- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Evet ben de öyle düşünüp valizimi dolaba koydum, aileme yanlarına gidince yüzyüze anlatmak istiyorum durumu ama yanlış mı düşünüyorum ya arasam mı acaba?Ben olsam ailemi arar acilen cagirirdim ve onlarla donerdim, pavyondan sarhos gelecek cantanizi falan gorur allah muhafaza size bebeginize zarar verir, pavyona giden insandan her sey beklenir
Durumuna üzüldüm canım bence aile büyüklerinden yardım al onların desteğiyle üstesinden gelirsin daha kolay atlatırsın bu durumu.. içen aldatan bi eş varsa eğer.. yok adam olur dersen sabret.. ayrıca didemcim profilindeki yazıyla konıua bakış açını hiç bağdaştıramadım.. o düşünceye o yazı ters olmuşBence saçmalamışsınız ne var yani içmesinde? Rahatsız oluyorsanız içkiden hoşlanmayan biriyle olsaydınız elbet biliyorsunuzdur bizimde kendimize ödül verdiğimiz geceler oluyor birlikte içiyoruz tv izliyoruz müzik dinliyoruz ikimizinde sevdiği şey çünkü bence sorun kafanızın uymaması yoksa adamın bir suçu yok bence giderekte yokuşa sürmüşsünüz dediğim gibi kafanız tamamen farklı ve sana yanlış gelen ona keyif geliyor çok uyumsuz
Bence saçmalamışsınız ne var yani içmesinde? Rahatsız oluyorsanız içkiden hoşlanmayan biriyle olsaydınız elbet biliyorsunuzdur bizimde kendimize ödül verdiğimiz geceler oluyor birlikte içiyoruz tv izliyoruz müzik dinliyoruz ikimizinde sevdiği şey çünkü bence sorun kafanızın uymaması yoksa adamın bir suçu yok bence giderekte yokuşa sürmüşsünüz dediğim gibi kafanız tamamen farklı ve sana yanlış gelen ona keyif geliyor çok uyumsuz
Ben sizi eski konunuzdan da hatırlıyorum. Kocanız hamile halinizle sizi 3 kuruşluk ek ders için üzmüştü. Pavyon hesabı diye bir tabir vardır. Sizin emeğinizi kuruşu kuruşuna isteyip pavyonda saçmayı biliyor. Ben size boşan demek istemiyorum. Ama kimi arkadaşım dediği gibi büyütülecek bir şey yok durumu değil. Her şey bir yana pavyona gitmek büyük bir ayıptır.Evet hayır gelmezmiş düzelmiyormuş yeni anladım... Daha önce kredi kartı dökümlerine bakmıştım dört kere gitmiş çok yüklü harcama yapmış.
Bizim işin içinde daha başka şeyler de var gb geliyor bana ama... Nasıl toparlayıp yazsam bilmiyorum
kendinle zorun ne böyle bir ayyaşla berabersin. bebeğini böyle bir ortamda yetiştirmek istediğine emin misin. hemen ayrıl çocuğun sağlıklı bir ortamda büyüsün. ekonomik özgürlüğünde varŞu an bir pavyonda...
Bunu daha önce de yaptı ve en son yaptığında büyük olay çıktı, bir kere daha aynı şey olursa arkama bakmadan gideceğimi söylemiştim o da kabul etmişti söz vermişti bir daha çıkmayacağına...
Şimdi gitmesem gururuma yediremiyorum, bir de evet yalama olduk, her seferinde nasılsa bi yere gittiği yok diye düşünüyor sanırım
Ve uzun zamandır çıkmıyordu bahane aradı kendine ortada olay bile yokken çıktı gitti
hey gidi!! Kafaların parıldamasından önünü göremez olmuş düşünceler. Adamın bebeği var pavyona gidiyor. Adamın bebeği var zil zurna sarhoş oluyor karısına yükleniyor. Hala işi kadın mı yokuşa sürmüş. Bu zihniyetten midem bulanıyor. Siz için efendim ödül gecelerinizde ne yiyorsanız yiyin ne içiyorsanız için ama az ötede için. Zira burada ki durum sizin ödül geceniz gibi memnuniyet getirecek bir durum değil.Bence saçmalamışsınız ne var yani içmesinde? Rahatsız oluyorsanız içkiden hoşlanmayan biriyle olsaydınız elbet biliyorsunuzdur bizimde kendimize ödül verdiğimiz geceler oluyor birlikte içiyoruz tv izliyoruz müzik dinliyoruz ikimizinde sevdiği şey çünkü bence sorun kafanızın uymaması yoksa adamın bir suçu yok bence giderekte yokuşa sürmüşsünüz dediğim gibi kafanız tamamen farklı ve sana yanlış gelen ona keyif geliyor çok uyumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?