biliyorum ama belki benim gibi hisseden birisi vardır diye düşündüm.Burası arkadaş bulma sitesi değil.
biliyorum ama belki benim gibi hisseden birisi vardırBurası arkadaş bulma sitesi değil.
üni son sınıfım ankarada yaşıyorum ama okul da online bir senedir sosyalleşmek çok zorokul yok mu? ankarali misiniz sonradan mi geldiniz ne yani durumunuz?
burdan kimse sizle arkadas olmaz en fazla arkadas bulabilmeniz icin tavsiye verilir.
ahahaha 21 yasinda kiza bir yastan sonra zor oluyor denilmis :) kac yasindan sonra 5 mi :))
universiteye gitmiyor musunuz? arkadas boyle siparisle bulunmaz ki. hem beklentiler yuksek olursa hayal kirikliklari da yuksek olur.
yakın arkadaş dediğin iki kişilik bir kazanç değilmidir. Ben ne kazanıyorsam o da onu kazanır.Ne vadediyorsunuz karşılığında?
Yani yanınıza omuz arıyorsunuz okey de onun kazancı ne olcak bu ilişki de?
böbrek avı gibi geldi banayakın arkadaş dediğin iki kişilik bir kazanç değilmidir. Ben ne kazanıyorsam o da onu kazanır.
hangi okul? yani yanlis anlama ama ben dogma buyume ankaraliyim, biz kendi aramizda dalga geceriz ankara kocaman bir koy resmen herkes birbirini taniyor diye. ankarada arkadas edinememek cok zor. biraz kendini zorla sosyal fobini yenmeye calis, forumdan arkadas edinilir ama ben arkadas ariyorum diye degil.biliyorum ama belki benim gibi hisseden birisi vardır
üni son sınıfım ankarada yaşıyorum ama okul da online bir senedir sosyalleşmek çok zor
ahahaha 21 yasinda kiza bir yastan sonra zor oluyor denilmis :) kac yasindan sonra 5 mi :))
universiteye gitmiyor musunuz? arkadas boyle siparisle bulunmaz ki. hem beklentiler yuksek olursa hayal kirikliklari da yuksek olur.
yakın arkadaş dediğin iki kişilik bir kazanç değilmidir. Ben ne kazanıyorsam o da onu kazanır.Ne vadediyorsunuz karşılığında?
Yani yanınıza omuz arıyorsunuz okey de onun kazancı ne olcak bu ilişki de?
evet bu konuda yardımcı olabilecek birini belki bulabilirim diye açtım hesabı. İnsan bazen gerçekten konuşacak birilerini arıyor yakın arkadaşlarımın hepsi başka şehirlere gitti aramız açıldı eskisi kadar konuşmuyoruz. Seğmelere gidip birer bira alıp sohbet edip kitap okuyacağım insanlar arıyorum umarım bulurum önerin için teşekkür ederim ama böyle bir dönemde kursa gitmek de zor olacaktır.yani yeni uyesiniz bi de... kim nasi guvenip arkadas olsun.
bi klube falan yazilsan.. bi kursa? dans kursu, gitar kursu vs
bu arada ben de ankaradayim okul yeni bitti ama arkadasim cok yok . olan da isinde gucunde. yuruyus falan yap iyi geliyor
hhahsjshsjs nomu ben dedim burda kimse arkadas olmaz senle diye ama olur mu allah askina arkadaslik ilani vermisBakma sen kimse arkadaş olmaz burda senle diyenlere.
Gayet de olunulur.
Ama bu bir konu açıp arkadaş arıyorum diyerek olmaz.
Önce burada zaman geçireceksin.
Muhabbet oluştukça hem kafa dengi insanları keşfedersin kendince. Hem de kesfedilirsin.
Bu uzun bir süreç yani.
Haa deyince olmuyor.
Buraya erkeklerin üye olduğunu bile gördük.
Hemen güven kazanmak zor yani..
teşekkür ederim umarım zaman içinde ortak zevklerimin olduğu insanları tanırımBakma sen kimse arkadaş olmaz burda senle diyenlere.
Gayet de olunulur.
Ama bu bir konu açıp arkadaş arıyorum diyerek olmaz.
Önce burada zaman geçireceksin.
Muhabbet oluştukça hem kafa dengi insanları keşfedersin kendince. Hem de kesfedilirsin.
Bu uzun bir süreç yani.
Haa deyince olmuyor.
Buraya erkeklerin üye olduğunu bile gördük.
Hemen güven kazanmak zor yani..
hhahsjshsjs nomu ben dedim burda kimse arkadas olmaz senle diye ama olur mu allah askina arkadaslik ilani vermis
yoksa forumda arkadaslik olur, ben de oldum mesela ailece bile gorustuk. ama bu sekil ilanla olmaz.
21 yaşında kim evli çocuklu yabelli bir yastan sonra bu dediginizi yapmak cook zor. muhtemelen yasitlariniz evli veya cocuklu. herkes kendi telasinda. kimse artik yakin arkadasa gezip tozmaya ihtiyac duymuyor. en fazla universiteye kadar oluyor o. hee yasiniz kucukse yasitlarinizi bulun.
Gazideyim, cidden ilan gibi gözükmüş ama dediğim gibi belki benim durumumda birine denk gelirim diye düşünmüştümhangi okul? yani yanlis anlama ama ben dogma buyume ankaraliyim, biz kendi aramizda dalga geceriz ankara kocaman bir koy resmen herkes birbirini taniyor diye. ankarada arkadas edinememek cok zor. biraz kendini zorla sosyal fobini yenmeye calis, forumdan arkadas edinilir ama ben arkadas ariyorum diye degil.
yakın arkadaş dediğin iki kişilik bir kazanç değilmidir. Ben ne kazanıyorsam o da onu kazanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?