çok yalnızım yardım edin :(

Bu fikir en orta yolu bulan fikir sanırım. Anlaşın evlenin 1 sene sonra ayrılın bari bebeğe de kendine de yazık etme. Bu arada da hamilelikte iş bakarsın birikim yaparsın canım.

O zaman o babasi olacak adami tehdit et evlen ve cocugu dogurduktan sonra da bosanirsiniz. Tek care bu gibi görünüyor.
bu akşam son kez msjlaştık parası neyse yarısını verim beni rahat bırak dedi ve gitti havaalanında çalışıyo zaten sabah ilk uçakla gidicek almanyaya annesyle birlkte ulaşıcak bi numara yok yıllık izni bitince elbet gelir ama o zamana kadar ben nolurum bilmiyorum

onlarda aldır der milletin yüzüne bakamayız der ben söylediğimle kalırım
ya aklıma bir şey daha geliyor ama bilmiyorum hayal gücümü dersin fazla saçmalıyorsunmu dersin ama sırf bebeğin için düşünüyorum yanlış anlama, ailenden uzak bir yerde yatılı iş bulamazmısın ne biliyim kız yurdu gibi mesela , bi süre idare edersin bu arada bebeğin babası belki kabul eder

belkiyle bu riske girememki ya kabul etmezse başkasıyla evlenirse üvey anne elinde olmaz

Bir de paranin yarısını mi veriyo kızım sen bu adamı çok mu aradin... boyu posu devrilesice

neeee gidiyormu buyur burdan yak , bu ne yaaa yap et s..ç batır çek git, şeytan diyor dal tekme tokat
arkadaşlar evlen boşan demiş bu da doğru dicektim ama adam gidiyormuş oooyyy yaradanım sen kalbine hidayet ve evlat sevgisi ver o babanında bir an önce aklı başına gelsin

kesinlikle kabul etmiyoki adam engellemiş beni arayamıyorum bile küçück bi ümidim olsa aldırmak aklımdan geçmez
Ailesinden yardım alın , bu konuda destek isteyin . Onların da torunları sonuçta . Hiç bir şey istemiyorum sadece çocuğumun ilerde sorun yaşamaması , dışardan ikimize gelecek tepkilerden korunmak için nikah kıyılsın , sonra ayrılalım deyin . Ayrılma konusunda da zorluk çıkarmayın sonrasında , buna da inandırmaya çalışın .
Her yolu deneyin mutlaka ama bebeğe kıymayın lütfen .

Bakın sizin de dediğiniz gibi bebek için ne kadar uğraşıyor insanlar
değil mi?
Bir can bu kadar basit değil
tabiri caizse tavuk gibi bebek aldırma olayları oluyor bu gizli ilişkilerde
Konu Sahibi zor durumda olabilir
ama konu Sahibi ve bebegin babası bir cana kiyiyor bebeğim suçu n??
Varsın ben kötü kalpli olayım bu benim doğru
Şimdi siz yüksek vicdan sahibi üyeler konu sahibine destek olun benimle uğraşmaktauğraşmaktan sa

Valla bende bilmiyorim. Insallah bir cikar yol bulursun..

ailesini aradım bizde böyle şeyler hoş karşılanmaz dedi evlenmeden yapmıcaktın senin hatan dedi ben karışmıyorum dedi

anlayanların olması ne güzel saolun
Allah korusun herkesin başına gelebilir.Ne yani kimse peygamber değil ki kusursuz olsun! Kimse büyük konuşmasın ve bu kızın canını sıkmasın.Bacım sen de içinden ne geliyorsa onu yap.Benim en yakın arkadaşımın da başına geldi.Kürtaj olmaya gitti ve sıra ona geldiğinde o şer....i aradı ama adam istemediğini söyleyip kestirip attı.Arkadaşım aldırdı bebeğini ama sonrasında da çok vicdan azabı çekti ve hala da çekiyor.Bana çok sordu aldırayım mı diye ama ben kesinlikle şunu yap bunu yap demedim,hakkım da yok zaten.Sana da diyemem,içinden ne geliyorsa onu yap.O adamla beraber olmak istiyorsan sınırları zorla,sonuçta sen evladın için bişeyler yapmış olacaksın.Hala istemezse eğer,o zaman ya "ben bu bebeği doğurur ona bakarım" dersin ya da aldırırsın..Rabbim yar ve yardımcın olsun..

ailesini aradım bizde böyle şeyler hoş karşılanmaz dedi evlenmeden yapmıcaktın senin hatan dedi ben karışmıyorum dedi
ayyyy okudukça çıldırıyorum!!!!!! bunlar ailece manyakmış!!!!! sen tekmi yapmışsın oğlu hiç bi b..k yememişmi!!! ay sinirimden ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor!!!!!!!!!!!

Dünyanın haline bak bebegin ölümüne sebep olan benim sanki
ayrıca konu ben değilim lütfen konuya yorum Yap
sana tavsiye sormadım
benim için de bebek katilleri vicdan siz ve kötü kalpli
Allah her kulunun her günahını affediyor da sen kimsin ki yargılayabiliyorsun?

Benimle uğraşma diyorsunuz ya. Ben aslında sizinle uğraşmıyorum ortada kürtaj parasının YARISINI veririm diyen bir adam var bu kız bu çocuğu kime güvenip doğurabilir ülkemizde. Ben bu yüzden düşüncelerinize saygı duymakla asla katılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…