çok yalnızım yardım edin :(

bence de diğer sçeneklere yoğunlaşamıyor konu sahibi, doğru

Vallahi yatmam lazım, yarın sabah erken kalkacağım
konuyu görünce uykum kaçtı, yatamıyorum

sizin gösterdiğinz hassasiyetin yarısını babası gösterseydi bu durumda olmazdım

canım bu konulara hiç girmedim ama
erkekler doğmuş, onlarla büyümüş, babacımmm demiş çocuklarını bile
evlilikleri bitince yok sayabiliyorlar
daha doğmamış bir bebek için böyle yapması şaşırtıcı değil
çok çok kötü, ama bir erkeğin bunu yapması şaşırtmıyor beni

sanırım o yüzden bu kadar kendimi paralamama anlam veremiyo

Tamamını okumadım henüz buraya kadar okudum.
Birincisi konu sahibini tutarsız buldum açıkçası. Birbirimize çok şey yaptık hatalar vs. demiş. Kendimden soğuttum demiş. Bu kadar uzun ilişki bi gün öğleden sonra mont alcaktık falan diye bitmez. Birikmiş yaşanmışlıklar var gitgeller var belli ki. Ben sizinle aynı yaştayım ve yaşıtım olarak hayata karşı duruşunuzu çok da iyi bulmadım. Sürekli bir acındırma hali içindesiniz. Napıcam ben nolcak şimdi biri bişey yapsın modundasınız. Ben yaptığınız şeyi asla yargılamıyorum. Bence kimsenin de öyle bi hakkı yok. O tarz yorumlara katılmıyorum.benim hoşuma gitmeyen sizin tavrınız. Bi kere doğru veya yanlış yaptığınız şeyin arkasında değilsiniz.sürekli ah vah.. Vay başıma gelenler şeklinde. Evet bunu birlikte yaptınız. Ama anlattığınıza göre yaşadığınız ilişki sonrası hamile kalmanız olası bi durum değilmiş.hastalığınız vs. Dolayısıyla hamile kalmışsınız. Siz ve sevgiliniz bebek istemediğiniz için korunuyosunuz.sevgiliniz karşılıklı aldığınız karara güvenerek bunu yaşıyo. Ama hastalığınızdan sürpriz bebiş çıkıyo. Belki kendini kandırılmış hissediyodur. Bebeğe inanmıyo değil bunu bilinçli yaptığınızı düşünerek şuan sizi cezalandırıyo olabilir. Öğrenmesinin üstünden çok zaman geçmemiş ki tavrının değişmeyeceği ne malum. Ben olsam birazda hayatımı paylaştığım adam böylesi ciddi bi konuda bana nasıl inanmaz. Ona nasıl bir güvensizlik vermişim diye kendimi sonra da ilişkimi sorgularım.ben yaşınızı öğrenene kadar açıkçası sizin 20 yaşlarında falan olduğunuzu düşünmüştüm.çünkü işin kolayındasınız hep. Bide sürekli babayı karalama hali. Ben inandım güvendim bunlar hikaye. Herşeyi karşılıklı yaşadınız bunu unutmayın.

Adamin seni birakacagini anlayinca isteyerek mi hamile kaldin?

karşılıklı hatalardan kastım kıskançlık gibi ufak tefek şeyler yüz kızartıcı bişey yok ben arkadaşının doğumgününe giderken bende gelim dedim diyede terketmişti beni her yere çanta gibi senimi taşıcam diye ama barıştığımızda herşey o kadar mükemmel oluyoduki tekrar inanıyodum çünkü inanmak istiyorum çünkü seviyorum ama en son mont olayında terkettiğinde itiraf etti hep sen üzülme diye bi şans veriyodum sevmiyorum seni artık dedi daha sabah seviyorum diyodun dediğimde kendimi zorluyodum dedi bunları duymak kolay değil yaptığım şeyin arkasında durup napabilirimki babası kürtaj parasının yarısını verim aldır beni rahat bırak diyo aldırsam vicdan azabı aldırmasam nasıl olucak bilemiyorum
asla bırakacaksa bırakır zaten bebek için dönsede sevmez beni bunun için asla böyle bişey yapmam

canım hamile bir kadın olarak, yaşayamayacak bir bebek olan bir konuda, biraz ağır değil mi yazdığın?
Niye agir olsun ki, bunu yapan o kadar cok kadin var ki.
Birkac mesajini okudum, arkadas nasil bebegimi aldiririm demiyor, bebegimi nasil yalniz aldiririm, bu gunahi nasil yalniz islerim diyor.

Bütün düşündüklerimi derleyip toplamışsınız valla. Evet konu sahibi biraz kararlı ve öldüm modundan çık ayriyetten hala şu sidikli adam için seviyorum bitiyorum diye konuşup burdaki insanları üzme

Birkac mesajini okudum, arkadas nasil bebegimi aldiririm demiyor, bebegimi nasil yalniz aldiririm, bu gunahi nasil yalniz islerim diyor.
doğurmam imkansız nasıl aldırırım demem için adamın kabullenmesi lazım dimi

ama evlenelim hemen boşanalım razıyım diyor, doğurayım diyor
adamın annesiyle konuşmuş, babasıyla konuşmuş, bizi ilgilendirmez ne yaparsan yap demişler

ya da ben mi yanlış anladım acaba

aynı fikirdeyim
bence de o moddan çık
biraz evvel bir arkadaş daha yazdı
hiçbir çözüme odaklanamıyorsun

beni dün terketti bugün hamile olduğumu öğrendim insan 2 günde nefret edemiyoki çok kızıyorum sinirleniyorum perişanım umrunda değil ama zamanla olucak nefretimde

aynı fikirdeyim
bence de o moddan çık
biraz evvel bir arkadaş daha yazdı
hiçbir çözüme odaklanamıyorsun
arkadaşlar herşeyi bugün yaşadım dün terkedilme acısıyla ağlarken bugün bu acı kolay değilki kabullenip moddan çıkmak 2 gün önce evlilik hayali kurarken bi anda alt üst oldu hayatım

yatmak zorundayım
ama aklım bu konuda kalacak
hayırlısı neyse o olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden
aşk acısı atlatılır, bir gün karşına biri çıkar mutlu olur bu adamı unutursun
ama
bebiş için çok üzülüyorum açıkçası
dilerim hayırlısı yaşamasıdır
sen unutma, git mutlaka pazartesi aile danışmanlığına
bizi de gelişmelerden haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…