• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yalnızım bana yol yordam gösterin ne olur

Bu adiler bunu taa yeni iş imkani ilk ortaya çıktığında oturup planlamadiysa neyim. Babasinin daha konmuş teshisi yok kendi kendilerine yok kanser olabilir yok bilmem ne. Senin kocan bunlar ilk karsi çıktığında demistir o gitsin çalışsın maas 2 kati olacak ben nasilsa sık sık gelirim buraya diye. Oyuncak adam, baştan koymuş kafaya calismamayi. Isteyen arar bulur aradigi bile yok olmayan hastaligi bahane ediyor şaka gibi acayip cinlendirdi bu konu beni ya.

Eşin haksız, babası hasta diye çalışmayan erkek görmedim ben hayatımda. Evin sorumluluğunu sana yıkamaz böyle bir hakkı yok babası ne kadar hasta olursa olsun. Adam gibi gelsin evinin başında dursun çalışsın. Hafta sonları gerektiğinde beraber İstanbul’a gidip görürsünüz. Gidip oraya yerleşip her şeyi sizin üstünüze yıkacaksa bu evliliğin ne anlamı var? Önceliği siz olmalısınız.

Size bağırıp çağırdığında psikolojik olarak çok etkilendiğinizi sizin de bu durumlardan dolayı hastalanacağınızı söyleyin.

ben babamı bırakamam benim babam kanser olabilir ameliyat olabilir yada ilaç tedavisine başlayabilir burda yalnız asla bırakamam iş ve şehiri sen değiştirdin mecbursun o işte çalışacaksın .başka işte bu maaşı sana veren olmaz bizde geçinemeyiz bana ve aileme destek olmak zorundasın diyor
Okudukça sinirlerim daha da tepeme çıkıyor gerçekten kimseye destek olmak falan zorunda değilsiniz. Adam gibi g*tünü kaldırıp çalışsın ailesine kendisi destek olsun.

Kendisini geçtim orası bile muamma da, pardon ailesine niye destek olacakmışsınız? Kendi çalışsın bi zahmet babam hasta deyip kenara çekilmiş resmen. Oldu ki sizin aileniz de de hasta biri olsa tabii Allah korusun da aynı destegi ona da saglayacak mı? Sizin gücünüz nereye kadar yetecek? Manipüle olmayıp ciddi bir konusma yapmalısınız diye düşünüyorum
telefonda çalışıyorsun nasıl yani bana destek olmayacak mısın dedi.dedim annen sağlam babanın daha teşhisi konmamış .belki tedavi yıllar sürecek hadi en kötüsü nü de düşünelim sen karaları bağlayıp bana hayatı zindan etmeye hakkın yok tek başıma yaşadıktan sonra her işe kendim koştuktan sonra sana ne gerek var dedim.
tabi ki manipülasyon çalışmaları ...babam kan kusuyor sen neyin derdindesin sen ne biçim bir kadınsın...ben dedim buğün sahada düştüm kolum morardı kırılada bilirdi yine tek başıma hastaneye gittim çıktım ...ayıp ettiğiniz bana ...babanlar hazmedemedi ise gitmeni bırakmasaydı.neymiş babası tedavi olmayacakmış odalara kendini kitliyormuş dedim bunca yaşındaki adama ben psikolojik destek veremem ..o seni evladını düşünseydi karısı kaldı bi başına ben bir de kapris yapıyorum huzur bozuyorum demezdi...asla taviz vermiyorum kira vs ev giderleri evet ama ben o aileye asla para vermiyorum...
ya gelir iş bulur arada çıkar gider görür yada babası memleketinde tedavi olur..yada koca bebekleri yanlarında kalır...ben düşersem beni tutacak kimse yok ben işe odaklanamadım.onların sıkıntıları ile dertlenmekten ....
iyiki sizler varsınız iyiki ben utanmaktan çekinmekten köle oldum onlara

Kendi bilir geldiği nokta belli bazen hayat fırsat verir kurulma fırsatı yeni şehir yeni. İş yeni ev vermiş fırsatı Allah .,Kullanırsa ne ala başa dönerse ne ala .Kendi bilir
belki de yüklerimden arınma fırsatı verdi bana rabbim...kalbim soğudu ...beni hayattan bezdirdiler....eşim sonra yanar mı pişman mı olur beni artık ilgilendirmiyor neymiş cocukken babası ona bakmıs simdi sıra ondaymış tabiki annen baban ama otur önce düzenini kur ...
narsist aile topluluğu...

