- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Teşekkür ederim canım, iyiyim.yavru pancar nasılsın?
Teşekkür ederim canım, iyiyim.
Bugün yine yokladı değersizlik hissi ama annem yanımdaydı sağolsun, iyiki yalnız değilim, ailem yanımda evladım yanımda.
Ama günden güne daha iyi oluyorum, çook daha iyi olacağım inşallah
Çok şükür halimize canım, evet pozitif olmak çok önemli,O hisler bir yoklar iki yoklar sonra geçer gider.
Babam bana hep hepsi yoluna girecek, daha genceciksin önünde güzel günlerin olacak diyor. Annemse bu sefer kötü insana denk geldin ama herkes öyle değil, güvenilecek sevilecek insanlar da çok diye söylüyor. Ben de sana söyleyeyim aynı şeyleri, böyle düşünmeye çalış lütfen :) Sen güzel bir hayata layıksın ve hak ediyorsun. İnsan böyle zor zamanlarda pozitif insanlara ihtiyaç duyuyor, psikoloji bozanlara değil. Seni kötü hissettiren herşeyden herkesten uzak dur.
Allah razı olsun ailelerimizden, onların desteği o kadar önemli ki şükürler olsun yanımızdalar.
Ben de şu anda güvenebileceğimi sanmıyorum ama bu hissimin anlamsız olduğunu da biliyorumÇok şükür halimize canım, evet pozitif olmak çok önemli,
Tüm bu kötü zamanlar geçecek, şimdi yaşanması gereken ne varsa hepsini yaşayıp bitirmek ve bir daha geri dönmemek istiyorum, hepimiz için hayırlısı olur dilerim. Bundan sonra kimseye güvenebileceğimi sanmıyorum inan
Canım çok teşekkür ederim yorumun için, o kadar iyi geldi ki... Tam da anlattığın durumdayım, daha mahkeme süreci bile başlamadı Nasıl olacak nasıl bitecek diye düşünüyorum, bir yandan aile olamadığımız o saçma ortamdan ve baskıdan kurtulduğum için sevinirken diğer yandan oğlumun durumuna üzülüyorum, bir de yaptığı o kadar pisliğe rağmen o adamla çok aşık olarak evlenmiştim ve evet hala hislerim sıfırlanmış değil, ara ara depreşip yokluyor canımı yakıyor sonra kendime kızıyorum nasıl hala birşeyler hissedebiliyorum diye... Çok karışığım.Yavru Pancarcım ben de boşanmış bir bayanım ve klendi isteğimle boşandım ama inan o hic bende bile oldu. yani ille kötü bir insana denk gelmekle alakalı değil. yani bir hayat kurmuşsun. Yıkılmış. Yeniden başlama yorgunluğu, şimdi ben nerden başlasam nasıl tsem düşüncesi, bundan sonra ne yapacağım hayallerim gitti düşüncesi.
ama gerçekten zamanla herşey yoluna giriyor ve herkes ergeç hak ettiği cezayı buluyor. Bakıyorsun karşı tarafa. Ne mutlu. Oh evini almış arabasını yenilemiş hatta mutlu görünüyor. ama öyle değil işter. Onlar sadece görüntüler. O vicdan azabı yakıyor insanı.
İnan şimdi herşey çok yeni. Zamanla geçecek. inan kimseye hesap vermeden yaşamak o kadar muhteşem ki. Arkadaşlarım soruyor hayatında kimse var mı? Diyorum ki kime hesap vereceğim, kime hizmetçilik edeceğim? hayatıma çok aşık olduğum bir insan girerse amenna. ama girmezse ben böyle de mutluyum. Çocuğum büyüdükçe bana öyle bir arkadaş oldu ki.
Önce eşyalarımı düzdüm borcumu ödedim. 2. el temiz bir araba aldım. babam sağolsun hep destekti. tüm eşyalarımı beğenere aldım. Çünkü evlenirken hiçbirşey almamıştım. Arabam da füşük km güzel bir arabaydı. evim ayrıydı annem benle kaldı çocuğuma bakmak için. destek olduık. her hafta sonu çıktım gezdim. atladım başka sehirlere gittim arkadaslarımla. ev sahibi evi satacağı için mecbur ya yeni bir ev ya da yeni bir kşralık ev. babam peşinatını verdi. ben de kredisini ödüyorum şimdi. az kaldı bitmesine. bir de evim oldu. küçük ama güzel. arabamı yeniledim. evimi de yenileyeceğim inşallah. yani demem o ki insana destek olan biri varsa yanında ne ala. ama aynı evde sana her türlü zorluğu çıkaran para hesabı yapan bencil üstelik seni kandıran biri ile yaşamaktansa biraz sıkıntı çekip kendi hayatını kur.
