- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Şu an bir pavyonda...
Eski konusunu görmedim ama bence de onun ailesini kendi ailen kadar benimsemek zorunda değil konu sahibiYavru pancar senin onceki konunu da biliyorum ben. Kocan seni bankamatik olarak görüyor bence. Cok ciddiyim. En doğru kararı vermissin. Ona paranin hepsini vermek zorunda degilsin, ve onun ailesi senin ailen degil. Kocan bunlari kabul etmeden sakin doneyim deme bence. Kocana onceki konunda çok sinir olmustum ben.
of sorma sorma gına geldi onlardan zaten...'Şurada alkol konusu açılsa da ben de eşimle nasıl bira şişelerimizi/şarap kadehlerimizi tokuşturduğumuzu anlatsam' diye bekleyen sözde elit üyelere de hasta oluyorum.
Konu sahibi ne anlatıyor, kadın ne anlatıyor kafa alkolden başka yerde zaar.
YavruPancar son durum nedir? Eşin eve gelince ne oldu merak ettim.
İcki butun pisliklerin kotuluklerin anasidir. Bnce icki icen bir erkek bile bosanma sebebidr kiii evlenmeden once icki ictgni illaki biliyordunz sz hatayi bunu bile bile evlenerek yapmissinz smdi oturun cekin bu adami diyemem ama bastan evlenmeseydnx ve boyle br adamdan cocuk yapmasaydnz keske ne diyeyim ki Allah hidayet nasip etsin gidin babanzin evine hemde hic dusunmeden bnce . Pavyon knusuna hic girmiyorum girersem mune beni banlar
Biraz genelleme yaparak abartmışsınız bence. Eşimle bende alkol alırdık. Hatta barımız vardı, kapattık.
İlk bebeğimize hamile kalınca eşim sigarayı ve alkolü bıraktı. Ben peş peşe hamile kalınca ben zaten içemedim. Ama eşimle bebekler büyüyünce bir iki kadeh atarız diye espirileşiriz.
Burda adam içkiyi bahane ederek kavga çıkarıp başka kadınlara gidiyor. Sorun bu. Buraya odaklanmak lazım.
Şu konu don lastiği gibi süner,örneği olduğu üzere kimileri gelir aa ne var bunda biz de eşimle içeriz der kimisi içki içen adam şudur budur diye uzatır
İkisi de yanlış,pavyona yoğunlaşırsak gereksiz polemiklerin önü kapanır çünkü hemfikir olacağımız şey evli benekli bir adamın pavyona gitmemesi gerektiği
Aksini söyleyen oldu mu,konuyu uçlara çekmeye gerek yok diyorum içenin de içmeyenin de hemfikir olacağı şey pavyon konusu
alkolden bu yuzden nefret ediyorum kendi evimde de yilda bir kere en fazla iki kere icilmesine izin veririm esin de allahtan hic aramaz zaten ictigi bir bira zaten onun disindakiler dokunuyo zatenGecenin bir vakti şu düştüğüm duruma bakın
Kızlar ben yarın ailemin yanına gidiyorum, sebebini de yazayım;
Eşim haftaiçi ve cumartesileri çok çalışıyor kursları falan da var, ara sıra da cumartesi gecesi evde alkol alıyor onun deyimiyle keyif yapıyor, biz ilk evlendiğimizde çok fazlaydı bu keyif akşamları, bir kaç kere de gece vakti sarhoş kafayla dışarı çıkıp içmişliği var fakat sonuncusunda ben kıyameti kopartıp onu evden kovduğum için bir daha çıkmamaya söz vermişti,
Bu ara sıra olan keyif akşamları bebek olduktan sonra her haftasonu olmaya başladı fakat kendi halinde takılıp müzik falan dinliyor diye ses etmemiştim ama aynı şeylerin tekrar yaşanacağındn da deli gb korkuyordum
Bu akşam yine müziğini açtı alkol almaya başladı, sonra yanıma geldi yarın babamlara gideriz belki dedi, ben de zaten her pazar gidiyoruz haber vermeye lüzum yok dedim Allah biliyor ya ağzımdan başka bir yorum çıkmadı,
Sonra sen misin onu söyleyen!
Adam geliyo gidiyo sen benim aileme laf söyleyemezsin bilmem ne bıdı bıdı konuşuyor, ben ağzımı açıp cvp vermiyorum en son geldi dedi ki senin ailen görüşmek istemiyor diye bizimkilerin hakkını yiyemezsin dedi,
Ya sen ne diyorsun allah aşkına ne alakası var dedim, bizimkiler 2,5 saatlik mesafede yaşıyor ha deyince araç yok sürekli gelemiyorlar gelince de rahatsız etmeyelim diye diken üstünde oturuyorlar ama yok adam alkolü alınca kafasında yazmış hem yönetiyor hem oynuyor!
Sonra hazırlanmaya başladı, dedim ki eğer gidersen bu bana yaşattığın son kötü gece olur! Ailesini ailem bilmiyormuşum dışarı çıkacakmış! Hep bahane! Çıktı gitti...
Ben de valizimizi hazırladım, yarın annemlere gidiyorum. Herşey güzel gidiyor derken hep böyle oluyor...
Şu an doğum iznim devam ediyor, sonra da ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum.
Çok bunaldım artık hep diken üstüyüm, huzuru bulamadım gitti
İçimi dökmek istedim kızlar...
Bu arada pazartesi günü bebeğimin verem aşısı var, gittiğim yerde yaparlar mı acaba?
Bu sizin düşünceniz
Oda görüşünü yazmış
Pavyon konusu ona kalırsa kimine göre normal kimine göre ters
Ozaman hiçbirşey yazmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?