- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
ne karaktersiz bir adammış buevet parası neyse yarısını veririm dedi çalışmadığımı bildiği halde
onun tek isteği bu işten sıyrılmak gitsin aldırsın bana bulaşmasın ne hali varsa görsün çok zoruma gidiyo böyle pislik gibi muamele görmek ama daha ölsem aramam o elbet merak edecek aldırabildimi diye bana ulaşmaya çalışcak ama hiçbizaman öğrenemicekO bebegin vebali tek senin degil istemeyen bütün herkesin boynuna. Bu durum yakın arkadaşımın başına gelmişti erkekler ne kdar adii pislik daha yakından tanık olmuştum. Bebek alınıp aylar geçince kıza geri dönmeye çalıştı ama arkadaşımın gözünde böcekten farkı yoktu artık. Konu sahibi kendi kendini degersizleştirme kim onlarrr ya snaa böyle davranıyo! Şunu unutma insan kendine saygı göstermezse başka kmse göstermez. O densize haddini bildir vee önüne bak
Ay canım pardon:)Ben konu sahibi degilim yanlis alinti olmus
anladım bende ama çok geç oldune karaktersiz bir adammış bu
Çok fazla yorum yapmadan bende 32 yaşındayım, bebek istiyoruz olmuyor tüp bebek bile şüpheli, belki aldıracaksın bir daha anne olma şansın olmayacak bilemiyorum, ama erkek arkadaşınız adam değil onu biliyorum, yarı parası nedir ya ahlaksız bunlarda adamım diye geziyor etrafta, erkekliği uzva bağlıyorlar kesip atsınlar bence töbe yarabbim..
bu yaştan sonra tekrar birini sevip güvenebilirmiyim bilmiyorum en büyük hayalim mutlu bi yuvada anne olmaktı hayallerimi çaldı defoldu gittiÇok fazla yorum yapmadan bende 32 yaşındayım, bebek istiyoruz olmuyor tüp bebek bile şüpheli, belki aldıracaksın bir daha anne olma şansın olmayacak bilemiyorum, ama erkek arkadaşınız adam değil onu biliyorum, yarı parası nedir ya ahlaksız bunlarda adamım diye geziyor etrafta, erkekliği uzva bağlıyorlar kesip atsınlar bence töbe yarabbim..
Ya bırak allhın sümüklüsünü. Sana adammı yok aileside tam bi canavar çıktı. Benim kızım yapmaz diyenler sonradan hep ah vah çekenler oluyo nedense.. Olmuşla ölmüşe çare yok önünde iki yol var birini seçip yola devam ediceksin. Hatanın bedeli büyük, büyük hatanın bedelide zor olur. Kalk ayaga silkelen aglamakla bişeyi çözemezsin dik dur bu saaten sonrada o lanetlerle muhattap olma.onun tek isteği bu işten sıyrılmak gitsin aldırsın bana bulaşmasın ne hali varsa görsün çok zoruma gidiyo böyle pislik gibi muamele görmek ama daha ölsem aramam o elbet merak edecek aldırabildimi diye bana ulaşmaya çalışcak ama hiçbizaman öğrenemicek
psikoloğa gitmek istiyorum ağlamadan duramıyorum tutamıyorum kendimiYa bırak allhın sümüklüsünü. Sana adammı yok aileside tam bi canavar çıktı. Benim kızım yapmaz diyenler sonradan hep ah vah çekenler oluyo nedense.. Olmuşla ölmüşe çare yok önünde iki yol var birini seçip yola devam ediceksin. Hatanın bedeli büyük, büyük hatanın bedelide zor olur. Kalk ayaga silkelen aglamakla bişeyi çözemezsin dik dur bu saaten sonrada o lanetlerle muhattap olma.
Psikolog cidden iyi olur bak. Yarin ilk is randevu al. Hem daha saglikli karar verirsinpsikoloğa gitmek istiyorum ağlamadan duramıyorum tutamıyorum kendimi
Sen şimdi kendini kullanılmış degersiz zavallı bi insan gbi hissediyosun ama öyle degilsin KK kadınları senin yanında.. Herşey bizler için sen çokk aykırı yada dünyada hiç olmamış bişeyi yapmadın ki! Seni bu duruma düşürenler allahtan payına düşen cezayı aldılar. Dedim ya arkadaşımada olmuştu aldırmak zorunda kaldı cadı annesi yapmadıgını bırakmadı kıza evlenmicekler diye.. Evlenmedilerde biraz zaman geçti çocuk kzn peşinden koştu ama kız nefret etmişti zaten istemedi ardan 1 sene geçti çocuk annesinin akrabasıyla evlendi karısı hamile kaldı boş gebelik sonra tekrardan kaldı kimyasal gebelik sonra yine boş gebelik oldu allah bir türlü evlat vermedi onlara sevindirip sevindirip ellerinden aldı.psikoloğa gitmek istiyorum ağlamadan duramıyorum tutamıyorum kendimi
inşallah benimde çektiklerim yanına kar kalmaz her canı yandığında ben o kızı üzdüm ondan bunlar başıma geliyo diye düşünsün bu saatten sonra bi araya gelmemiz imkansız çok sevdim bedduada edemem ama allahım büyük yaptıklarına tek tek pişman olsun çeksin benim çektiklerime ne zormuş desin başka bişey istemem burda bile paylaştım derdimi yorum yapanların yarıdan fazlası beni suçladı tersledi kendi ailesi terslemiş çokmu ondan kimseye anlatamıyorum işteSen şimdi kendini kullanılmış degersiz zavallı bi insan gbi hissediyosun ama öyle degilsin KK kadınları senin yanında.. Herşey bizler için sen çokk aykırı yada dünyada hiç olmamış bişeyi yapmadın ki! Seni bu duruma düşürenler allahtan payına düşen cezayı aldılar. Dedim ya arkadaşımada olmuştu aldırmak zorunda kaldı cadı annesi yapmadıgını bırakmadı kıza evlenmicekler diye.. Evlenmedilerde biraz zaman geçti çocuk kzn peşinden koştu ama kız nefret etmişti zaten istemedi ardan 1 sene geçti çocuk annesinin akrabasıyla evlendi karısı hamile kaldı boş gebelik sonra tekrardan kaldı kimyasal gebelik sonra yine boş gebelik oldu allah bir türlü evlat vermedi onlara sevindirip sevindirip ellerinden aldı.
