- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Canım hiç ben bunları hakedecek ne yaptım şeklinde düşünme, kimse haketmez çünkü, şanssızlık diyelim, yanlış tercihler yaptık olan bu... Şimdi evladın için sağlam durman gerek, babanla da polemiğe girmemeye çalışEvet oyle hayirlisi artik nolcaksa olsun.
babam biraz kiriyo direncimi
hem benim evim senin evin basimin ustunde yerin var diyo bi akli geliyo sen dikbaslisin sabredemedin seni benden baskasi idare etmez cok kiriliyorum o oyle konustukca deme oyle baba zaten sıkıntiliyim stresliyim bi kac gun bari tut icindekileri diyorum ondan sonra bakiyosun o soyleniyor ben soyleniyorum.
geliyorum babam bi oyle bi boyle konusuyo oraya gitsem adamin konustuklarina tahamul edemiyorum artik.
neymis bundan sonra o yonetcekmis beni sanki napiyosam kacc yasina geldim hala sen ne dersen o yani.
o soylerken ben soylerken en sonunda laf 3 yasindaki ogluma geldi isterse babasi onuda verirmis orda dur dedim artik hepinizi silerim bu cocugu vermem dedim.sonra yok oyle demek istemedim sen istersen felan filan degisti ama cok zor sanki hic bukadar gucsuz oldugu bilmiyorum dipteyim sanki dayanamiyorum bu kadarina artik.
hakettimmi bunlarin hepsini bilmiyorum.
yada haketcek kimin ahini aldim.evladimdan baska kimseyi istemiyorum artik.evden cikip buraya geldigimemi pisman oluyum keske hic gelmesemiydim yoksa cocugumuda alip kendi basimin caresinemi baksaydim.
Evet elimden geleni yaptım hatta gelmeyenleri bile zorladım... Bu kadar verici olmak da doğru değilmiş onu anladım.benimde evliliğim çok sorunluydu .daha doğrusu eşimle anlaşamadığım bir şey veya ailesi ile en ufak bile bir anlaşmazlığım hiç olmadı . ama olmayınca olmadı işte .eşim çok problemli biriydi kendi yakın cevresi ile en ufak bir şey yüzünden tartısıyordu .aile hasta falan diyorlardı şizofren gibi birşey . ama aklı başında yani onu farkediyorum . beni gerekli gereksiz herseyden olurolmaz yerde döverdi .ailem konuşmak için geldi kesin bir çözüm yolu bulmak adına .aileme alın kızınızı götürün dedi .ailemde ailemde getirdiler beni kendi gönderdi yani bizimde böyle bitti . sabredilebileceğin kadar sabrettiğine inanıyorsan vicdanın kendini hiç suçlamıyorsa ve yapabilecek birşeyim kalmadı diyosan saygı duyarım hakkında hayırlısını temenni ederim .ama elinden gelebilecek bir seyler varsa onlarıda dene istersen hemen bitmesin .evlilik te ağır imtihanlardan bitanesi .yasayan birisi olarak söylüyorum .haklıyken bile üzgünüm boşanmış biri olarak .Ama Allah tan geldiğini her zaman hatırlatıyorum kendime böyle teselli ediyorum kendimi ailemlede elimden geldiğince iyi geçinmeye calışıyorum onu haklı çıkarmamak için . .
zamana bırak artık gelirse gelir gelmezse demekki zaten olmazmış hatalıyken gelip almıyorsa kendi bilir .
Dua nı eder beklersin .oldugu kadar olmadıgı kader . . .
Evet elimden geleni yaptım hatta gelmeyenleri bile zorladım... Bu kadar verici olmak da doğru değilmiş onu anladım.
