çok yalnızım yardım edin :(

Hata kendini ilgilendirdigi sürece yargilamaya kimsenin hakkı olmaz
ama bir can a mal oluyorsa burada büyük bi problem var
KK ya veya sama göre olmayabilir ama benim için bu durum katıllik ve sorumlusu sen ve bebeğin babası
Bir de ona müstehakmış, oh iyi olmuş deyin de tam olsun. Bu kadar sert olmamak gerek bence.
Neden böyle bir şey söyliyim ki daha önce de belirttim konu sahibinden çok bebek önemli benim için

Sizinle tartışmaya gerek yok siz yargılamayı yapmış suçluyu bulmuşsunuz. Lakin ortada değişmeyen bir gerçek olarak yardıma ihtiyacı olan biri var. İnşallah başınıza böyle bir durum gelmez.

anlayanların olması ne güzel saolun

bu hiçbişeyi değiştirmiyo bana kalsa hemen evlenelim isterim çünkü salak gibi hala seviyorum ama adam istemiyorum beni rahat bırak diyo napim allahtan korkmasam kendimide öldürcem dayanmak kolaymı tek başına
O zaman aldırmak riske girene kadar aldırma
bu süre içinde de
madem seviyorsun dönmesini sağlamaya çalış
bu derece vicdan yoksunu olamaz sanırım

Sizinle tartışmaya gerek yok siz yargılamayı yapmış suçluyu bulmuşsunuz. Lakin ortada değişmeyen bir gerçek olarak yardıma ihtiyacı olan biri var. İnşallah başınıza böyle bir durum gelmez.
O zaman kurtaj parasının diğer yarısını da sen öde madem

emin olun benm için daha önemli ama çaresizlik allah düşmanıma yaşatmasın çok zor

bu hiçbişeyi değiştirmiyo bana kalsa hemen evlenelim isterim çünkü salak gibi hala seviyorum ama adam istemiyorum beni rahat bırak diyo napim allahtan korkmasam kendimide öldürcem dayanmak kolaymı tek başına

Bence şuan sağlıklı düşünemiyorsun. Kendine biraz zaman tanı ve yardım al. Umarım en az zararla atlatırsın.

Çok kötü kalpli birisin okurken konu sahibinden çok senin ne kadar ters bi yapıya sahip olmana üzüldüm. Bence sende bi konu açmalısın neden böyleyim diye!

Sakin o cocugu aldirma hakkinda şikayet davasi ac ailenede herşeyi anlat madem bu sonu dusunmeden hareket ettin bebegede kiyma kendi sucunu kendin temizle cocuga dokunma babasida mecbur kabul edecek simdilik inanmadi tabiii
babalık davası açsam nolcak seni sevmiyorum git diyo gidecek başkasıyla evlenecek bi gün çocuk onda kalsa üvey annede olucak bende kalsa babasz kalıcak kolay değil

Çok kötü kalpli birisin okurken konu sahibinden çok senin ne kadar ters bi yapıya sahip olmana üzüldüm. Bence sende bi konu açmalısın neden böyleyim diye!
bencede bencede

Dünyanın haline bak bebegin ölümüne sebep olan benim sanki
ayrıca konu ben değilim lütfen konuya yorum Yap
sana tavsiye sormadım
benim için de bebek katilleri vicdan siz ve kötü kalpli

O zaman kurtaj parasının diğer yarısını da sen öde madem
Bu kadar hassas olmaniza cok sevindim. Ailesi konu sahibini reddederse, baba da kacarsa nafaka alana kadar, is bulup calismaya baslayana kadar konu sahibine kalacak yer vs saglar bebegine bakarsiniz sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…