- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Aslında tam tersi ama bence.
İçki pavyonun kılıfı.
Kadın zaten evde içmesine ses etmiyor, durduk yere kavga çıkarıp gece pavyona gidiyor.
Yani amacı içmek olsa evde zaten içer kadın engellemiyor ki. Onun amacı pavyon.
Bundan da vazgeçeceğe hiç benzemiyor. İşte tüm bunu bilmeden gelip barış diyorsa gelen eleştirye bilmiyordum diyip geçebilirdi, erdemli olan bu.
Ama direkt saldırganca çocuğun yok konuşmaya bağladı.
Mesleği olan ve harika destek olan bir ailesi varken bu kadın neden pavyoncu bir adamla büyütsün oğlunu?
İşte o çocuk olayı tamamen yanlış anlama bence. Yani bebek olunca tüm yazılanlar okunmuyor demek istedi. Bebek olunca kolay kolay boşanılmıyor demek istemedi.
Arada bir yerde de ben tamamını okumamışım kusura bakmayın falan gibi bir mesajı oldu. Ama alıntılar o kadar birbirine girdi ki o araya kaynadı.
bu 3. bebeğim :)Bebegin olduktan sonra tekrar konusuruz bu anlama konulari ni.
[QUOTEanlatamiymber: 625597"]Bebegin olduktan sonra tekrar konusuruz bu anlama konulari ni.
Bebeği olan ve boşanmak üzere olan ve zor süreçten geçen bir kadının konusuna bu yazdığınız şey hoş mu?
Benim alt kat komşumda ufak çocukları var ve babası olacak manyakla anneleri sabahtan akşama kavga ediyorlar. Sabah kavga sesine uyanmaktan biz bıktık çocukları düşünemiyorum bile. Öyle rezillik içinde yaşayacağına annesiyle huzurlu yaşayıp çok daha mutlu olunur.
Cesaretsizliklerinize bebeklerinizi alet etmeyin. Mutlu anne mutlu çocuk diyor tüm pedagoglar. Mutsuz bir evlilikte mutlu bebek yetiştiremezsiniz.
Üstelik konu sahibinin eşinden bebeği ne öğrenecekti sizce? Kavga gürültü, içki, alem ve bol miktarda karı kız ve pavyon.
Cannm anlatamiyorum galiba bak bebegim var hareketli kucamda dönüyortel bitik zaten zor yaziyorum.ben yorumu yazdigimda pavyon kelimesi falan ggörmedim konuyu okudum ve cvp yazdim yorum başlarda ydi bi sayfaya geçene kadar bi saat bekliyor tel.haliyle ggörmedim.ssözümbeni eeleştirenlere abuk sabun konuşmuşbbiri zaten pavyonu görsemboyle bir yyorumDabulunmaZdim.yorumlara okumaya valtım yok bı bebegım var onunla ilgilinıyorum sureklı nette değilim. nette aartrma yaparken malum her konuda kadınlar klubu cıkıyo bıldırımlerı tesadufewn gordum bırde ne goreyım mıllet maşşallah torbaları doldurmuş.yanı sozum o kı bebğin olduğu zaman boyle seylere vakıt bulamıyosun. ve anında kendı ıfade edemıyosun. demek ıstedığım oydu yoksa anneliğne laf ettiğim yok Rabbım ınsallah bebeğini en hayırlı sekılde kucagına almayı nasip etsin bir avazda kurtarsın. hangi akla hizmety bnoyle konuluyolar absurt absurt anlam veremedım. ki yorumlarımdan da nalamaları lazımdı ama akıll yetmemiş ki kendını haklı cıkaracak guya yorumlarda bulunmaları kadar sacma ve absur hiç birsey yok. anlamalarını beklemem zaten otursunlar yorumlarımı bıdah bıdaha okuyup cvp versınler herkeze alıntı yapıp laf anlatama bayanlar yorum okuyoa bunuda okjusunlar ıstedıklerını desınler hakkım şimdiden haram olsun. elim ayagım tıtrıyo sınırden bebegım ağlarken saçma salak ınsanlara laf yetstrıyorum . o da benı ozgecen katılı bı aileden cıkmakla suclayan sansına munhasrı ınsan musfettesine bu kelımeler hasyırlı gunler
İşte o çocuk olayı tamamen yanlış anlama bence. Yani bebek olunca tüm yazılanlar okunmuyor demek istedi. Bebek olunca kolay kolay boşanılmıyor demek istemedi.
