Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

YavruPancar sayfaları tek tek okudum. Duruşunuza hayran kaldım. Ne güzel güçlü dimdik durabiliyosunuz. Boşanmak için adım atmakla en doğru kararı vermişsiniz. Adam çocuğumu nasıl büyütürüm nasıl güzel gelecek sağlarım ailecek çocuğumuzun ilklerimizi nasıl yaşarız diye düşünüceğine pavyon içki derdi olmuş. Ah allah ıslah etsin şu mübarek günlerde ne diyimki. Aklı başına gelicek fakat çok geç olucak. Sizde şu kangrenli kolu kesip attıktan sonra inşallah çok daha mutlu olucaksınız. Tez vakitte feraha çıkın dilerim, sevgiler..

Destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar, kuş gb hafif hissediyorum,
Yaptığınız objektif yorumlarla benim ufkumu genişlettiniz, cesaret verdiniz,
Ama en çok aileme özellikle de babama minnettarım Allah bin kere razı olsun, bugün öğle yemeğine geldiğinde sordu yine arayıp rahatsız etmiyorlar değil mi diye, yok baba dedim ses seda yok, babam da sen sakın kafanı hiçbirşeye takma senin arkanda dağ gb baban var dedi, kimseye muhtaç değiliz dedi.

Temmuzda emekli olacak babam, senin yanına geliriz torunumuza da misler gb bakarız kimseden korkmana gerek yok dedi. Bir kez daha anladım ki bir evladın özellikle bir kız evladın gücü öncelikle babasının desteğinden geliyormuş... Sonra da tabi ki ekonomik özgürlüğünden; dün o kadar kesin ve net olarak kendimi ifade edebildiysem bunun sebebi de kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyor olmamdır.

Canım konunu takip ediyorum. Yazacak çok şey yok aslında ama içimden hep barışmanız geçiyor inşallah kocan akıllanıp bin pişman döner seni bir şekilde ikna eder . Bebeğine sana gerçekten değer verir inşallah. Ama dönmezse de veya akıllanmazsa da maşallah baban dağ gibi işte bize böyle babalar lazım gerçekten bu çok büyük bi şans. Rabbim hayırlısını versin hakkında . Dualarımda sın.

Çok haklısısın bizim gibi kadınlara dağ gibi babalar lazım şans işte kiskanmadim ama imrendim insan kendi anne ve babasını seçemiyo ne diyimki varsa vardır yoksa yoktur sahip çıkan...

Çok haklısısın bizim gibi kadınlara dağ gibi babalar lazım şans işte kiskanmadim ama imrendim insan kendi anne ve babasını seçemiyo ne diyimki varsa vardır yoksa yoktur sahip çıkan...
Sizi üzmek istemezdim lütfen üzülmeyin, konunuzu ve yorumlarınızı okuduğum kadarıyla siz güçlü olmak için ailesine ihtiyaç duymayan ender kadınlardansınız,
Yaradan yardımcınız olsun, evlatlarınızı size bağışlasın

Canımm, ben de duygulandım, mekanı cennet olsun inşallah babanızın, teşekkür ederim güzel duan için

Canımm, ben de duygulandım, mekanı cennet olsun inşallah babanızın, teşekkür ederim güzel duan için

Senin adına o kadar sevindim ki,baştan beri olayı çok güzel analiz ettin, 3 5 sayfa sonra özünde iyi biri falan diye kendini kandırmadın yeni doğum yapmış olmana rağmen duygu deryasinda boğulmadın aklı selim davrandın ailen zaten muazzam

Bu forumda sizde hemen boşan diyorsunuz diyen bir güruh var malum, sanki birilerinin boşanmasıyla biz prim yapıyoruz, ama hersey çocuklarımız için, bir adam seni geç çocuğu için tamam bu hayatı bırakıcam diyemiyorsa ondan baba falan olmazdı zaten, için rahat yolun açık olsun

Üzülmedim canım benim benim hakkimdaki o güzel düşunceleriniz ve beni onurlandırmanız sizin icinizin ve kalbinizin cennetin güzellikleri ile eş değer olmasından iyilinizden kaynaklanıyo zaten dağ gibi ve sefkatli babanın yetiştirdiği böyle düşünceli evlat olmanız düşünülebilirdi

YavruPancar çok akıllıca davrandin bence. Babanın durusu da çok hosuma gitti. Maşallah. Muhtemelen geri döneceğini düşünüyorlar hala. Anladigim kadarıyla onların tarafinda kadınlara değer verilmiyor. Senin ailenin de öyle olduğunu dusunduler ama baltayi taşa carptilar ;-) Konunu her okudukça içimin yağları eriyor.

yavru pancar insallah senin istedigin gibi olur hersey canim

Kızlar iyi akşamlar herkese,
Gelişmeleri yazayım;
Bugün avukatla görüşmek için evimin olduğu şehre gittim erkek kardeşimle.
Önce eşi avukat olan arkadaşıma gittim, avukatımla görüştüm, iddanameyi hazırlamak için notlar aldı, dava açma ücretini falan ödedim, bugün yarın yazıp resmi süreci başlatacağım dedi.
Sonra bana istersem evime gidip özel eşyamı alabileceğimi söyledi, yalnız bir tatsızlık yaşanmaması için eşiniz eve gelmeden evden çıkmaya çalışın dedi,
Kardeşimle birlikte eve gittik, eşim kapının kilidini değiştirmiş!
Avukatımı arayıp ne yapayım diye sordum, bana oranın hala ortak yaşam alanımız olduğunu çilingir çağırıp kapıyı açtırıp eşyamı alabileceğimi söyledi, çilingir çağırdım kapıyı açtırdım kendimin ve bebeğimin eşyasını, bilgisayarımı eğitim belgelerimi falan aldım.
Hızlı bir şekilde evden çıktım ama çok korktum kızlar, elim ayağın titriyor hala kendi evime çilingirle girmek çok zoruma gitti...
Ben acaba pavyon konusu ortaya dökülmese mi sonuçta öğretmen diye düşünürken adam kilidi değiştirmiş... Ben neden bu kadar safım anlamıyorum ya

Canım Allah yardımcın olsun....boşver üzülme.bu yaşadıklarında da bir hayır var...

ben senin o tonton babanin ellerinden operim.helal olsun.

adam olacak kiz cok uzuldum aglicam simdi Allah mekanini cennet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…