eden bulur diye boşuna dememişler,darısı benimkinin başına..Sen şimdi kendini kullanılmış degersiz zavallı bi insan gbi hissediyosun ama öyle degilsin KK kadınları senin yanında.. Herşey bizler için sen çokk aykırı yada dünyada hiç olmamış bişeyi yapmadın ki! Seni bu duruma düşürenler allahtan payına düşen cezayı aldılar. Dedim ya arkadaşımada olmuştu aldırmak zorunda kaldı cadı annesi yapmadıgını bırakmadı kıza evlenmicekler diye.. Evlenmedilerde biraz zaman geçti çocuk kzn peşinden koştu ama kız nefret etmişti zaten istemedi ardan 1 sene geçti çocuk annesinin akrabasıyla evlendi karısı hamile kaldı boş gebelik sonra tekrardan kaldı kimyasal gebelik sonra yine boş gebelik oldu allah bir türlü evlat vermedi onlara sevindirip sevindirip ellerinden aldı.
sizidemi üzdülereden bulur diye boşuna dememişler,darısı benimkinin başına..
Eden çekiyo canm ya allah kmsenin yanına bırakmazeden bulur diye boşuna dememişler,darısı benimkinin başına..
Suçlayanları boşver artık. Allah illaki cezasını verir ya bu dünyada ya öbür dünyada sen bunları düşünme kendine ve bebege odaklaninşallah benimde çektiklerim yanına kar kalmaz her canı yandığında ben o kızı üzdüm ondan bunlar başıma geliyo diye düşünsün bu saatten sonra bi araya gelmemiz imkansız çok sevdim bedduada edemem ama allahım büyük yaptıklarına tek tek pişman olsun çeksin benim çektiklerime ne zormuş desin başka bişey istemem burda bile paylaştım derdimi yorum yapanların yarıdan fazlası beni suçladı tersledi kendi ailesi terslemiş çokmu ondan kimseye anlatamıyorum işte
sen boşver seni burada rencide etmeye çalışanları,hayat çok garip bir denge..sadece yolunu bulmaya çalış.evlilik öncesi birlikteliği ayıp günah,namussuzluk diye adleden biçok kişi var. yine de allah kimseyi senin düştüğün sıkıntıya düşürmesin.. bana mini etek giyiniyorum diye günaha girdiğimi iddia eden bir kadının 2 çocuğu vardı ve kocasını aldatıyordu düşün..yani..inşallah benimde çektiklerim yanına kar kalmaz her canı yandığında ben o kızı üzdüm ondan bunlar başıma geliyo diye düşünsün bu saatten sonra bi araya gelmemiz imkansız çok sevdim bedduada edemem ama allahım büyük yaptıklarına tek tek pişman olsun çeksin benim çektiklerime ne zormuş desin başka bişey istemem burda bile paylaştım derdimi yorum yapanların yarıdan fazlası beni suçladı tersledi kendi ailesi terslemiş çokmu ondan kimseye anlatamıyorum işte
inşallahhh beter olsunnEden çekiyo canm ya allah kmsenin yanına bırakmaz
kimse kendi günahına bakmazki zaten eleştirirken kendileri hiç hata yapmamış gibi davranırlar ama herkes bu duruma düşebilir ki allah düşmanımı düşürmesin insan sevince gözü kör olabiliyomuş mantık uçup gidebiliyomuş kalp ne derse o oluyomuş ben canımı istese verirdim çok sevdim oda bunu biliyo ondan bu kadar rahat tersliyo geri dönsem kaybetmem beni hep kabul eder sanıyosen boşver seni burada rencide etmeye çalışanları,hayat çok garip bir denge..sadece yolunu bulmaya çalış.evlilik öncesi birlikteliği ayıp günah,namussuzluk diye adleden biçok kişi var. yine de allah kimseyi senin düştüğün sıkıntıya düşürmesin.. bana mini etek giyiniyorum diye günaha girdiğimi iddia eden bir kadının 2 çocuğu vardı ve kocasını aldatıyordu düşün..yani..
kısa süre önce ayrıldık,ihanet vardı büyük ihtimalle..hatta son gün,yani ayrılmak istediğini söylediğinde yeni ara bulmaya çalıştığı kişiyi arayıp hafta sonu planı yaptı.ailemi tanıyordu beni unut artık yokum yokda 2 yıldır benimle çıktığını ailene söylerim dedi..sizidemi üzdüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?