çok yalnızım yardım edin :(

bırak gelmesin..yüzüne tükürsen ne olacak
hiçbişey geri gelmezde geri dönsem beni her zaman kabul eder naparsam yapim diye düşünüyodur eminim çünkü ben onu canımdan çok sevmiştim ve bunu çok belli ettim ondan kalktı bi tarafları zaten vazgeçtiğimi görmesini isterdim

ne dıyıp ayrıldı bu adam senden nasıl oldu ayrılıgınız ne zaman oldu?kac yasındasın..Sanırım cok gencsın ve yanlıs ınsan ıcın kendını heba edıyorsun ılerde gelse yuzune tukuremez sarılır öpersın cnm..maalesef.

kendi geleceğin ve o bebeğin geleceği için en doğru kararı sen verirsin.kaç aylık hamilesin bilmiyorum ama bir karar vermek zorundasın..

sırf bebek için bende evlenmesini istemem zaten ben onada evlenceksin mecbursun demedim bu günah ikimizin kürtaj günü yanımda ol tek kaldıramam bu acıyı dedim ama kaç paraysa yarısını veririm beni rahat bırak dedi

birinden vazgeçtiğini göstermenin farklı yolları vardır,buna hiç gerek yok..

Yani sana bunlari yasatan adam yannda olunca acin mi hafifliycek pess ben olsam asla istemem o adami ne yanimda ne yakinimda!

Ha bir de yarisini veriyor ? Var ya burdan ben cildiriyorum su an !!! Bu nasil bir adam ya. Bu adamdan tiksinmen lazim, suratina bile tukurulmez bunun. Layigini bulur umarim. Ve sen 32 yasinda olgun, kendi kararlarini verebilecek bir kadinsin. Hemen silkelen ayaga kalk. Bebekle ilgili kararini ver. Bu karar ne olursa olsun bir is bul. Kendi ayaklarinin ustunde durmak ne kadar onemli ders olmustur sana da eminim. Nisanlinin ailesi de insan degillermis bu arada

Yani sorun tek basina bu aciya katlanman mi sadece o adam olunca acin hafifleyecek mi?
bebeğini kaybetmenin acısını hiçbişey hafifletmez heleki göz göre göre senin hatan yüzünden kaybediyosan o ayrı ama yalnız gidip o masaya yatmak var bide moral vererek ikimizin günahıydı üzülme gibi teselli duymak var ben yanmda olur die umarak msj attım bak başının çaresine dedi böle dedikten sonra zaten gelmesin

evet parası neyse yarısını veririm dedi çalışmadığımı bildiği halde

Ben 32 yasında olsam kolay kolay aldıramazdım... Su an bıle aldıramazdım herhalde basıma oyle bır sey gelse. Allah kımsenın basına vermesin tabıi cok zor ama 32 yasında olsam aldırma kararını da kendim verirdim kimsenin baskısı altında degildegil

babasız bebek büyütmekte zor bunu aileye kabul ettirmekte zor ama onu aldırmakta zor çaresizliği ilk defa bu kadar gerçek yaşıyorum

O bebegin vebali tek senin degil istemeyen bütün herkesin boynuna. Bu durum yakın arkadaşımın başına gelmişti erkekler ne kdar adii pislik daha yakından tanık olmuştum. Bebek alınıp aylar geçince kıza geri dönmeye çalıştı ama arkadaşımın gözünde böcekten farkı yoktu artık. Konu sahibi kendi kendini degersizleştirme kim onlarrr ya snaa böyle davranıyo! Şunu unutma insan kendine saygı göstermezse başka kmse göstermez. O densize haddini bildir vee önüne bak

düşünemiyorumki deli gibi ağlayıp kendime lanet ediyorum şu anda
Ne istiyorsan onu yap. Durumunu birine kabul ettirmek zorunda degilsin. Is bulur ayri eve cikarsin ailenden. Evet ikisi de zor ama kendi acindan hangisinin daha az aci verecegine karar vermen lazim. Ben bu yuzden dogurmayi secerdim sanirim. Muhtemelen bebegimi kucagima alinca aci falan kalmazdi. Ha ama onu buyutmek zor olur mu evet olur. Ama hayatta kolay bir sey de yok zaten

kaç paraysa yarısını verecekmiş,beni rahat bırak haa...bak sen bir an önce kafanı topla ve bir karar ver bu adamı da bir daha ne ara ne de gör.

Ben konu sahibi degilim yanlis alinti olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…