Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Pancarcigim helal olsun. Onun ickili nefesine katlanmak zorunda degildin, degilsin. Misler gibi evinde tertemiz oturup bebegini buyutmeyle mesgulken kocanin icki masasinda delirmis gibi icmelerine katlanmak zorunda degilsin.

Insallah hakkinizda hayirlisi olur. Insallah esinin akli basina gelir, ickiyi birakir kendine bir ceki duzen verir ve seni yeniden kazanmaya calisir. Ortada bir bebek var sonucta, olmasaydi belkide senin icin vazgecmek daha kolay olurdu. Birkac gun daha gecsin, anasi babasida kendiside anlar anyayi konyayi.

Ben aileleride anlamiyorum yahu, evlenmis barklanmis oglunuz. Yuva sahibi. Aptalmisiniz nesiniz, bosandigi zaman simdiki halinden cokkkk daha berbat bir hale donusecegini anlamiyormusunuz. Ayyasin teki olup cikacak, sorumsuz bi sarapci gibi ortada avare avare dolasacak. Karisi olmayanin aklida olmazmis, nasil bir ana babasinizda bunlari hesaplamiyosunuz? Sirf evlatlarinin iyiligi icin ona kizip, yuvasina sahip cikmasi gerektigini saglamalari gerekir. Senide arayip 'kizim biraz dinlen, gelecek oglumuz seni almaya' demeleri gerekir. Ya arkadas bu devirde insanlar nekadar sacma sapan fikirlere sahip, ben anlayamiyorum.

37 yaşında bir avukatım, nice boşanmalar, ihanetler, şiddetlere tanık oldum. Tanık olmanın dışında da hep bir taraf oldum mesleğim gereği. Alışamadım, hakimin ağzından dökülen ".....boşanmalarına karar verilmiştir" sözü hem cız etti içimde. Çoğunun ortak noktası neydi diye sorsanız " bana düzeleceğim demişti, ama daha beter" oldu , der hepsi. Hele ki ortak bir çocuk varsa, sancılı olur her şey, kızgınlıkların ve kırgınlıkların acısını çıkartmaya çalışan taraflar ,acıtır birbirini en hassas yerinden. Aslında konunuz çok tanıdık, boşanma sebepleri içinde belki de en sık adı geçen şey "alkol". Kişisel olarak şunu söyleyebilirim ki, alkolden kurtulup, gerçekten değişen görmedim ben. Hakkınızda hayırlısı olsun diyorum.

Hukuki olarak ise, boşanma davanızı kararınız kesinse açabilirsiniz. Dava sürecinde çocuğun bakımı ve masrafları için artı eşinizin maaşı sizin maaşınızdan yüksekse kendiniz için tedbir nafakası talebinde bulunabilirsiniz.

Ayrıca, taksi şoförünü de şahit olarak gösterebilirsiniz. Tabi bunu önce taksi şoförüyle görüşmeniz ve onayını almanız gerekmektedir.

Olanlara çok üzüldüm ama ardında böyle duran bi ailen olduğu için çok şanslısın canım benim.. ne aileler var salak olup ayrılma otur oturduğun yerde diyen.. sen zaten çok akıllı bi kadınsın izlediğin yol ve tutumların öyle gösteriyor.. kağı gibi ailen de arkanda evladın mutlu huzurlu bi ortamda büyür salla o yılışıkları çok kıymetli oğullarını ancak pavyondakiler paklar.. Allah yardımcın olsun YavruPancar

Sağ ol yine bi kez daha teşekkürler : )

İnşallah canım, güzel dileklerin için teşekkür ederim,
Ailesi işine gelen şekilde davranıp beni suçlamayı seçti, böylesi çok daha kolay geldi onlara, kendileri bilir, artık umrumda değil hiçbiri

Yorumun için çok teşekkür ederim canım,
Uzman görüşü benim için çok önemli
Temiz bir şekilde kurtulmak niyetindeyim ama karşı tarafın tavrını görünce pek mümkün olmayacak gb gördüm.... Evet taksici aklımda, avukatımı ordan mı tutsam daha iyi olur bilmiyorum, en yakın arkadaşımın eşi avukat, yardımcı olacağını söyledi, inşallah en az hasarla kurtulurum

Desteğin için teşekkür ederim canım,
En az hasarla kurtulmaya çalışacağım bakalım, Allah yardımcımız olsun

Hep oyle olur zaten adami cekmessen senden kotusu olmaz.dedigin gibi yakinda derler alkole pavyonada sen alistirdin diye.hic donup kendilerini sorgulamazlar ne derlerse he de gec.sen bu kadar etkilisin madem bu adam uzerinde niye durduramaiyosun onu madem.akli fikri yokmuymus kotu oldugunu bilmiyomuymus yapmayiverseymis.tabi seni kotuluyeceklerki ogullarina laf gelmesin he de gec gülerek.

