- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.807
- 133
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Çok haklısısın bizim gibi kadınlara dağ gibi babalar lazım şans işte kiskanmadim ama imrendim insan kendi anne ve babasını seçemiyo ne diyimki varsa vardır yoksa yoktur sahip çıkan...Canım konunu takip ediyorum. Yazacak çok şey yok aslında ama içimden hep barışmanız geçiyor inşallah kocan akıllanıp bin pişman döner seni bir şekilde ikna eder . Bebeğine sana gerçekten değer verir inşallah. Ama dönmezse de veya akıllanmazsa da maşallah baban dağ gibi işte bize böyle babalar lazım gerçekten bu çok büyük bi şans. Rabbim hayırlısını versin hakkında . Dualarımda sın.
Sizi üzmek istemezdim lütfen üzülmeyin, konunuzu ve yorumlarınızı okuduğum kadarıyla siz güçlü olmak için ailesine ihtiyaç duymayan ender kadınlardansınız,Çok haklısısın bizim gibi kadınlara dağ gibi babalar lazım şans işte kiskanmadim ama imrendim insan kendi anne ve babasını seçemiyo ne diyimki varsa vardır yoksa yoktur sahip çıkan...
Sizi üzmek istemezdim lütfen üzülmeyin, konunuzu ve yorumlarınızı okuduğum kadarıyla siz güçlü olmak için ailesine ihtiyaç duymayan ender kadınlardansınız,
Yaradan yardımcınız olsun, evlatlarınızı size bağışlasın
Canımm, ben de duygulandım, mekanı cennet olsun inşallah babanızın, teşekkür ederim güzel duan içinBenim babam da aynı senin baban gibiydi, dünyanın neresinde olursan ol bir alo kadar uzağım derdi, ama artık bu dünyada değil, ağlattı beni baban,ellerinden öperim Allah uzun ömürler versin sağlıkla huzurla yaşasın inşallah
Canımm, ben de duygulandım, mekanı cennet olsun inşallah babanızın, teşekkür ederim güzel duan için
Üzülmedim canım benim benim hakkimdaki o güzel düşunceleriniz ve beni onurlandırmanız sizin icinizin ve kalbinizin cennetin güzellikleri ile eş değer olmasından iyilinizden kaynaklanıyo zaten dağ gibi ve sefkatli babanın yetiştirdiği böyle düşünceli evlat olmanız düşünülebilirdiSizi üzmek istemezdim lütfen üzülmeyin, konunuzu ve yorumlarınızı okuduğum kadarıyla siz güçlü olmak için ailesine ihtiyaç duymayan ender kadınlardansınız,
Yaradan yardımcınız olsun, evlatlarınızı size bağışlasın
yavru pancar insallah senin istedigin gibi olur hersey canimDestekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar, kuş gb hafif hissediyorum,
Yaptığınız objektif yorumlarla benim ufkumu genişlettiniz, cesaret verdiniz,
Ama en çok aileme özellikle de babama minnettarım Allah bin kere razı olsun, bugün öğle yemeğine geldiğinde sordu yine arayıp rahatsız etmiyorlar değil mi diye, yok baba dedim ses seda yok, babam da sen sakın kafanı hiçbirşeye takma senin arkanda dağ gb baban var dedi, kimseye muhtaç değiliz dedi.
Temmuzda emekli olacak babam, senin yanına geliriz torunumuza da misler gb bakarız kimseden korkmana gerek yok dedi. Bir kez daha anladım ki bir evladın özellikle bir kız evladın gücü öncelikle babasının desteğinden geliyormuş... Sonra da tabi ki ekonomik özgürlüğünden; dün o kadar kesin ve net olarak kendimi ifade edebildiysem bunun sebebi de kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyor olmamdır.
Kızlar iyi akşamlar herkese,
Gelişmeleri yazayım;
Bugün avukatla görüşmek için evimin olduğu şehre gittim erkek kardeşimle.
Önce eşi avukat olan arkadaşıma gittim, avukatımla görüştüm, iddanameyi hazırlamak için notlar aldı, dava açma ücretini falan ödedim, bugün yarın yazıp resmi süreci başlatacağım dedi.
Sonra bana istersem evime gidip özel eşyamı alabileceğimi söyledi, yalnız bir tatsızlık yaşanmaması için eşiniz eve gelmeden evden çıkmaya çalışın dedi,
Kardeşimle birlikte eve gittik, eşim kapının kilidini değiştirmiş!
Avukatımı arayıp ne yapayım diye sordum, bana oranın hala ortak yaşam alanımız olduğunu çilingir çağırıp kapıyı açtırıp eşyamı alabileceğimi söyledi, çilingir çağırdım kapıyı açtırdım kendimin ve bebeğimin eşyasını, bilgisayarımı eğitim belgelerimi falan aldım.
Hızlı bir şekilde evden çıktım ama çok korktum kızlar, elim ayağın titriyor halakendi evime çilingirle girmek çok zoruma gitti...
Ben acaba pavyon konusu ortaya dökülmese mi sonuçta öğretmen diye düşünürken adam kilidi değiştirmiş... Ben neden bu kadar safım anlamıyorum ya
ben senin o tonton babanin ellerinden operim.helal olsun.Destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar, kuş gb hafif hissediyorum,
Yaptığınız objektif yorumlarla benim ufkumu genişlettiniz, cesaret verdiniz,
Ama en çok aileme özellikle de babama minnettarım Allah bin kere razı olsun, bugün öğle yemeğine geldiğinde sordu yine arayıp rahatsız etmiyorlar değil mi diye, yok baba dedim ses seda yok, babam da sen sakın kafanı hiçbirşeye takma senin arkanda dağ gb baban var dedi, kimseye muhtaç değiliz dedi.
Temmuzda emekli olacak babam, senin yanına geliriz torunumuza da misler gb bakarız kimseden korkmana gerek yok dedi. Bir kez daha anladım ki bir evladın özellikle bir kız evladın gücü öncelikle babasının desteğinden geliyormuş... Sonra da tabi ki ekonomik özgürlüğünden; dün o kadar kesin ve net olarak kendimi ifade edebildiysem bunun sebebi de kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyor olmamdır.
adam olacak kiz cok uzuldum aglicam simdi Allah mekanini cennet eylesin.Benim babam da aynı senin baban gibiydi, dünyanın neresinde olursan ol bir alo kadar uzağım derdi, ama artık bu dünyada değil, ağlattı beni baban,ellerinden öperim Allah uzun ömürler versin sağlıkla huzurla yaşasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?