- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Kızlar iyi akşamlar herkese,
Gelişmeleri yazayım;
Bugün avukatla görüşmek için evimin olduğu şehre gittim erkek kardeşimle.
Önce eşi avukat olan arkadaşıma gittim, avukatımla görüştüm, iddanameyi hazırlamak için notlar aldı, dava açma ücretini falan ödedim, bugün yarın yazıp resmi süreci başlatacağım dedi.
Sonra bana istersem evime gidip özel eşyamı alabileceğimi söyledi, yalnız bir tatsızlık yaşanmaması için eşiniz eve gelmeden evden çıkmaya çalışın dedi,
Kardeşimle birlikte eve gittik, eşim kapının kilidini değiştirmiş!
Avukatımı arayıp ne yapayım diye sordum, bana oranın hala ortak yaşam alanımız olduğunu çilingir çağırıp kapıyı açtırıp eşyamı alabileceğimi söyledi, çilingir çağırdım kapıyı açtırdım kendimin ve bebeğimin eşyasını, bilgisayarımı eğitim belgelerimi falan aldım.
Hızlı bir şekilde evden çıktım ama çok korktum kızlar, elim ayağın titriyor halakendi evime çilingirle girmek çok zoruma gitti...
Ben acaba pavyon konusu ortaya dökülmese mi sonuçta öğretmen diye düşünürken adam kilidi değiştirmiş... Ben neden bu kadar safım anlamıyorum ya
10 gündür aramayan paşazade eve girip eşyamı aldığımı farketmiş olacak ki durmadan arıyor
Engelledim hepsinin nunarasını
Benden enayisini bulamaz o kesinSaf diilsin ''duyarlı bir insansın'' sadece. Eşiniz ''bencil ve vurdumduymaz biri'' gün gelir başı taşlara vuracak emin ol.
Ohhhh, rahat ol. Elin ayağın da titremesin, korkacak bişeyin yok. Maşallah dağ gibi baban var. Allah sizi birbirinize bağışlasın. Dualarımdasın yavrupancar.10 gündür aramayan paşazade eve girip eşyamı aldığımı farketmiş olacak ki durmadan arıyor
Benden enayisini bulamaz o kesin
Kızlar iyi akşamlar herkese,
Gelişmeleri yazayım;
Bugün avukatla görüşmek için evimin olduğu şehre gittim erkek kardeşimle.
Önce eşi avukat olan arkadaşıma gittim, avukatımla görüştüm, iddanameyi hazırlamak için notlar aldı, dava açma ücretini falan ödedim, bugün yarın yazıp resmi süreci başlatacağım dedi.
Sonra bana istersem evime gidip özel eşyamı alabileceğimi söyledi, yalnız bir tatsızlık yaşanmaması için eşiniz eve gelmeden evden çıkmaya çalışın dedi,
Kardeşimle birlikte eve gittik, eşim kapının kilidini değiştirmiş!
Avukatımı arayıp ne yapayım diye sordum, bana oranın hala ortak yaşam alanımız olduğunu çilingir çağırıp kapıyı açtırıp eşyamı alabileceğimi söyledi, çilingir çağırdım kapıyı açtırdım kendimin ve bebeğimin eşyasını, bilgisayarımı eğitim belgelerimi falan aldım.
Hızlı bir şekilde evden çıktım ama çok korktum kızlar, elim ayağın titriyor halakendi evime çilingirle girmek çok zoruma gitti...
Ben acaba pavyon konusu ortaya dökülmese mi sonuçta öğretmen diye düşünürken adam kilidi değiştirmiş... Ben neden bu kadar safım anlamıyorum ya
10 gündür aramayan paşazade eve girip eşyamı aldığımı farketmiş olacak ki durmadan arıyor
Umarım Allah ıslah eder onu, diyecek başka bişey bulamıyorum kendisineLütfen öyle şeyler söyleme iyi niyetli olmak enayilik diildir. Allah katında sen kazanan olursun insan gözünde kaybetsen kaç yazar. Önemli olan yaratıcının katında kaybetmemektir. İnsanların hakkına girip kurnaz olmaktansa enayi olarak görünmeyi tercih ederim... Onurlu yaşamak, vicdan sahibi olmak bana göre her şeyden daha üstündür. İnsan parasını kaybedebilir , ailesini kaybedebilir ,eşini kaybedebilir hatta çocuğunu bile kaybedebilir ama insan onurunu kaybetmemeli kaybediyorsa ölsün daha iyi. Eşin onurunu kaybetmiş saygınlığını kaybetmiş bence acınacak halde ve Allah eşini doğru yola getirsin inş.
