Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Canım hiç ben bunları hakedecek ne yaptım şeklinde düşünme, kimse haketmez çünkü, şanssızlık diyelim, yanlış tercihler yaptık olan bu... Şimdi evladın için sağlam durman gerek, babanla da polemiğe girmemeye çalış

Evet elimden geleni yaptım hatta gelmeyenleri bile zorladım... Bu kadar verici olmak da doğru değilmiş onu anladım.
Gelmedi gelmez de, bu saatten sonra gelse de artık çok geç

Evet elimden geleni yaptım hatta gelmeyenleri bile zorladım... Bu kadar verici olmak da doğru değilmiş onu anladım.
Gelmedi gelmez de, bu saatten sonra gelse de artık çok geç

kendi bilir . sadece kadınlar deil erkeklerde boşanmadan etkileniyo . eşitsiniz evlilik kolay olmuyo emek istiyo emeklerini yıkıyorsa kendisi bilir yani belki şimdi değilsede ileride çok pişman olur sizde yolunuzu çizersiniz inşAllah hayırlısı ile.

Aslin da hep o kapidan cikip gitcek cesareti bulmaya calistim.
Evet istemiyorum onun gibi agresif herseye bahane bulan kendinden baska hicbiseyi dusunmeyen herseye bagirip cagiran bi es ama uzuluyormus insan yinede belkide tamamen bittigini bildigim icindir bukadar uzulmem.
Yoldayken cok aradi mesj atti cvp vermedim en sonunda ard arda arayinca beni bidaha arama yazdim.bidahada aramadi zaten.
bi kac gun gecse

İnsan Üzülmez mi canım ya, çok normal şu hissettiklerin... Neler yaşadın bilmiyorum ama inşallah iyi düşünüp son noktaya geldikten sonra böyle bir yola girmişsindir... Malum şahıs beni aramadı bile düşün artık, ne kötülük gördüyse benden!
Günler geçip gidiyor inan ve geçtikçe daha az acı veriyor, sen dirayetli ol yeter

Sagol.
Bilmiyorum net bisey dusunemiyorum.
Hakkimda hayirlisi neyse diyorum artik.
Bi kac gun gecse daha iyi olurum belki
bi diyorum yurumez bu evlilik bitmeli
bi diyorum bosancak kadar asilamiyacak seylermiydi bizimki.
Allahim sabir guc ver zorda kalanlara.
Senide uzmeyim canim ya kendi sıkıntin kendine yeter zaten.

Canım sonradan keşke dememek için iyice tart düşün, eğer alkol, kumar, madde bağımlılığı ya da aldatma yoksa ve terapiyle falan düzelebileceğine inanıyorsan eşinle orta yolu bulmaya çalışın lütfen... Eminim bu duruma gelene kadar çok sabretmiş çok çaba göstermişsindir buna şüphem yok, eşin pişman olmuş gbyse bir şans daha verebilirsin olmadı yakarsın köprüleri. Belki bu şekilde yalnız kalıp terkedilmek aklını başına getirmiştir. Birkaç gün kafa dinle, tatil yapıyorsun farzet. Eşinin tutumuna göre yolunu çizersin

Kotu bi aliskanligi yok ama.
kiymet bilmiyo iste kendi kirilir istedigi kadar konusmaz ben konusmaya calissam bile kalbimi kirar kufur etmesede agir konusur.
benim kirilmak gibi kusmek gibi bi luksum yok hicbizmn eger konusmassam ortaligi ayaga kaldiriyor kackere sordum neden boyle yapiyosun yapma etme diye ama sanki inada yapiyo hatta daha fazlasini.
degisik bi tip bazen hasta oldugunu felan dusunuyorum surekli degisken bi ruh hali var.ilgi surekli onda olsun ister sen ustune dustukce duseceksin o sıkıldigi yerde of desr bile sen yine uzerine titreyecen.
bide soyle bi durum var gunluk cinsellik olsun ister.
bende beni cok kirdigini icimden gelmedigini soyledim kacsefer anlamiyor bu durumu nasil yani der hep.
alakasi olmaz felan der beni suclar hep yada ben seni o yonden mutlu edemiyomuyumda beni reddediyosun der.
son kavgada burdan cikti zaten bende ciktim geldim.

