Hata kendini ilgilendirdigi sürece yargilamaya kimsenin hakkı olmaz
ama bir can a mal oluyorsa burada büyük bi problem var
KK ya veya sama göre olmayabilir ama benim için bu durum katıllik ve sorumlusu sen ve bebeğin babası
Neden böyle bir şey söyliyim ki daha önce de belirttim konu sahibinden çok bebek önemli benim içinBir de ona müstehakmış, oh iyi olmuş deyin de tam olsun. Bu kadar sert olmamak gerek bence.
Hata kendini ilgilendirdigi sürece yargilamaya kimsenin hakkı olmaz
ama bir can a mal oluyorsa burada büyük bi problem var
KK ya veya sama göre olmayabilir ama benim için bu durum katıllik ve sorumlusu sen ve bebeğin babası
soğuma olabilir ama bence ayrılmak bu kadar kolay değil ne yap et bebek için bir konuş
anlayanların olması ne güzel saolunNedir bu suçlayıcı tavır ve neden? Yapmış bir hata ve yardım istiyor kız..Böyle ters davranıp eleştireceğinize,bi akıl verin de işine yarasın kızın.O bilmiyor mu hata olduğunu ve bebeğinin masum olduğunu? Lütfen yıkıcı değil yapıcı olalım.Kız şuanda ağladığından ve kendini çaresiz hissettiğinden bahsediyor..
O zaman aldırmak riske girene kadar aldırmabu hiçbişeyi değiştirmiyo bana kalsa hemen evlenelim isterim çünkü salak gibi hala seviyorum ama adam istemiyorum beni rahat bırak diyo napim allahtan korkmasam kendimide öldürcem dayanmak kolaymı tek başına
Neden böyle bir şey söyliyim ki daha önce de belirttim konu sahibinden çok bebek önemli benim için
O zaman kurtaj parasının diğer yarısını da sen öde mademSizinle tartışmaya gerek yok siz yargılamayı yapmış suçluyu bulmuşsunuz. Lakin ortada değişmeyen bir gerçek olarak yardıma ihtiyacı olan biri var. İnşallah başınıza böyle bir durum gelmez.
ya dönmezse kalırım ortada çocuğuda aldıramam dahaO zaman aldırmak riske girene kadar aldırma
bu süre içinde de
madem seviyorsun dönmesini sağlamaya çalış
bu derece vicdan yoksunu olamaz sanırım
sorun para değil maalesef hiç anlamamışsınızO zaman kurtaj parasının diğer yarısını da sen öde madem
bu hiçbişeyi değiştirmiyo bana kalsa hemen evlenelim isterim çünkü salak gibi hala seviyorum ama adam istemiyorum beni rahat bırak diyo napim allahtan korkmasam kendimide öldürcem dayanmak kolaymı tek başına
Ben Burada ironi yaptımsorun para değil maalesef hiç anlamamışsınız
Çok kötü kalpli birisin okurken konu sahibinden çok senin ne kadar ters bi yapıya sahip olmana üzüldüm. Bence sende bi konu açmalısın neden böyleyim diye!Madem doğuracak halde değil o zaman bu canı bu kadar kolay riske atmasin
bir de doğmadan ölen bir bebek var ve bunun suçlusu da anne ve babası
Hayır madem hamile kalacak ilişkiye girecek kadar rahat bir ailesi yok o da buna göre hareket etsin
bu seçeneği ona ben yasatmadim kendi seçti
Ben aldırma riske girene kadar demiştimya dönmezse kalırım ortada çocuğuda aldıramam daha
babalık davası açsam nolcak seni sevmiyorum git diyo gidecek başkasıyla evlenecek bi gün çocuk onda kalsa üvey annede olucak bende kalsa babasz kalıcak kolay değilSakin o cocugu aldirma hakkinda şikayet davasi ac ailenede herşeyi anlat madem bu sonu dusunmeden hareket ettin bebegede kiyma kendi sucunu kendin temizle cocuga dokunma babasida mecbur kabul edecek simdilik inanmadi tabiii
bencede bencedeÇok kötü kalpli birisin okurken konu sahibinden çok senin ne kadar ters bi yapıya sahip olmana üzüldüm. Bence sende bi konu açmalısın neden böyleyim diye!
Çok kötü kalpli birisin okurken konu sahibinden çok senin ne kadar ters bi yapıya sahip olmana üzüldüm. Bence sende bi konu açmalısın neden böyleyim diye!
Dünyanın haline bak bebegin ölümüne sebep olan benim sankiÇok kötü kalpli birisin okurken konu sahibinden çok senin ne kadar ters bi yapıya sahip olmana üzüldüm. Bence sende bi konu açmalısın neden böyleyim diye!
Siz gerçekten ya rol yapıyorsunuz ya da hiç zor duruma düşmemişsiniz. Konu sahibinin derdi para olsaydı emin olun ona da yardımcı olacak iyi insanlar bulunurdu.O zaman kurtaj parasının diğer yarısını da sen öde madem
kınamayınız kınadığınızı yaşamadan ölmeyeceksiniz hz muhammedDünyanın haline bak bebegin ölümüne sebep olan benim sanki
ayrıca konu ben değilim lütfen konuya yorum Yap
sana tavsiye sormadım
benim için de bebek katilleri vicdan siz ve kötü kalpli
Bu kadar hassas olmaniza cok sevindim. Ailesi konu sahibini reddederse, baba da kacarsa nafaka alana kadar, is bulup calismaya baslayana kadar konu sahibine kalacak yer vs saglar bebegine bakarsiniz sanirim.O zaman kurtaj parasının diğer yarısını da sen öde madem
3 hafta vakit var dedi doktor 3 haftada dönmeyen dahada dönmez zatenBen aldırma riske girene kadar demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?