Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Adama bak yaa,görüyorsun dimi ne kadar doğru bir karar almışsın ailene kadar suçlu çıkardı da kendine toz kondurmuyo

Adamın sülalesi rahat vicdanları 5+1

Kopekler gb pişman oleceksinnn diyen abla da sosyal medyadan atar yapıp duruyormuş, ben hesabı kapattım ama haberler gelmeye devam ediyor.
Allah pişman etmesin ne diyeyim :)

O kadın kimin iti yaa cidden bak sizi tanıştırmış evlenmissiniz şimdi de boşanıyosunuz ona laf eden de yok, durumdan bu denli vazife çıkarmak nedir yani is arıyo heralde zilli

Kağıt üstünde değil de özde baba olsa zaten pavyon kokusu değil oğlunun kokusunu çekerim içine

Adama bak yaa,görüyorsun dimi ne kadar doğru bir karar almışsın ailene kadar suçlu çıkardı da kendine toz kondurmuyo
Aynen canım, çok doğru bir kararmış,
Bu adam 100 yıl birlikte de yaşasak değişmezdi eminim.
Kendisi pür_u pak biz tu kaka

Valla hatunun derdini ben anlayamadım, bu kadar beğeniyorsa adamı bundan sonra boşa çıktı nasılsa tepe tepe kullansın tövbe yarabbim...
Evet bir de o var evladını sevse pavyonda ne işi var... Ayyyy onla geçen zamanıma yazık olmuş ya harcamışım resmen iyi niyetimi sevgimi paramı

Yaşadıklarının senin üzerindeki etkisini somut olarak görmen için numara ver kendine yavrupancar. Daha net görür iyi hissedersin kendini. 1 ile 10 arası. Mesela evden ayrıldığında kaçtı-dava dilekçesini verdiğinde kaçtı-şimdi kaç? Gibi

Bu adam seni resmen aşağı çekiyormus gelirinden huzurundan sağlığından çalıyomuş, bebek az kendini kurtarsın sen işe dön birikim yap mal sahibi olda o yedirdiğin paralara da acıcaksın neyse zararın neresinden dönülse kar

Bak şimdi bebekte var masraf arttı o adama zor gelirdi bu, para yetmeyecekti hepten hırçınlaşacaktı, bebekten kısıp gene batakhaneye gitmenin yollarını arayacaktı, sen çocuğuna 3 harcayabilecekken 1 harcayabilecektin,şimdi çok daha fazlasını vaad ediyorsun oğluna

Yani düşünüyorum ben birilerine vesile olsam ve boşanıyo olsalar üzüldüm derim elimden birsey gelir mi derim bir yolu var mı diye bakarım yok gibiyse Allah yolunuzu açık etsin der çekilirim kimseyle kötü de olmam bu kadının bir numarası çıkacak ama hayırlısı

Ya bu nasıl bir cins ya? Okudukca tiksiniyorum. Sanırım eşin narsist. Hasta yani. Yoksa bu...yok yani. Başka açıklaması yok. Adam hasta, ruh hastası...

Evet bu da güzel bir yöntemmiş,
Ben sıkılınca yazmaya başladım günlük tarzında, bir de geçende özlemim depreşmişti sonra geçti Allahtan :) yapacağım dediğini

Kesinlikle o kadar haklısın ki... Yalnız insan o hayatın içindeyken göremiyor işte, düzelecek zannediyor... İnsanların yılları böyle böyle harcanıyor demekki...
Ben bi gözümü kararttım kurtuldum çok şükür, zararın neresinden dönülse kârmış.
Daha önce de yazmıştım ben gerçekten çok tutumlu ve birikim yapmayı seven bir insanım, eminim evladım için rahat bir gelecek hazırlayabilirim. Kendi param için dilencilik etmekten sinir harbi yaşamaktan aşağılanmaktan kurtuldum çok şükür

Ya biz de anlam veremiyoruz inan,
Deseki ben bu adamı sadece okuldan tanıyorum böyle biri olduğunu bilmiyordum amenna kim ne diyecek ona ki zaten şu anda da kimse ağzını açıp bir suçlamada bulunmadı ama kaşınıyor resmen

Ya bu nasıl bir cins ya? Okudukca tiksiniyorum. Sanırım eşin narsist. Hasta yani. Yoksa bu...yok yani. Başka açıklaması yok. Adam hasta, ruh hastası...
Evet ruh hastası ve ben o ruh hastasına aşık olup evlendim iyi mi :)
Beni de hasta etmeden kurtulacağım inşallah

Evet bu da güzel bir yöntemmiş,
Ben sıkılınca yazmaya başladım günlük tarzında, bir de geçende özlemim depreşmişti sonra geçti Allahtan :) yapacağım dediğini
Yap yap..hatta buraya da yaz. İlk olaylar olduğunda 8-9 herneyse şimdi 4-5 falan? Duygusal etkilenme düzeyin ne durumda onu görmen için çok faydalı. Özlemen çok normal, sen gayet insani bakıyosun çünkü yaşadıklarına. Zaman gerçekten çok iyi bir ilaç:)

canım konunu en baştan beri takip ediyorum ilk başta hep birleşmenizi istiyordum toparlayabilirsiniz bazı şeyler tekrarlanmazsa diyordum ama şuan senin için seviniyorum inşallah en az hasarla atlatırsın bu süreci. Bebeğine konsantre ol o bir daha bu aylara hiç dönmeyecek giyin şıkır mıkır bebeğinle birsürü fotograf çekin sonra sana sormasın anne bizim şu zamanda ftomuzda neden mutsuzsun falan diye. o sana Allah'ın hediyesi senin elindeki nur tüm yaralarını sarmana yardım edecek inşallah hersey gececek acıta acıtada olsa geçecek. inşallah daha güzel kişiler görüp tanınacak zaman herseye ilaç olacak.

Orası öyle, pişman olsun hatalarını görsün diye bekleme boşuna. Zaten empati ve vicdan mekanizmaları doğru çalışsaydı hala evli olurdun. Kendi kendini aklamaya çalışıyor boşver sen kurtuldun ona bak.

Ben de şu aralar seninle benzer hisler yaşıyorum. İlk günler resmen içim yanıyordu özlemden ama sis bulutları dağılıyor zamanla :) Şu an çoook ama çok huzurluyum.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım,
İnan ben bile başlarda yeniden deneyeceğimizi umuyordum ama adam tenezzül edip ne oluyor biz ne yapıyoruz demeye bile gelmedi gelmeyi bırak aramadı bile... Evet eskisinden çok daha iyiyim çok şükür, nadiren yokluyor özlem ve değersizlik hissi ama daha az zarar veriyor. Herşey daha güzel olacak Allahın izniyle.

Çok haklısın canım, o kadar düşünebilseydi zaten böyle olmazdı...
Senin adına hem üzüldüm yuvan bozulduğu için hem de sevindim, Allah kimsenin yuvasındaki huzuru bozmasın, gerçekten çok yıpratıcı ama çözümsüz durumlar varsa kendini yıpratmanın anlamı yok... Tüm duyguların son kullanma tarihi varmış onu öğrendim, insan bir daha mutlu olmam sanıyor, hayatım bitti sanıyor ama hepsi geçici, daim olmasına ihtiyacınız olan tek duygu huzur... Yaradan yardımcımız olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…