- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Yok öyle çaçaronu denk gelse sonuç böyle olmazdı. O tip bir hatun baş tacı olurdu. Fazla fedakarlık, fazla vefasızlık getiriyor maalesef...Onlar yazar da konu sahibi yine oturaklılığını korur, delil durumunu bilmese bile
İşte böyle çirkef insanlara şöyle hanım kadınlar denk gelmiyor mu ayar oluyorum
Kendileri gibi çirkeflere denk gelseler de birbirinin başına ekşiseler
KesinlikleYok öyle çaçaronu denk gelse sonuç böyle olmazdı. O tip bir hatun baş tacı olurdu. Fazla fedakarlık, fazla vefasızlık getiriyor maalesef...
Üzülme, evlilikte uzun zaman geçirmek mi yoksa kaliteli zaman geçirmek mi önemli? Böyle düşün. O tip alkol ve kötü alışkanlıklardan evlendikten sonra vazgeçmek filan da ütopik görünüyor. Hayırlısı olsun hakkınızda...Bir ay önce nisan attim bizdede nisanlim iflas etmişti ve de alkole başlamıştı yoğun bir şekilde erkek kardeşiyle dükkânda hemen hemen hergun içiyordu...ve bana ickimi bahane edemezsin sen benim bu durumdayken yanımda olmadin ( iflas) ve bende alkolde teselli buluyorum dedi...kabul edilir değil bisey değildi tabiki söylediği.. Bu bir bahaneydi . Ki ben o güne kadar onunla nisanli kalmakla yanında olmustum zaten. Ben gelecek gormedigim için attım nisanimi çünkü sonum belkide sizinki gibi olacakti persembenin gelisi carsambadan belli olur... Pişman değilim çok huzurluyum sadece yaşım gecikti diye üzülüyorum...yada kaderimde evlilik yok Rabbim herkesin gönlüne göre versin kızlar regaib kandilimiz mübarek olsun
Gelme sebebiniz barışmamız içinse hiç zahmet etmeyin lütfen bunun için daha önce uğraşsaydınız keşke başka bi sebeptense zaten hiç zahmet etmeyin.. de kibarca geri çevirKızlar bir şey danışmak istiyorum,
Dünden beri kp arayıp duruyor açmıyorum, zaten tel sessizde bir iki kez anca gördüm aradığını. Az önce babamı da aramış yetişemedi babam. Bana da msj atmış " yarın size gelmek istiyorum" diye. Benim muhatabım kp mi allasen??
Ben şimdi ne yazayım bu adama? Gelmelerini ( msja bakarsak tek kendi gelecek gb ya neyse) kesinlikle istemiyorum.
Babama da söyledim tekrar ararsa benim kararım kesin kesinlikle dönmeyi düşünmüyorum baba sakın polemiğe girme dedim.
Kaldı ki bizim evin yolunu bile bilmezler daha bi kere gelmiş değiller babamların evine!
Çok gerginim ne cvp yazmalıyım yardımcı olun lütfen
Msja cvp mı yazsam yoksa arasam mı acaba?Gelme sebebiniz barışmamız içinse hiç zahmet etmeyin lütfen bunun için daha önce uğraşsaydınız keşke başka bi sebeptense zaten hiç zahmet etmeyin.. de kibarca geri çevir
Kızlar bir şey danışmak istiyorum,
Dünden beri kp arayıp duruyor açmıyorum, zaten tel sessizde bir iki kez anca gördüm aradığını. Az önce babamı da aramış yetişemedi babam. Bana da msj atmış " yarın size gelmek istiyorum" diye. Benim muhatabım kp mi allasen??
Ben şimdi ne yazayım bu adama? Gelmelerini ( msja bakarsak tek kendi gelecek gb ya neyse) kesinlikle istemiyorum.
Babama da söyledim tekrar ararsa benim kararım kesin kesinlikle dönmeyi düşünmüyorum baba sakın polemiğe girme dedim.
Kaldı ki bizim evin yolunu bile bilmezler daha bi kere gelmiş değiller babamların evine!
Yok arkadaşın mesajı imalı olmuş mahkeme sürecindeki bence daha önceki hiç karıştırma mesajla ben kararlıyım teşekkür ederim aradığınızehram içinde kapat hiç uzatma boşverMsja cvp mı yazsam yoksa arasam mı acaba?
Kızlar bir şey danışmak istiyorum,
bence sen muhattap olma. babana eve gelmelerini istemedğini söyle. baban anlayışla karşılayacaktır. ki bence evinize gelmesin. en olmadı baban telefonda "işin bittiğini artık ailelerin görüşmesinin gerek olmadığını" söylesinKızlar bir şey danışmak istiyorum,
Ben de iletişim kurmak istemiyorum, msjı görünce bile gerildim zaten... Cvp yazmayayım bakalım bir müddet daha, babamı aralarsa babam versin cvplarını.Kararın kesinse arkadaşım sen kp bir cevap yazma derim.
Napsınlar etsinler ailene ulaşsınlar. Çünkü sen ne yazsan nasıl cevap verirsen ver canını sıkacak şeyler duyarsın illa ki.
Boşver hiç bir şekilde muhattap olma. Ne güzel ailen yanında destekçi.
Babanla görüşsün ulaşsın.
Ben de iletişim kurmak istemiyorum, msjı görünce bile gerildim zaten... Cvp yazmayayım bakalım bir müddet daha, babamı aralarsa babam versin cvplarını.
Çok sevgili koca!m ne arıyor ne msj atıyor kp arayıp duruyor! Sanki ben bi kusur işlemişim hayret birşey ya
Bak bu daha güzel bi fikir senle muhattap hiç olamazlarsa daha caydırıcı olur.. baban da tartışmaya girmesin ama kuzum hiç canınızı sıkmayın bu 5 para etmezlere haklıyken haksız duruma düşmeyin neticede yargıya yansımak üzere durumunuz di miKararın kesinse arkadaşım sen kp bir cevap yazma derim.
Napsınlar etsinler ailene ulaşsınlar. Çünkü sen ne yazsan nasıl cevap verirsen ver canını sıkacak şeyler duyarsın illa ki.
Boşver hiç bir şekilde muhattap olma. Ne güzel ailen yanında destekçi.
Babanla görüşsün ulaşsın.
Evet babam versin cvbını. Adamcağız da namaza gitti dönsün söyleyecem kendisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?