Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Ben biraz kafan dağılsın diye öyle dedim.
Çok vicdanlı birisin.
Biraz bencil olmayı dene.
Bir de bu saatten sonra o y..şkla ilgili ne olursa olsun seni ÜZEMEMELİ.
Anlıyorum canım eksik olmayasınız, kafam burada güzel dağılıyor zaten :)
Bencil olamıyorum çok fazla, bu da benim karakterim sanırım,
Çevredekilere de lütfen o tarafla ilgili haber getirmeyin diyorum ama pek etkili olmuyor sanırım :)

Neden etkili olmuyor biliyor musun?
Yumuşak yüzlüsün.
Net olamıyorsun.
Vicdanlı ve kırılgansın.

Evden ayrıldınız mı
Bu anlattıklarınız çok korkunç
Alkol zaten bi eve girdimi insanı insanlıktan çıkarır
Pavyon mu?
Pavyon diye bi şey kaldı mı günümüzde
Konu baya bi ilerledi canım, evden ayrıldım, karşılıklı davalar açtık, dilekçeleşme süreci devam ediyor şu an

Bazen bazı kararları almak çok zordur ama hayırlı olan budur
Kabullenmek insana zor gelir ama evladınızın iyiliği için bu lazım belki
Çünkü alkol var. Döver söver.
Kesinlikle çok zor bir karar
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur

O sizi tanıştıran insan müsveddesinin seni etkilemesine izin verme. Sen evladın için elinden geleni fazlasıyla yaptın. Evladı için kuruş harcamak istemediği için açtığın konuda sakin oldun sabrettin. Ama çocuğunu düşünmeyen pavyonda sürten adamdan ne hayır gelecekti çocuğuna. Asıl çocuğunu düşünüp kötü örnek olmayacak bir adamdan ayrı büyütüyorsun. Geçende bir belgeselde oranlar veriliyordu, evinde şiddet veya istismar gibi kötü şeyler yaşayan çocukların büyük çoğunluğu benzer suçlara karışıyormuş ne yazık ki. Öyle bir babadan evladın ne hayır görecekti? Asıl evladım için bahanesine sığınmadan güçlü durup onu sevgi dolu bir evde büyütme kararı alman ne kadar iyi bir anne olduğunu gösteriyor. Aklı ermeye başladığında mutsuz bir anne, sarhoş ve pavyoncu bir baba ve gerilim içinde büyütmek yerine en doğru kararı verdin.
Boşver o çapsız (daha çok şey derim de en hafifi bu) saçmalasın dursun. Cidden en doğru kararı veren güçlü bir anne ve güçlü bir kadınsın. Üzmesine izin verme lütfen.
Eminim evladını da kendin gibi merhametli ve düzgün biri olarak yetiştereceksin. Pırlanta gibi bir erkek olacak babasına benzemeyecek. Bunun için büyük bir karar verdin ve güçlü durdun çünkü en önemlisi o.
Ne yazık ki benim de aklıma Bir Dost'un aklına gelen geldi. Yani aileden değilken elin adamını bu kadar koruması bu kadar canının yanması normal değil. Normalde olması gereken tepkiler vermiyor. Çıkar kokusu ama o kadında bir dümen var. Bu nedenle bile takmamaya çalış onu. Kendi pisliklerinde boğulsunlar.

gece eve sarhoş pavyonlardan gelince delikanlı oğlunla kavga etmelerini görmek mi isterdin ilerde? veya oğlunun anne bu adamı neden yıllarca çektin keşke boşansaydın dediğini mi duymak isterdin. bir çocuk annesine saygı duyulmayan ve huzurun olmadığı bir ortamda kesinlikle mutlu olamaz.

Canım çok teşekkür ederim yorumun için,
Yaradan pişman etmesin, hakkımda hayırlısı olur inşallah

Titredim okuyunca,
Çok haklısın, olmazdı olamazdı

Sizi çok takdir ediyorum inanın
Çocuğum babasız kalmasın bahanesiyle bu adama dönmediğiniz için
Kararlı ve dik duruşunuz için
İnanın bebeğiniz de bu durumda daha huzurlu ve mutlu bi insan olarak yetişecek
Zamanla daha da iyi olacaksınız buna inanın...

