- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Bi uyuyup uyansam herşey bitip geçmiş olsa...Hukuki tavsiyeleri dinle bence de canım, benim de çok yakınım biri geçti bu süreçlerden, şimdi çok mutlu gerçi ama o zamanlar çok zordu, avukatı da ne dediyse çıktı, hiç yapmaz denilen şeyleri yapmaya kalkıyorlar yüz göz olununca... herşeyi avukata anlatıp çekilmek en doğrusu ve en sancısız yolu gerçekten- tabi ne kadar sancısız olabilirse artık ..
İnşallah canım inşallah. ne olur sen hiç süngünü düşürme. geçecek, inan bana geçecek, sonra dönüp bakacaksın, hayatımın en doğru kararıymış diyeceksin, hiç merak etme... birazcık sabırdan sonra sonu selamet...Bi uyuyup uyansam herşey bitip geçmiş olsa...
Her gece film gb rüyalar görüp defalarca uyanıyorum, stresten başım çatlayacak
İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar, lütfen dua edin bana
Bu gerçekten çok sancılı bir süreçmiş
İyi ki varsınız...İnşallah canım inşallah. ne olur sen hiç süngünü düşürme. geçecek, inan bana geçecek, sonra dönüp bakacaksın, hayatımın en doğru kararıymış diyeceksin, hiç merak etme... birazcık sabırdan sonra sonu selamet...
hem öyle şanslısın ki, ailen destek olmakla kalmıyor aynı zamanda çok olgun ve doğru düşünen insanlar.. bunlardan mahrum bir sürü kadın bile atlatıyor, atlatacak da..
içini ferah tut, azalarak geçecek bunlar... emin ol, bundan fazlası hiç olmayacak, en kötüsü bu kadar bu da geçecek.. hele ki bir boşanma gerçekleşsin... kuş gibi özgür olacaksın.. İçini ferah tut, hep güzel hayaller kur, kötü şeyler gelirse aklına hemen defet, en iyilerini hak ediyorsun ve hak ettiğini inşallah alacaksın canım.. bizim dualarımız desteğimiz hep seninle, ne zaman bunalırsan da gel bize derdini yan desteğin oluruz elimizden geldiğince
bir bakacaksın ki her şey geçip gitmiş, hiç canın yanmıyor hatta çok mutlu bir kadın olabilmişsin... İnşallah
hep yanındayız canım, hep destek tam destekİyi ki varsınız...
Çooook teşekkür ederimmAllahım yardımcınız olsun bugünlerinizi en kısa zamanda unuttursun inşallah. Böyle de üste çıkılmaz ki ya bir insan bu kadar mı kişilikten yoksun olur ailece ihaleyi size bırakmaya çalıştılar bir de. Yukarıda bir arkadaş doğru söylemiş sakın hiçbir şeyi saklamayın, o sizi düşündü mü hiç? Aksine böyle düşük insanlara karşı kendinizi korumanız lazım o nedenle herşeyi dökün ortaya yoksa sizi suçlayacak gibiler.
Bu zor günler geçecek herşey yavaş yavaş yoluna girecek bunu sakın aklınızdan çıkarmayın olur mu
Çook teşekkür ederim hepinizehep yanındayız canım, hep destek tam destek
Çok teşekkür ederim, şimdi daha da güçlü hissediyorum kendimiBen pek dua falan bilmem ama bu gece sizin için ben de kendimce dua edeceğim.
Umuyorum en güzel haliyle kurtulacaksınız, buradan gördüğüm kadarıyla çok çok güçlüsünüz. Üstesinden geleceksiniz.
Bazı şeylerde sanki kendimi hatırladım.Kızlar gelişmeleri yazıyorum;
Kp ve kayın saat 14.00te telefon açtılar babama geldik diye babam da dışarda görüşelim dedi, bunlar evde görüşmek için ısrar etmiş babam da peki o zaman buyrun gelin dedi geldiler,
Onlar geldiğinde tam bebek mızmızlandı emzirmeye başladım, babamla salona geçtiler ama havadan sudan muhabbet ediyorlardı. Sonra babam geldi yanıma beni çağırdı. Salona geçtim yanlarına soğuk bir hoşgeldiniz faslından sonra kp neler oluyor diye sordu,
Ben de herşeyi anlattım, sanırım ifadem fazlaca sertti ama içimde hiçbirşey kalmadı.
Onların savunmasına gelince, neden bize anlatmadın daha önceden? Biz bu duruma gelmesine izin vermezdik dediler.
