çok yalnızım yardım edin :(

beni dün terketti bugün hamile olduğumu öğrendim insan 2 günde nefret edemiyoki çok kızıyorum sinirleniyorum perişanım umrunda değil ama zamanla olucak nefretimde
Canım bu söyledigine katılmıyorum çünkü bir insandan nefret etmek 1 dakikanı bile almaz. 1 seni terk etti 2 seni kullanıp attı 3 bebegi bile umrunda degil beş kuruş verip bak işine diyo 4 gururunla oynadı ailesine küçük düşürdü ve bir çok şey! Sen bunlar 1 seneye bölününcemi anca nefret edebiliyosun anlamadım ya 32 yaşındasın nolur aç şu gözlerini be durumdasın. Adam ne yaparsa yapsın kolların açık onu bekliyosun valla yakın bi arkadaşım olsa döverdim kendine gel yeter be diye

manen yanmda ol tek atlatamam bu acıyı dedim

aldırcam mecbur ama tek başıma bu acıya nasıl katlanıcam bilmiyorum

o kadar kötüyümki nasıl dayanırım bu günaha tek başıma bilmiyorum

Ben bunlari okuyup yorum yaptim 32 sayfayi okumadim muzurtilki

arkadaşlar herşeyi bugün yaşadım dün terkedilme acısıyla ağlarken bugün bu acı kolay değilki kabullenip moddan çıkmak 2 gün önce evlilik hayali kurarken bi anda alt üst oldu hayatım

doğru
ama çözüm bulmak için de 3 haftan var!
bir bebeğin hayatı söz konusu, öyle değil mi?
olanların acısını yaşamayı ertele, geleceğe bak, çözüm ara bence
şu anda hem kendin için, hem de bebek için elinden geleni yapmalısın

sanırım kabullenemiyorum sanki sabah olucak ve ben uyanıcam oh be rüyaymış dicem bi anda tepetaklak olmasını kabullenemedim hani en sevdiğin yakının ölürde cesedi görsen bile inanamazsınya uyanınca geçicek sanırsın öle bişey işte

inanır mısın, ben de onları okumamışım galiba
birbirinin zıttı şeyler okumuşuz
şu bebişe bir çözüm bulunabilseydi..
hayırlısı Allah'tan
Bu yazdiklarindan ve son yazdiklarindan benim anladigim bebegi aldiracak olmaya degil adamin gitmesine takik konu sahibi.

Bana bebeginden çok onu aldırma düşüncenden çok o karaktersiz adam için aglıyomuşsun gibi geliyo sanki tek umrunda olan onu kaybetmen ayrılmanız seni istememesi. Bebek için bile sadece tel bakamam yada tek aldıramam diyosun. Bence sen bu adamın yokluguna aşk acısına aglıcagına yedigin kazıkla o yavruya agla 10 tane yorum yaptım hep yapıcı ve destek olucak şekilde ama senin bu kararsız öldüm bittim diyip ben hala seviyorum ne yapsa kabulüm tarzı duruşun beni hasta etti artık. Ya sen düştügün durumun farkında degilmisin yok evlenicektik yok 2 gün oldu nefret edemedim. Bence bu adam seni sevgiliykende çok adam yerine koymamış alışmışsın onun attıgı kazıklara zoruna gitmiyo böyle davranması! Bebek bile gözünü açmaya yardım edemedi

Bu yazdiklarindan ve son yazdiklarindan benim anladigim bebegi aldiracak olmaya degil adamin gitmesine takik konu sahibi.
ben bişeye takık değilim hamile olduğumu öğreniyorum adam önce inanmıyo sonra parasının yarısını verim beni rahat bırak diyerek heryerden engelliyo ve sabahta türkiyeden gidecek hiç ulaşamicam ben aldırmasam geldiğinde kabul edermi bilemiyorum aldırsam bu acıya nasıl katlanırım tek başıma bilemiyorum o yanında olsa dayanabilecekmisin adam neler yaptı diceksiniz haklısınız ama oda benm kadar suçluya içim biraz daha az acır belki tek başıma uğraşmak acımı artırıcak neye karar vermeliyim napmalıyım çaresiz kaldım hiç bişeye tkık değilim ama herşeye çok fazla üzülüyorum

ben bile o kadar yazdım
ama şimdi fake mi diye düşünmeye başladım
geç artık adamı
bebeğe odaklan!
bir hayatı söndüreceksin! (şunu da yazdırdın valla sonunda!)

