- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
Biraz daha hamileliğin ilerlese benim için değil , çocuğum için en doğrusu ne diye düşünürdün emin ol .
Sana tavsiyem şimdilik aldırma olayını rafa kaldır çünkü bu seçenek aklında oldukça , diğer seçeneklere yoğunlaşamıyorsun .
Sen çabala bol dua et Allah hayırlı kapıyı açar inşallah , hakkında en hayırlısı olsun .
Ah canım benim ya çok üzüldüm şuanda allahım seni korusun yardım etsin sana bol bol dua et hersey yoluna girer inşallahsizler kadar sahip çıkamadı pbebeğine
hepsi istanbuldahiç mi bi Allah'ın kulu yok tanıdığın, yanına gidebileceğin şu koca memlekette?
bir arkadaş, bir teyze, hala, kuzen vs vs vs
sizin gösterdiğinz hassasiyetin yarısını babası gösterseydi bu durumda olmazdımVallahi yatmam lazım, yarın sabah erken kalkacağım
konuyu görünce uykum kaçtı, yatamıyorum
sizin gösterdiğinz hassasiyetin yarısını babası gösterseydi bu durumda olmazdım
sanırım o yüzden bu kadar kendimi paralamama anlam veremiyocanım bu konulara hiç girmedim ama
erkekler doğmuş, onlarla büyümüş, babacımmm demiş çocuklarını bile
evlilikleri bitince yok sayabiliyorlar
daha doğmamış bir bebek için böyle yapması şaşırtıcı değil
çok çok kötü, ama bir erkeğin bunu yapması şaşırtmıyor beni
Tamamını okumadım henüz buraya kadar okudum.konu devam ettikçe ilginçleşiyo bence.durup dururken ayrılan bir adam,adama hamile olduğunu telde söyleyen evini yurdunu bildiği halde kapısına dayanıp bu senin bebeğin demeyen 32 yaşında bir kadın,oğlu ve sevgilisi kendi evinde kalırken susan bir şey demeyen ama kız hamile kalınca bizde öyle şey olmaz diyen kaynan adayı ve kızları elin evinde kalıp bir de hamile kalırken hiçbir şeyden haberi olmayan kızın ailesi..
karşılıklı hatalardan kastım kıskançlık gibi ufak tefek şeyler yüz kızartıcı bişey yok ben arkadaşının doğumgününe giderken bende gelim dedim diyede terketmişti beni her yere çanta gibi senimi taşıcam diye ama barıştığımızda herşey o kadar mükemmel oluyoduki tekrar inanıyodum çünkü inanmak istiyorum çünkü seviyorum ama en son mont olayında terkettiğinde itiraf etti hep sen üzülme diye bi şans veriyodum sevmiyorum seni artık dedi daha sabah seviyorum diyodun dediğimde kendimi zorluyodum dedi bunları duymak kolay değil yaptığım şeyin arkasında durup napabilirimki babası kürtaj parasının yarısını verim aldır beni rahat bırak diyo aldırsam vicdan azabı aldırmasam nasıl olucak bilemiyorumTamamını okumadım henüz buraya kadar okudum.
Birincisi konu sahibini tutarsız buldum açıkçası. Birbirimize çok şey yaptık hatalar vs. demiş. Kendimden soğuttum demiş. Bu kadar uzun ilişki bi gün öğleden sonra mont alcaktık falan diye bitmez. Birikmiş yaşanmışlıklar var gitgeller var belli ki. Ben sizinle aynı yaştayım ve yaşıtım olarak hayata karşı duruşunuzu çok da iyi bulmadım. Sürekli bir acındırma hali içindesiniz. Napıcam ben nolcak şimdi biri bişey yapsın modundasınız. Ben yaptığınız şeyi asla yargılamıyorum. Bence kimsenin de öyle bi hakkı yok. O tarz yorumlara katılmıyorum.benim hoşuma gitmeyen sizin tavrınız. Bi kere doğru veya yanlış yaptığınız şeyin arkasında değilsiniz.sürekli ah vah.. Vay başıma gelenler şeklinde. Evet bunu birlikte yaptınız. Ama anlattığınıza göre yaşadığınız ilişki sonrası hamile kalmanız olası bi durum değilmiş.hastalığınız vs. Dolayısıyla hamile kalmışsınız. Siz ve sevgiliniz bebek istemediğiniz için korunuyosunuz.sevgiliniz karşılıklı aldığınız karara güvenerek bunu yaşıyo. Ama hastalığınızdan sürpriz bebiş çıkıyo. Belki kendini kandırılmış hissediyodur. Bebeğe inanmıyo değil bunu bilinçli yaptığınızı düşünerek şuan sizi cezalandırıyo olabilir. Öğrenmesinin üstünden çok zaman geçmemiş ki tavrının değişmeyeceği ne malum. Ben olsam birazda hayatımı paylaştığım adam böylesi ciddi bi konuda bana nasıl inanmaz. Ona nasıl bir güvensizlik vermişim diye kendimi sonra da ilişkimi sorgularım.ben yaşınızı öğrenene kadar açıkçası sizin 20 yaşlarında falan olduğunuzu düşünmüştüm.çünkü işin kolayındasınız hep. Bide sürekli babayı karalama hali. Ben inandım güvendim bunlar hikaye. Herşeyi karşılıklı yaşadınız bunu unutmayın.
