Bekar mısınGünaydın hanımlar artık kaldıramıyorum sorun annem hasta olsa koşarım bir şey lazım olursa gider yardımcı olurum ama sıkıntım şu ki biraz cik zitlaşsam gelme git diye kovuyor bildiğin karşılık versem tartışma çıkacak ve sonra hiç bişey yokmuş gibi davranıyor bunu sadece bana yapıyor diğer kardeşlerime yapmıyor dışarı atmisliği bile var inat ettim gitmedim sonra yine ben gidip elini öptüm ama artık bu durum benim psikolojimi etkiliyor bana lütfen kırmadan bir yol gösterin
EvliyimBekar mısın
annenle hic konustun mu bu konuyu. Eger konusup olumlu geri dönüş alamadiysan azicik mesafe koy geçici süreligine belki hatasini anlarEvliyim
Annenizle bu kadar sorun yaşayacak kadar sık mı görüşüyorsunuz?Evliyim
Konuştum bunu bana yapma üzülüyorum diye ama sürekli bir bahane buluyor bende anneyim örnek veriyorum ben yapamam diye bu sefer kavga çıkarıyorannenle hic konustun mu bu konuyu. Eger konusup olumlu geri dönüş alamadiysan azicik mesafe koy geçici süreligine belki hatasini anlar
Aslında sık görüşüyorum işi olunca telefon eder gider yardımcı olup dönerim ama çoğunlukla diğer kardeşlerim misafirliğe gelince bana böyle davranıyor zaten çocuklarımın okulu var onlarla ilgileniyorumAnnenizle bu kadar sorun yaşayacak kadar sık mı görüşüyorsunuz?
Kendi yaşadığınız (eşinizle sizin) bir ev yok mu?
Artık hiç birini çekemiyorum gidecek yerim olsa bir dakika durmam hangi birine siğinayim iki tarafta birbirinden beter insanları tanımadan keşke böyle keskin yorumlar yapmasanız farkındaysanız artık kaldıramıyorum diyorum içime kapandımSanirim sen ters bir laf isitince tavir alamiyorsun o yuzden insanlar nasilsa affediyor sorun etmiyor diye dusunup kirmaktan korkmuyorlar
Gerek annen gerek esin bu kadin alinir mi eder mi diye dusunmuyorlar hic
Suriyeli kadin alicam diyen, cocuguna senin zirto anan ne anlar diyen esini hergun cekiyorsun
Annenin lafini cekmek daha kolaydir kocadan
Bakın, sırf anneniz olduğu için sizin enerjinizi hiçkimsenin emmeye hakkı yok burada anlaşalım.Aslında sık görüşüyorum işi olunca telefon eder gider yardımcı olup dönerim ama çoğunlukla diğer kardeşlerim misafirliğe gelince bana böyle davranıyor zaten çocuklarımın okulu var onlarla ilgileniyorum
Yapmaya çalıştım abim beni suçladı o senin annen Altan alıcaksın diyeBunu bu kadar sık yapıyorsa. Defol git dediği anda gidin. Uzun süre gitmeyin. Siz tepkisiz kaldıkça tekrar ediyor bence tepki verseniz ciddi olsanız belki oda bir daha cesaret edemez.
Günaydın hanımlar artık kaldıramıyorum sorun annem hasta olsa koşarım bir şey lazım olursa gider yardımcı olurum ama sıkıntım şu ki biraz cik zitlaşsam gelme git diye kovuyor bildiğin karşılık versem tartışma çıkacak ve sonra hiç bişey yokmuş gibi davranıyor bunu sadece bana yapıyor diğer kardeşlerime yapmıyor dışarı atmisliği bile var inat ettim gitmedim sonra yine ben gidip elini öptüm ama artık bu durum benim psikolojimi etkiliyor bana lütfen kırmadan bir yol gösterin
İnşallah yapabilirim artık kaldıramıyorum araç kullanıyorum aklımda oturuyorum aklımda hiç bişey yokken gözlerim doluyor artık bittiğimi anlıyorum yavaş yavaşBakın, sırf anneniz olduğu için sizin enerjinizi hiçkimsenin emmeye hakkı yok burada anlaşalım.
Diğer kardeşlerinizle farklı davranıyorsa, onlarla enerji aralığı ve etkileşimi farklıdır. Belki onlar kendi sınırlarını çizmiştir. Kendinizi hiçbir şeyle kıyaslamayın. İhtiyacı varsa onu giderin, sonra hemen kendi hayatınıza dönün. Böyle davrandığında sizi uzaklaştırdığını görmesini sağlayın.
Bizler, insanların yaptıklarının sonuçlarını yaşamalarına izin vermeyi bilmiyoruz.
Çocuk yetiştiren annelerde de durum bu. Çocuk kahvaltıyı doğru düzgün yemiyor, annesi hemen çantasına sandviç koyuyor ya da yemek yesin diye harçlık veriyor.
Çocuk, kahvaltı yapmazsa gün içinde güçsüz kalacağını öğrenemiyor. Çünkü izin verilmiyor sonuçlarını yaşamasına.
Siz de annenizi eğitmek ve kendiyle yüzleşmesini sağlamak istiyorsanız, izin verin ona. Örnek vermeyin. Ben de anneyim demeyin. Siz ikiniz farklı insanlarsınız. Ne bileyim hastaneye gitti ilacı mı alınacak. Alın ilaçlarını ve ben gidiyorum geçmiş olsun hoşça kal deyip çıkın. Bunu alışkanlık haline getirin ama. Zaten kendinize ait bir hayatınız var, kendi aileniz var. Enerjinizi fazlasıyla alacak çocuğunuz var.
Annenize o polemik yarattığı ortamı oluşturmamayı deneyin.
Dilerim yaparsınız ve işe yarar.
Neden agresif acaba anneniz. Bir de diğer kardeşleriniz mizac olarak biraz daha mi sert sizdenKonuştum bunu bana yapma üzülüyorum diye ama sürekli bir bahane buluyor bende anneyim örnek veriyorum ben yapamam diye bu sefer kavga çıkarıyor
Bilmiyorum bende hiç eyvallahi yok hiç altan almıyor ama diğer kardeşlerime de öyle olsa diyeceğim mizacı o ama çoğunlukla bana yapıyor hele bı ablam var onun yanından geçerse bile aman yanlış yapmayayım diye tedirgin oluyorNeden agresif acaba anneniz. Bir de diğer kardeşleriniz mizac olarak biraz daha mi sert sizden
Uzulmeniz icin yazmadim elbetteArtık hiç birini çekemiyorum gidecek yerim olsa bir dakika durmam hangi birine siğinayim iki tarafta birbirinden beter insanları tanımadan keşke böyle keskin yorumlar yapmasanız farkındaysanız artık kaldıramıyorum diyorum içime kapandım
bunu önce annenle konuşmalısın benceGünaydın hanımlar artık kaldıramıyorum sorun annem hasta olsa koşarım bir şey lazım olursa gider yardımcı olurum ama sıkıntım şu ki biraz cik zitlaşsam gelme git diye kovuyor bildiğin karşılık versem tartışma çıkacak ve sonra hiç bişey yokmuş gibi davranıyor bunu sadece bana yapıyor diğer kardeşlerime yapmıyor dışarı atmisliği bile var inat ettim gitmedim sonra yine ben gidip elini öptüm ama artık bu durum benim psikolojimi etkiliyor bana lütfen kırmadan bir yol gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?