Şimdi kızımla tati,llere gidiyoruz. biraz büyüsün ben onu nerelere götüreceğim.
yani herşey güzel olacak. çıkardın o zincirleri boğazından. eğer eşin pişmanlık gösterirse, geröekten pişman olacağına inanırsan belki tekrar deneyebilirsin. ama eğer pişman olmaz bu adam böyle gider dersen de senin bileceğin iş.
çünkü baba kavramı da çok öenmli bir çocuk için. benim şansım babası kızını hiç bırakmadı. hep yanında oldu. her özel gününde birliktelerdi.
Tabii yoluncak tavuk bulamayinca hazirida gitti o mağaza magaza kafe kafe gezdiği bayana ne oldu acaba oda mi senin kocanin ne mal oldunu anladi simdi tabi para da kalmadi yine yavru pancar gibisini bulamam ondan başkasina da hesap soramam yani senin gibi bi sponsor bulamayinca başladi aramaya mesaja sakin bu aramalara yazmalara kanma canim benimDedim ya o karışık duygular içinde nerdeyse kanacaktım ama çok şükür aklımı hala kaybetmemişim
Neee abisinin eski sevvilisimi gözleri yuvalarindan çikti nedemek abinin edki sevgilisiyle magazalarda kafelerde sammimi. Bi sekilde gezmek yok artik abi bu kadar da olmaz diyorum yaniEvet iyi akıl vermişler belli. Bendeki de eşek şansı yemin ederim, dünyadaki en çakal adamı bulup evlenmişim.
Ha bu arada birlikte samimi görüldükleri kadın da abisinin eski sevgilisiymiş güya ne alakaysa artık!
Hep biz kadinlar uğraşiyoruz hep kadinlar affediyo haydi biz kadinlar suçlu olsak bak gelip yalvarilar mı bak bizim gibi iğraşmazlar vuru tekmyi hiç de acimazlardı deilmi amaAllah bağışlasın canım,
Uzun hayırlı ömürleri olsun yavrularımızın,
Biz ana babalar didişiyoruz olan onlara oluyor...
Gerçek bir aile olmayı çok istedim çok uğraştım ama olmadı... Allah pişman etmesin
Icimde biraz ferahlik fazlasiyla hayal kirikliklari kalp kirikligiyla bende baba evine donuyorum.bi hayli uzun bi yolum var bu yol nasil bitcek.Canım çok teşekkür ederim yorumun için, o kadar iyi geldi ki... Tam da anlattığın durumdayım, daha mahkeme süreci bile başlamadı Nasıl olacak nasıl bitecek diye düşünüyorum, bir yandan aile olamadığımız o saçma ortamdan ve baskıdan kurtulduğum için sevinirken diğer yandan oğlumun durumuna üzülüyorum, bir de yaptığı o kadar pisliğe rağmen o adamla çok aşık olarak evlenmiştim ve evet hala hislerim sıfırlanmış değil, ara ara depreşip yokluyor canımı yakıyor sonra kendime kızıyorum nasıl hala birşeyler hissedebiliyorum diye... Çok karışığım.
Ben de ailemle aynı şehirde ama ayrı evde yaşayacağım, oğluma annem bakacak. Evlendiğimizde hiçbir şeyimi içime sinerek almamıştım eşyalar zaten bekarken aldığımız eşyalardı, şimdi herşeyimi yavaş yavaş kendi istediğim gb seçmek istiyorum. Ve en nihayetinde de bir araba en büyük hayalim :) gerçekten sen benim gelecekteki halim gbsin :) bir farkla; oğlumun babası benden boşanınca kuvvetle muhtemel oğlundan da boşanacak... Durum onu gösteriyor.
Bu konu beni biraz germiyor değil, oğluma yetebilecek miyim bilmiyorum, gerçi aynı evde olsalar pek de iyi bir rol model olmayacaktı orası kesin.
Ona kızıyorum kendime kızıyorum, herşeye rağmen acabalarım var... Pişman olmaktan korkuyorum, ailem çok şükür destek oluyor ama bazen kendimi inanılmaz yalnız hissediyorum
Senin gibi korkusuz cesararetli kadinlara bayiliyorumValla bilmiyorum bu olaylar ortaya dökülüp herkes duyarsa bi ihtimal sürünür ama ortaya dökülmezse bulur ben gb bir enayi daha, öyle çoktu ki etrafında bir sürü sırnaşık tip! Neyse layığını bulsun bundan sonra.