Çok haklısın canım, ben de böyle düşünüyorum artık, duygusallığı ve gereksiz empatik tarafımı dolaba kaldıracağımÇiğ ve olgun insan arasındaki fark işte bu oluyor canım
Çok geçmiş olsun, senin için kolay olmamış. Kendince misillemelere giriyor, terk edebileceğini düşünmemişti hiç muhtemelen, bebek falan da olunca, şimdi yediremiyordur böyle kıvranıp duruyordur kapı kilidi falan, uğraşsın dursun.. Ama senin bugün yaşadığın şokun kaç katını o şimdi eve gidince yaşayacakne olduğunu anlaması epey sürecektir İyi ki önden avukata gitmişsin de tatsızlık olmadan danışarak atlatılmış her şey..
Bir de aman boşanma davasında hiçbir gerçeği gizleme, bunlar onun düşüneceği şeyler, pavyona gittiyse sonuçlarına katlanacak sen artık onun ayıbını örtmek zorunda değilsin evlilik bağı bitiyor. Bir de bunları daha hak etmediğini düşünüyor muhtemelen, kim bilir onlar nasıl bir tavır takınacak davada.. Çirkinleşmeden her şeyi doğru yansıtmak çok önemli, çünkü anlaşmalı olmayacak muhtemelen boşanmanız, bebek de küçük, iddianameniz ne kadar kuvvetli olursa bu iş o kadar kısa sürede biter (kesin boşanmak istiyorsun diye böyle yazıyorum), umarım her şey istediğin gibi olur..
Şimdi ararlar falan belki eşya meselesi üzerine, tahriklere gelmeden aynen bu serinkanlılıkla devam etmeni temenni ediyorum. senle yavrun için her şey daha güzel olsun inşallahgelişmeler konusunda da beklemedeyiz
Evet aslında beni tedirgin ediyor bu giderek çirkinleşme haliAy bir de kapının kilidini mi değiştirmiş. Ne çirkin şeyler.
Her yaptığı birbirinden çirkin hatta giderek daha da çirkinleşiyor.
İnsanların gerçek yüzünü ayrılıklarda görürsünüz derler doğruymuş.
Kaç senelik evlilik, ortak bir bebek var ortada yapılacak şeyler mi bunlar. Vicdansız.
Ama üzülmemeye çalış ailen ve bebeğin gibi büyük destekçilerin var senin. Kardeşin baban annen ve bebeğin. Onun yanında kim kalacak, pavyondaki kadınlar mı? Eninde sonunda pişman olacak.
Benim babaannem rahmetli babamları el için kocasına bırakıp kaçmış ömrünün son on yılında bana sarılıp sarılıp baban beni hiç affetmedi ama affetse de ben kendimi affetmicem diye ağlardı. O vicdan azabını eninde sonunda çekiyor herkes o pişmanlığı yaşıyor.
Sen hep iç huzurunla ve sevgiyle yaşayacaksın en önemlisi bu.
Avukatının tanıdık olması da güzel olmuş.
İnşallah işleri daha da çirkinleştirmeden boşanırsın.
Ya ben onun barışmak istediğine falan inanmıyorum artık,Arayi dizeltmek icin abisi babasi geliyor.
Oda kilitmi degistiriyor.
Bence hic uzulmeyin bunlari gordukce ne kadar dogru bi karar verdiginiz icin sevinin.
Onu düşündüm ama inanki ruh halim gerginliği kaldıracakdurunda değilYa aslında telefonu açsan, söylediklerini kaydediyorum ona göre konuş lütfen desen? Çok mu entrika düşündüm?
Yok ya, bunlari yapan, ailesini sana çemkirten adamla ne konuşcan
Allah sağlık sıhhat kolaylık versin
Kapıma gelse de dönmeyi düşünmüyordum ama inan 10gündür ne aradı ne sordu, beni aramasın zaten de bebeği benimle sonuçta insan bi merak etmez mi ya...Bastan beri takip ediyorum konuyu Ya canım acaba brz hızlımı oldu braz dahamı bekleseydin boşanma davası açmak için belki arardı kapına filan gelr özür dlerdi hc birni yapmadımı bunların sonradan üzülürmüsün acaba dye düşndüm ama gerçı birlikteyknde pek mutlu olmamşsn ve yaptıgı seyler gerçekden cok çirkin helede bi ögretmene hç yakışmıyo inşallah mutlu olursun bebeginle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?