çok yalnızım yardım edin :(

çalışmıyorumki avukat masraf herşey masraf

arkadaşım bak
devletin aile kurumları var
oraya başvursan, sana avukat veya danışman sağlayabilirler
veya belki KK'da vardır bir avukat sadece telefon edip dava açıcaz, uzlaşmak ister misiniz diyecek??????

keşke olsa öyle bi avukat

AVUKAT ARANIYOR, VAR MI GÖNÜLLÜ BİR AVUKAT BEBİŞİN HAYATI İÇİN?

arkadaşım bak
devletin aile kurumları var
oraya başvursan, sana avukat veya danışman sağlayabilirler
veya belki KK'da vardır bir avukat sadece telefon edip dava açıcaz, uzlaşmak ister misiniz diyecek??????
Avukatların bedelsiz iş kabul etmesi yasak ancak baroların adli yardım olanağı var. Şartları sağlıyorsanız avukat ataması gerçekleşir.

O zaman birimiz avukat gibi konuşsak?
biraz laf ebesi olmak lazım eminim şunu yapar telefonu yüzünüze kapatır bana bi msj döşer kızım seni istemiyorum anladınmı avukatlamı bağlıcan kendine bisürü saydırır ben hamileyim dediğimde bile nerden bulaştım senin gibi bi belaya lanet olsun dedi

Yuuuh yaaaa yuuuuuuhhhhh!!!!!!!!!!!
Nefret ettim iyice bu adamdan!!!
Ah var ya buna gününü göstermemiz lazım ama nasıl..

bilemiyorum sağlıklı düşünemiyorum yanımda olsalar keşke ama oğlum ne isterse o derler
Bak sende yazmışsın şu anda çok zordasın ve sağlıklı düşünemiyorsun . Onlar nasıl oğullarını düşünüp , paklıyorlar görüyor musun ? İşte senin karnında da senin evladın var ve O her türlü mücadeleyi hak ediyor . Hemen pes etme , her türlü yolu dene . Bol bol dua et , psikolojini sağlam tutmaya çalış ki daha mantıklı adımlar atabilesin .
Ailesine bebeğimi asla aldırmayacağım de , ya nikah işini kabul edersiniz ya da sonuçlarına hep beraber katlanırız . Elimden gelen başka şey yok falan de . Çok sinirlendim sevgiline , ailesine Allah yardımcın olsun senin .

Avukatların bedelsiz iş kabul etmesi yasak ancak baroların adli yardım olanağı var. Şartları sağlıyorsanız avukat ataması gerçekleşir.

geçen sene iş gereği en ala avukatlardan birisiyle çalıştım
arada tanıdık olduğu için saati 250 tl den çalıştı bizimle
bizim istediğimiz de en fazla 1 saat
yani demem o ki
yardım etmek istedikten sonra
bir kılıf ve yol bulunur maddi olarak

benm için doğru adım ne bilmiyorum çırpındıkça batıyorum

Aslında ailene söyle,ben doğurmaya kararlıyım de,başka bi şehirde iş bul,yerleş oraya ve doğur bebeğini,sonra da bi güzel mahkemelerde süründür bu adamı dicem de........Yok mu böyle bi imkanın?

Aslında ailene söyle,ben doğurmaya kararlıyım de,başka bi şehirde iş bul,yerleş oraya ve doğur bebeğini,sonra da bi güzel mahkemelerde süründür bu adamı dicem de........Yok mu böyle bi imkanın?
herşey maddiyat maalesef başka şehire gitmek ev tutmak eşya almak iş bulup 1 ay maaş almadan çalışmak çocuk doğunca bakıcı bulmak hepsini geçtim yalnız bi kadının bebeğiyle hiç bilmediği bi şehrde yalnız yaşaması çok zor

Ben konuyu tam okuyamadim şuanda ama senden tek ricam canım lütfen bebeğinden vazgeçme diren mücadele et. O adamın istediğini yapma. Illaki bi avukat bul yada annene falan soylesen yani kesinlikle kürtaj yaptircak kadar düşme bunun psikolojisini hiç kolay atlamazsın

sizler kadar sahip çıkamadı bebeğine

hiç mi bi Allah'ın kulu yok tanıdığın, yanına gidebileceğin şu koca memlekette?
bir arkadaş, bir teyze, hala, kuzen vs vs vs

benm için doğru adım ne bilmiyorum çırpındıkça batıyorum
Biraz daha hamileliğin ilerlese benim için değil , çocuğum için en doğrusu ne diye düşünürdün emin ol .
Sana tavsiyem şimdilik aldırma olayını rafa kaldır çünkü bu seçenek aklında oldukça , diğer seçeneklere yoğunlaşamıyorsun .
Sen çabala bol dua et Allah hayırlı kapıyı açar inşallah , hakkında en hayırlısı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…