Toplumu da sacma sapan kurallarini da umursayan biri degilim acikcasi. 32 yasinda bir kadinin kimle ne yaptığı, dogurmasi falan kimseyi ilgilendirmiyor.bu toplumda o şekilde yaşamak kolay mı,kaç tane örnek var etrafınızda böyle olan???
kandırmayı o kadar isterdimki onu hem çok seviyorum hemde nefret ediyorum bana bu yaptklarından sonragüçlü bir kadın olabilecekseniz eğer, bebeği kendi imkanlarınızla aldırın; bir daha da o adamın yüzüne bakmayın.
yeni bir hayat kurun.
olamayacaksanız bir süre daha ailesiyle, adamla konuşacaksınız. kendi aileniz öğrenecek savaş çıkacak falan.
zor yani. ikinci seçenek daha zor.
umarım kandırıyorsunuzdur bizi. yerinizde olmak istemezdim zira.
ama yerinizde olsaydım, o adama çok aşık değilsem aldırırdım. çok aşıksam aldırmazdım ama ondan bir şey beklemezdim, sırf onun bebeği olduğu için bile tapardım bebeğe.
Sanki adama sen tecavüz ettin ya kadıncağız yuzsuzluge bakar mısınannesi senin hatan diyo evlenmeden öyle şeyler olmaz bizde diyo
Toplumu da sacma sapan kurallarini da umursayan biri degilim acikcasi. 32 yasinda bir kadinin kimle ne yaptığı, dogurmasi falan kimseyi ilgilendirmiyor.
Bu isi tek basina yaptin.tek basina katlanacaksin.
erkek anneleri de az değil ama böyle şey kendi kızlarının başına gelse etrafı ateşe verirler..bu adam yarın karısını öldürüp 3. sayfa haberi olsa bu kadın gelinini suçlar emin ol..napim zamanı geri getiremem oldu bi hata dedim beni yarı yolda bıraktı dedim ben karışmıyorum dedi ne diyimki daha herkes bana karşı tek benim suçummuş gibi
kapısına dayansam ne olcak annesini ağlayarak aradığımda ben tahmin ettim zaten dedi bizde öyle şey olmaz yapmasaydın dedi resmen benim ailem şehir dışındaydı orda kaldığımda haberleri yok eve gitsem birlik olup beni rezil ederler oğullarına tapıyolar resmen üzülür diye ödleri kopuyokonu devam ettikçe ilginçleşiyo bence.durup dururken ayrılan bir adam,adama hamile olduğunu telde söyleyen evini yurdunu bildiği halde kapısına dayanıp bu senin bebeğin demeyen 32 yaşında bir kadın,oğlu ve sevgilisi kendi evinde kalırken susan bir şey demeyen ama kız hamile kalınca bizde öyle şey olmaz diyen kaynan adayı ve kızları elin evinde kalıp bir de hamile kalırken hiçbir şeyden haberi olmayan kızın ailesi..
kadına dedim seninde kızın var benim yerime koy adam haklı kızımmı derdin dedim benim kızım yapmaz dedierkek anneleri de az değil ama böyle şey kendi kızlarının başına gelse etrafı ateşe verirler..bu adam yarın karısını öldürüp 3. sayfa haberi olsa bu kadın gelinini suçlar emin ol..
bak bakalım bikaç hafta sonra o sevgi nasıl nefrete dönüşüyor..hala o adamı seviyor olamazsın bence çaresizlikten hala sevdiğini sanıyosunkandırmayı o kadar isterdimki onu hem çok seviyorum hemde nefret ediyorum bana bu yaptklarından sonra
hımmm yapmaz ,yapmaz.. hep öyle konuşanların başına geliyo..kadına dedim seninde kızın var benim yerime koy adam haklı kızımmı derdin dedim benim kızım yapmaz dedi
Ya bunu nasıl yapıyosunuz canım bizim ve burda binlerce kadının sebebi yokken aylara hatta bi kaç yıl olmuyo siz korunarak şakk diye hamile kalıyosunuz valla çıldırmamak elde degil. Tersle onu aman ben sana çok meraklıyım ister inan ister inanma durum bu inanmayıp hastaneye gelmemekte kararlıysa annenle gitmwyi düşünüyorum bunuda nasıl isteraen öyle algıla de umursamayarak. Belki o zaman dikkatini çekmeyi başarırsınkızlar benim hiç arkadaşım yok yardım edin nolur ben bi adamı çok sevdim 2 yıl beraber olduk aileside kızı gibi sevdi beni ama benm daha önce böle uzun ilişkm olmamıstı onunda olmamış çok hatalar yaptık gereksiz kıskançlıklar kısıtlamalar sonunda ben çocuğu soğuttum kendimden bu yaza evlencektik ama dün ayrıldık ve kesinlikle bana tahammülü yok engellemis heryerden ve ben bugün hamile olduğumu öğrendim korunmuştum ama aksilik işte kendisine söyledim bitek watsaptan engelli değilim yazdım ordan inanmadı bana geri dönsün diye çok yalvarmıştım imkansız dedi inanmadı beni doktora götür kendin sor dedim onada yanaşmadı para istiyosan verim yanında olamam dedi para istemem manen yanmda ol tek atlatamam bu acıyı dedim sana inanmıyorum gerçeksede ben yokum rahat bırak beni dedi napıcam ben çok çaresizim
aynen katılıyorum..Sen nıye annesıne söyleyıp olayı buyutuyorsun ev-len-me-ye-cek...Çok basıt net..Cocuk ıcın evlenılmez..Sen de aılene bunu acıklayamazsın ..Bence dogur dıyenler sonradan sana maddı manevı destek vermeyeceklerı ıcın bekar bı cocuklu olmanı gerektırecek hıcbırsey yok ortada..
