çok yalnızım yardım edin :(

geldi geldi de
vallahi ben ne zaman bi kürtaj olayı görsem çok üzülüyorum
Bende sinir oluyorum 2 senedir uğraşıyoruz olmuyo ama böyle olmasın diye uğraşan uygunsuz ilişkilerde hemen bebek oluyo ve sonu hüsran

Bende sinir oluyorum 2 senedir uğraşıyoruz olmuyo ama böyle olmasın diye uğraşan uygunsuz ilişkilerde hemen bebek oluyo ve sonu hüsran

evet, maalesef
umarım Allah hayırlısıyla gönlüne göre verir, bebişine bir an önce kavuşursun canım
iyi geceler

Bu ara dizilerde bu moda .. İnanasim gelmedi nedense?? Ayrica cocugun ailesi seni kizi gibi seviypsa git onlara soyle.ya da soyleme...o adam bu konuyu umursamiyorsa bos yere baba olmasin!!!

Buna benzer bişey geçtiğimiz aylarda birinin başına geldi. Çok yakınım olmasa da çaresizliğinin bi kısmına şahit olmuştum.. Ben olsam naparım diye düşünmüştüm. Düşünmekle de kalmadım:) ben de böyle bileyi aileme asla açıklayamam diye düşünüyodum. Benden farklı küçük bi şehirde yaşıyolar. Doğma büyüme oralı tanınan bi aileler.annemi en son ziyarete gittiğimde (bekarım bu arada) bu olaydan çok etkilendiğim için başıma gelmiş gibi anlattım anneme. Kıyamet kopacağını düşündüm. Annem ufak çaplı bi tansiyon durumu yaşadı. Ama sonrasında çok şaşırdım. Ben bu çocuğa bakarım ama o babası olcak hayvan da ömrünce bu çocuğu göremez dedi. Şok oldum valla.millete ne dicez anne dedim. Benim çocuğumdan önemli değil dedi.hiç beklemezdim. 60 yaşında hacı kadın yani. Böyle bişey olmadığını söyleyince hem çok sevindi hem de çok kızdı ama ben de ailemin nolursa olsun arkamda olduğunu öğrenmiş oldum. Mümkün değil diye düşündüğüm konuda bile.annem şuan buraya yazdığımı görse edepsiz anneyi kandırıyosun bide utanmadan buraya mı yazıyosum der kesin.annecim o an kaynar suları döktüm hain evlatım evet:) ama seni burdan kocaman alkışlıyorum..
Konu sahibi bu olay belki sana fikir verir diye paylaşmak istedim. Aile olayı geçekten çok farklı. Annemden o cevapları hayatta beklemezdim ama konu evlatları olunca emin ol herşey çok farklı olabiliyo. Ailen konusunda bu kadar kesin tutumlu olma bi daha düşün istersen

inanmıyosan istediğin doktora götür yada gittiğim hastaneyi ara talil sonucumu sor dedim cvp bile vermiyo bi msj daha atarsan watsaptanda engellerim hiç ulaşamazsın diyo
Sanki bu sözünden siniri geçtikten sonra daha ılımlı olduğunu sezdim adam ordan da engelleyebilirdı seni

fake gibi bu sanki ama..
dogruysa ne yap et cocugu aldir, bunu da hayatindan komple cikar.

walla iyi cesaret bunu denemek bile, ama sonuç mükemmel:) Annenizi yürekten takdir ettim:)

Şu yorumundan sonra durumun ciddiyetinin farkında olmadığının ve aslında bebeğini umursamadığın kanaatine vardım .
Biz bebeğin doğması icin sana alternatifler sunarken sen hala bebeğimi aldırırken yanımda olsun , bu günahı tek başıma yüklenemem derdindeymişsin . Günahın ne kadarı senin , ne kadarı babasının kürtajda yanında olmasına bağlı değil . Günahın oran paylasımını Allah bilir .
Adam seni istemiyor.
Karnındaki bebeğinizi istemiyor .
Bebeği aldırırken yanında olsan ne yazar , ne değişir .

Artık ne desteği bekliyorsun böyle bir adamdan anlayamıyorum .

Senin tek derdin , tek üzüntün adam yanımda olsun .

neye karar verdin? ne durumdasın?

Aldirma diye ugrasanlar tek basima cocuk buyuturken yanimda olcaklarmi acaba baba sevgisi vericeklermi acaba baska carem yok aldrcam yanmda olsn demem orospu gibi hamile birakilip firlatilmam belki kurtaja gelseydi gozuyle gorseydi yapma evlenelim derdi herseyden bi umit ediyorm ben ordan konusmk ne kolay

Ah canım yaa cok üzüldüm inan sana aldır veya aldırma dıyemem ıkı gun sonra büyütecek olan sensın burda herkes konu acıyo bosanıcam cocuğum var dıye tek basına coxuk bakmak herkeaı korkutuyo onun ıcın ben bsy sıyemem ama yerınde olsam bıde ayrıldığın kısının yanına gider yu yüze konuşmayı denerdım bebek ne kadarlık mıs

3 hafta zamanm var son gune kadar beklicem zaten bu gidisle icimde olucek yemek falan yiyemiyorm
İnan ne akil verecegimi sasirdim, yani anne tarafim ve vicdanim o masum melegi asla asla oldurmemen taraftari ama nasil bakacagin konusunda sen bile bu kadar tereddut yasarken o bebegin dogmasi onun icin daha mi kotu olur bilemiyorum kafam beynim allak bullak.. Keske guclu olup ailenin karsisina gecip olan biten herseyi anlatsan eminim kizsalar da sovseler de arkanda duracaklardir.. Ama Allah askina su adam musvettesinden medet ummayi birak o sana donse bile sen ona donup bakma birak vicdan azabi mi cekiyor surunuyor ne halt yiyorsa yesin. Sen dik dur guclu ol, belki boylece o yavruyu doguracak bakacak koruyup kollayacak guc de gelir sana en azindan oyle umit ediyorum.. Allah yardimcin olsun

Aldırsan da , aldırmadan da bu hayatta tek başınasın , hepimiz öyleyiz . O nedenle ne olursa olsun Allah tan baska kimseye tamamen bel bağlamamak lazım .
Sana aldır diyenlerde sen vicdan azabınla boğuşurken yanında olmayacak ama onlar seninle aynı fikirde olduğu için olsa gerek onların ki uzaktan konuşmak kolay diye değerlendirilmiyor . Keske yakınımda olsaydın en azından yanında olarak destek olurdum . Buraya laf olsun diye yazmıyorum ki . Sen bana kızıyorsun ama inan senin için üzüldüm .

Vereceğin karar sadece seninle ilgili değil .

Bu arada ben yanlış anlamışım konuyu çaresizim , ne yapsam diye açtığını düşündüğümden onca yorum yaptım . Yoksa kürtaj olmaya kesin kararlı oldugun ve amacının da kürtaj yaparken babasını yanımda olmaya nasıl ikna ederim olduğunu bilseydim bu kadar yorum yapmazdım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…