Gelmedi gelmez de, bu saatten sonra gelse de artık çok geç
Aslin da hep o kapidan cikip gitcek cesareti bulmaya calistim.Canım hiç ben bunları hakedecek ne yaptım şeklinde düşünme, kimse haketmez çünkü, şanssızlık diyelim, yanlış tercihler yaptık olan bu... Şimdi evladın için sağlam durman gerek, babanla da polemiğe girmemeye çalış
İnsan Üzülmez mi canım ya, çok normal şu hissettiklerin... Neler yaşadın bilmiyorum ama inşallah iyi düşünüp son noktaya geldikten sonra böyle bir yola girmişsindir... Malum şahıs beni aramadı bile düşün artık, ne kötülük gördüyse benden!Aslin da hep o kapidan cikip gitcek cesareti bulmaya calistim.
Evet istemiyorum onun gibi agresif herseye bahane bulan kendinden baska hicbiseyi dusunmeyen herseye bagirip cagiran bi es ama uzuluyormus insan yinede belkide tamamen bittigini bildigim icindir bukadar uzulmem.
Yoldayken cok aradi mesj atti cvp vermedim en sonunda ard arda arayinca beni bidaha arama yazdim.bidahada aramadi zaten.
bi kac gun gecse
Sagol.İnsan Üzülmez mi canım ya, çok normal şu hissettiklerin... Neler yaşadın bilmiyorum ama inşallah iyi düşünüp son noktaya geldikten sonra böyle bir yola girmişsindir... Malum şahıs beni aramadı bile düşün artık, ne kötülük gördüyse benden!
Günler geçip gidiyor inan ve geçtikçe daha az acı veriyor, sen dirayetli ol yeter
Canım sonradan keşke dememek için iyice tart düşün, eğer alkol, kumar, madde bağımlılığı ya da aldatma yoksa ve terapiyle falan düzelebileceğine inanıyorsan eşinle orta yolu bulmaya çalışın lütfen... Eminim bu duruma gelene kadar çok sabretmiş çok çaba göstermişsindir buna şüphem yok, eşin pişman olmuş gbyse bir şans daha verebilirsin olmadı yakarsın köprüleri. Belki bu şekilde yalnız kalıp terkedilmek aklını başına getirmiştir. Birkaç gün kafa dinle, tatil yapıyorsun farzet. Eşinin tutumuna göre yolunu çizersinSagol.
Bilmiyorum net bisey dusunemiyorum.
Hakkimda hayirlisi neyse diyorum artik.
Bi kac gun gecse daha iyi olurum belki
bi diyorum yurumez bu evlilik bitmeli
bi diyorum bosancak kadar asilamiyacak seylermiydi bizimki.
Allahim sabir guc ver zorda kalanlara.
Senide uzmeyim canim ya kendi sıkıntin kendine yeter zaten.
Kotu bi aliskanligi yok ama.Canım sonradan keşke dememek için iyice tart düşün, eğer alkol, kumar, madde bağımlılığı ya da aldatma yoksa ve terapiyle falan düzelebileceğine inanıyorsan eşinle orta yolu bulmaya çalışın lütfen... Eminim bu duruma gelene kadar çok sabretmiş çok çaba göstermişsindir buna şüphem yok, eşin pişman olmuş gbyse bir şans daha verebilirsin olmadı yakarsın köprüleri. Belki bu şekilde yalnız kalıp terkedilmek aklını başına getirmiştir. Birkaç gün kafa dinle, tatil yapıyorsun farzet. Eşinin tutumuna göre yolunu çizersin
Eşin biraz bencil çokça da anlayışsız gb geldi bana, bunun dışında asıl kendine sorman gereken soru "ben bu adamı seviyor muyum?" Sevgi gerçekten iyileştirici ve tolere edici birşey. Eğer eşin de seni gerçekten seviyorsa hatalı olduğunu kabul edip kendini olumlu yönde değiştirmeye karar verirse bir şansınız daha olmalı fikrindeyim. Dediğim gb bir süre kafanı dinlemeye çalış, babanla polemiğe girme, bakalım eşin bu süreçte nasıl bir tutum sergileyecek? Buna göre davranırsınKotu bi aliskanligi yok ama.