ne yapsa kabulüm dememin sebebi bebeği doğurabilmek tek başıma doğuramam dememin sebebide bu

ben bile o kadar yazdım
ama şimdi fake mi diye düşünmeye başladım
geç artık adamı
bebeğe odaklan!
bir hayatı söndüreceksin! (şunu da yazdırdın valla sonunda!)
niye kimse beni anlamıyo adam olmadan bebeği nasıl doğurcam arkamda durcak kimsem yok benim derdim adam falan değil sadece bebeğimin yaşaması için ona ihtiyacım var çünkü ailem arkamda olmaz duyarsa

ARKADAŞIM
YOK O YOK
YANİ ŞU YAZDIĞINDAN ÖYLE BİR ANLAM ÇIKIYOR Kİ
BEBEĞİ ALDIRMAYA BİRLİKTE GİTSENİZ DAHA AZ ÜZÜLECEKSİN
PES DEDİRTTİN BANA SONUNDA

Bir an once aldir bari, yeni ogrendiysen 5 haftaliksa daha kalbi atmaya baslamamistir. 6 haftada basliyor.

Bence sen bazı şeyleri kabul etsen hem az üzülüceksin hem net kararlar vericeksin. Amaları acabaları bırak. Adam seni ortada bırakıp engellicek kadar istemiyo bu adam senin yanında olmıcak aldırmasan sanada çocugada bakmıcak seninle aldırmaya gelmicek seninle tekrardan beraber olmucak. İlk önce bunları kabullenki geriye ben bebege bakabilirmiyim? Aileme söylesem durum ne olur? Aldırsam katlabilirmiyim? Bu soruları sor ve kendini bu durumdan kurtar. He yok böyle olmucak şeyleri hayal edip acaba geri dönermi acaba benimle gelirmi aldırmasam bizi kabul edermi diye hayal kurarsan o bebek karnında 5 aylık olur. Üzgünüm ama seninle böyle konuşup gerçekleri yüzüne vura vura alıştırmak lazım

ARKADAŞIM
YOK O YOK
YANİ ŞU YAZDIĞINDAN ÖYLE BİR ANLAM ÇIKIYOR Kİ
BEBEĞİ ALDIRMAYA BİRLİKTE GİTSENİZ DAHA AZ ÜZÜLECEKSİN
PES DEDİRTTİN BANA SONUNDA
yok beni anlamak istemiyo kimse bebeğini kaybetmenin acısı hiçbişeyle kıyaslanamaz suçluluk duygusu var bide suçluluğu paylaşmak benm istediğim soruyorum size hamile kaldınız ve adam aldır istemiyorum dedi tek başınamı gidersiniz yoksa onun götürmesimi normaldir ben tekte gitsem acım hafiflemicek onlada gitsem hafiflemicek o ayrı ama iki kişinin günahıyla tek başıma mücadele etmek üzüntümü arttırıyo anlatabiliyomuyum

Senin orda üzülücegin şey tek kişi yada 10 kişi gitmek degil iki kişinin günahınıda tek taşıyo olmuyosun sonuçta o masaya sen yatıcaksın oda degil. Senin burda üzülmen gereken şey 'bebegini aldırmak' bırak sen kmle gittim tek gittim ama ikimiz yaptık niye tek gidiyorumu sen böyle yaparsan valla bu pskolojineden 10 seneye çıkamıcaksın. Ya şu adamdan meded umma artık öküz öldü ortaklık bitti bırak ne hali varsa görsün

valla son kez yazıp yatıyorum
bunlar artık boş!
adam beni de bebeği de istemiyorsa ve aldırmam kaçınılmazsa asla onunla gitmek istemem, adını bile anmam, defolsun gitsin der anında soğurum, nefret ederim
yok çocuğumu doğurmak istiyorsam da acıyı paylaşalım, günahı paylaşalım bu günahla tek başıma mücadele etmeyeyim'leri bir kenara bırakıp "bebeğim için ne yapabilirim"e odaklanırım
bence sen önce bu bebeği isteyip istemediğine karar ver
zira ben, bu adamı yanında, bebeği aldırırken günah paylaşmak için mi yoksa bebeği doğurabilmek için mi istediğini anlayamıyorum artık...

Kızlarrrr 5 oldu saat hala uyukunuz gelmedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…