Bu adiler bunu taa yeni iş imkani ilk ortaya çıktığında oturup planlamadiysa neyim. Babasinin daha konmuş teshisi yok kendi kendilerine yok kanser olabilir yok bilmem ne. Senin kocan bunlar ilk karsi çıktığında demistir o gitsin çalışsın maas 2 kati olacak ben nasilsa sık sık gelirim buraya diye. Oyuncak adam, baştan koymuş kafaya calismamayi. Isteyen arar bulur aradigi bile yok olmayan hastaligi bahane ediyor şaka gibi acayip cinlendirdi bu konu beni ya.
artık baştan planlandıgını bile düşünüyorum babası öyle hırslı bir adam sırf evlatlarından ayrı kalmamak için bile planlamış olabilir ne hikmetse ben yerleşir yerleşmez çıkardı bu kontrolleri...

Farkindasin manipule edildiginin yani bak bu güzel bir sey. Birak bağırsın dursun g.tu yanmis gibi. Sen ne yaparsan yap onun hep bi bahanesi olacak kendi istedigini yaptirmaya. Dolayisiyla bekleme babasinin bilmemnesini. Vicdanina oynamalarina izin verme. Şartlarını sun kabul etmeyen defolsun. Yoksa onu bekle bunu bekle ömür geçiyor gidiyor gencligine yazik. Iki kat maasli is bulmussun bunu basindan defedip daha az kirali eve cikarsin. Zaten kan emiciler gidince senin bi basina ne masrafin olacak. Sakin kafayla dengin birini bulursun ilerde. Yoksa allah korusun sinirden sana da birsey olabilir. Illa yaşlıya olacak diye bisey yok. Bu kotu ve arsiz insanlardan allah herkesi korusun bi bitmediler.
ben sürekli ailesinin yanından ayrılmayan çalışmayan bana değer vermeyen biriyle bir ömür geçiremem bi ekmektir bi şekilde kazanır kendime bakarım ...konu maddiyat da değil ailesi otursun kendi memleketinde tedavi olsun ....ben kendime dürüm istemeye çekinirken dışardan tostla makarna ile koca günü kapatırken ...gezmeler tozmaları bitmedi...en temel ihtiyaç yemeği bile düşüneyim millet hastayım diye diye beni ödenmeyecek borçlar altına soksunlar ...

ben sürekli ailesinin yanından ayrılmayan çalışmayan bana değer vermeyen biriyle bir ömür geçiremem bi ekmektir bi şekilde kazanır kendime bakarım ...konu maddiyat da değil ailesi otursun kendi memleketinde tedavi olsun ....ben kendime dürüm istemeye çekinirken dışardan tostla makarna ile koca günü kapatırken ...gezmeler tozmaları bitmedi...en temel ihtiyaç yemeği bile düşüneyim millet hastayım diye diye beni ödenmeyecek borçlar altına soksunlar ...
Niye cekiniyorsun utaniyorsun bir psikolojik destek mi alsan? Kendi degerin kaybolmuş. Kendi paran istediğini yaparsın kalsın o ana babasıyla bırak. Geçmiş olsun bu arada

belki de yüklerimden arınma fırsatı verdi bana rabbim...kalbim soğudu ...beni hayattan bezdirdiler....eşim sonra yanar mı pişman mı olur beni artık ilgilendirmiyor neymiş cocukken babası ona bakmıs simdi sıra ondaymış tabiki annen baban ama otur önce düzenini kur ...
Fırsatı görmek yetmez kullanmak lazım. Evlisiniz koca yok, ailemizi büyütelim çocuğumuz olsun, birikim yatırım yapalım desen koca yok, kaza geçirip kolunuz zarar görüyor koca yok. Hastaneye bile tek gitmek zorundasınız, koca yok. Şimdi bakma sırası ondaysa niye evlenmiş, oturup anası babasıyla yaşlansın. Adam açık açık çalışacaksın, bana para göndereceksin ben de ailemin evinde kalıp onlara harcayacağım diyor. Kariyeriniz var, iyi para kazanıyorsunuz en azından maddi olarak güçlüsünüz. Allah daha ne yapsın, gerçeği gözünüze sokuyor.

