Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Yavru pancar senin onceki konunu da biliyorum ben. Kocan seni bankamatik olarak görüyor bence. Cok ciddiyim. En doğru kararı vermissin. Ona paranin hepsini vermek zorunda degilsin, ve onun ailesi senin ailen degil. Kocan bunlari kabul etmeden sakin doneyim deme bence. Kocana onceki konunda çok sinir olmustum ben.

Eski konusunu görmedim ama bence de onun ailesini kendi ailen kadar benimsemek zorunda değil konu sahibi
Pavyona gitmek te ayrı bir olay..

Pavyona gidicem diye kavga çıkaran adamın tek derdi içmek değildir, zaten ağzıyla icmedigi de ortada, kadınlar cazip geliyo ona belli ki, youtube da video dolu özellikle Ankaranın rezil pavyon gecelerine dair, küfelik olana kadar içen adam zaten sınırını bilmeyen bir alkoliktir yani olay ödül gecesi falan değil

Sen paranı adama ver o gitsin kadınlara yedirsin

of sorma sorma gına geldi onlardan zaten...

Geçmiş olsun arkadaşım. Zor bir durum. İçki şişede durduğu gibi durmuyor maalesef. Evlilikte her zorluğa göğüs geriliyor da aldatma olayına çözüm yok. Bunu yapan adam nasıl eşinin ve çocuğunun yüzüne bakar anlam veremiyorum. Gücünü tüketme sen. İnşallah bebişinle mutlu günlerin olur. Son durum nedir ? Ailene haber verdin mi ?

İcki butun pisliklerin kotuluklerin anasidir. Bnce icki icen bir erkek bile bosanma sebebidr kiii evlenmeden once icki ictgni illaki biliyordunz sz hatayi bunu bile bile evlenerek yapmissinz smdi oturun cekin bu adami diyemem ama bastan evlenmeseydnx ve boyle br adamdan cocuk yapmasaydnz keske ne diyeyim ki Allah hidayet nasip etsin gidin babanzin evine hemde hic dusunmeden bnce . Pavyon knusuna hic girmiyorum girersem mune beni banlar

Biraz genelleme yaparak abartmışsınız bence. Eşimle bende alkol alırdık. Hatta barımız vardı, kapattık.
İlk bebeğimize hamile kalınca eşim sigarayı ve alkolü bıraktı. Ben peş peşe hamile kalınca ben zaten içemedim. Ama eşimle bebekler büyüyünce bir iki kadeh atarız diye espirileşiriz.
Burda adam içkiyi bahane ederek kavga çıkarıp başka kadınlara gidiyor. Sorun bu. Buraya odaklanmak lazım.

Aynen, içmek var içmek var,dayım açar Neşet babayı devirir 3 5 kadeh,sonra çenesine vurur fıkra üstüne fıkra anı üstüne anı, herkes bir değil

Pavyon değişik bir yaşam formu oraya bulaşan kolay kolay kopamaz zaten,kendini kaybedecek kadar içki artı kadın ve belki başka sentetikler var bu konuda,yoksa okay iki tek atıp muhabbetin belini kırma değil

Şu konu don lastiği gibi süner,örneği olduğu üzere kimileri gelir aa ne var bunda biz de eşimle içeriz der kimisi içki içen adam şudur budur diye uzatır

İkisi de yanlış,pavyona yoğunlaşırsak gereksiz polemiklerin önü kapanır çünkü hemfikir olacağımız şey evli benekli bir adamın pavyona gitmemesi gerektiği

Herkes buraya sizin gibi görüşünü yazmakta özgür olduğu gibi

keskelerveben

De özgür.

Aksini söyleyen oldu mu,konuyu uçlara çekmeye gerek yok diyorum içenin de içmeyenin de hemfikir olacağı şey pavyon konusu

Bu sizin düşünceniz

Oda görüşünü yazmış

Pavyon konusu ona kalırsa kimine göre normal kimine göre ters

Ozaman hiçbirşey yazmayalım.

alkolden bu yuzden nefret ediyorum kendi evimde de yilda bir kere en fazla iki kere icilmesine izin veririm esin de allahtan hic aramaz zaten ictigi bir bira zaten onun disindakiler dokunuyo zaten

Pavyon olayı oldukça can sıkıcı evli barkli adamın pavyonda ne işi var ne huzur kalır ne para.
Pavyona giden adam parada harcar çapkınlık da yapar yani evliligi temelden sarsacak durumlar. Gece yarısı kadın dışarı çıksa bi yerde içse herkes eleştiri yağmuruna tutar ama erkek yapınca iş olabilir moduna giriyor ilginsiniz gercekten

Konu sahibesi YavruPancar ne yaptınız babanızın evine gittinizmi hiç üzülmeyin herşey yoluna giriyor bende ikinci kadın kadın yüzünden boşandım bebeğimle gül gibi geçinip gidiyoruz.Hakkınızda hayırşısı olsun dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…