Evet yavrum birtanem yaradan hayırlı ömürler versin ona, en güzel şekilde yetiştirmek istiyorum
Aynen dediğin gb, sıkıntılı zamanlarda hep iyi zamanlarımız aklıma geliyor, ben de hemen açıp dava dilekçesini okuyorum telden için soğusun diye :)canım 4 sene oldu boşanalı. halen içim cızz eder bazen. ama inan ki işnsan geriye baktığında güzel şeyleri hatırlıyor. işte çok da efendiydi aslında, çok da bonkördü, çok da şöyleydi böyleydi.
Ama aslında hiç mutlu etmiyordu, mutsuzdum, karakterlerimiz zıttı, soğuktu, vb yani aslında kendi başına iyi bir insandı ama evliliğin temliiçin gerkli sevgi ve sıcaklıktan yoksundu.
bu kısımları düşününce hayır diyorum benim yaşlanmak istediğim adam bu değil. yani brokoli iyidir ama hergün brokoli yenmez.
sen de şimdi geriye bakıyorsun ve bir sürü güzel anınızı düşünüyorsun. şöyle yapmıştı böyle yapmıştı.
Hayır neden boşandığını düşün, yalnız gecelerini düşün, seni nasıl kandırıp kredisini kapattırdığını düşün, parasını kendine saklarken evi nasıl sana gördürdüğünü düşün.
bir kursa vb yazıl, spora git. yok mu hep yapmak istediğin birşey? onu yap. resim kursuna git, keman kursuna git ya da başka enstrüman. beynini haftada 1 saat de olsa boşaltacak birşeyler yap.
evini annenlere yakın yerden tut. çünkü yalnızlık da zor. hele şu zamanlarda. hatta aynı apartman, karşı karşıya.
4 sene oldu. annem halen gittiğinde bi boşluk oluyor bende.
kafa dinlemek de çok güzel ama o zaman duyguların depreşirse pek de iyi olmuyor.
eğer sevmişse, gerçekten pişmansa emin ol asla seni bırakmayacaktır. sen ne yaparsan yap bırakmayacaktır.
yok eğer zaten sen pek bir anlam ifade etmiyorsan, sadece aile figürünü gerçekleştirmesine yardımcıysan, etkisiz elemansan işte o zaman zaten ne yapsan boş. hayatını bir an önce kur. sen hayatını kurdukca o kaybettiklerini anlayacak. sen kurmadıkça, bak gitti ne oldu, babasına sığındı, babasının evinde, sanki çok rahat, görsün gününü vb atıp tutacaktır.
birkaç ay sürünsün, boşanmak değil mesele tekrar evlenirsin ama gözünün ne kadar kara olduğunu görmeli.
Canım benim, anlatsan rahatlarsın belki,Icimde biraz ferahlik fazlasiyla hayal kirikliklari kalp kirikligiyla bende baba evine donuyorum.bi hayli uzun bi yolum var bu yol nasil bitcek.
bi yanim uzgun bi yanim sanki onla yasarken mutlumuydun offf cok karmakarisik diygular icindeyim.
Evet oyle hayirlisi artik nolcaksa olsun.Canım benim, anlatsan rahatlarsın belki,
Umarım iyi geçmiştir yolculuğun,
Herşey olacağına varıyor hiç üzülme
canım 4 sene oldu boşanalı. halen içim cızz eder bazen. ama inan ki işnsan geriye baktığında güzel şeyleri hatırlıyor. işte çok da efendiydi aslında, çok da bonkördü, çok da şöyleydi böyleydi.
Ama aslında hiç mutlu etmiyordu, mutsuzdum, karakterlerimiz zıttı, soğuktu, vb yani aslında kendi başına iyi bir insandı ama evliliğin temliiçin gerkli sevgi ve sıcaklıktan yoksundu.
bu kısımları düşününce hayır diyorum benim yaşlanmak istediğim adam bu değil. yani brokoli iyidir ama hergün brokoli yenmez.
sen de şimdi geriye bakıyorsun ve bir sürü güzel anınızı düşünüyorsun. şöyle yapmıştı böyle yapmıştı.
Hayır neden boşandığını düşün, yalnız gecelerini düşün, seni nasıl kandırıp kredisini kapattırdığını düşün, parasını kendine saklarken evi nasıl sana gördürdüğünü düşün.
bir kursa vb yazıl, spora git. yok mu hep yapmak istediğin birşey? onu yap. resim kursuna git, keman kursuna git ya da başka enstrüman. beynini haftada 1 saat de olsa boşaltacak birşeyler yap.
evini annenlere yakın yerden tut. çünkü yalnızlık da zor. hele şu zamanlarda. hatta aynı apartman, karşı karşıya.
