Çok üzülüyorum lütfen yanımda olun:(

mektup olayı bence de hiç inandırıcı değil. en mülayim insanı bile çileden çıkaracak bir şey yapmış kayınvalide. belki de bazılarının dediği gibi senin her şeyin fake.

Elti kaç göz yaptı diye sinir ol, kayınvalide senin ev kadınlığına yapacağın çocuğa laf etsin sus otur
Tepkilerin çok ayarsız gerçekten.
Annemde anahtarım var, bazen diyorum çarşıdaysa falan git bizim eve diye, daha gitmedi ama gitse sinir olmam. Kayınvalide de herhangi bir sebebi varsa girebilir evime, ama bana çamur atmak, laf söylemek için o eve girse önce kocamdan başlar sonra yedi sülalesinden çıkardım.
Elime de bir kağıt alır kocaman bir şekilde SANA NE yazar gider onun evine koyardım. Ne münasebet ya ne münasebet
Ya da o kadını karşıma alır senin oğlun bana neler yaptı sen biliyor musun diye o Batum olayını abarta abarta anlatırdm. Benim kantinde erkekle yanyana gelmemi kıskanırken kendi gidip de hocaları havaalanına bırakmak için gönüllü oluyor senin bu oğlun, yetiştirememişsin al hayrını gör diye bir güzel de rest çekerdim, sonrasını onlar düşünsün..
Buna nasıl tepkisiz kalabildin cidden anlamıyorum yaa, aklım almıyor

Evet Elif son olaylar ve yapilan yorumlar isiginda goruslerin neler? Eltine, esine ve esinin annesine karsi nasil bir davranis sergilemeyi dusunuyorsun?

Bugün anneme anlattım mektup olayını oda kv aramış hiç haberim yok tabi
Kv beni aradı niye annene anlatıyosun dedi!
Sonra bende neden mektup bırakıyosun dedim söyleyebilirdin bunları dedim
Oda başladı işte çok dağınıksın böyle zorlanmıyomusun , artık cocuğunuz olsun bs demeye
Ben böyle rahatım kimse benm dolabıma karışamaz annrm bile dokunmaz, cocuk da istemiyorum dedim zaten bi sürü sorunumuz var dedim
Atıştık ve kapattık

Bide bişey söylycem bu deda kv bişeyime dokunmamış ama dokunursa bu defa ağzıma geleni söylerim
Daha önce geldiğinde örtü sarmıştı biywrlere hepsini kaldırıp fırlatmıştım kvyi arayıp istemiyorum yapma bi daha fln demiştim burda millet bana saygısız dedi ya:)

Bu arada anahtarları evi kiraladığımızda biz verdik o kendi annesine ben kendi anneme ama onun annesi insanlıktan nasibini almamış

Neyse eşimle ilgili bi gelişme yok barışmayı düşünmüyorum onunda umrunda değil artık sanırım olsaydı adım atar sözlerini geri alırdı.
Şimdi gitsin samimi olsun kadınlarla kızlarla eltimle vs vs her istediğini yapsın
Zaten bunları yapmıyo olsaydı onunla konuşmak istediğimde konuşurduk istediğimi sorar öğrenirdim şimdi sormama fırsat bile vermedi demek ki bi haltlar karıştırıyo
Ben erkek olsam eşimde dese ki gel konuşalım tmam derim bak için rahat olsun derim benim herşeyim ortada derim
Ama yok eşim diyemedi bunu...

Şimdilik nolcak bende bilmiyorum inanın

Ben uzun zamandır onun telefonuna bile bakmadım eminim bi sürü kız eklemiştir. Resimlerde kimlerin resmi var bilmiyorum
Kimlerle mrsajlaşıyo bilmiyorum
Okuldaki kız öğrencilere nasıl davranıyo bilmiyorum
Bi program var alanıyla ilgili ve herkes ona geliyo tez için vs o gelenlere nasıl davranıyo bilmiyorum yanınamı oturtuyo yaparken sohbet mi ediyo...
Birileriyle tanışıyomu...
Eskiden bunları gösterirdi bana için rahat olsun derdi bana. şimdi yok. Konuşmak bile istemedi!
Tmam o zaman bende pes ediyorum demekki ni haltlar karıştırıyo

Ama şu an ayrılmaya haxır değilim şu an arkadaş gibi oluruz bi süre bende kendimi haxırlarım belki çok zor gerçekten

Elif barışmayı düşünmüyorum diyorsun yani küssün

Küs olduğun adam ile hoca bırakmaya gidiyorsun

Küslük de hamilelik gibidir az hamile olunmayacağı gibi az küs olunmaz bazen çocuk vs olunca rol yapılır da sizde o da yok adam gelip sana anlatıyor sen onunla konuşuyorsun vs vs

Elif gelisme var bence. Cizgini bozma. Kv'ye de bir sure gitmesen mi acaba diyorum. Sen bilirsin tabi.

