- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ben konuları hayal meyal hatırlıyorum.
Elif fakültedeki hocanla evlendin doğu mu biliyorum?
Pek geride kalmamışım aslında. Ben bıraktığımda kıskanç, takıntılı biriydi. Ne değişti; hiç. Sadece evlenmişler hala aynı haller.Ohoooo evlendiler sonra ne ekşınlar oldu sen çok geride kalmışssın bacım.
bak oralari ben de bilmiyorum. esinin öğrencisi miydi? simdi anlasildi neden bütün kız ogrencilere kafayi taktigi. kisi kendinden bilir işi..Ohoooo evlendiler sonra ne ekşınlar oldu sen çok geride kalmışssın bacım.
Bana mı iade ediyorsun ? Ben ne dedim ki ? Hasta kelimesi yanlış anlaşılmasın yazdım öyle anlayabileceğini düşündüğüm için. Sana herkes tedavi ol diyor çünkü obsesyon bir hastalık Elif herkes yaşayabilir veba değil ki bu. Seni üzmek için yazmadım ben bunu gerçekten problem olacak şeyleri görmüyorsun o rezervasyon konusu mesela ama ufacık şeyi sorun ediyorsun. Ben sana herkesin dediğinden farklı bir şey demedim aslında.
Ben dün açtığı konulara baktım ve birkaç dakika sonra sıkıldım yani. Ayy yeter bu ne dedim. İnternetten bir tıkla bulabileceği cevaplar için bile konu açmış. Yorumlarına da baktım. Yani hiç zekice değil, çocuk gibi. 15-16 yaş mantığıyla cevap vermiş her şeye. Eşin de senin gibiyse o öğrencilerin vay haline Elif. Acilen toplanman lazım.
Ben konuları hayal meyal hatırlıyorum.
Elif fakültedeki hocanla evlendin doğu mu biliyorum?
Değildi diyorumbak oralari ben de bilmiyorum. esinin öğrencisi miydi? simdi anlasildi neden bütün kız ogrencilere kafayi taktigi. kisi kendinden bilir işi..
tamam degilse ozur dilerimDeğildi diyorum
Birleyi merak ediyosanuz benimle ilgili bana soracaksınız saçmalamadan önce
Kimdi öğrenci miydi o da?Birine hastasın diyebilmek bu kadar basit olmanalı
Açacağım konuyu kimseye soracak değil istediğim gibi konu açarım
Nasıl cevaplar bekliyosun anlamadım ki cevabın zekicesi mi oluyomuş vay be
Hocam değildi o benim farklı bir bölümde zaten
Bende ozur dilerimtamam degilse ozur dilerim
Olabilir başka öğrencilerede bana baktığı göxle bakarsa diye düşünmüş olabilirim bilinçaltındaKimdi öğrenci miydi o da?
Neyse sormamdaki sebep yani bu derece takıntılı olmanda böyle bir evlilik yapmanın payı büyük olabilir. Yapısal olarak takıntılı, şüpheci olabilirsin ama bu durum bir kat daha artırmıştır.
Kimdi öğrenci miydi o da?
Neyse sormamdaki sebep yani bu derece takıntılı olmanda böyle bir evlilik yapmanın payı büyük olabilir. Yapısal olarak takıntılı, şüpheci olabilirsin ama bu durum bir kat daha artırmıştır.
elif ben gercekten bir meslektasin olarak senin icin üzülüyorum. ve emin ol buradaki bir cok kadin da senin iyiligin icin söylüyor. bu hayat boyle gecmez, esini ve ailesini bosver. sen en cok kendine hayati zehir ediyorsun. bu kadar kisi yanılıyor olamaz, cok zor olmasa gerek bir uzmana danismak. bunda alinacak gucenecek bir durum yok, ben 10 gunluk ağır depresyon teshisiyle rapor alip ise gidememis biriyim yani. bu da bir organin hastaligi gibi, ruhumuz da bazen hastalanir. sebeplere inmedigin surece ayni konular etrafinda dönüp duracaksin. ay valla hangi şehirdesin bilmiyorum ama inan sana yardim etmek istiyorum, elinden tutup doktora götürmek istiyorum. bu kadar konu açtığına göre sen de memnun degilsin demek ki hayatindan. hatta psikolog arkadaslar daha iyi anlar ama resmen bu senin bana yardim edin cigligin.Bende ozur dilerim
Rahatlamak için konu açıyorum güya ama çok üzerime geliyoşar sinirlerim bozuldu
Belki de başka öğrencilerin ona senin gözünle baktığını düşünüyorsun?Olabilir başka öğrencilerede bana baktığı göxle bakarsa diye düşünmüş olabilirim bilinçaltında
Ama asıl neden beni bu hale getiren asıl neden herkese yüz vermesi hayır diyememesi
Birine hastasın diyebilmek bu kadar basit olmanalı
Açacağım konuyu kimseye soracak değil istediğim gibi konu açarım
Nasıl cevaplar bekliyosun anlamadım ki cevabın zekicesi mi oluyomuş vay be
Hocam değildi o benim farklı bir bölümde zaten
evlilikte daha baslamadan tek bir seyden emin olunur: güven. bu durup durup sorgulanacak, alinan cevaplara gore ani değişen birsey değildir. güven parca parca da elde edilmez. mesela bilmem hangi kizi sordum emin oldum, bilmem hangi hocayi sordum tamam buna da tik falan tarzı olmaz.Peki ben birşey sorcam
Bazı şeylerden dönem dönem emin olmak istemem sizce suç mu?
Çünkü ben emin olduktan sonra onu sıkmıyorum sorgulamıyorum
Peki ben birşey sorcam
Bazı şeylerden dönem dönem emin olmak istemem sizce suç mu?
Çünkü ben emin olduktan sonra onu sıkmıyorum sorgulamıyorum
Nasıl bir iş yeriymş:)Benim eşimin çalıştığı yere geçen sene Adriana Lima gelmişti. Öyle bir yer, düşün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?