çok yalnızım yardım edin :(

ayyyy okudukça çıldırıyorum!!!!!! bunlar ailece manyakmış!!!!! sen tekmi yapmışsın oğlu hiç bi b..k yememişmi!!! ay sinirimden ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor!!!!!!!!!!!
bi tane günah keçisi gerekiyodu oda ben oldum hepsi beni suçladı yalnız bıraktı

Canım allah herşeyi görür ve bilir eger böyle gel git yaşanan bi ilişkide korunuldugu halde veriyosa bi sebebi vardır yada kaderlerinde degişicek bi durum vardır. Yada imtihandır bunu biz bilemeyizki sen konu sahibini bırak biz insanlar kalp kırıp zor durumda olana kötü davranmamalıyız senin dedigin şekilde onun katilligini bırak ve şu yazdıklarınla kendini soktugun günaha bak. İyi gecelr

ailesini aradım bizde böyle şeyler hoş karşılanmaz dedi evlenmeden yapmıcaktın senin hatan dedi ben karışmıyorum dedi
Ben bu bebeği aldıramam , benim amacım da evlilik içerisinde doğum olması sadece kısa süreli bir nikah yapalım sonra ayrılalım . Istemezseniz bebeği görmezsiniz sizin tercihiniz tek derdim kısa süreli nikah aksi halde herkes için çok daha kötü olabilir benim korkumda bu falan gibi yumuşak konuş ama alttan bu durum duyulursa babası için de hiç iyi olmaz mesajını vermeye çalış .

bi tane günah keçisi gerekiyodu oda ben oldum hepsi beni suçladı yalnız bıraktı
yok bunlara bulaşılmaz demek ki. inşallah şu 3 haftada seni ve bebeğini seven biri çıkarda karşına bebeğin vebaline girmezsin, başka bişey diyemiyorum arkadaşım, nerden tutsak ordan elimizde kalıyor mevzu

kimle konuşcamki engelledi beni gitti sabah almanyaya uçuyolar annesiyle

ben salağım ya dövelim deseniz yinede kıyamam allah beni kahretsin nesini sevdiysem
ay hala sevdim kıyamam diyo kızım senin hormonlar bozulmuş sanki hamilelikten , kusura bakmada daha çok sinirlendim şimdi, kız bu adam sevgindenmi sıkıldı boğuldu acaba

son güne kadar yalvarıcam tabi ulaşabilirsem

umarım yanlış okumadım
32 yaşındasın
ve 3 haftan var
önce bi avukatla anlaş
avukat babasına veya ona ulaşsın, seni engelledi de avukatın numarasını bilmez
desin ki avukat
babalık davası açacağız, uzlaşmaya var mısınız?
gerekirse ailene de söyle
aldırmıycam diye de inat et
ona da babalık davası aç
olmaz mı?

Herkesi tek tek alintilayamicam çünkü çoğaldnız birden
birincisi benimle uğraşma demek tehdit anlamına gelmiyor
benimle uğraşma yoks.. ... gibi bir cümle değil bu
ikincisi madem benim yaptığım kınama oluyor o zaman haberlerde gördüğünüz katilleri kinamayin yoksa başınıza gelir siz olun bebek katili olursunuz(?)
Şimdi siz konu sahibine çözüm arayın lütfen daha fazla benimle uğraşmayin hadi bakalım

Ailesiyle konuştum bize ters böyle şeyler yapmasaydın dediler , dedin ya sen . Bende ailesini ara onlarla tekrar konuş demek istedim .

ay hala sevdim kıyamam diyo kızım senin hormonlar bozulmuş sanki hamilelikten , kusura bakmada daha çok sinirlendim şimdi, kız bu adam sevgindenmi sıkıldı boğuldu acaba
sanırım çok sevdim ailem arkadaşım eşim dostum herşeyim yerine koyup hepsi için ayrı sevdim bi kişilik değil 10 kişilk sevdim çok kaldırdım bi taraflarını

çalışmıyorumki avukat masraf herşey masraf

HAYIR O DEMESİN
İNANMAZ
GERÇEK BİR AVUKAT DESİN

ben bu konuyu daha yeni okudum çok üzüldüm
havaalanını basıp yolunu mu kessek ne yapsak
ya da evire çevire dövsek...
Aaaaahhh keşke öyle bi imkanım olsaaa
son güne kadar yalvarıcam tabi ulaşabilirsem
Başka numaradan arasan?
Bu çok mantıklı..Madem yola gelmiyor bi de böyle dene..

çalışmıyorumki avukat masraf herşey masraf

arkadaşım bak
devletin aile kurumları var
oraya başvursan, sana avukat veya danışman sağlayabilirler
veya belki KK'da vardır bir avukat sadece telefon edip dava açıcaz, uzlaşmak ister misiniz diyecek??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…