Kaç yıllık evlisiniz ki Elif kayınvalide çocuk çocuk diye tutturuyor.Çok güzel konuşmuşsun herkes haddini bilsin.Keşke bi zahmet anahtarımızıda geri verin sizde kalmasını istemiyorum deseydin.

Ana oğul senden uzak olsunlar

Çünkü Elif obsesif ve hasta. Hasta kelimesi lütfen yanlış anlaşılmasın ama obsesifler böyle yaşar mantık çerçevesinden bakmadıkları için neye takıp neye takılmayacakları asla tahmin edilemez.

Amaaan elif ayrılmayacağınızı siz de biz de bal gibi biliyoruz.
Daha önce de "ayrılacağım ama o zamana kadar kendimi alıştırıyorum" benzeri bir sürü mesajınızı gördük.
Üç dört güne, başka bir kavgada küsmek üzere barışırsınız nasılsa.

Bence devamlı barıştığınız için küsmenizin de değeri yok artık. Uzatmayın barışın da bari üç beş gün de olsa huzur olsun.

Herşeyi bile bile neden hala kabullenmeyi seciyorsun bi icraat yapmiyorsun boşanmak gbi çok seviyorsan bile bu saygısızlık larla sevgi fln kalmaz zaten eşinin De sana saygısı yok eşini sayan insan istemediği bişeyi yapmaz annesi de bu şekilde yaklasamaz, izin vermezdi esin. Hayat kısa zaman geçiyo bu dünyaya sıkıntı çekmeye gelmiyo kimse yasin geçiyo ömrün geçiyor akıl Alman a bile gerek yok yapılacak şey belli bitir bence

Ahh Elif ahh, çok büyük problemler varken sen gidip eşimin yanına mı oturuyorlar, kimlerle ekleşiyor, ne konuşuyor, diyorsun hala.
Kayınvalideyi eşine söylemek varken küsüz diyorsun, ama havaalanına gidiyorsun.
Ne diyelim, sen daha çok hazırlamaya çalışırsın kendini boşanmaya.

ee bunlar iyi gelişmeler aslen senin adına.
ama şu hocayla niye gittin havaalanına?
seni buna mecbur eden duygu neydi ki?
cidden merak ettim?
nelere hangi noktadan bakıp sorun olarak gördüğünü kestirmek çok güç elif.

Daha bir yıl oldu ya işleri güçleri çocuk beyni olan bi insan çocuğun herşeyi daha çok mahvedeceğini düşünebilir zaten

Hakaretlerini aynen sana iade ediyorum

Daha bir yıl oldu ya işleri güçleri çocuk beyni olan bi insan çocuğun herşeyi daha çok mahvedeceğini düşünebilir zaten

Hakaretlerini aynen sana iade ediyorum

Bana mı iade ediyorsun ? Ben ne dedim ki ? Hasta kelimesi yanlış anlaşılmasın yazdım öyle anlayabileceğini düşündüğüm için. Sana herkes tedavi ol diyor çünkü obsesyon bir hastalık Elif herkes yaşayabilir veba değil ki bu. Seni üzmek için yazmadım ben bunu gerçekten problem olacak şeyleri görmüyorsun o rezervasyon konusu mesela ama ufacık şeyi sorun ediyorsun. Ben sana herkesin dediğinden farklı bir şey demedim aslında.

Ben dün açtığı konulara baktım ve birkaç dakika sonra sıkıldım yani. Ayy yeter bu ne dedim. İnternetten bir tıkla bulabileceği cevaplar için bile konu açmış. Yorumlarına da baktım. Yani hiç zekice değil, çocuk gibi. 15-16 yaş mantığıyla cevap vermiş her şeye. Eşin de senin gibiyse o öğrencilerin vay haline Elif. Acilen toplanman lazım.

ben de elif de en cok bunu anlamıyorum zaten. bir akademisyen nasil analitik dusunemez? nasil der ki eltimle samimi davrandi demek ki benden onemli, yigeninin numarasini sildim benden onemli mi, hocasını havaalanina neden o birakir, vs... anladigim kadariyla küçük bir sehirde de degiller. yani kimse yanlis anlamasin ama bunlari düşünen kisi universite mezunu kivaminda bile olamaz gibi geliyor bana. calismayan kadinlar dusunse hak verecegim bir nebze, is yasamini bilmiyorlar diyecegim. yahu ben de akademik camiadayim. bir misafir hoca gelince bölüme is bölümü yapılır, hic birimiz bayilmasak da yedirir icirir otel ayarlar gondeririz, hele asistansan ve sana bu is teklif edilmisse karının kiskancligini dusunecek vaktin olmaz, gikin cikamaz. ki elif kendisi de asistan, yahu benim beynim basmiyor bunu anlamamasini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…