- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
onlarda aldır der milletin yüzüne bakamayız der ben söylediğimle kalırım
Bu fikir en orta yolu bulan fikir sanırım. Anlaşın evlenin 1 sene sonra ayrılın bari bebeğe de kendine de yazık etme. Bu arada da hamilelikte iş bakarsın birikim yaparsın canım.Babasıyla anlaş nikah kıyın , çocuğu doğur sonra boşan . Bu şartla belki kabul eder . Sen de evlilik dışı çocuk baskısından kurtulursun . Yapamadık , olmadı ayrıldık dersin en azından bebeğine kıymamış olursun .çok büyük bir vebal bu .
Başka çözüm gelmiyor aklıma .
bu akşam son kez msjlaştık parası neyse yarısını verim beni rahat bırak dedi ve gitti havaalanında çalışıyo zaten sabah ilk uçakla gidicek almanyaya annesyle birlkte ulaşıcak bi numara yok yıllık izni bitince elbet gelir ama o zamana kadar ben nolurum bilmiyorumO zaman o babasi olacak adami tehdit et evlen ve cocugu dogurduktan sonra da bosanirsiniz. Tek care bu gibi görünüyor.
ya aklıma bir şey daha geliyor ama bilmiyorum hayal gücümü dersin fazla saçmalıyorsunmu dersin ama sırf bebeğin için düşünüyorum yanlış anlama, ailenden uzak bir yerde yatılı iş bulamazmısın ne biliyim kız yurdu gibi mesela , bi süre idare edersin bu arada bebeğin babası belki kabul ederonlarda aldır der milletin yüzüne bakamayız der ben söylediğimle kalırım
Tehdit?Genel konuştum ben ama beni tehdit etmek de sizin haddiniz değil.
belkiyle bu riske girememki ya kabul etmezse başkasıyla evlenirse üvey anne elinde olmazya aklıma bir şey daha geliyor ama bilmiyorum hayal gücümü dersin fazla saçmalıyorsunmu dersin ama sırf bebeğin için düşünüyorum yanlış anlama, ailenden uzak bir yerde yatılı iş bulamazmısın ne biliyim kız yurdu gibi mesela , bi süre idare edersin bu arada bebeğin babası belki kabul eder
Bir de paranin yarısını mi veriyobu akşam son kez msjlaştık parası neyse yarısını verim beni rahat bırak dedi ve gitti havaalanında çalışıyo zaten sabah ilk uçakla gidicek almanyaya annesyle birlkte ulaşıcak bi numara yok yıllık izni bitince elbet gelir ama o zamana kadar ben nolurum bilmiyorum
neeee gidiyormu buyur burdan yak , bu ne yaaa yap et s..ç batır çek git, şeytan diyor dal tekme tokatbu akşam son kez msjlaştık parası neyse yarısını verim beni rahat bırak dedi ve gitti havaalanında çalışıyo zaten sabah ilk uçakla gidicek almanyaya annesyle birlkte ulaşıcak bi numara yok yıllık izni bitince elbet gelir ama o zamana kadar ben nolurum bilmiyorum
Ailesinden yardım alın , bu konuda destek isteyin . Onların da torunları sonuçta . Hiç bir şey istemiyorum sadece çocuğumun ilerde sorun yaşamaması , dışardan ikimize gelecek tepkilerden korunmak için nikah kıyılsın , sonra ayrılalım deyin . Ayrılma konusunda da zorluk çıkarmayın sonrasında , buna da inandırmaya çalışın .kesinlikle kabul etmiyoki adam engellemiş beni arayamıyorum bile küçück bi ümidim olsa aldırmak aklımdan geçmez
çalışmadığımı bile bile ailemin haberi olmadığını bile bile parası neyse yarısını verim dedi beni bida rahatsz etme dedi pislikBir de paranin yarısını mi veriyokızım sen bu adamı çok mu aradin... boyu posu devrilesice
Bakın sizin de dediğiniz gibi bebek için ne kadar uğraşıyor insanlarBak ben 2 senedir sebepsiz hamile kalamıyorum ve her ay olmamasının acısı yaşayan bir kadınım. O bebege bişey olması emin ol senden kat kat benim içimi acıtır. Ben o bebege sahip olmak için her ay doktora gidip kürler yapıp testslerle gününü yakalamaya çalışıyorum! Ama bu birine kötü davranıp hatasından dolayı vurun kahpeye der gibi davranmamızı gerektirmiyor! Evli olup durumu olmadıgı için aldıranlarda var dogurup sokaga atanada evde bunalıma girip işkence edende var. İlla bayanın bakıcak durumu yok ve bi hata yaptı diye bu kadar üzerine gitmek çok kötü. Madem birilerinin katil olmasına bu kadar üzülüyosun bende senin bu kadar kötü olmana üzülüp yorum yapmakta özgürüm!