en azından aldırmama yardım ederler yanımda olurlar diye söyledim oğlu o kadar hakaret ettikten sonra senin suçun değil denmesini istedim ama kimse objektif bakmıyoki herkes kendi tarafını tutuyo onu düşünemedim o an sağlıklı düşünülmüyoki zatenSen nıye annesıne söyleyıp olayı buyutuyorsun ev-len-me-ye-cek...Çok basıt net..Cocuk ıcın evlenılmez..Sen de aılene bunu acıklayamazsın ..Bence dogur dıyenler sonradan sana maddı manevı destek vermeyeceklerı ıcın bekar bı cocuklu olmanı gerektırecek hıcbırsey yok ortada..
Aynen oyle. 23 yasindayim hesap vermiyorum kimseye artik. Sanki toplum denen seyin bir uyesi de bizim gibi dusunen insanlar degilmis gibi "toplum ne der ?" deniyor. Cogunlugun hosuna gittigi gibi yasamak zorunda degil kimse. Aldirmak isterse de aldirir elbette. Benim yorumum doğurmak isterse diye. Hicbir kadinin kendinden bir parca olan bebeginden gule oynaya kopamayacagi asikar, hormonlar musade etmez bi kere. Asla konu sahibinin durumunda olmak istemem cok zor ama 32 yasinda olsam isim olsa kimseye de hesap vermezdim. Isim yoksa da is bulur uzaklasirdim sanirim.0Aynen oyle. Sonuna kadar katılıyorum 32 yaşındaki bir kadın ailesine hesap verecek yası coktan geçmiştir. Ailen sana sahip çıkmıyor dıye sen de çocuğunu çöpe mı atacaksın? Doğur o cocuğu ve kendin buyut. Ac davanı al nafakanı. Kimseyi ilgilendirmez
tek isteğim bigün hatasını anlayıp pişman olsun gelsin yanıma ve suratına tüküriyimbak bakalım bikaç hafta sonra o sevgi nasıl nefrete dönüşüyor..hala o adamı seviyor olamazsın bence çaresizlikten hala sevdiğini sanıyosun
bırak gelmesin..yüzüne tükürsen ne olacaktek isteğim bigün hatasını anlayıp pişman olsun gelsin yanıma ve suratına tüküriyim
ben evlenip doğurmak isterdim ama illede istemiyosa en azından aldırırken destek olmalarını bekledim parasını geçtim çocuğunuzun katili olmak nasıl bir psikolojidir nasıl dayanırım yapabilirmiyim yapamazsam bundan sonra naparım hiç bilmiyorum daha bugün öğrendim ve o andan beri mantıklı düşünmiyorum napmalıyım düşünemiyorumTabiki zor durumunuz ama annesine de hakverdim ben sonucta siz evlenmeden biriyle birliktelik yasadiysaniz bunun her turlu sonucuna da katlanacaksiniz malesef ama sunu da soylemek istiyorum ne size bisey olacak ne de o adama. Olan o minicik caresiz cana olacakkeske birazda yarini dusunerek yasasaniz... bes dakikalik zevk icin minicik bedeni olume terkediceksiniz...
Hatasini anlayip yanina gelirse suratina tukurecegini hic sanmiyorum. Boynuna atlamasan iyidir. Hala adam gelsin evlensin istiyorsun bir umut. Ama bu olmayacak. Bebek icin evlenilmez. Eger ki dogurmak istiyorsan hukuki olarak da yaninda yasalar. Aldiracaksan da aldirirsin zaten. Senin derdin sevgilin bence su an. Sil at artik lutfen. Bu karakterde birinden es olmaz. Baba hic olmaztek isteğim bigün hatasını anlayıp pişman olsun gelsin yanıma ve suratına tüküriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?