Konuya dinden gireceksekkınamayınız kınadığınızı yaşamadan ölmeyeceksiniz hz muhammed
Orasi oyle ama ömür boyu vicdan azabiyla yasamaktan iyidir bitanem Allah büyüktür senide sevmezse sevmesin cokta tinnnn sen vicdanini rahat tutarsin karsinda ummadigin seyler cikar ama aldirirsan tepetaklak olursun yapma belki benden kucuksun veya buyuk bi abla olarak sana yapma diyorum tabikki sen bilirsin canim buda sana son mesajim daha yazmambabalık davası açsam nolcak seni sevmiyorum git diyo gidecek başkasıyla evlenecek bi gün çocuk onda kalsa üvey annede olucak bende kalsa babasz kalıcak kolay değil
Tamam o zaman kk ca bebeğe ve anneye kalacak yer için yardım toplayalim Sevgi pitirciklari böylece bir bebeğin canı Kurtulmuş olurBu kadar hassas olmaniza cok sevindim. Ailesi konu sahibini reddederse, baba da kacarsa nafaka alana kadar, is bulup calismaya baslayana kadar konu sahibine kalacak yer vs saglar bebegine bakarsiniz sanirim.
napim doğurma şansı bana verilmiyosa napim ben 32 yaşına geldim kardeşim olmadı düzgün bi ailem olmadı hep kalabalık yuvam olcak benm dedim bisürü çocuklarım belkide bida anne olamicam belki yuvam bile olmicak ama napim elimden ne gelirki ne ölebiliyorum ne gülebiliyorum çaresizce ağlıyorum tek günahkar benmişim gibi aileside yapmasaydın diyo kaldım yapayalnız napimKonuya dinden gireceksek
"bir insanı öldürmek tum insanlığı öldürmek gibidir"
ben senin ilişki yaşamanı vs bunları kınamiyorum ki
senin ve bebeğin babasını yüzünden yaşamadan öldürdüğünüz bebebebeğe üzülüyorum
Acikcasi bana uyar. Bos bos dogur demekten iyidir.Tamam o zaman kk ca bebeğe ve anneye kalacak yer için yardım toplayalim Sevgi pitirciklari böylece bir bebeğin canı Kurtulmuş olur
Hani ben kötüyüm falan ama siz vicdanı olan insanlarsiniz
Ben burda tek suçlu olarak sizi göstermiyorum zaten en büyük suçlusu suanda baba zatennapim doğurma şansı bana verilmiyosa napim ben 32 yaşına geldim kardeşim olmadı düzgün bi ailem olmadı hep kalabalık yuvam olcak benm dedim bisürü çocuklarım belkide bida anne olamicam belki yuvam bile olmicak ama napim elimden ne gelirki ne ölebiliyorum ne gülebiliyorum çaresizce ağlıyorum tek günahkar benmişim gibi aileside yapmasaydın diyo kaldım yapayalnız napim
bilmiyorum düşünemiyorum yiyemiyorum uyuyamıyorum hiçbişey bilmiyorumBu konu ne ara bu kadar uzamis ya? Hic bildirimde gelmedi, ilginç.
Ee peki neye karar verdin konu sahibi?
Tamam boş boş doğur demekle boş boş teselli etmek farklı şeyler değil zatenAcikcasi bana uyar. Bos bos dogur demekten iyidir.
Konu sahibi de isterse yapariz boyle bir yardim.
ben gururumu hiçe saydım afedersiniz köpek gibi yalvardım aramalardan engelledi önce msjlar attım yalvardım mesjlardanda engelledi almanyaya gideceğini biliyorum ve ulaşabileceğim bi numara yok ne zaman döner bilmiyorum keşke ikna etmek elimde olsaydıBen burda tek suçlu olarak sizi göstermiyorum zaten en büyük suçlusu suanda baba zaten
ama doğru bildiğimi de söylemek zorundayım burada taslanma pahasına da olsa
Benim için bu böyledir
Sen bu saatten sonra babayı ikna etmeye calisacaksin diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum
bilmiyorum düşünemiyorum yiyemiyorum uyuyamıyorum hiçbişey bilmiyorum
Hamilelik konusunda kesinlikle yalan söylediğiniz düşünüyor benceben gururumu hiçe saydım afedersiniz köpek gibi yalvardım aramalardan engelledi önce msjlar attım yalvardım mesjlardanda engelledi almanyaya gideceğini biliyorum ve ulaşabileceğim bi numara yok ne zaman döner bilmiyorum keşke ikna etmek elimde olsaydı
inanmazsan istediğin doktora götür tekrar test yaptr dedim umursamadı tek sorun o olsaydı tmm der götürürdüHamilelik konusunda kesinlikle yalan söylediğiniz düşünüyor bence
bir şekilde kanıtlasaniz belki durum farklı olabilir
ama ulaşamıyorum diyorsun
Bak benimle uğraşma artık bana akıl dilemek senin haddin değilAllah hepinize akıl fikir versin. Buradan boş yere efelik yapacağınıza bir hal çaresi gösterseniz. Sizin burada topladığınız yardımla bakılır değil mi çocuk? Hiç sevgiye, anaya, babaya, bir yuvaya ihtiyaç duymaz he. Siz sabaha unutacaksınız burada verdiğiniz sözleri o kız derdiyle tek başına kalacak.
onlarda aldır der milletin yüzüne bakamayız der ben söylediğimle kalırımAilene söyle
evet kizarlar ama sana da destek olup bu işi halletmeye calisirlar bir sekilde..
bilmiyorum düşünemiyorum yiyemiyorum uyuyamıyorum hiçbişey bilmiyorum
Bak ben 2 senedir sebepsiz hamile kalamıyorum ve her ay olmamasının acısı yaşayan bir kadınım. O bebege bişey olması emin ol senden kat kat benim içimi acıtır. Ben o bebege sahip olmak için her ay doktora gidip kürler yapıp testslerle gününü yakalamaya çalışıyorum! Ama bu birine kötü davranıp hatasından dolayı vurun kahpeye der gibi davranmamızı gerektirmiyor! Evli olup durumu olmadıgı için aldıranlarda var dogurup sokaga atanada evde bunalıma girip işkence edende var. İlla bayanın bakıcak durumu yok ve bi hata yaptı diye bu kadar üzerine gitmek çok kötü. Madem birilerinin katil olmasına bu kadar üzülüyosun bende senin bu kadar kötü olmana üzülüp yorum yapmakta özgürüm!Dünyanın haline bak bebegin ölümüne sebep olan benim sanki
ayrıca konu ben değilim lütfen konuya yorum Yap
sana tavsiye sormadım
benim için de bebek katilleri vicdan siz ve kötü kalpli
Genel konuştum ben ama beni tehdit etmek de sizin haddiniz değil.Bak benimle uğraşma artık bana akıl dilemek senin haddin değil
kesinlikle kabul etmiyoki adam engellemiş beni arayamıyorum bile küçück bi ümidim olsa aldırmak aklımdan geçmezBabasıyla anlaş nikah kıyın , çocuğu doğur sonra boşan . Bu şartla belki kabul eder . Sen de evlilik dışı çocuk baskısından kurtulursun . Yapamadık , olmadı ayrıldık dersin en azından bebeğine kıymamış olursun .çok büyük bir vebal bu .
Başka çözüm gelmiyor aklıma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?