çok yalnızım yardım edin :(

ne kadar zaman oldu pişman oldumu onu merak ediyorum

2 ay sonra aradı, önce tüm sosyal ağlardan engellemişti,sonra engeli kaldırmış. nasıl bir mantıksa onu arayacağımı sandı heralde..

sana tavsiyem asla şerefsiz bir erkeğin peşinden koşma,bebekle ilgili kararını ver ve uygula. unutma o adam müsfettesi artık yok..

son derece adi,bir de tavırları,konuşmaları görsen hiçbirşey olmamış gibi,gayet sıcak,samimi..ama bende bitimş herşey iyi ki de bitmiş..
şimdi o yansın seni kaybettiğine sende bitmiş ne güzel şanslısın kesinlikle umarım hakettiğin aşkı yaşarsın

Ay bide tehtit etmiş hayvan. Ne kötü insanlar varya

almanyaya gidecekmiş yıllık izne çıkıyo görüşmeyi asla kabul etmiyo
O zaman baskın yap habersizden..Sinir oldum gece gece sayfaları okurken
Çok etkilendim yaa..Allah böyle çıkarır işte acısını..Allah'ın sopası yok diye boşuna dememişler..Ey güzel Rabbim..
Şu pırlantacı olan mı? Sinir oldum bak şimdi Bak hele terbiyesizin söylediğine

üffffff çok fena olmuş , odeğilde bu niye bu kadar soğudu sizden onu anlamadım niye bebeği kabul etmiyor

Ailenin onaylamadigi hususlarda dikkatli olsaydın o bebege sunulacak olan dünya nimetini günahsiz masumun elinden almazdin

Şuan yanında bir destekçi araman kadar doğal bir şey yok. Bana şuana kadar hayattan öğrendiğin ne deseler hiçbir şeyi kınamamak derdim. Her yorumu okuyamadım ama seni kınayanların inşallah Allah başlarına böyle bir durum vermez.

Duruma gelecek olursam sen neden hala o karaktersizlerle muhatap oluyorsun. Eğer maddi gücün varsa kendi kararını kendin ver. Bebeğini doğursan bile bence o masum böyle bir babayı hak etmiyor. Ne yazık ki bizim ülkemizde bekar bir kadının çocuk doğurması hala tabu olarak görüldüğünden senin ve ailenin bunu göğüslemesi çok zor olabilir. Ancak ünlü isimler yavaş yavaş bu şekilde doğum yapabiliyor. O yüzden başına gelmeden burada nasıl o çocuğu aldırmayı düşünürsün diye ahkam kesenleri de anlayamıyorum.

Vereceğin karar zor ama en zor karar bile kararsızlıktan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…