- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Hımm.. zaten öyle olacağa benziyo.. kadın taraf değiştirmiş.. acaba diyorum senin bu eski koca diyim artık.. bu ablayı pavyona götürüp felekten bi gece mi çaldırdı ki çark etsin diyeYok kuzum o kadın değil o başka bir arkadaştı, ama çark etme konusunda haklısın, hatta bir adilik yapıp karşı tatafın şahiti olarak yazılır mı diye düşünmüyor değilim!
Herşeyi beklerim şimdiden sonra :))Hımm.. zaten öyle olacağa benziyo.. kadın taraf değiştirmiş.. acaba diyorum senin bu eski koca diyim artık.. bu ablayı pavyona götürüp felekten bi gece mi çaldırdı ki çark etsin diye
Allah sana sağlık güç kuvvet versin evlatçığına da sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah.. Rabbim bundan sonra karşınıza sizin gibi iyi dürüst insanlar çıkarsın hep... avukatın ne diyor dava durumuna kolay kurtulabilecek misin?Herşeyi beklerim şimdiden sonra :))
Ayılıp bayılıyordu zaten malum şahsa :)
İyi dileklerin için teşekkür ederim yürekten amin diyorum,Allah sana sağlık güç kuvvet versin evlatçığına da sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah.. Rabbim bundan sonra karşınıza sizin gibi iyi dürüst insanlar çıkarsın hep... avukatın ne diyor dava durumuna kolay kurtulabilecek misin?
Aminnn çok sevindim bunları duyduğuma.. bu kadar çektin bundan sonra sana ödül ya da hediye gibi gelicek biri çıkar karşına inşallah... bebişinin tam sevip mıncıklanıcak zamanları geliyo.. o huzursuz ortamdan çok erken kurtulduğu için senin gibi bi annesi ve sağlam bi ailesi olduğu için çok şanslı gerçekten... çok sıkıldığında uzan yanına onu koklaya koklaya bas bağrına hiçbi şeyciğin kalmaz.. en çaresiz zamanlarımda oğluşuma sarılırım o da canımm annemm seni çok seviyom nolur üzülme der o an bütün sıkıntım gider.. sen yanımdasın sağlıklısın ya gerisi önemli değil derim.. sen de yürüyüp koştuğu konuştuğu sana sevgisini gösterdiği günleri görceksin.. sebepsiz yere canım annem deyip sarılcak öpücek.. bunları düşünmek bile insanın içini mutluluk dolduruyo...İyi dileklerin için teşekkür ederim yürekten amin diyorum,
Avukat kesin kazanırız delillerimiz sabit diyor, zaten karşı taraf kazanacağımızı biliyor o yüzden tutuştular diyor
Hakkımızda hayırlısını diliyorum
Valla bilmiyorum bu olaylar ortaya dökülüp herkes duyarsa bi ihtimal sürünür ama ortaya dökülmezse bulur ben gb bir enayi daha, öyle çoktu ki etrafında bir sürü sırnaşık tip! Neyse layığını bulsun bundan sonra.
Evet yavrum birtanem yaradan hayırlı ömürler versin ona, en güzel şekilde yetiştirmek istiyorum
Köpekler gb pişman olacakmışım nasıl oluyorsa artık :)Gerizekalı !
Ona mı düşmüş ?
İyi gününde ekmegini suyunu o mu veriyordu da kalkmış sana pişman olacaksın diyebilme cürretine girmiş.
Ne pişkin bir adam buKöpekler gb pişman olacakmışım nasıl oluyorsa artık :)
Evet evet öyle yapmıştır kesin :)Hımm.. zaten öyle olacağa benziyo.. kadın taraf değiştirmiş.. acaba diyorum senin bu eski koca diyim artık.. bu ablayı pavyona götürüp felekten bi gece mi çaldırdı ki çark etsin diye
Selam kızlar,
Kandiliniz mubarek olsun...
Malum şahıs cuma günü mesaj attı, karar verdin mi? diye sormuş,
Ben de çok düşündüğümü, düzeleceğine inancım kalmadığını yollarımızı ayrı çizmemizin daha doğru olacağını yazdım.
Başladı beni suçlamaya; ailemin lafıyla hareket etmişim, çocuğun babasız büyümesine nasıl vicdanım elverecekmiş, bana söz vermiş güvenmemişim onun vicdanı rahatmış kimseye verecek hesabı yokmuş falan,
Ben de bu kararı çocuğumu düşünerek aldığımı, çocuk büyüdüğünde babasının neden yanında olmadığını ve yanında olmadığı zamanlarda nerelerde olduğunu isterse kendisinin açıklayabileceğini, onun vicdanı bile rahatsa herkesin rahat olacağından şüphe etmemesini yazdım daha da cvp gelmedi.
Bu arada karşılıklı dava cvpları yazılmaya başlandı... Hakkımızda hayırlısı bakalım
Yanarım yanarım da başına bunca şey geldikten sonra bile bu adam "ulan ben de bi doğru durmadım ondan başıma bunlar geldi yuvam bozuldu" demeyecek asla ona yanarım!
Çünkü asla kendinde hata görmüyor, herşeyin sebebi başkaları... O yüzden ilahi adalet tecelli etse bile bu adam bi mok anlamaz emin olun.
Adamın vicdanı doğuştan rahat! :)
Neyse ben kurtulayım da...
Bu arada zaman geçtikçe acılar özlemler falan da hafifliyor tecrübe ettim, sis bulutunun içinden yavaşça çıkmak gb birşey... Daha iyi olacağım, daha iyi olacağız inşallah
Kopekler gb pişman oleceksinnn diyen abla da sosyal medyadan atar yapıp duruyormuş, ben hesabı kapattım ama haberler gelmeye devam ediyor.Güzel kapak olmuş gerizekalıya
Evet pisipisi,Adam öyle biliyor ki ama o kadar kibirlik ki , kibri kalbini karartmış. Acıyorum bu tarz insanlara asla gerçek huzuru bulamicaklar. Akılları sürekli alavere dalavere çalışacak .
Evet pisipisi,
İnanılmaz kibirli ve kendini beğenmiş bir adam kendisi, hani oh olsun dersini almıştır deyip içimi soğutamayacağım hiçbir zaman :)
Bir de yazdığı mesaja bakılırsa ömür boyu oğlunu arayıp sormayı düşünmüyor. Onu oğluna bağlayan tek şey resmi nikah sanırım, boşanınca çocuktan da bolanacak belli. Gerçi benim canıma minnet, ne işi var ayyaş adamla çocuğun da işte yanındayken o kadar sevgi gösterisinde bulununca insan şaşırıyor haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?