Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Haklısınız avukat hanim

Çoğunun ortak noktası neydi diye soracak olursanız 'bana düzeleceğim demişti ama daha beter oldu..içim cız etti..

Pavyona mı gitti??
Düşünme bile hemen git babanın evine. Öyle bir adamın yanında çocuğa da kendine de yazık etme. Üstelik daha önce de söz vermiş. Bir kere daha affedersen iyice arsızlaşacak emin ol

Çoğunun ortak noktası neydi diye soracak olursanız 'bana düzeleceğim demişti ama daha beter oldu..içim cız etti..

Acı ama gerçek bu, boşanma sebebiyle bana gelen çoğunluğun kurduğu cümle bu. Birde ben genelde geçmişlerini merak ederim insanların, flört etmişler mi? Ne kadar flört etmişler? Flört ederken de var mıydı böyle sorunlar ? gibi. Yine büyük çoğunluğun verdiği cevap "evlenince değişir sandım".....

Eşinizin de ailesi de sabah sabah midemi bulandırdı.
Olgunluğunuza ve sabrınıza da maşallah vallaha.
Bana böyle şeyler söyleseler yapsalar çığrımdan çıkarım.Çirkefleşirim.
Siz maddi manevi çok güçlü bir kadınsınız.
Sakın hiçbir şeyden korkmayın.
Aldığınız karardan da sakın ama sakın vazgeçmeyin.
Karşı tarafın ailesiyle de muhatap olmayın.
Sizi germekten başka bir işe yaramaz.
Umarım bundan sonraki hayatınızda tüm güzellikler küçük prens ve sizin olur.

33 e girdim canım, eşimde 35 olacak
Evet severek evlenmiştim
Bu gece, kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Bu gece dua edelim. Allah senin ve yavrunun yüzüne baksın, sıkıntılarınızdan kurtarsın, eşini ıslah etsin ve hakkınızda hayırlısını versin kardeşim. Amin...

Regaip kandilimiz hayırlı olsun!

Ailesi düzgün olsa zaten adam içki ,pavyon bilmez adamın ailede iş yok biz olsak oturup konuşuruz yavrumuzla kendi tedavi olmak istemezse zorla alır götürürüz adam arkasına güveniyo baksana geç bile kalmışsın ne demek senin ağaç kabuğundan çıktığını sanmak bak aslanlar gibi baban var millet niye çekiyor babası sahip çıkmıyor arkası yok çekiyor senin mesleğin var ailenin sahip çıkıyor kanıtların varsa çocuğun dasende kalır hiç üzülme geçmişe de dönüp bakma ben nasıl bu adamı sevdim deyip kendini suçlama karpuz değil yarıp bakasın aynı evin içinde yaşamadan bir insanı tanıyorum diyemezsiniz o yüzden suçluluk duygusuna kapılıp kendini yıpratma bence inşallah bu günler geride kalır rahat bir nefes alırsın

Sizin hikayenizdeki en acı tarafların biri de Eşinizin öğretmen olmasi. Öğretmen demek örnek demek, hayran olmak demek. Ama esiniz bu sıfatları haketmiyor. O el kadar bebeğin suçu ne ya gerçekten çok üzücü yaşadıklarıniz

iyi akşamlar hanımlar, öncelikle regaip kandilinizi kutlarım, yaradan kalbimizden geçenleri kabul etsin inşallah...
Cvplarınızı okuyorum ve okudukça mutlu oluyorum, bu gerçekten çok önemli inanın...
Farkettiğim bir şey var ki insan bir olayın bir hayatın içindeyken tek başına objektif düşünemiyor... Bu evliliğin başından beri yanlış gidenleri farketmiştim ama sanki herşey normal de ben abartıyor muamelesi görmüştüm, bu gerçekten çok hastalıklı bir durum... Biraz zaman geçtikten sonra da alışma sürecine giriyor insan zaten, madem yaşıyorum çekmek zorundayım gb düşünmeye başlıyor.
İnanın buraya konu açıp fikir istemesem yorumlarınızı okumasam belki de hala o evde trip çekiyor olacaktım...

Hepinize teşekkür ediyorum...

Gelişmeleri yazayım; bugün okulumu arayıp ücretsiz izin konusunu danıştım, sağolsun amirlerim çok yardımcı oldu, kafam rahat o konuda.
Bu arada arkadaşımın eşi avukat demiştim hani, onu aradım sonra notere gidip vekaletname hazırlattım kargoya verdim. Avukatım evliliğin başından beri sizi üzen ne varsa bi kağıda yazın sonradan lazım olacak dedi onu hazırlayacağım bakalım.

Seninde kandilin mübarek olsun cnm. Zor bir süreç olacak şimdi yazıp hatirlayacaksin fln Allah kolaylik versin. Cesaretinden dolayı ayrıca tebrik ederim. Belki düzelir, el alem ne der, çocuğumu yalnız buyutebilir miyim korkusuyla hiç bişey yapamayan nice kadın var...

Allah yar ve yardımcın olsun canım sen herşeyin iyi gideceği inancını kaybetme

Bir şeylerin ters hem de çok ters gittiği farkındalığına ulaşman senin önünde açılan bu yeni kapıdan daha kolay ve sağlam geçmeni sağlayacaktır arkadaşım. Bu arada bir konuda uyarmak isterim seni madem boşanma sürecin başlıyor. Yazılan her sms mesaj mahkemede direk delil olarak kabul ediliyormuş. Bu yüzden seni gaza getirmeye çalışabilirler bilinçli olarak, cevap yazacak olursan her kelimeni 100 kere düşünerek yaz ya da yazma ve onlardan gelen negeatif mesajları da sakla.

Asıl biz teşekkür ederiz
Yazıp çizip kendimiz dinlemedik, sende dinledin değerlendirdin
Ama özünde iyi deyip pavyonu yutmadın, onurlu davrandın. Kendini ve evladını korudun. Babanı da tebrik ediyorum

Sağ ol hepimizin kandili mübarek olsun

Gelişmelere sevindim
Herşey o güzel gönlünce olsun
Kuzucuğun sana şans getirsin

Onlar yazar da konu sahibi yine oturaklılığını korur, delil durumunu bilmese bile
İşte böyle çirkef insanlara şöyle hanım kadınlar denk gelmiyor mu ayar oluyorum
Kendileri gibi çirkeflere denk gelseler de birbirinin başına ekşiseler

Her zaman için iyinin payına kötü düşüyor bu hep böyledir malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…