Hakkında hayırlısı olsun, zor yaşadıkların. Ama atlatılıyor, zaman her şeyi iyileştiriyor. Tanıdık bir avukat iyidir, sıradan bakmaz olaya bence arkadaşının eşi ile çık bu yola.

Artık iletişim kurmak niyetinde değilim zaten, haklıyken suçlu muamelesi görmeye katlanamıyorum, bir an önce atlatıp yolumu çizmek istiyorum

Hakkında hayırlısı olsun, zor yaşadıkların. Ama atlatılıyor, zaman her şeyi iyileştiriyor. Tanıdık bir avukat iyidir, sıradan bakmaz olaya bence arkadaşının eşi ile çık bu yola.
Evet canım, zaman iyi gelecek inanıyorum, ailem ve en önemlisi yavrum yanımda çok şükür,
Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim minnettar kaldım

kesin kararlıysan dilekçeyi ver. dönersen yine aynı şeyler olacaktır düzelen insan zor bu zamanda. ailesi de ona arka çıkar elbette. onlardan destek bekleme. böyle bir durumda en iyisi hukuki olarak haberleşmek. olayın ciddiyetini anlasınlar ve işin işten geçtiğini görsünler. hakkınızda hayırlısı

ailenin yanında olmana inan çok sevindim. ailene herşeyi anlat ama sana yapılan herşeyi. kp araması dahil. ha bide artık telefonlarını açma. ve sana pişmanım düzelicem derse de sakın eşine inanma. kalbini ferah tut. kurtuldun artık inşallah

allah yardimcin olsun canim

Haklısın bağımlı tedavi olması gerekiyo ama kendi tedavi olmak istemesse zorla doktara götürülse bile doktor tedavi etmez önce kendi istemeli tedavi olmayi ama içki içip pavyona gitmekten memnun gorunuyo hep nasihat veriyoruz yuva yıkılmasın çocuk perişan olmasın arada değişirse bosanma diye olymlu bakıyoz ama adam eşini bırak oküçücük bebeği bile arayıp sormıyo aramayı bırak bende m beben okadar eksiği ihtiyaci oluyoki bezi mamasi enönemli onun baba sevgisi verecek insan ortada yok
kp görümce ariyo ama eş ortada yok yani size sorim bunun neresi degisicekte pavyonu kari kızı içki içen adam hemde tesavi olmak istemeyen parasız adam sizce eşine ve çocuğuna karşı sorumlu tam yuvasınabağli bi baba olurmu??
Ya ALLAH SANA SABIR VERSİN YANINDA YAR VE YARDIMCI OLSUN VE SENİ SELAMETE ÇIKARSIN YA VEDUD RABBİMİZ
bi karar ver eğer boşanmak istisen git savcılığa savcıyla konuş anlat derdini boşanmadan öncesanada bebene de tedbir nafakasi bağlattır babanın işi olmasa bile nafakayı bağlilar boşanmadan önce çünkü şimdi evlisiz ve baba şu an sizi bakmakla yükümlü oyüzden tavsiyem git adam paralari pavyonda harcicanı size ve bebene versinde bari bi hayrı dokunsun size o zaman da bakalım kp ve gorümcedaha size suç bulcakmi bak ya ben anliyamimsiz kp ve görumce ile mi evlendin de sizi suclayip bagiriyorlar onlara mi düstü sizi terbiye etme kendi oğullarının suçunu bastircaklar bagirarak güya.
hem suçlular hem güçluler bak seviyan dediydi dersiniz aha şurayada yazim köpekler gibi pişman olup yalvarcaklar bak ama şu an onlar nasl olsa nizim gelin eş neyse boşanmaya cesaret edemez bebe var onun için yapamaz diye düş7nüp güua yavru pancara korku veriyo bağırarak kendi aklınca amatedbir nafakası bi bağlansın kendilerinden bi para ciksin bak ozaman nasıl yalvarilar önceden pavyon parasın8da yavru pancardan alip oçki içip keyif yapidu nafaka parasıni kimden isticek acaba
yinede sana kalmış bosanip boşanmama kendi hayatının kararlarını vermek sana duser çünkü yaşayacak olan sensin sen yapacan bu seçimi ya bi ömür biyu bu adamn değişmiceni bile bile çekecen bu adamu yada nafakani alip köpekler gibi yalvarttirip mutlu olcan yada boşancan çocunu büyütup huzurlu bi hayat sürcen. yani bu senin seçimin hangisini seçiceni kendin bilirsin Allah yardımcın olsun inşallah mutluluklar seni ve bebeni bulsun...

Valla iyi bi akıl ama erkek dayanışması bu ya bide şahitlik yapmak istemezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…