YavruPancar hani sizin esinle tanismanizi saglayan kadin seni sucluyomus galiba sakin ona kanma uzulme o kadin simdi sucluluk duygusundan ve millet onu suclayacak diye kendini aklamaya calisiyo ayrica onu ne ilgilendirir

Çok teşekkür ederim canım, inşallah çok daha iyi zamanlar yaşarız ailemle, herşey yoluna girer, bu yaşananlar da acı birer tecrübe olarak kalır

YavruPancar hani sizin esinle tanismanizi saglayan kadin seni sucluyomus galiba sakin ona kanma uzulme o kadin simdi sucluluk duygusundan ve millet onu suclayacak diye kendini aklamaya calisiyo ayrica onu ne ilgilendirir
Evet onu ilgilendirmemesi gereken bir durum artık, kimse nerde durması gerektiğini bilmediğinden böyle sinir bozucu şeyler oluyor işte

Pancar o kadını yok say, mesajlarını kesinlikle okuma çünkü tamda yapmak istediği bu ve amacına ulaşıyor. Müsaade etme buna. Yazsın yazsın otursun kendi kendine. Ben burada da öyle yapılıyorum. Baktım üslubu ve seviyesi konuyla ilgili pozitif kazanç sağlamayıp farklı nahoş yereere gidiyor yok sayıyorum ve bir daha görmüyorum. Yazsın yazsın dursun kendi kendine.

Son düzenleme:
Ama o durumda da niye barıştırmaya çalışsın ki??
Kocanın yaptığı türlü rezillik( pavyon, alkol bağımlılığı, karısını maddi manevi sömürme, yalanlar vb.) ortaya çıkmasın, çevresine rezil olmasın diye olabilir belki de? Hem bu durumda pancar barışırsa bu suçlamaları bir daha kullanamayacakmış boşanmak için başvurursa, prosedür böyle imiş.

YavruPancar 86 sayfayı bir dizi izliyomuş gibi okudum..allah yardımcın olsun... insan sevince gözüne perde iniyor kabahatlerini iğrençliklerini seni kullanmasını görmüyorsun ..pavyon meselesi sizin perdeyi açan nokta olmuş ve iyi olmuş ..kendi ayakları üzerinde duran ve tabiki de ailesinin desteğini gören biri olduğun için çok şanslısın ...
düşünsene binlerce kadın var kendi ailesi bile sahip çıkmayan çalışamayan mecburen kocasının çilesi çekmek zorunda bırakılan ...
evladına çok iyi bir anne olacağınıza eminim onu güzel ve saygın bir erkek gibi sen yetiştirebilirsin zaten babası değil..

okuduğum hiç bir sayfada göremedim anladığım kadarıyla kayınvalideniz hiç bir girişimde bulunmamış sizin için kayınpeder gelmiş bi iki işte ..erkek senle ne konuşabilir ki ..işte öle ananın böle evladı diyesi geliyor insanın.. ana olarak bi kadın olarak senin arkanda durması lazımdı diye düşünüyorum
yeni hayatında mutlu ve huzurlu olmanı dilerim

Çok teşekkür ederim canım, evet geç oldu ama sonunda gözümdeki perde kalktı... Anlam veremediğim tüm davranışların altında yatan sebepleri görmüş oldum...

Evet çok şanslıyım Allaha şükürler olsun, inşallah bundan sonrası da iyi olur.

Kvden hiçbir girişim gelmedi, beklemiyordum zaten, kendi tabağındaki etleri köfteleri bile lokmalar halinde parçalayıp oğluşunun tabağına aktaran kv eminim oğluşunu üzdüm diye bedduaların binini bi para yapıyordur şu anda...

Sizin ne güzel aileleriniz var ya maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…