ben babamı bırakamam benim babam kanser olabilir ameliyat olabilir yada ilaç tedavisine başlayabilir burda yalnız asla bırakamam iş ve şehiri sen değiştirdin mecbursun o işte çalışacaksın .başka işte bu maaşı sana veren olmaz bizde geçinemeyiz bana ve aileme destek olmak zorundasın diyor
Hadi ordan şunları okuyunca çıldırdım resmen.
Yok konu sahibi bu böyle olmaz...
Sen şimdi madem tek başına kalıyorsun aylarca, bu adam belli ki seninle aile olamamış.
O zaman sen bekar gibi düşün bu saatten sonra, kendine odaklan.
Farz et ki bekar bir kadınsın, maddi olanakları daha iyi diye şehir ve iş değiştirdin.
Ya da ataman o şehre çıktı diye düşün...
İstifa eder miydin, yoksa kalıp alışmaya mı çalışırdın? Önce seçimini yap.
Diyelim ki maddi olanakları çok daha iyi, ve devam etmeye karar verdin.
Kendine güzel bir sosyal çevre oluştur, işten sonra eve gidip gece yatmayı bekleme.
Tiyatro, sinema, alışveriş, farklı bir yemeği deneyimlemek, kitapçıları gezmek, bunları tek başına yapabilirsin, bunları yap.
Dil kursu, tiyatro kursu, folklör kursu vs artık canın ne istiyorsa bir kursa yazılıp sosyal çevre edin.
Eşine de şöyle bir konuşma yap, hiç korkmadan, kavga etmeden ve net bir şekilde yap bunu ;
"Biz şuan ortak bir yaşam içinde değiliz, ben de buradaki evimizi geçindirip kirasını ödüyorum, faturalarını ödüyorum.
Eve bir katkın olmadığı için geri kalan ücret de benim kendi giderlerime harcanacak, eve katkı olana kadar param üzerinde söz hakkın yok."
Sen şuan sınırlarını çizemediğin için bunalmış durumdasın. Sınırlarını çiz, hayatını güzelleştir, para düşünmeden harcanacaksa sana harcanmalı, yeni maaşının tadını çıkar, biraz şımart kendini. Cilt bakımıyla da başlayabilirsin <3