bu akşam son kez msjlaştık parası neyse yarısını verim beni rahat bırak dedi ve gitti havaalanında çalışıyo zaten sabah ilk uçakla gidicek almanyaya annesyle birlkte ulaşıcak bi numara yok yıllık izni bitince elbet gelir ama o zamana kadar ben nolurum bilmiyorum
yok yani babası kabul eder derken seninle evlenmeyi demek istedimbelkiyle bu riske girememki ya kabul etmezse başkasıyla evlenirse üvey anne elinde olmaz
ailesini aradım bizde böyle şeyler hoş karşılanmaz dedi evlenmeden yapmıcaktın senin hatan dedi ben karışmıyorum dediAilesinden yardım alın , bu konuda destek isteyin . Onların da torunları sonuçta . Hiç bir şey istemiyorum sadece çocuğumun ilerde sorun yaşamaması , dışardan ikimize gelecek tepkilerden korunmak için nikah kıyılsın , sonra ayrılalım deyin . Ayrılma konusunda da zorluk çıkarmayın sonrasında , buna da inandırmaya çalışın .
Her yolu deneyin mutlaka ama bebeğe kıymayın lütfen .
3 hafta zamanım var o süre içinde ulaşabilirsem tabiiki elimden geleni yapıcam ama olmazsa başka çarem yokyok yani babası kabul eder derken seninle evlenmeyi demek istedim
Allah korusun herkesin başına gelebilir.Ne yani kimse peygamber değil ki kusursuz olsun! Kimse büyük konuşmasın ve bu kızın canını sıkmasın.Bacım sen de içinden ne geliyorsa onu yap.Benim en yakın arkadaşımın da başına geldi.Kürtaj olmaya gitti ve sıra ona geldiğinde o şer....i aradı ama adam istemediğini söyleyip kestirip attı.Arkadaşım aldırdı bebeğini ama sonrasında da çok vicdan azabı çekti ve hala da çekiyor.Bana çok sordu aldırayım mı diye ama ben kesinlikle şunu yap bunu yap demedim,hakkım da yok zaten.Sana da diyemem,içinden ne geliyorsa onu yap.O adamla beraber olmak istiyorsan sınırları zorla,sonuçta sen evladın için bişeyler yapmış olacaksın.Hala istemezse eğer,o zaman ya "ben bu bebeği doğurur ona bakarım" dersin ya da aldırırsın..Rabbim yar ve yardımcın olsun..anlayanların olması ne güzel saolun
ayyyy okudukça çıldırıyorum!!!!!! bunlar ailece manyakmış!!!!! sen tekmi yapmışsın oğlu hiç bi b..k yememişmi!!! ay sinirimden ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor!!!!!!!!!!!ailesini aradım bizde böyle şeyler hoş karşılanmaz dedi evlenmeden yapmıcaktın senin hatan dedi ben karışmıyorum dedi
Allah her kulunun her günahını affediyor da sen kimsin ki yargılayabiliyorsun?Dünyanın haline bak bebegin ölümüne sebep olan benim sanki
ayrıca konu ben değilim lütfen konuya yorum Yap
sana tavsiye sormadım
benim için de bebek katilleri vicdan siz ve kötü kalpli
Benimle uğraşma diyorsunuz ya. Ben aslında sizinle uğraşmıyorum ortada kürtaj parasının YARISINI veririm diyen bir adam var bu kız bu çocuğu kime güvenip doğurabilir ülkemizde. Ben bu yüzden düşüncelerinize saygı duymakla asla katılmıyorum.Tehdit?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?