Kendi başınıza iş yapmayın, derhal avukata danışın. Mesajlar yazışmalar, dekontlar, eşinizin çalışmama iş aramama durumunu vs hepsini konuşun. O şehirde tutunmaya çalışın geri dönmeyin. Boşanma işi bitene kadar yüz yüze gelmeyin. Devam ederseniz çok pişman olursunuz.

ben babamı bırakamam benim babam kanser olabilir ameliyat olabilir yada ilaç tedavisine başlayabilir burda yalnız asla bırakamam iş ve şehiri sen değiştirdin mecbursun o işte çalışacaksın .başka işte bu maaşı sana veren olmaz bizde geçinemeyiz bana ve aileme destek olmak zorundasın diyor
Hadi ordan şunları okuyunca çıldırdım resmen.
Yok konu sahibi bu böyle olmaz...
Sen şimdi madem tek başına kalıyorsun aylarca, bu adam belli ki seninle aile olamamış.
O zaman sen bekar gibi düşün bu saatten sonra, kendine odaklan.
Farz et ki bekar bir kadınsın, maddi olanakları daha iyi diye şehir ve iş değiştirdin.
Ya da ataman o şehre çıktı diye düşün...
İstifa eder miydin, yoksa kalıp alışmaya mı çalışırdın? Önce seçimini yap.
Diyelim ki maddi olanakları çok daha iyi, ve devam etmeye karar verdin.
Kendine güzel bir sosyal çevre oluştur, işten sonra eve gidip gece yatmayı bekleme.
Tiyatro, sinema, alışveriş, farklı bir yemeği deneyimlemek, kitapçıları gezmek, bunları tek başına yapabilirsin, bunları yap.
Dil kursu, tiyatro kursu, folklör kursu vs artık canın ne istiyorsa bir kursa yazılıp sosyal çevre edin.

Eşine de şöyle bir konuşma yap, hiç korkmadan, kavga etmeden ve net bir şekilde yap bunu ;
"Biz şuan ortak bir yaşam içinde değiliz, ben de buradaki evimizi geçindirip kirasını ödüyorum, faturalarını ödüyorum.
Eve bir katkın olmadığı için geri kalan ücret de benim kendi giderlerime harcanacak, eve katkı olana kadar param üzerinde söz hakkın yok."

Sen şuan sınırlarını çizemediğin için bunalmış durumdasın. Sınırlarını çiz, hayatını güzelleştir, para düşünmeden harcanacaksa sana harcanmalı, yeni maaşının tadını çıkar, biraz şımart kendini. Cilt bakımıyla da başlayabilirsin <3

Hadi ordan şunları okuyunca çıldırdım resmen.
Yok konu sahibi bu böyle olmaz...
Sen şimdi madem tek başına kalıyorsun aylarca, bu adam belli ki seninle aile olamamış.
O zaman sen bekar gibi düşün bu saatten sonra, kendine odaklan.
Farz et ki bekar bir kadınsın, maddi olanakları daha iyi diye şehir ve iş değiştirdin.
Ya da ataman o şehre çıktı diye düşün...
İstifa eder miydin, yoksa kalıp alışmaya mı çalışırdın? Önce seçimini yap.
Diyelim ki maddi olanakları çok daha iyi, ve devam etmeye karar verdin.
Kendine güzel bir sosyal çevre oluştur, işten sonra eve gidip gece yatmayı bekleme.
Tiyatro, sinema, alışveriş, farklı bir yemeği deneyimlemek, kitapçıları gezmek, bunları tek başına yapabilirsin, bunları yap.
Dil kursu, tiyatro kursu, folklör kursu vs artık canın ne istiyorsa bir kursa yazılıp sosyal çevre edin.

Eşine de şöyle bir konuşma yap, hiç korkmadan, kavga etmeden ve net bir şekilde yap bunu ;
"Biz şuan ortak bir yaşam içinde değiliz, ben de buradaki evimizi geçindirip kirasını ödüyorum, faturalarını ödüyorum.
Eve bir katkın olmadığı için geri kalan ücret de benim kendi giderlerime harcanacak, eve katkı olana kadar param üzerinde söz hakkın yok."

