Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Bi uyuyup uyansam herşey bitip geçmiş olsa...
Her gece film gb rüyalar görüp defalarca uyanıyorum, stresten başım çatlayacak
İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar, lütfen dua edin bana
Bu gerçekten çok sancılı bir süreçmiş

İnşallah canım inşallah. ne olur sen hiç süngünü düşürme. geçecek, inan bana geçecek, sonra dönüp bakacaksın, hayatımın en doğru kararıymış diyeceksin, hiç merak etme... birazcık sabırdan sonra sonu selamet...
hem öyle şanslısın ki, ailen destek olmakla kalmıyor aynı zamanda çok olgun ve doğru düşünen insanlar.. bunlardan mahrum bir sürü kadın bile atlatıyor, atlatacak da..
içini ferah tut, azalarak geçecek bunlar... emin ol, bundan fazlası hiç olmayacak, en kötüsü bu kadar bu da geçecek.. hele ki bir boşanma gerçekleşsin... kuş gibi özgür olacaksın.. İçini ferah tut, hep güzel hayaller kur, kötü şeyler gelirse aklına hemen defet, en iyilerini hak ediyorsun ve hak ettiğini inşallah alacaksın canım.. bizim dualarımız desteğimiz hep seninle, ne zaman bunalırsan da gel bize derdini yan desteğin oluruz elimizden geldiğince
bir bakacaksın ki her şey geçip gitmiş, hiç canın yanmıyor hatta çok mutlu bir kadın olabilmişsin... İnşallah

İyi ki varsınız...

Allahım yardımcınız olsun bugünlerinizi en kısa zamanda unuttursun inşallah. Böyle de üste çıkılmaz ki ya bir insan bu kadar mı kişilikten yoksun olur ailece ihaleyi size bırakmaya çalıştılar bir de. Yukarıda bir arkadaş doğru söylemiş sakın hiçbir şeyi saklamayın, o sizi düşündü mü hiç? Aksine böyle düşük insanlara karşı kendinizi korumanız lazım o nedenle herşeyi dökün ortaya yoksa sizi suçlayacak gibiler.

Bu zor günler geçecek herşey yavaş yavaş yoluna girecek bunu sakın aklınızdan çıkarmayın olur mu

Çooook teşekkür ederimm

Ben pek dua falan bilmem ama bu gece sizin için ben de kendimce dua edeceğim.
Umuyorum en güzel haliyle kurtulacaksınız, buradan gördüğüm kadarıyla çok çok güçlüsünüz. Üstesinden geleceksiniz.
Çok teşekkür ederim, şimdi daha da güçlü hissediyorum kendimi

Bazı şeylerde sanki kendimi hatırladım.
Mesela benim olayında ds ogullarının alkolik olma yolunda ilerlediğini inkar ediyorlardı. Kendini savunuyorlar nokta atış yapar gbi bşy sorunca susuyorlardı en son giderken de sen biraz kafanı dağıt Vs.
Çogu aynı ya bunların. Valla ogullarını alıp karşısına bi güzel kızsalar şaşarım zaten anca savunsunlar.

Konunuzu en başından beri takip ediyorum.. Hep yazmak istedim yazamadım bi türlü. Sizi tebrik ediyorum cok güçlü bi kadınsınız! Ve arkanızda dağ gibi yiğit bir baba var maşallah.. Oyle güzel birsey ki.. Rabbim babalarimiza uzun ömürler versin... Umarım hayatınızın bundan sonraki sürecinde herşey cok güzel olur ve yavrunuzla çok mutlu olursunuz... Yazılacak çok şey var da kelimeyle ifade etmek çok zor.. Tekrar tebrik ediyorum...

Şoktayım :) yine kendimi hatırladım.
Bizde de öyle oldu. Aileler oturup konuşsun dedik. Kendi gelmedi kp kv geldi. Biz kendimiz getirmedik dediler ama adım gibi biliyorum ya kv söylememişti bilerek arayı bozmak için yada kendisi gelmek istememişti. Ay böyleleri çok cins. Allah korkusu olacak insanda. Yalan söylemeyi çok iyi beceriyorlar yüzleri bile kızarmıyor.

