi alacak birini bulamamış mı,kimseye yardım etme diye kurallar koyacakmış ve yardım etti diye bir kaç gün küsecekmiş.

Bunları okuyunca benim beynim yandı adam nasıl kabul ediyor kısıtlanmayı.Hangi bir zaman bu kafada biriyle uğraşacaksın Seviyorda olsa insan bir yerde tırlatır yeter be der.

Ego eksikliğimi vardıda egosumu hoşlanıyor ya da yaş farkımı var Eliften büyükte hala beğeniliyorum diye havamı yapıyor .Adamı anlamadım gitti.

Bilmediğimiz birşeylerde olabilir.Adam önceden evlimiydi acaba aralarında yaş farkı var gibi geliyor.

Son düzenleme:
Evt ya içim içimi yer kadın yanına mı oturcak ne konuscaklar vs
Ama gitmezsem anlar onu umursamadığımı ne güzel

Yok artıkk siz gerçekten hastasınız, kusura bakmayın ama nett. Diğer üyeleri daha iyi anlıyorum, şu an kendinize bir ,iyilik yapıp pskolojik destek alınn hemen.

Ohooo milyon tane konusu var nasıl anlatayım yıllarını vermen lazım
Valla en son batumda otel tutmuştu haberi yokmuş göya

şu batum olayını cok merak ettım ama o kadar cok konusu var kı batum olayını bulamadım dun. gecmıs konularına da baktım bu kadına psıkologu bırak ermiş derviş de ıslah etmez. çok fazla paranoyak.

İnadınamı yapıyor yani .Bence yapmasında birşey yok iş arkadaşı değilmi kadın rica etmiş. Elife söylemese daha iyiydi.Belkide başkasından duyacağına benden duy senden gizli bir şey yapmıyorum mesajıda olabilir.

Sonuç itibarıyla Elifin sonu hiç iyi gözükmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…