Sen şuan sınırlarını çizemediğin için bunalmış durumdasın. Sınırlarını çiz, hayatını güzelleştir, para düşünmeden harcanacaksa sana harcanmalı, yeni maaşının tadını çıkar, biraz şımart kendini. Cilt bakımıyla da başlayabilirsin <

anne babalarımız hastalanabilir tabiki gidilir gelinir ama ev eş iş bütün sorumluluklar bırakılıp gidilmez .ben iki haftadır kendimi suçladım üzdüm stresten 4 dişim kırılmış kendimi sıkmaktan saçlarım oluk oluk dökülüyor.
doğru düzgün yemek yemiyorum gözlerim ağlamaktan şişmiş öyle bir hale büründüm ki...
ve çalışma şartlarım ağır ben bu işe daha iyi olanaklar için geldim eşimde çalışır birikim yaparız dedim.herşeyin başı tabiki sağlık ama ben bir başıma kaldım.15 gündür doktora götürdükten sonra gelinir eşin yanında kalınır iş bulunur izin alınır tekrar gidilirdi.yatalak hasta değil bu insan .

Dil kursu, tiyatro kursu, folklör kursu vs artık canın ne istiyorsa bir kursa yazılıp sosyal çevre edin bu önerinizi notlarıma ekledim evde kaldıkça kendi kendimi yiyorum.yeni işe başlar insan bir tişört alamaz mı alamadım.şöyle gönlünce yemek yemez mi yiyemedim.

eşimin çalışmaya gönlü yok ...babası ameliyat olacakmış sonucları cıkmıs ...ameliyatı tedavisi derken beş altı ay ben tekim ...zor günleri tek atlatıp sonra kimseyi sefaya kondurmam ..bencillik ise bencillik.ben para vermeyince onlar beni boşar zaten :)ben tek eşimle evli değilim ya ailesi ile de evlendim malum babası karar veriyor her şeye

Sakın işten çıkmami diyor bide kendi neden çalışmıyor babası hasta doğru sen çalış evi gecindir sümsük kocada karisini darlasin
babası iyileşsin yada tedavi olsun bu sefer bi başına bırakamam deyip birlikte yaşamak için beni darlayacaklar onun izlenimini aldım.calısmadan 38 yasında öyle evde otursun anne babası ile ben onun ailesine bakamam

Hastaysa otursun evde ev yemegi yesin surekli disardan yemek mi yer hasta adam. Harca kendine niye sen yemeyecekmissin canin ne istiosa en iyi yerden söyle ve ye lütfen afiyet olsun. Ben yiyemedim al siz yiyin der gibi bunlar yiyecegine. Takı al altin kolye bilezik al tak gez dolas ye ic. Madem harcanıyor sen harca. Ömür nasi gecireceksin birlikte zaten adam ortada yok. Sen zaten yalniz duruosun :/ hic olmazsa paran cebinde durur. Gururu da insana iyi gelir böyle durumlarda.

Tamam cocukken babasi bakmis simdi de o baksin neden siz calisip hem ona hem ailesine bakcakmissiniz ki. Sizede mi bakmis babasi cocukken aay sinir geldi bana.. cocuk olmamasina çok sevindim. Normalde asla yıkıcı konusmam fakat bilmediginiz bir sehirde sizi yanliz birakmasi hemde bunu rahatca yapmasi sizi sevmedigini gosteriyor. Ben ortada sevgi goremiyorum. Sizi kullaniyor calisip ona ve ailesine bakmak zorundaymissiniz gibi manipule ediyor hayır değilsiniz kesinlikle. Bunu cok net şekilde esinize anlatmanız gerek sizi kullanmasina izin vermeyin nedemek kartlarda limitsiz alisveris yapmak gezmek tozmak.. elindeki kartlara limit koyun hatta kapatin kullanamasin size aitse kartlar uygulamadan girip kapatin. Eger kendi adinaysa kullansin odeme yapmayin. Bilmiyorum evliliginiz boyunca esiniz size nekadar yardimci oldu veya odemelerde ne derece destek oldu.. bence olduysa bile siz karsiligini fazlasiyla geri odemissiniz. Yollari ayirmak en dogrusu diye dusunuyorum.

