- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
Nedir bu suçlayıcı tavır ve neden? Yapmış bir hata ve yardım istiyor kız..Böyle ters davranıp eleştireceğinize,bi akıl verin de işine yarasın kızın.O bilmiyor mu hata olduğunu ve bebeğinin masum olduğunu? Lütfen yıkıcı değil yapıcı olalım.Kız şuanda ağladığından ve kendini çaresiz hissettiğinden bahsediyor..Ailenin onaylamadigi hususlarda dikkatli olsaydın o bebege sunulacak olan dünya nimetini günahsiz masumun elinden almazdin
O zaman siz avutunNedir bu suçlayıcı tavır ve neden? Yapmış bir hata ve yardım istiyor kız..Böyle ters davranıp eleştireceğinize,bi akıl verin de işine yarasın kızın.O bilmiyor mu hata olduğunu ve bebeğinin masum olduğunu? Lütfen yıkıcı değil yapıcı olalım.Kız şuanda ağladığından ve kendini çaresiz hissettiğinden bahsediyor..
1.si kız korunmuş ama hastalığından dolayı hamile kalmışO zaman siz avutun
herkes pispislamak zorunda değil
katillikten bir subedir benim için bu olay
hem kadın hem erkek için
kusura bakma benim için bu kızın psikolojisinden çok bir can önemli
korunsaymis en azından
insan hayatı bu kadar ucuz değil
O zaman siz avutun
herkes pispislamak zorunda değil
katillikten bir subedir benim için bu olay
hem kadın hem erkek için
kusura bakma benim için bu kızın psikolojisinden çok bir can önemli
korunsaymis en azından
insan hayatı bu kadar ucuz değil
Madem doğuracak halde değil o zaman bu canı bu kadar kolay riske atmasin1.si kız korunmuş ama hastalığından dolayı hamile kalmış
2.si de pışpışlamak zorunda değilsin evet ama moral bozmak zorunda da değilsin.Zaten çökmüş bi kadın var karşında,bi de sen vur..
aldırmaktan başka çarem yok ama çok canım yanıyo anlatamam nefes almak hiç bukadar zor olmamıştıŞuan yanında bir destekçi araman kadar doğal bir şey yok. Bana şuana kadar hayattan öğrendiğin ne deseler hiçbir şeyi kınamamak derdim. Her yorumu okuyamadım ama seni kınayanların inşallah Allah başlarına böyle bir durum vermez.
Duruma gelecek olursam sen neden hala o karaktersizlerle muhatap oluyorsun. Eğer maddi gücün varsa kendi kararını kendin ver. Bebeğini doğursan bile bence o masum böyle bir babayı hak etmiyor. Ne yazık ki bizim ülkemizde bekar bir kadının çocuk doğurması hala tabu olarak görüldüğünden senin ve ailenin bunu göğüslemesi çok zor olabilir. Ancak ünlü isimler yavaş yavaş bu şekilde doğum yapabiliyor. O yüzden başına gelmeden burada nasıl o çocuğu aldırmayı düşünürsün diye ahkam kesenleri de anlayamıyorum.
Vereceğin karar zor ama en zor karar bile kararsızlıktan iyidir.
Cesur değilse ona göre hareket edecekSiz bu ülkede evlenmeden çocuk doğurabilecek kadar cesur musunuz?
Yaa kusura bakmayın ama buda genc kizlara bi ders olsun düğün gunune kadar hic bir erkeğe guvenmeyin.taaki gerdek gecesine kadar bak erkekler böyle önce yatmak icin kandirirlar sonra kotu gozle bakip birakirlar kim bilir iyi bir kiz olsaydi benle yatmazdi diye düşündü yoksa martta nisani olacak adam nisanlisini niye biraksin?sinirlerim bozuldu yaaa offf ailenize hemn anlatin hemenkorunduk ama bi hastalığım yüzünden oldu işte martta nişanımız vardı bilemezdimki
kimsenin ailesi kabul etmez ama aşk insanın gözünü kör edebilir bunları yaşıcanızı düşünmezsiniz evlilik hayalleri kurar mutlu olursunuz kaybetmemek için canını vermeye razısındır gitmesin die ne istese yaparsın ordan konuşmak kolay ama bi dönüp kendinize bkın hiç hata yapmadınızmı hatasz bitek allahtır peki o hataları yaparken neden düşünmediniz demekki bazı şeyler elde olmadan olabiliyo kınarken ikikere düşünün sizin başınıza gelmez kızınızda yaşarsınızMadem doğuracak halde değil o zaman bu canı bu kadar kolay riske atmasin
bir de doğmadan ölen bir bebek var ve bunun suçlusu da anne ve babası
Hayır madem hamile kalacak ilişkiye girecek kadar rahat bir ailesi yok o da buna göre hareket etsin
bu seçeneği ona ben yasatmadim kendi seçti
Cesur değilse ona göre hareket edecek
Cesur olanlar gayet doğuruyor
gizli kapaklı işler yapmayacak o zaman
ailesi bunu kabullenecek yapidaysa veya kendi durumu bunu kabul edebilecek kadar gucluyse kalksin bu işlere
yoksa böyle ortada kalır
aldırma -öldürme- parasının yarısını alır
yarısını dahi karsilayamaz
ailem onaylasa nolur babası istemedikten sonraAilenin onaylamadigi hususlarda dikkatli olsaydın o bebege sunulacak olan dünya nimetini günahsiz masumun elinden almazdin
kardeşi var ama oda en fazla haklısın abla diebiliyoahhh canım yaa bebek için üzüldüm şimdi, bu bir imtihan nolur iyi düşün, onun ailesinden samimi olduğun biri yokmu konuşsan
aldırmaktan başka çarem yok ama çok canım yanıyo anlatamam nefes almak hiç bukadar zor olmamıştı
herşeyden kavga çıkarmaya ve beni suçlamaya başladı son zamanlarda ama barışınca çok seviyorum diyodu inanıyodum şimdi sorduğumda sen üzülme diye kendimi zorluyodum diyo dengesizüffffff çok fena olmuş , odeğilde bu niye bu kadar soğudu sizden onu anlamadım niye bebeği kabul etmiyor
Hata kendini ilgilendirdigi sürece yargilamaya kimsenin hakkı olmazkimsenin ailesi kabul etmez ama aşk insanın gözünü kör edebilir bunları yaşıcanızı düşünmezsiniz evlilik hayalleri kurar mutlu olursunuz kaybetmemek için canını vermeye razısındır gitmesin die ne istese yaparsın ordan konuşmak kolay ama bi dönüp kendinize bkın hiç hata yapmadınızmı hatasz bitek allahtır peki o hataları yaparken neden düşünmediniz demekki bazı şeyler elde olmadan olabiliyo kınarken ikikere düşünün sizin başınıza gelmez kızınızda yaşarsınız
p.tesi ilk işim psikoloğa gitmekBir psikologla görüşmeyi denesen belki bir faydası olur. Keşke elimizden sana yardımcı olacak bir şey gelseydi.
bu hiçbişeyi değiştirmiyo bana kalsa hemen evlenelim isterim çünkü salak gibi hala seviyorum ama adam istemiyorum beni rahat bırak diyo napim allahtan korkmasam kendimide öldürcem dayanmak kolaymı tek başınaHata kendini ilgilendirdigi sürece yargilamaya kimsenin hakkı olmaz
ama bir can a mal oluyorsa burada büyük bi problem var
KK ya veya sama göre olmayabilir ama benim için bu durum katıllik ve sorumlusu sen ve bebeğin babası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?