4 sene oldu. annem halen gittiğinde bi boşluk oluyor bende.
kafa dinlemek de çok güzel ama o zaman duyguların depreşirse pek de iyi olmuyor.
eğer sevmişse, gerçekten pişmansa emin ol asla seni bırakmayacaktır. sen ne yaparsan yap bırakmayacaktır.
yok eğer zaten sen pek bir anlam ifade etmiyorsan, sadece aile figürünü gerçekleştirmesine yardımcıysan, etkisiz elemansan işte o zaman zaten ne yapsan boş. hayatını bir an önce kur. sen hayatını kurdukca o kaybettiklerini anlayacak. sen kurmadıkça, bak gitti ne oldu, babasına sığındı, babasının evinde, sanki çok rahat, görsün gününü vb atıp tutacaktır.
birkaç ay sürünsün, boşanmak değil mesele tekrar evlenirsin ama gözünün ne kadar kara olduğunu görmeli.
Evet oyle hayirlisi artik nolcaksa olsun.
babam biraz kiriyo direncimi
hem benim evim senin evin basimin ustunde yerin var diyo bi akli geliyo sen dikbaslisin sabredemedin seni benden baskasi idare etmez cok kiriliyorum o oyle konustukca deme oyle baba zaten sıkıntiliyim stresliyim bi kac gun bari tut icindekileri diyorum ondan sonra bakiyosun o soyleniyor ben soyleniyorum.
geliyorum babam bi oyle bi boyle konusuyo oraya gitsem adamin konustuklarina tahamul edemiyorum artik.
neymis bundan sonra o yonetcekmis beni sanki napiyosam kacc yasina geldim hala sen ne dersen o yani.
o soylerken ben soylerken en sonunda laf 3 yasindaki ogluma geldi isterse babasi onuda verirmis orda dur dedim artik hepinizi silerim bu cocugu vermem dedim.sonra yok oyle demek istemedim sen istersen felan filan degisti ama cok zor sanki hic bukadar gucsuz oldugu bilmiyorum dipteyim sanki dayanamiyorum bu kadarina artik.
hakettimmi bunlarin hepsini bilmiyorum.
yada haketcek kimin ahini aldim.evladimdan baska kimseyi istemiyorum artik.evden cikip buraya geldigimemi pisman oluyum keske hic gelmesemiydim yoksa cocugumuda alip kendi basimin caresinemi baksaydim.
Sagolun.Allah yardımcınız olsun .
GÜNCEL SAYFA 21-22
Gecenin bir vakti şu düştüğüm duruma bakın
Kızlar ben yarın ailemin yanına gidiyorum, sebebini de yazayım;
Eşim haftaiçi ve cumartesileri çok çalışıyor kursları falan da var, ara sıra da cumartesi gecesi evde alkol alıyor onun deyimiyle keyif yapıyor, biz ilk evlendiğimizde çok fazlaydı bu keyif akşamları, bir kaç kere de gece vakti sarhoş kafayla dışarı çıkıp içmişliği var fakat sonuncusunda ben kıyameti kopartıp onu evden kovduğum için bir daha çıkmamaya söz vermişti,
Bu ara sıra olan keyif akşamları bebek olduktan sonra her haftasonu olmaya başladı fakat kendi halinde takılıp müzik falan dinliyor diye ses etmemiştim ama aynı şeylerin tekrar yaşanacağındn da deli gb korkuyordum
Bu akşam yine müziğini açtı alkol almaya başladı, sonra yanıma geldi yarın babamlara gideriz belki dedi, ben de zaten her pazar gidiyoruz haber vermeye lüzum yok dedim Allah biliyor ya ağzımdan başka bir yorum çıkmadı,
Sonra sen misin onu söyleyen!
Adam geliyo gidiyo sen benim aileme laf söyleyemezsin bilmem ne bıdı bıdı konuşuyor, ben ağzımı açıp cvp vermiyorum en son geldi dedi ki senin ailen görüşmek istemiyor diye bizimkilerin hakkını yiyemezsin dedi,
Ya sen ne diyorsun allah aşkına ne alakası var dedim, bizimkiler 2,5 saatlik mesafede yaşıyor ha deyince araç yok sürekli gelemiyorlar gelince de rahatsız etmeyelim diye diken üstünde oturuyorlar ama yok adam alkolü alınca kafasında yazmış hem yönetiyor hem oynuyor!
Sonra hazırlanmaya başladı, dedim ki eğer gidersen bu bana yaşattığın son kötü gece olur! Ailesini ailem bilmiyormuşum dışarı çıkacakmış! Hep bahane! Çıktı gitti...
Ben de valizimizi hazırladım, yarın annemlere gidiyorum. Herşey güzel gidiyor derken hep böyle oluyor...
Şu an doğum iznim devam ediyor, sonra da ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum.
Çok bunaldım artık hep diken üstüyüm, huzuru bulamadım gitti
İçimi dökmek istedim kızlar...
Bu arada pazartesi günü bebeğimin verem aşısı var, gittiğim yerde yaparlar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?