Çok üzülüyorum lütfen yanımda olun:(

İşte bu ölçüsüzlüğü yüzünden ben ona güvenemiyorum
İşte öyle o. Herkese şöforluk yapar
AA eşin cidden dengesiz acayip biri elif ya.
bu özelliklerini şööyle baştan bi toplayıp yazssana.
hem iyilik yapıyor hem kadını makaraya alıyor filan.
hiç sevmem böyle cıvık tipleri.
gözümde bir erkek profili canlandı şimdi.:))

H

ayır o yapmaz
Ve haberi de yok mektuptan
Yazısı da çok kötüydü ya

iyi de elif nasıl haberi yok mektuptan

yani söylemedin mi yoksa o yazdırmamış manasında mı

tabii ki eşin yazmamış, yazı annesinin de yani senden şikayetçi olduğunu iletmiş kv de kendince seni uyarmış olabilir demek istedim

işte olay bu

o eltiden başlamalı

ama elif elti ile daha kavga etmedi

eve gelip adama laf ediyor ya da işte orada sadece surat asıyor

eltisine sana ne oluyor deyip orada kavgasını edip çıkmıyor

eltisi de buna oynuyor bu nedenle

eltisi hatalı ise ki Elif öyle diyor o zaman haddini bildirecek, bu kv ye söyle o geline bu gelini üzmesin demeyle olmaz ki

ama işte kıskandıracak hareket kavramı Elif'te biraz karışık, sınavda öğrenciye pardon kız öğrenciye silgi verdi diye de eşini kıskanmıştı

eee istemedi ise istenmedi yani

kv hatalı o zaman eşinin haberi olmasın demesinin de anlamı yok eğer seninle adam gibi dertleşir gibi konuşsa idi evet haber verilmeyebilirdi eşine ama bu şekilde bir davranışı haber vermemek senin hatan kadın düpedüz teftişe gelmiş

Haklısın ama daha öncede böyle saçmalıklar yaptı biz de bu yüzden çok tartıştık aileler bile tartıştı ama yok kadın akıllanmıyor

Toz kondurmamazlık değil ki sadece o yazmaz dedim

tamam da işte cinnet geçirilecekse buna geçirilir

yık ortalığı görüşme kv ile de elti ile de

bak daha yeni evli sayılırsın

kv ye haddini bildirmekte geç kalma

eşin de bu had bildirileceklerden biri

esasen sen gerçek sorunlarını ört bas etmek için ota b.ka sarıyorsun işte

hocayı havaalanına bırakmış bir sorun değil ama kv evime girip karıştırıp mektup ile bana had bildirmiş bu devasa bir sorun

elifin neyi sorun edeceğini kestirmek çok zor ya.
ben de eşimin birini biryere bırakmasına takılmam.
ama kv evime izinsiz girse hele ki böyle hakaretvari bir mektup bıraksa deli meli demem dünyayı dar ederim eşime de o kv de.
ha bir de eşim ailesine maaşını havale ediyor olsa.
buna tepkim çok sert olurdu.
ama elifte mantık farklı işliyor.
çözemedim ben

Elif mektup olayında niye sesziz kaldın ki pardon ?
Bana göre bu kıyametin kopma sebebi.
Evimin anahtarı k.v habersizce verilecek, tüm özel eşyalarımı elden geçirecek ve bana mektup yazacak, yapacağım çocuga bile laf edilecek.
Of içimden nasıl bir canavar çıkardı düşünmek bile istemiyorum.
Ben sana da hayret ediyorum
En takılacak mevzuları es geçip saçma sapan şeylere odaklanıyorsun.

Diğer konunda da takıntılı olduğunu görmüştüm
Eltin konusunda eşini fazla sıkıyorsun, bu bir
Genel olarak eşinle ilgili ya da evlilikle ilgili şeyleri de takıyorsun ufacık gereksiz bir detay, senin için büyük mesele
Git tedavi ol valla ne takıntılıymışsın arkadaş!
Eşin de belli ki bu karakterin yüzünden seni artık kaale almıyor ve sana saygısını yitirmiş ben bunu düşündüm ilk mesajı okurken

Çünkü esas sorunların üstesinden gelemeyecegini oda biliyor bence bu yüzden esas sorunlardan çıkaramadığı hıncını böyle ufak tefek sorunlarda çıkarmaya çalışıyor ama karşı taraf bunu anlamıyor ota b.ka takılan sorun halibe getiren kadın imajı çizdiği için

Ee elif sustun oturdun mu ?
Olmayacak salakça ne varsa sorun çıkarıyorsun, tepki vermen gerektiğinde köşene çekiliyorsun. Normal insan tepkisi değil bu. Tedavi olman gerek.

Ailecek sana baktıklarında gözlerinde dolar beliriyor.
Kocan için sen parasın.
Ayrıca özgüveni düşük bir insansın. Senin kendine biçtiğin bu özgüvensiz ezik rolü kocan tarafından cok güzel manipüle edilmene sebep oluyor.
Adamın senden boşanmamasının sebebi bu. Artık bundan eminim.

Sen çalışmazsan bu adam senle 1 gün evli kalmaz. Adam iyi niyetli değil. Önceden eşine acırdım ama o da az değil. Bu bir kısır döngü. Ne zaman boşanırsınız belki kendini iyileştirme şansı bulursun.

ıyyyk en kıl olduğum erkek tiplerinden..Kendini beğenmiş ukala olanlardan .Kendini kaf dağında görüyor galiba.Madem saygısı yok arkadaşına ne demeye havaalanına götürmüş.Sırf seni üzmek için mi.Bu adam kedinin fareyle oynadığı gibi seninle oynuyor .Annesininde kendinden farkı yok.Seni hiçe sayıp evine giriyor ağzına geleni söylüyor.

Ne zannediyorlar kendilerini.Belli ki senide iyice ezikliyorlar kaale almıyorlar.İkisinide çıkartacaksın hayatından

Valla değmez Elif kendini bu kadar harap etmene

Haklısın ama daha öncede böyle saçmalıklar yaptı biz de bu yüzden çok tartıştık aileler bile tartıştı ama yok kadın akıllanmıyor

Toz kondurmamazlık değil ki sadece o yazmaz dedim

Eşininde kabahati var.Ne demeye anahtar veriyor .Böyle birşeye senin kızacağanı bilmeli.Annesine oda kızmıyor mu?

Sanki eşinde anneside seni kaale almıyor gibi geliyor Elif

yapılacak davranışı yapmıyor yapılmayacak davranışı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…