çok yalnızım yardım edin :(

Ailenin onaylamadigi hususlarda dikkatli olsaydın o bebege sunulacak olan dünya nimetini günahsiz masumun elinden almazdin
Nedir bu suçlayıcı tavır ve neden? Yapmış bir hata ve yardım istiyor kız..Böyle ters davranıp eleştireceğinize,bi akıl verin de işine yarasın kızın.O bilmiyor mu hata olduğunu ve bebeğinin masum olduğunu? Lütfen yıkıcı değil yapıcı olalım.Kız şuanda ağladığından ve kendini çaresiz hissettiğinden bahsediyor..

Okudum okudum açıkçası yorum yapmak istemedim.
Çünkü kızların kendini düşürdüğü bu durum beni gerçekten üzüyor.

Güvenmeyin şu erkek milletine bu kadar güvenmeyin diye kaç kez yırttım kendimi bilmem.

Cinsellik yaşanacak kadar güçlü bir bağ kurma noktasına gelen adam bir zahmet
evlilik düşünsün, düşündürün, düşünmeyenden de uzak durun.

Al işte ne olacak şimdi o bebeğe?

En masum olan o, ama muhtemelen yaşasa da yaşamasa da sizin hatanızın cezasını çekecek olan o!

Tek şey geliyor aklıma.

O herifin yakın bir arkadaşına ulaş, rica et, anlat durumu.
Bir kez yüz yüze görüşmek istiyorum lütfen ikna et de.

Belki yüz yüze görüşmenin faydası olur ne bileyim..

O zaman siz avutun
herkes pispislamak zorunda değil
katillikten bir subedir benim için bu olay
hem kadın hem erkek için
kusura bakma benim için bu kızın psikolojisinden çok bir can önemli
korunsaymis en azından
insan hayatı bu kadar ucuz değil

1.si kız korunmuş ama hastalığından dolayı hamile kalmış
2.si de pışpışlamak zorunda değilsin evet ama moral bozmak zorunda da değilsin.Zaten çökmüş bi kadın var karşında,bi de sen vur..

Sakin o cocugu aldirma hakkinda şikayet davasi ac ailenede herşeyi anlat madem bu sonu dusunmeden hareket ettin bebegede kiyma kendi sucunu kendin temizle cocuga dokunma babasida mecbur kabul edecek simdilik inanmadi tabiii

Siz bu ülkede evlenmeden çocuk doğurabilecek kadar cesur musunuz?

1.si kız korunmuş ama hastalığından dolayı hamile kalmış
2.si de pışpışlamak zorunda değilsin evet ama moral bozmak zorunda da değilsin.Zaten çökmüş bi kadın var karşında,bi de sen vur..
Madem doğuracak halde değil o zaman bu canı bu kadar kolay riske atmasin
bir de doğmadan ölen bir bebek var ve bunun suçlusu da anne ve babası
Hayır madem hamile kalacak ilişkiye girecek kadar rahat bir ailesi yok o da buna göre hareket etsin
bu seçeneği ona ben yasatmadim kendi seçti

aldırmaktan başka çarem yok ama çok canım yanıyo anlatamam nefes almak hiç bukadar zor olmamıştı

Siz bu ülkede evlenmeden çocuk doğurabilecek kadar cesur musunuz?
Cesur değilse ona göre hareket edecek
Cesur olanlar gayet doğuruyor
gizli kapaklı işler yapmayacak o zaman
ailesi bunu kabullenecek yapidaysa veya kendi durumu bunu kabul edebilecek kadar gucluyse kalksin bu işlere
yoksa böyle ortada kalır
aldırma -öldürme- parasının yarısını alır
yarısını dahi karsilayamaz

korunduk ama bi hastalığım yüzünden oldu işte martta nişanımız vardı bilemezdimki
Yaa kusura bakmayın ama buda genc kizlara bi ders olsun düğün gunune kadar hic bir erkeğe guvenmeyin.taaki gerdek gecesine kadar bak erkekler böyle önce yatmak icin kandirirlar sonra kotu gozle bakip birakirlar kim bilir iyi bir kiz olsaydi benle yatmazdi diye düşündü yoksa martta nisani olacak adam nisanlisini niye biraksin?sinirlerim bozuldu yaaa offf ailenize hemn anlatin hemen

kimsenin ailesi kabul etmez ama aşk insanın gözünü kör edebilir bunları yaşıcanızı düşünmezsiniz evlilik hayalleri kurar mutlu olursunuz kaybetmemek için canını vermeye razısındır gitmesin die ne istese yaparsın ordan konuşmak kolay ama bi dönüp kendinize bkın hiç hata yapmadınızmı hatasz bitek allahtır peki o hataları yaparken neden düşünmediniz demekki bazı şeyler elde olmadan olabiliyo kınarken ikikere düşünün sizin başınıza gelmez kızınızda yaşarsınız

Bir de ona müstehakmış, oh iyi olmuş deyin de tam olsun. Bu kadar sert olmamak gerek bence.

üffffff çok fena olmuş , odeğilde bu niye bu kadar soğudu sizden onu anlamadım niye bebeği kabul etmiyor
herşeyden kavga çıkarmaya ve beni suçlamaya başladı son zamanlarda ama barışınca çok seviyorum diyodu inanıyodum şimdi sorduğumda sen üzülme diye kendimi zorluyodum diyo dengesiz

Hata kendini ilgilendirdigi sürece yargilamaya kimsenin hakkı olmaz
ama bir can a mal oluyorsa burada büyük bi problem var
KK ya veya sama göre olmayabilir ama benim için bu durum katıllik ve sorumlusu sen ve bebeğin babası
soğuma olabilir ama bence ayrılmak bu kadar kolay değil ne yap et bebek için bir konuş

Maddi durumum yok, ailem kabul etmez, babasi aldir diye basindan saviyor diyorsun.
Sana dogur derdim eger ki yakin arkadasim olsa idin. Maddi manevi her turlu destegi verebilirdim cunku. Simdi dogur diyemem bebeginle ac kaldiginda bir yudum su veremem sana. Ki yeni ev kurmak baska sehre tasinmak, lohusayken calismiyorken parasiz kalma ihtimallerini dusunuyorum.
Ailen seni kabullenir, sokaga atmaz diyebiliyorsan dogur yoksa diger secenek malum...

Hata kendini ilgilendirdigi sürece yargilamaya kimsenin hakkı olmaz
ama bir can a mal oluyorsa burada büyük bi problem var
KK ya veya sama göre olmayabilir ama benim için bu durum katıllik ve sorumlusu sen ve bebeğin babası
bu hiçbişeyi değiştirmiyo bana kalsa hemen evlenelim isterim çünkü salak gibi hala seviyorum ama adam istemiyorum beni rahat bırak diyo napim allahtan korkmasam kendimide öldürcem dayanmak kolaymı tek başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…