Ben de kaynımın ve görümcemin haberi olduğunu ayrıca ikimizin de otuzlu yaşlarda olduğunu, değişmek istemeyen insanın dışardan bir müdahale ile değişmesinin mümkün olmayacağını söyledim.
Oğullarının alkolik olduğunu kesinlikle kabul etmediler, ayda bir falan olabilirmiş, ben önceden onlara söylemiş olsam onu yola getirirlermiş falan filan!
Kaynım ortada bir çocuk var böyle inatla hareket edemezsiniz çocuğu düşünmeniz lazım dedi, ben de abi ben zaten çocuğumu düşündüğüm için böyle bir karar aldım sarhoş bir adamla güvenip de çocuk büyütemeyeceğimi anladım dedim.
Ayrıca tamam diyelimki herşeyi kabul ettim peki abi benim gururum ne olacak dedim! Ben pavyon denilen yerin adını eski Türk filmlerinde duymuştum, internetten araştırdım nasıl rezil yerler olduğunu erkek!lerin oraya ne maksatla gittiğini gördüğümü ve utancımdan ağladığımı söyledim. Benim gururum yok mu nasıl yutacağım bunları???? Adam kavga çıkartıp elimden aldığı paramı gidip pavyonda harcamış dedim hiçbirşey diyemediler.
Babam da önce baya bi dinledi sonra da açtı ağzını yumdu gözünü, siz hiç çocuklarınızı takip etmiyor musunuz!! Saldım çayıra mevlam kayıra mı diyorsunuz? Ben burada hiçbir şeye karışmıyor gb görünürüm ama oğlumun her adımını nerde ne yaptığını bilirim dedi. Ben çocuklarımı çok zor şartlar altında yetiştirdim üç ayrı işte çalıştım, kimseye evlatlarımı bozuk para gb harcatmam dedi, kp çok bozuldu, takip ediyoruz tabi ama pancar bize bişey demedi kem küm yaptı.
Kp bana en son kararın ne diye sordu, ben de; ben pazar günü eşimle konuştum kendisi hayatından memnun olduğunu tedavi olmayacağını alkole de devam edeceğini söyledi, benim kararım kesin yollarımızı ayıracağız dedim.
O kadar konuşmadan sonra kapıdan çıkarken sen biraz daha kafanı dağıt sonra karar verirsin dediler. Ellerine resmi dava dilekçesi geçince kararımın kesin olduğunu anlayacaklar.
Şoktayım :) yine kendimi hatırladım.Evet kızlar, güya eşime kp sen gelme biz önce bi konuşalım demişşş, ben eşimi zerre kadar tanıyorsam ki onların topundan daha fazla tanıyorum eminim, kendi gelmek istememiştir hatta babasıgile de gitmeyin demiştir. Kendisini dünyanın en yakışıklı en muhteşem adamı olarak gördüğü için tenezzül etmemiştir! Neymiş beni aramış da açmamışım, benim buraya geldiğim gün bir kez aradı tel sessizdeydi duymadım. Bir daha da aramadı zaten. Keyfi bilir bundan sonra umrumda bile değil
Senin eşin kendini bir halt saniyor çünkü. Çünkü ana babasi bi tarafını kaldirmis. Aslinda bir halt değil ama bunu ona hatirlatan olmamış. Sen hatirlattin. Anasi babasi bak görürsün bikacak ondan. Ya Allah askina ayyas beş para etmez birini kim ne yapsin. Ben senin kocana önceki konudan uyuzum zaten. Cok cok iyi olmus. Egosu yerlerde surunsum o tipin. Bakalim ne olacak. Sen yine iyi dayandim ben olsam o egoyu coktannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yerlere surundurmustum.En acı tarafı da ne biliyor musun?
Şu kilit olayından anladığım kadarıyla zerre pişman olmadığı gb kendini haklı görüyor...
Aynen öyle, kendini kaf dağında görüyor.Senin eşin kendini bir halt saniyor çünkü. Çünkü ana babasi bi tarafını kaldirmis. Aslinda bir halt değil ama bunu ona hatirlatan olmamış. Sen hatirlattin. Anasi babasi bak görürsün bikacak ondan. Ya Allah askina ayyas beş para etmez birini kim ne yapsin. Ben senin kocana önceki konudan uyuzum zaten. Cok cok iyi olmus. Egosu yerlerde surunsum o tipin. Bakalim ne olacak. Sen yine iyi dayandim ben olsam o egoyu coktannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yerlere surundurmustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?