Arada bir yerde de ben tamamını okumamışım kusura bakmayın falan gibi bir mesajı oldu. Ama alıntılar o kadar birbirine girdi ki o araya kaynadı.
Ve hatta işte şu aşağıdakini size yazmış. Konu orda kapanmalıydı bence:
Tesekkur ederim ilginiz icin. yorumlari okumadim dediğim gibi.bebeğimvar bunu bile zor yaziyorum. Allah c.c yardimcisi olsun.iyi insanlarla karsilastirsin.zor durum.
hem hakaret hem beddua ediyor bebekliO yorumdan once burada kopek havliyor falan demis o bebegin oluncayi da sizin yazdiginizdan sonra toparlamaya calisti bence, neyse konu dagitmanin anlami yok
O yorumdan once burada kopek havliyor falan demis o bebegin oluncayi da sizin yazdiginizdan sonra toparlamaya calisti bence, neyse konu dagitmanin anlami yok
QUOTE="egry3, post: 46477495, member: 756594"]
Hi hi evethem hakaret hem beddua ediyor bebeklihicmakam
sen dinlen hadi, bebek yüzünden dağılmış aklın.Hi hi evet
Hi hi evet
sen dinlen hadi, bebek yüzünden dağılmış aklın.[/QU ah en azindan ben bebegimle dagiitim iklimi
46407130, member: 622676"]Siz olaya Fransız kaldınız sanırım.
Ya da şaka filansınız.
pinoli .!.:Gece gunduz burda takilmiyorum konuyu okudum yorumlari degil. İman herseyi kurtarir.yatagini paylasip cocuk yaptigi kocasi var.ickiyi birksin demek cok mu abes geldi normalmi icki icmesi.sorun zaten icki icmesi degilmi .verin akil bosan gitsin cok kolay cunku anne ve bebek icin.ya icki ya ben desin devam ederse biraksin zaten.icki ictigini bile bile evlendiysede kendi bilecegi is.tum kotuluklrin anasi . saka yim he fransizim he rahatladinmi
Sizin yorumlarınızı çok beğenirim ama konuyu baştan okudunuz mu bilmiyorum, adam tam bir kamburdu pancarın sırtında. Yani bir kambur, pancar yukarıda yazdıklarını yapsa, mutluluk veren bir şeye dönüşür mü?Döneceksiniz eğer... Ya gitmeyin.. Ya da gidin ama bir gün koşullu olarak dönecek sinyali verin...
Sorunların öncesinde buna bir karar verilmeli önce.. Gitmek için yeterli duygu durumuna sahip misiniz? Anladığım kadarıyla yeni annesiniz. Hormonal bazı fevriyetleriniz olabilir. Ani kararlar alabilirsiniz. Duygularınız çok uçlarda olabilir. Üstün gelmeye çalışırken, alacağınız fevri bir kararla çok daha ezilmiş bir şekilde baskıcı bir evliliğe devam etmek zorunda kalabilirsiniz. Sakin olun öncelikle...
Valizinizi madem hazırladınız. Eşinize şunu söyleyin "Bazı hareketlerinin anlamsız olduğunu anlaman için sana bir süre vermeyi düşünüyorum. Bu süreyi özgürce içip gezmek ve yaptığın yanlışları düşünmek yerine "oh ne rahatım" şeklinde cahilce kullanabilirsin... Veya artık bir baba olduğunu düşünüp "Bu evliliğe ve evladıma yaptığım yanlışlar var mı? Nasıl daha doğru bir eş ve baba olabilirim? Eşim bana bu konuda nasıl destek verebilir, düzelmem için?" diye de düşünebilirsin.. İkisinden hangisini yapmak istiyorsan yap... Döndüğümde seninle bir konuşma yapacağız" deyip çıkmanız en doğrusu... Zira baştan dönüşlü bir gidiş sinyali en azından geri adım attığınızda size ters dönmeyecek... artı olarak yumruğu çok naifçe masaya koymuş olacaksınız... Biraz dengelerin değişmesi gerekiyor...
Bu esnada ailenizdeyken düşünün... Sakince... Aileniz bebekle ilgilenirken mümkünse kendinizi biraz gezdirin de... Sakin kalabileceğiniz yerler seçmeye özen gösterin.. Eminim şu an ihtiyacınız vardır...
Siz daha iyi bilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?