kiymet bilmiyo iste kendi kirilir istedigi kadar konusmaz ben konusmaya calissam bile kalbimi kirar kufur etmesede agir konusur.
benim kirilmak gibi kusmek gibi bi luksum yok hicbizmn eger konusmassam ortaligi ayaga kaldiriyor kackere sordum neden boyle yapiyosun yapma etme diye ama sanki inada yapiyo hatta daha fazlasini.
degisik bi tip bazen hasta oldugunu felan dusunuyorum surekli degisken bi ruh hali var.ilgi surekli onda olsun ister sen ustune dustukce duseceksin o sıkıldigi yerde of desr bile sen yine uzerine titreyecen.
bide soyle bi durum var gunluk cinsellik olsun ister.
bende beni cok kirdigini icimden gelmedigini soyledim kacsefer anlamiyor bu durumu nasil yani der hep.
alakasi olmaz felan der beni suclar hep yada ben seni o yonden mutlu edemiyomuyumda beni reddediyosun der.
son kavgada burdan cikti zaten bende ciktim geldim.
Soguduk sanki birbirimizden.Eşin biraz bencil çokça da anlayışsız gb geldi bana, bunun dışında asıl kendine sorman gereken soru "ben bu adamı seviyor muyum?" Sevgi gerçekten iyileştirici ve tolere edici birşey. Eğer eşin de seni gerçekten seviyorsa hatalı olduğunu kabul edip kendini olumlu yönde değiştirmeye karar verirse bir şansınız daha olmalı fikrindeyim. Dediğim gb bir süre kafanı dinlemeye çalış, babanla polemiğe girme, bakalım eşin bu süreçte nasıl bir tutum sergileyecek? Buna göre davranırsın
sen evını bırakma kocan içkiyi bıraksın..içki olan bır evde ne melek olur ne hzuzur..bebeğiniz var işin kotusu içki olan bir evde..
Bence o zaten 'abla' değilmişKopekler gb pişman oleceksinnn diyen abla da sosyal medyadan atar yapıp duruyormuş, ben hesabı kapattım ama haberler gelmeye devam ediyor.
Allah pişman etmesin ne diyeyim :)
Kocanın vermediği tepkiyi bu kadın veriyo?Amin canım çok sağolun hepiniz...
Ya bu o kadar inanılmaz bir hayat sınavı ki!
İnsanlar beni şaşırtmaya devam ediyor, yeni yeni yüzlerini görüyorum...
Hani şu ortak dostumuz olan ablamız vardı ya, beni aramıştı geçende, pancar annenle konuştum beni suçladı bağırdı bana falan dedi. (annemlerle de tanışıyorlar, aramızı da o yapmıştı zaten) anneme ben pancara zamanında o kadar söyledim siz birlikte yapamazsınız diye demiş ki aramızı yapmak için o kadar uğraştı! Herneyse ben zaten asla onu suçlamadım, koskoca insanlarız hata varsa bizde dedim, anneme de lütfen o kadına yüklenmeyin dedim, annem kızım ben ağzımı açıp tek birşey söylemedim kardeşin şahit dedi bana. Çok şaşırdım bi öyle bi böyle konuştu!
Sonra bana msj attı " pancar bence boşanmanız en doğrusu, annemlerle yaşarsınız bebeğinle " falan yazmış cvp vermedim. Sonra tekrar msj attı " beni suçluyorsan bileyim böyle iletişim olmaz" yazmış sanki onla iletişim kurmaya çalışan var! Neyse cvp yazdım abla senle ilgili bir durum yok moralim bozuk biraz. yazdım bana cvp" neyi nasıl biliyorsan öyle yap!" Ay nasıl sinirim zıpladı! Sanki ona fikir soran var! Cvp olarak "aynen" yazdım yolladım.
Dün yine msj atmış destan gb; belliki kararını vermişsin ama bence tekrar düşün herkes ikinci şansı hakeder falan birsürü birşeyler yazmış. Cevap yazmadım.