Adamin seni birakacagini anlayinca isteyerek mi hamile kaldin?
asla bırakacaksa bırakır zaten bebek için dönsede sevmez beni bunun için asla böyle bişey yapmamAdamin seni birakacagini anlayinca isteyerek mi hamile kaldin?
Adamin seni birakacagini anlayinca isteyerek mi hamile kaldin?
Niye agir olsun ki, bunu yapan o kadar cok kadin var ki.canım hamile bir kadın olarak, yaşayamayacak bir bebek olan bir konuda, biraz ağır değil mi yazdığın?
Bütün düşündüklerimi derleyip toplamışsınız valla. Evet konu sahibi biraz kararlı ve öldüm modundan çık ayriyetten hala şu sidikli adam için seviyorum bitiyorum diye konuşup burdaki insanları üzmeTamamını okumadım henüz buraya kadar okudum.
Birincisi konu sahibini tutarsız buldum açıkçası. Birbirimize çok şey yaptık hatalar vs. demiş. Kendimden soğuttum demiş. Bu kadar uzun ilişki bi gün öğleden sonra mont alcaktık falan diye bitmez. Birikmiş yaşanmışlıklar var gitgeller var belli ki. Ben sizinle aynı yaştayım ve yaşıtım olarak hayata karşı duruşunuzu çok da iyi bulmadım. Sürekli bir acındırma hali içindesiniz. Napıcam ben nolcak şimdi biri bişey yapsın modundasınız. Ben yaptığınız şeyi asla yargılamıyorum. Bence kimsenin de öyle bi hakkı yok. O tarz yorumlara katılmıyorum.benim hoşuma gitmeyen sizin tavrınız. Bi kere doğru veya yanlış yaptığınız şeyin arkasında değilsiniz.sürekli ah vah.. Vay başıma gelenler şeklinde. Evet bunu birlikte yaptınız. Ama anlattığınıza göre yaşadığınız ilişki sonrası hamile kalmanız olası bi durum değilmiş.hastalığınız vs. Dolayısıyla hamile kalmışsınız. Siz ve sevgiliniz bebek istemediğiniz için korunuyosunuz.sevgiliniz karşılıklı aldığınız karara güvenerek bunu yaşıyo. Ama hastalığınızdan sürpriz bebiş çıkıyo. Belki kendini kandırılmış hissediyodur. Bebeğe inanmıyo değil bunu bilinçli yaptığınızı düşünerek şuan sizi cezalandırıyo olabilir. Öğrenmesinin üstünden çok zaman geçmemiş ki tavrının değişmeyeceği ne malum. Ben olsam birazda hayatımı paylaştığım adam böylesi ciddi bi konuda bana nasıl inanmaz. Ona nasıl bir güvensizlik vermişim diye kendimi sonra da ilişkimi sorgularım.ben yaşınızı öğrenene kadar açıkçası sizin 20 yaşlarında falan olduğunuzu düşünmüştüm.çünkü işin kolayındasınız hep. Bide sürekli babayı karalama hali. Ben inandım güvendim bunlar hikaye. Herşeyi karşılıklı yaşadınız bunu unutmayın.
doğurmam imkansız nasıl aldırırım demem için adamın kabullenmesi lazım dimiNiye agir olsun ki, bunu yapan o kadar cok kadin var ki.
Birkac mesajini okudum, arkadas nasil bebegimi aldiririm demiyor, bebegimi nasil yalniz aldiririm, bu gunahi nasil yalniz islerim diyor.
Niye agir olsun ki, bunu yapan o kadar cok kadin var ki.
Birkac mesajini okudum, arkadas nasil bebegimi aldiririm demiyor, bebegimi nasil yalniz aldiririm, bu gunahi nasil yalniz islerim diyor.
Bütün düşündüklerimi derleyip toplamışsınız valla. Evet konu sahibi biraz kararlı ve öldüm modundan çık ayriyetten hala şu sidikli adam için seviyorum bitiyorum diye konuşup burdaki insanları üzme
beni dün terketti bugün hamile olduğumu öğrendim insan 2 günde nefret edemiyoki çok kızıyorum sinirleniyorum perişanım umrunda değil ama zamanla olucak nefretimdeBütün düşündüklerimi derleyip toplamışsınız valla. Evet konu sahibi biraz kararlı ve öldüm modundan çık ayriyetten hala şu sidikli adam için seviyorum bitiyorum diye konuşup burdaki insanları üzme
ama evlenelim hemen boşanalım razıyım diyor, doğurayım diyor
adamın annesiyle konuşmuş, babasıyla konuşmuş, bizi ilgilendirmez ne yaparsan yap demişler
evet ben aldırmak istemem bi ışık görsem ama kimsenin umrunda değil tek başıma doğuramam
ya da ben mi yanlış anladım acaba
arkadaşlar herşeyi bugün yaşadım dün terkedilme acısıyla ağlarken bugün bu acı kolay değilki kabullenip moddan çıkmak 2 gün önce evlilik hayali kurarken bi anda alt üst oldu hayatımaynı fikirdeyim
bence de o moddan çık
biraz evvel bir arkadaş daha yazdı
hiçbir çözüme odaklanamıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?