Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Kızlar az önce tekrar aradı kp babamla konuştular,
Ne olacak bu gençlerin durumu bi el atalım dedi, öyle başını alıp gitmek olur mu dedi kp
Babam da bu gençler dediğimiz ikisi de tahsilli yaşını almış iki insan, elbet en doğru kararı vermişlerdir dedi, kp yarın oraya geleceğim dedi,
Babam da gelseniz de durumun değişeceğini sanmıyorum, ben kızımla konuştum dedi.
İlla gelecem oraya dedi kp kapattı telefonu.
Ben yine sinir oldum! Başını alıp gitmekle olur muymuş ne ya?? İhale bana kalmış son tahlilde

yavrupancar başından beri okuyorum..şimdi yazayım dedim..canım ne sinir oluyosun ki Allah aşkına, herkes kendi gözüyle bakıyor olaya, onlar da kendilerince normalleştirmeye çalışıyorlar işte. Olayı basitleştiriyor. Zavallı yavrupancar neler çekti, bizim de şuana kadar umrumuzda olmadı ama şimdi ucuz yollu kurtulmanın derdindeyiz kemkümkemküm diyecek hali yok ya..bırak Allah aşkına sinir olmak da nesi huzurun tadını çıkar..güzel günlerin için hayal kur

yüzsüzler hala.
oğlumuz pişman, kendini affettirmek istiyor, konuşmaya bile yüzü yok falan dese neyse.
katlanmadın diye hala seni suçlar gibi tavırları.

Bilinçli olarak öle söylüyor. Baban gayette güzel konuşmuş. Ayrıca gelsin ya baban bir güzel anlatır, sende bir güzel söylersin içinde ne var ne yok anlatırsın rahatlarsın. O da gider şımarık oğluna söyler.

Babanı tebrik etmek gerek gerçekten çok güzel ağzının payını vermiş. Evli adamın karısını çocugunu evde tek bırakıp ne işi varmış pavyon da

canım öncelikle evden ayrılmakla çok iyi bir karar vermişssin. iyiki de seni ikna etmeye çalışmamış çünkü insan bazı durumların içinden çıkmadan, geriden bakmadan ne denli kötü olduğunu anlayamıyor ve mutsuzluğa alışıp hayat böyle sanıyor. umarım bundan sonrası her iki taraf içinde saygın bir şekilde devam eder ve çirkinleşmez.

ben evli olmadığım için bişey yazmadım fikrim belli ama sonuçta bekara karı boşamak kolay gelir.Maaşallah babana yaa ne olgun.Teyzemin bi duası vardır Allah evlatlarıma içki sofrası kurdurmasın der tez zamanda kurtulursun inşallah olanları gene yaz olur mu seni merak ediyorum

Babana helal olsun. Cok iyi cevap vermiş. Yarinda kp gelirse eger sakın sakın sakın taviz verme. Ogullarinin hatalarini da yüzlerine söyle. Haketti ki gittim de. Annen baban seni sarhosun teki uzsun diye buyutmedi. Onlari ogullari ogulsa.Sende annenin ve babanın yavrususun. Anlasin bakalim. Açık açık soyle içinde hicbir sey kalmasın. Ne haketmiste niye cekecekmissin.

Hala burnundan kıl aldırmıyor oğlunun
Geline verip veriştirir..
Terbiyesiz
Ara yapmak böyle mi olur, hiç gelmese daha iyi
Gelirse dök içindekileri, zaten düzelecek iş değil ama içinde kalmamış olur
Şimdiye kadar oğlunu pavyondan toplama zahmeti göstermemiş te, gelini öz babasına gidince 'alıp başını gidilir mi' diyor
Çüş yani sanki pavyona giden sensin, babasına giden o

Yavrupancar bence kp gelmeden sen evden ayrıl komşuya falan git yüzsüz yüzsüz konuşup seni üzmesine izin verme baban anladığım kadarıyla çok olgun bir insan gerekli cevabı verecektir yüzüne telefonda söylediklerinden farklı birşey söyleyeceğini zanletmiyorum seni bir daha üzmelerine izin verme

Sevgili YavruPancar , en başından beri üzüntülüyle takip ediyorum, para ile ilgili önceki konunuzda da hem meslektaş hem de hemcinsiniz olarak çok kızmıştım eşinize.

Nacizane bir şey söylemek istiyorum, şimdi bu kp gelip görüşmek istiyor ya; neden evinizi açıyorsunuz ki?

Bence kamuya açık bir yerde buluşsunlar babanızla ve (gitmek isterseniz) sizinle.

Hem artık evinize kabul edilmediklerini anlamış olur, hem de ne olur ne olmaz. İşler çirkinleşirse evlerine gittim bana hakaret ettiler hatta darp ettiler bile diyebilir, ben olsam ev samimiyetinden uzakta, risksiz bir görüşmeyi tercih ederdim sanırım.

İnşallah her şey sizin için bundan sonra çok daha iyi olur.
Bu süreci en az hasarla atlatmanızı dilerim.

yerden göğe kadar haklısın YavruPancar
eğer seni değil alkolü seçiyorsa ki öyle görünüyor bizahmet o çok sevgili ailesi çeksin oğullarının kahrını!!!
hey Allahım hem suçlular hem güçlüler..

Bu arkadaşı dinleyin bence de.
Ev ortamı cidden kavgaya tartışmaya açık. Dışarda babalar görüşsün olmayacağını babanız zaten anlatır. Çok aklı başında düzgün bir babanız var.
Umarım en zararsız şekilde kurtulursunuz.
Çok doğru bir karar verdiniz cidden tebrik ediyorum sizi.
Çocuğunuzda böyle bir aileyle iç içeİ hem paragöz hem pavyoncu bir babayla büyümeyi hak etmiyordu. Kendilerine benzetirlerdi yavrucağı da. Adamın aradığında dedikleri bile densizlik. Mahcup olacaklarına böyle bir evlat yetiştirdikleri için bir de sizi suçlar gibi konuşuyorlar.
Üstelik yüzsüzce davetli olmadıkları yere istenmedikleri yere geliyorlar..
Ne derlerse desinler kararınızın arkasında durun böyle aklı başında bir kadınken ve böyle güzel bir aileniz varken eminim pişman olmazsınız ve kurtulduğunuza da sevinirsiniz.
Şimdi kayınpeder oğulları başına kalmasın diye size ısrar edecektir, sonuçta maaşını yediren öğretmen gelin hem de pavyoncu oğluna katlanan gelin kolay bulunmaz biliyorlar. Onların yetiştiremedikleri adamın diyetini siz ödemeyin.
Gerçi siz de ve aileniz de bu mantık ve güç varken umuyorum en temiz haliyle kurtulacaksınız..

Öyle evden çekip baba evine gitmek olmuyormuş da evden çekip pavyona gitmek oluyor muymuş?
Sizin muhatabiniz kocanız, kayinpederinizin muhatabi da babaniz olmalı. Babanızın tavrı ve sizin tavrınız isabetli olmuş.

Merhaba, yaşadıklarınızı okudum umarım Allah yolunuzu açık eder ve oğlunuzla mutlu mesut yaşarsınız. Pavyona giden adamdan aile babası olmaz. Benim size bir sorum olacak, evlenmeden önce böyle problemler var mıydı yani hiç sinyaller vermiyor muydu? Ben de evlenmeden önce bu tarz şeyleri tartmak istiyorum o yüzden soruyorum yanlış anlamazsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…