- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Evet açtım zaten pavyon konusu, emeğimi sömürmesi hepsini döktüm ortaya, acımayacağım artık, çok gücüme gitti bugün evimin kapısında çilingir beklemekayy adama bak. neyse bak pancarım pavyon konusunu acmasam mı demissin ya aç o konuyu. herseyi ac. nafaka tazminat dibine kadar al herseyini. o kapı kilidini bile al
Zaten aradığında alkollü de olabilir, ne dediğinin farkında olmayabilir, en doğrusunu yapıyorsun bence ..Onu düşündüm ama inanki ruh halim gerginliği kaldıracakdurunda değil
Güvenemedim kendime,
Bugün zaten elin ayağım boşaldı sinir stresten
Hiç saçma sapan konuşmaları kaldıramayacağım sanırım
Pancar kesin aç pavyon konusunu. Giderken utanmamış mahkemede de utanmasın. İkiniz de öğretmensiniz o camia da bilsin ki başka bir kızın daha canını yakmasın.
Anlıyorum canım demekk ondada sendede sevgi bitmis en dogrusunu yapmışsın zaten dönsende sevgin bittikden sonra işkence olurdu sana hakkında hayırlısı olsun .Kapıma gelse de dönmeyi düşünmüyordum ama inan 10gündür ne aradı ne sordu, beni aramasın zaten de bebeği benimle sonuçta insan bi merak etmez mi ya...
Huylu huyundan da vazgeçmiyor malesef değişeceğine inanmıyorum
Ama hakim bilmezse boşanma gerçekleşmeyebilir bile, ileride velayet davası açmaya kalkabilirler hiçbir şey yokken aldı bebeğimi kaçtı gitti diye.. en doğrusu baştan bildirmek ve her koşulda dürüst olmak, hukuki meseleler şakaya gelmez.. bebek büyüyünce haberi bile olmaz bunlardan zaten. siciliyle ilgili bir durum da olmaz, adam suç işlemiyor neticede.. belki mahkemeden dışarı bile çıkmaz konu, ama bu konu mühim, her koşulda söylenmeli.. davaya dahil edilmeli.insanin kendi evine hirsiz gibi girip cikmasi eminim cok kotu bir duygudur..ancak bi yavrunuz var araniz ne kadar kotu olursa olsun babasinin saygin bi hayati oldugunu bilse daha iyi olur diye dusunuyorum.acaba bu pavyon meselesi hicmi duyulmasaydi..ende bilemedim.suan dusundugum bebeginizin gelecekteki durumu.tamam o sizin icin eski kocada cocuk icin hep baba..
haklisiniz galiba.Ama hakim bilmezse boşanma gerçekleşmeyebilir bile, ileride velayet davası açmaya kalkabilirler hiçbir şey yokken aldı bebeğimi kaçtı gitti diye.. en doğrusu baştan bildirmek ve her koşulda dürüst olmak, hukuki meseleler şakaya gelmez.. bebek büyüyünce haberi bile olmaz bunlardan zaten. siciliyle ilgili bir durum da olmaz, adam suç işlemiyor neticede.. belki mahkemeden dışarı bile çıkmaz konu, ama bu konu mühim, her koşulda söylenmeli.. davaya dahil edilmeli.
Boşanmış hangi erkek benim alkol sorunum var, karımı aldattım, pavyona gittim demiş. Duyulsun ki o utansın başkasına da yazık olmasın.Evet onu da düşündüm biliyor musun,
Kesin birinin daha canını yakacak sonunda
Kendi saygın hayatını düşünmeyen adama elimden birşey gelmez artık... Ben onun yerine de herşeyi düşünüp sonunda mağdur olmaktan çok yoruldum.insanin kendi evine hirsiz gibi girip cikmasi eminim cok kotu bir duygudur..ancak bi yavrunuz var araniz ne kadar kotu olursa olsun babasinin saygin bi hayati oldugunu bilse daha iyi olur diye dusunuyorum.acaba bu pavyon meselesi hicmi duyulmasaydi..ende bilemedim.suan dusundugum bebeginizin gelecekteki durumu.tamam o sizin icin eski kocada cocuk icin hep baba..
Çok haklısın her yazdığındaBoşanmış hangi erkek benim alkol sorunum var, karımı aldattım, pavyona gittim demiş. Duyulsun ki o utansın başkasına da yazık olmasın.
Bir üye çocuğunuz için duyulmasa mı demiş ya onun için üzücü olan babasının yaptığı şey. Bunu değiştirmek imkansız artık. Ama sizi suçlu çıkarmaya çalışan eşinizin ailesi ileride çocuğu doldurmaya da çalışır. Duyulsun bilinsin ki seni suçlu çıkaramasınlar, çocuğunun aklını yalanla dolduramasınlar.
En doğrusunu yapmissin. Esin bastan dusunecekti iyi bir eş, iyi bir aile babasi olmayi. Cocugunun gözünde rezil olmayı o kendisi seçti.Kendi saygın hayatını düşünmeyen adama elimden birşey gelmez artık... Ben onun yerine de herşeyi düşünüp sonunda mağdur olmaktan çok yoruldum.
Ayrıca pavyon konusunu açmazsam diğer konular havada kalacaktı ki hakim bunları kabul etmeyebilir bile
Normalde açardım canım ama ruh halim hiç onun bağırıp çağırmalarını kaldıracak durumda değilTelefonu neden açmıyorsunuz . Açın söyleyin boşanma davası açıyorum diye . Engelleyecekseniz öyle engelleyin . Başkasından duyacağına sizden duysun . Benim kardeşimde boşanma sürecinde çok zor bir süreç . Neler yaşadığınızı az çok tahmin ediyorum .Allah yardım etsin kolay değilmiş hiç .
En acı tarafı da ne biliyor musun?En doğrusunu yapmissin. Esin bastan dusunecekti iyi bir eş, iyi bir aile babasi olmayi. Cocugunun gözünde rezil olmayı o kendisi seçti.
Evet canım aynen öyle, ömür boyu yalan dinlemek istemiyorum artıkAlkolik adamın kahrınıda çekmek zor bunlar ömür boyu içer birde bol,bol yalan söyler ,en iyisi kurtulmak , anası baksın onun eseri sen bir kurban
Hukuki tavsiyeleri dinle bence de canım, benim de çok yakınım biri geçti bu süreçlerden, şimdi çok mutlu gerçi ama o zamanlar çok zordu, avukatı da ne dediyse çıktı, hiç yapmaz denilen şeyleri yapmaya kalkıyorlar yüz göz olununca... herşeyi avukata anlatıp çekilmek en doğrusu ve en sancısız yolu gerçekten- tabi ne kadar sancısız olabilirse artık ..Normalde açardım canım ama ruh halim hiç onun bağırıp çağırmalarını kaldıracak durumda değil
Avukatım da açmayın dedi zaten, bundan sonra tek muhatapları benim dedi, benim ihtiyacım olan tam da bu
Normalde açardım canım ama ruh halim hiç onun bağırıp çağırmalarını kaldıracak durumda değil
Avukatım da açmayın dedi zaten, bundan sonra tek muhatapları benim dedi, benim ihtiyacım olan tam da bu
Evet canım aynen öyle, ömür boyu yalan dinlemek istemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?