Şaka mısınız siz? Ne utanması? Adam çalışmıyor iş aramıyor, karısına sen bize bakacaksın diyor. Ailesine yaptığı bütün masraflar gezmeler, uçak biletleri kahvaltılar vs karısının kartıyla ödüyor. Sessizce çalışmaya niye devam etsin? Hastalık var mı yok mu o bile belli değil. Kadın çalışacak tek başına yaşayacak, evin masraflarını tek başına ödeyecek, kocası belki gelirim 2 gün kalır dönerim diyecek. Ne ala memleket. Bu kadın hastalanırsa ona kim bakacak? Siz mi gidip maddi manevi destek olacaksınız? Kocasız yaşanamıyor mu ölünüyor mu bu memlekette?
Hay yaşa! Ates almaya gelir gibi 2 gün beni vikviklemeye gelip gidecek adami zaten yola çıksam dksina bulurum ona da kendimi vikvikletmem yani. Ne artisi var koca bir hic. O utanmio da bu çapsızlıkla ben mi utanayim.

Tamam cocukken babasi bakmis simdi de o baksin neden siz calisip hem ona hem ailesine bakcakmissiniz ki. Sizede mi bakmis babasi cocukken aay sinir geldi bana.. cocuk olmamasina çok sevindim. Normalde asla yıkıcı konusmam fakat bilmediginiz bir sehirde sizi yanliz birakmasi hemde bunu rahatca yapmasi sizi sevmedigini gosteriyor. Ben ortada sevgi goremiyorum. Sizi kullaniyor calisip ona ve ailesine bakmak zorundaymissiniz gibi manipule ediyor hayır değilsiniz kesinlikle. Bunu cok net şekilde esinize anlatmanız gerek sizi kullanmasina izin vermeyin nedemek kartlarda limitsiz alisveris yapmak gezmek tozmak.. elindeki kartlara limit koyun hatta kapatin kullanamasin size aitse kartlar uygulamadan girip kapatin. Eger kendi adinaysa kullansin odeme yapmayin. Bilmiyorum evliliginiz boyunca esiniz size nekadar yardimci oldu veya odemelerde ne derece destek oldu.. bence olduysa bile siz karsiligini fazlasiyla geri odemissiniz. Yollari ayirmak en dogrusu diye dusunuyorum.
kartı kapattım yeni kartı da işyerime istedim.ben daha maaş bile almadım.herkes imkanlarınca harcasın...beni manipüle edip edip evde bir başıma delirttiler.sonra da biliyorum hep birlikte yaşayalım diyecekler babamın son günleri ayrı kalamam diyecek ...geliyor işe girip çalışıyor evinin benim sorumluluklarımı alıp gerektikçe ailesine zaman ayırıyor ise buyursun yoksa para için hele bi kavga etsinler ben kötü olayım...dişlerim kırılmış doktora gidemiyorum.ailem uzakta bilet alıp yanlarına gidemiyorum.ben kendimden feragat ediyor isem onlar etsinler ...ay iyiki iyiki sizlere yazmısım da onlara kölelik yapmamısım

Hay yaşa! Ates almaya gelir gibi 2 gün beni vikviklemeye gelip gidecek adami zaten yola çıksam dksina bulurum ona da kendimi vikvikletmem yani. Ne artisi var koca bir hic. O utanmio da bu çapsızlıkla ben mi utanayim.
adı geldi ilgilendi olacak ..git babanın ölümüne kadar bekle başında...ben ne hallerde çalışıyorum.bende izin alamıyorum ailemi göremiyorum.şartlar bu ....konu inanın para değil.konu beni sahiplenmemesi arkamda bir kadını bıraktım dememesi..uzaklığa rağmen iki güzel söz yerine babam da babam diye diretip imkanları zorlaması ...bana sen ne yedin diye sormaması ....tek kelime bana destek olmayacak mısın maaş alınca daha ben almadım kiii...

Zorundasın diyen eşi boşamış bir kadın olarak diyorum ki madem geliriniz güzel ona resti çekin. Daha ortada fol yok yumurta yok net bir teşhis yok kötü senaryoları yazarak sizi duygusal olarak ta zora sokuyor. Onun ailesi belli ki bencil, oğulları gibi bence siz de bencil olun.. Resmen sizi açık açık kullanmak istediği söylüyor. Orada çalışırsanız birikim yapın belli ki bugün olmasa da evliliğiniz uzun soluklu olamayacak. Kendinizi garantiye alın derim.

Back
X