Eşin biraz bencil çokça da anlayışsız gb geldi bana, bunun dışında asıl kendine sorman gereken soru "ben bu adamı seviyor muyum?" Sevgi gerçekten iyileştirici ve tolere edici birşey. Eğer eşin de seni gerçekten seviyorsa hatalı olduğunu kabul edip kendini olumlu yönde değiştirmeye karar verirse bir şansınız daha olmalı fikrindeyim. Dediğim gb bir süre kafanı dinlemeye çalış, babanla polemiğe girme, bakalım eşin bu süreçte nasıl bir tutum sergileyecek? Buna göre davranırsın

Soguduk sanki birbirimizden.
ona sorsan seviyorum der.
bana sorsan bende derim ama aramizda bi bosluk var.
ben seven insan sevdigini bu kadar inciltmez diye dusunuyorum.sevgisine pek guvenmiyorum isin acigi.
ama nedense benim o kadar ilgili olmama karsilik o hep kendine soruyomus acaba beni sevmiyomu diye benden icin saka gibi.
Suan baska sehirlerdeyiz.onceden olsa yazardi biseyler dedigim gibi aramiza bi sogukluk girdi.
bi kac gun sonra mecbur bulundugum sehirde olmasi gerekiyor.
ozmn mutlaka kesinlescek.
Babam a gelince:)
Annem hep der ikinizde ayni seyi soyluyonuz ama birbirinizi anlamiyonuz diye.
babama kizmamin nedeni once aman bosanirsin nolcak sen benim evladimsin soylesin boylesin
ertesi gun busefer tam tersi adamlar gelsin bi konusalim senin kararin ne
bosanmak istiyorum desen de istemiyorum desemde karar senin
sen bi adami idare edemedin sabirli olamadin sen soylesin sen boylesin.
baba diyorum bak zaten suan daha 1 gun olmus stresliyim bi kac gun deme boyle seyler benim kararim kesin bu evlilik yirumez ama sen boyle yapinca beni istemedigin icin aman kocasindan da bosanmasin yuz bulupta yapiyosun gibi geliyo diyorum .
sen beni yanlis anliyon bu sefer donuyor artik gitmek yok benim evim senin :)
Ole iste sabir azcik neler gecmiyoki buda gecer.hersey olacaga varir.
adam istemiyosa zaten biarada da olsa huzur olmaz.istiyosa da kaybetmemek icin bundan sonra aklini basina alir.
Ikiturlude kaybetcek biseyim yok.

sen evını bırakma kocan içkiyi bıraksın..içki olan bır evde ne melek olur ne hzuzur..bebeğiniz var işin kotusu içki olan bir evde..

Kocanın vermediği tepkiyi bu kadın veriyo?
İlerde yalnız kalmamak için dene filan
3.kişiye bişey düşüyo da ben yazmayayım onu
Kendini ne sanıyo bu kadın ? Ailenizden bile değil..

İnsan tüh der ben tanıştırdım azıcık utanır en fazla
Bu niye bu kadar burnunu batırıyo her işte
Hayır olsun

Dün yine paylaşım yapmış " yavruları garip bırakanlardan hesap sorar yaradan" yazmış. Okuyunca nasıl içim sızladı, nasıl suçlu hissettim kendimi... Sonra düşündüm benim yüzümden mi oldu ben mi garip bıraktım yavrumu diye
Alenen analığıma oynanıyor şu an, çok yaralayıcı gerçekten. Sanki yavrumun babası tek bir adım atmış gb, umrundaynış gb, çoook masummuş gb... Neden her durumda ihale kadında kalıyor?
Neden hep düşünmesi gereken merhamet etmesi gereken geri adım atması gereken biz kadınlarız?

O lafın doğrusu 'her yaradan hesap sorar yaradan' aslında
Ama yara açan kendi p... i diye bence lafı değiştirmiş ki sen vicdan yap diye
Bunlarda bir bit yeniği var, demedi deme
Ablası değil annesi değil niye pavyon düşkünü adamı kolluyo bu kadar sence ?
Yeme bunları, bunlar boş laf. O ikisi vicdandan en son bahsedecek kişiler bile değil bu dünya da
Babalık kim o kim

Evet ailesi bile bu kadar ateşli savunmamıştı adamı çok ilginç gerçekten.
Neden kolluyor bilemiyorum, kendine göre bir savunma mekanizması geliştirmiş gb, belki açıkça suçlansalar sesini kesip kenarda duracaktı böyle olunca nereye saldıracağını bilemiyor gb bilmiyorum. İnsanları da anlamaya çalışmaktan yoruldum.

Ben o kadar masumca bakmıyorum
Aralarında bişey var gibi
Hadi hayırlısı

aman boşver canım. böyle zamanlarda dost düşman belli oluyor. en azından güveneceğin insanları seçersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…