Allah bu durumu yaşayan herkesin yardımcısı olsun. Gerçekten çok zor bir süreç. İnsan kafayı yiyecek oluyor. Ama aile destek olunca kendini daha iyi hissediyor.
Bir kaç kez şans vereyim mi dedim ama şu iki üç konuda gördüğüm hep aynı şeyler. Alkol bırakılmıyor ve sorumsuzluk diz boyu. En iyisi yolu gösterip arkaya bile yürümek.

İlk sayfadan buraya kadar atlamayarak okudum konuyu takdire şayan bir kişiliginz var ayrıca babanıZda elleri öpülesi bir baba. Tabi sizin dik duruşunuzn en büyük sebebi ayaklarınızn üzerine basıyor olmanız çalışmayan bi kadının sizin gibi güçlü olmadı imkansız gibi birşey. Rabbim evladınZla sizi bir ömür mutlu etsin saglıkla büyüsün kuzucuk

En doğru hareket arkana bakmadan kendi yoluna gitmek zaten kendi yolundayken geçmişini düşündüğünde vicdanınrahatsa insan dahada mutluoluyo ben simdi mutluyum biliyorum sende mutlusum bebenle acaba senin eşinin vicdani rahatmı şimdi den bile yokluğunuz koymuştur kotmadıysa bile ilerde başını daha çok taşlara vurur ama artık iş işten geçti yani değilmi ama

yaa bi de aileleri toz kondurmuyor ya ben ona uyuz oluyorum alsinlar onlar ceksinler sarhos ogullarinin kahrini bakalim napicaklar?
bence de en dogrusu ailenizle bebeginizle kendi yolunuza bakmaniz. bu adamdan aile babasi olmaz bence...

Yavrupancar sanki yakın bir arkadasimsin gibi senin derdin resmen benim.derdim oldu okuyorum günlerdir. İlk kez yazdım seninle gurur duyuyorum , boşandığı için değil , annelerimiz gibi beklediğin, elinden geleni yaptığın , yuvani dağıtmamak için bir çok sıkıntıya katlandığın için. Şuan senin vicdanın rahat. Sen katlanman gereken herşeye fazlasıyla katlandin. Bu son damlaydi.

Senin babanla gurur .duyduğun gibi evladın da seninle gurur duyacaktır.

Yolun açık olsun Allah yardımcın olsun.evladın önce hayırlı bir kul sonra hayırlı bir evlat olsun duamdasin yavrupancar

Aslında onlar sana değil kendilerini düşünüyor oğulları ona kaldı ya çile çekecek kadın kaçtı onlarda bal gibi biliyorlar oğulları ne mal olduğunu düzelmeyeceğini
uğraşsınlar bakalım kolay mı alkolik adamı yolla getirtmek , öyle bir ortamda çocukta düzgün yetişmezdi zaten

En acı tarafı da ne biliyor musun?
Şu kilit olayından anladığım kadarıyla zerre pişman olmadığı gb kendini haklı görüyor...
Senin eşin kendini bir halt saniyor çünkü. Çünkü ana babasi bi tarafını kaldirmis. Aslinda bir halt değil ama bunu ona hatirlatan olmamış. Sen hatirlattin. Anasi babasi bak görürsün bikacak ondan. Ya Allah askina ayyas beş para etmez birini kim ne yapsin. Ben senin kocana önceki konudan uyuzum zaten. Cok cok iyi olmus. Egosu yerlerde surunsum o tipin. Bakalim ne olacak. Sen yine iyi dayandim ben olsam o egoyu coktannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yerlere surundurmustum.

Aynen öyle, kendini kaf dağında görüyor.
Hep kendisi haklı ben haksızım...
Nasılsa mahkemede ortaya çıkar kim haklı kim haksız.
Dayandım çünkü ilk sallantıda bırakıp gitmek bana göre değil, konuştum uyardım olmadı, tüm sabrımı sonuna kadar kullandım...
Bu saatten sonra geriye dönüş yok artık.
Bu arada ben hepsini engelledim, babamı arayıp duruyorlar, açma sakın dedim. Yarın açıyoruz dedi avukat da davayı, oraya gelecek falan olurlarsa da hemen haber verin bana dedi.
Hakkımda hayırlısı olsun bundan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…