Ben facemi falan kapatmıştım, dün kardeşim gösterdi ordan durmadan beni iğneleyen durumlar paylaşıyor; köpek gb pişman olup ilerde yalnız kalmamak için şimdi ikinci kez denenmeliymiş falan!
Ya şeytan diyor telefon aç ağzına yüzüne sıva! Arkadaş bu ne aymazlıktır?? Kimse sana ağzını açıp birşey söylememiş suçlamamış kaale alan yok nedir bu fitne fesatlık!!
Resmen malum şahsa yaranmak için fitne fesat hareketler yapıyor!
İletişimi kestim, tamamen engellesem mi bilmiyorum, zaten moralim bozuk bir de bu dengesizlerle uğraşıyorum
Dün yine paylaşım yapmış " yavruları garip bırakanlardan hesap sorar yaradan" yazmış. Okuyunca nasıl içim sızladı, nasıl suçlu hissettim kendimi... Sonra düşündüm benim yüzümden mi oldu ben mi garip bıraktım yavrumu diyeKocanın vermediği tepkiyi bu kadın veriyo?
İlerde yalnız kalmamak için dene filan
3.kişiye bişey düşüyo da ben yazmayayım onu
Kendini ne sanıyo bu kadın ? Ailenizden bile değil..
İnsan tüh der ben tanıştırdım azıcık utanır en fazla
Bu niye bu kadar burnunu batırıyo her işte
Hayır olsun
O lafın doğrusu 'her yaradan hesap sorar yaradan' aslındaDün yine paylaşım yapmış " yavruları garip bırakanlardan hesap sorar yaradan" yazmış. Okuyunca nasıl içim sızladı, nasıl suçlu hissettim kendimi... Sonra düşündüm benim yüzümden mi oldu ben mi garip bıraktım yavrumu diye
Alenen analığıma oynanıyor şu an, çok yaralayıcı gerçekten. Sanki yavrumun babası tek bir adım atmış gb, umrundaynış gb, çoook masummuş gb... Neden her durumda ihale kadında kalıyor?
Neden hep düşünmesi gereken merhamet etmesi gereken geri adım atması gereken biz kadınlarız?
Evet ailesi bile bu kadar ateşli savunmamıştı adamı çok ilginç gerçekten.O lafın doğrusu 'her yaradan hesap sorar yaradan' aslında
Ama yara açan kendi p... i diye bence lafı değiştirmiş ki sen vicdan yap diye
Bunlarda bir bit yeniği var, demedi deme
Ablası değil annesi değil niye pavyon düşkünü adamı kolluyo bu kadar sence ?
Yeme bunları, bunlar boş laf. O ikisi vicdandan en son bahsedecek kişiler bile değil bu dünya da
Babalık kim o kim
Ben o kadar masumca bakmıyorumEvet ailesi bile bu kadar ateşli savunmamıştı adamı çok ilginç gerçekten.
Neden kolluyor bilemiyorum, kendine göre bir savunma mekanizması geliştirmiş gb, belki açıkça suçlansalar sesini kesip kenarda duracaktı böyle olunca nereye saldıracağını bilemiyor gb bilmiyorum. İnsanları da anlamaya çalışmaktan yoruldum.
Ama o durumda da niye barıştırmaya çalışsın ki??Ben o kadar masumca bakmıyorum
Aralarında bişey var gibi
Hadi hayırlısı
aman boşver canım. böyle zamanlarda dost düşman belli oluyor. en azından güveneceğin insanları seçersin.Evet ailesi bile bu kadar ateşli savunmamıştı adamı çok ilginç gerçekten.
Neden kolluyor bilemiyorum, kendine göre bir savunma mekanizması geliştirmiş gb, belki açıkça suçlansalar sesini kesip kenarda duracaktı böyle olunca nereye saldıracağını bilemiyor gb bilmiyorum. İnsanları da anlamaya çalışmaktan yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?