ne kadar zaman oldu pişman oldumu onu merak ediyorumkısa süre önce ayrıldık,ihanet vardı büyük ihtimalle..hatta son gün,yani ayrılmak istediğini söylediğinde yeni ara bulmaya çalıştığı kişiyi arayıp hafta sonu planı yaptı.ailemi tanıyordu beni unut artık yokum yokda 2 yıldır benimle çıktığını ailene söylerim dedi..
ailemi tanıyordu beni unut artık yokum yokda 2 yıldır benimle çıktığını ailene söylerim dedi..
geçenlerde aradı,görüştük 15 dk falan ama soğumuşum.. ağzımı açıp konuşmak bile gelmedi içimdenne kadar zaman oldu pişman oldumu onu merak ediyorum
evet,öyledir kendileri çok şerefsizdirler,ailem biliyordu problemli biri olduğunu daha önce 3 kez evlilikten dönmüş,daha doğrusu kaçmış..Bu ne şerefsizik
allahım darısı başıma utanmadan aramış bide adigeçenlerde aradı,görüştük 15 dk falan ama soğumuşum.. ağzımı açıp konuşmak bile gelmedi içimden
son derece adi,bir de tavırları,konuşmaları görsen hiçbirşey olmamış gibi,gayet sıcak,samimi..ama bende bitimş herşey iyi ki de bitmiş..allahım darısı başıma utanmadan aramış bide adi
şimdi o yansın seni kaybettiğine sende bitmiş ne güzel şanslısın kesinlikle umarım hakettiğin aşkı yaşarsınson derece adi,bir de tavırları,konuşmaları görsen hiçbirşey olmamış gibi,gayet sıcak,samimi..ama bende bitimş herşey iyi ki de bitmiş..
Ay bide tehtit etmiş hayvan. Ne kötü insanlar varyakısa süre önce ayrıldık,ihanet vardı büyük ihtimalle..hatta son gün,yani ayrılmak istediğini söylediğinde yeni ara bulmaya çalıştığı kişiyi arayıp hafta sonu planı yaptı.ailemi tanıyordu beni unut artık yokum yokda 2 yıldır benimle çıktığını ailene söylerim dedi..
arkadaşlarına bide ben onu çok seviyorum ama çok bunaltıyo beni diyomuş böylemi haklı çıkarıcak acaba kendinisana tavsiyem asla şerefsiz bir erkeğin peşinden koşma,bebekle ilgili kararını ver ve uygula. unutma o adam müsfettesi artık yok..
herkes hak ettiğini bulur er geç merak etmeşimdi o yansın seni kaybettiğine sende bitmiş ne güzel şanslısın kesinlikle umarım hakettiğin aşkı yaşarsın
aynen öyleAy bide tehtit etmiş hayvan. Ne kötü insanlar varya
bunun bir önemi yok ki artık,sen kendini düşün bencearkadaşlarına bide ben onu çok seviyorum ama çok bunaltıyo beni diyomuş böylemi haklı çıkarıcak acaba kendini
O zaman baskın yap habersizden..Sinir oldum gece gece sayfaları okurkenalmanyaya gidecekmiş yıllık izne çıkıyo görüşmeyi asla kabul etmiyo
Çok etkilendim yaa..Allah böyle çıkarır işte acısını..Allah'ın sopası yok diye boşuna dememişler..Ey güzel Rabbim..Sen şimdi kendini kullanılmış degersiz zavallı bi insan gbi hissediyosun ama öyle degilsin KK kadınları senin yanında.. Herşey bizler için sen çokk aykırı yada dünyada hiç olmamış bişeyi yapmadın ki! Seni bu duruma düşürenler allahtan payına düşen cezayı aldılar. Dedim ya arkadaşımada olmuştu aldırmak zorunda kaldı cadı annesi yapmadıgını bırakmadı kıza evlenmicekler diye.. Evlenmedilerde biraz zaman geçti çocuk kzn peşinden koştu ama kız nefret etmişti zaten istemedi ardan 1 sene geçti çocuk annesinin akrabasıyla evlendi karısı hamile kaldı boş gebelik sonra tekrardan kaldı kimyasal gebelik sonra yine boş gebelik oldu allah bir türlü evlat vermedi onlara sevindirip sevindirip ellerinden aldı.
Şu pırlantacı olan mı? Sinir oldum bak şimdikısa süre önce ayrıldık,ihanet vardı büyük ihtimalle..hatta son gün,yani ayrılmak istediğini söylediğinde yeni ara bulmaya çalıştığı kişiyi arayıp hafta sonu planı yaptı.ailemi tanıyordu beni unut artık yokum yokda 2 yıldır benimle çıktığını ailene söylerim dedi..
öyle tabi inşallah birgün yeniden gülebilirimbunun bir önemi yok ki artık,sen kendini düşün bence
üffffff çok fena olmuş , odeğilde bu niye bu kadar soğudu sizden onu anlamadım niye bebeği kabul etmiyorkızlar benim hiç arkadaşım yok yardım edin nolur ben bi adamı çok sevdim 2 yıl beraber olduk aileside kızı gibi sevdi beni ama benm daha önce böle uzun ilişkm olmamıstı onunda olmamış çok hatalar yaptık gereksiz kıskançlıklar kısıtlamalar sonunda ben çocuğu soğuttum kendimden bu yaza evlencektik ama dün ayrıldık ve kesinlikle bana tahammülü yok engellemis heryerden ve ben bugün hamile olduğumu öğrendim korunmuştum ama aksilik işte kendisine söyledim bitek watsaptan engelli değilim yazdım ordan inanmadı bana geri dönsün diye çok yalvarmıştım imkansız dedi inanmadı beni doktora götür kendin sor dedim onada yanaşmadı para istiyosan verim yanında olamam dedi para istemem manen yanmda ol tek atlatamam bu acıyı dedim sana inanmıyorum gerçeksede ben yokum rahat bırak beni dedi napıcam ben çok çaresizim
ahhh canım yaa bebek için üzüldüm şimdi, bu bir imtihan nolur iyi düşün, onun ailesinden samimi olduğun biri yokmu konuşsanaldırcam mecbur ama tek başıma bu acıya nasıl katlanıcam bilmiyorum
kızlar benim hiç arkadaşım yok yardım edin nolur ben bi adamı çok sevdim 2 yıl beraber olduk aileside kızı gibi sevdi beni ama benm daha önce böle uzun ilişkm olmamıstı onunda olmamış çok hatalar yaptık gereksiz kıskançlıklar kısıtlamalar sonunda ben çocuğu soğuttum kendimden bu yaza evlencektik ama dün ayrıldık ve kesinlikle bana tahammülü yok engellemis heryerden ve ben bugün hamile olduğumu öğrendim korunmuştum ama aksilik işte kendisine söyledim bitek watsaptan engelli değilim yazdım ordan inanmadı bana geri dönsün diye çok yalvarmıştım imkansız dedi inanmadı beni doktora götür kendin sor dedim onada yanaşmadı para istiyosan verim yanında olamam dedi para istemem manen yanmda ol tek atlatamam bu acıyı dedim sana inanmıyorum gerçeksede ben yokum rahat bırak beni dedi napıcam ben çok çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?