- 30 Nisan 2016
- 3.708
- 4.664
- 133
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Pek iyi akıl vermemişsin karekter olarakta bozuk bunun düzelmesi mümkün değil
Gece gunduz burda takilmiyorum konuyu okudum yorumlari degil. İman herseyi kurtarir.yatagini paylasip cocuk yaptigi kocasi var.ickiyi birksin demek cok mu abes geldi normalmi icki icmesi.sorun zaten icki icmesi degilmi .verin akil bosan gitsin cok kolay cunku anne ve bebek icin.ya icki ya ben desin devam ederse biraksin zaten.icki ictigini bile bile evlendiysede kendi bilecegi is.tum kotuluklrin anasi . saka yim he fransizim he rahatladinmiSiz olaya Fransız kaldınız sanırım.
Ya da şaka filansınız.
46407130, member: 622676"]Siz olaya Fransız kaldınız sanırım.
Ya da şaka filansınız.
sadece konu sahibinin yazdığı 3-5 yorumu okusan yeterdi imkansızı anlaman için.46407130, member: 622676"]Siz olaya Fransız kaldınız sanırım.
Ya da şaka filansınız.
Gece gunduz burda takilmiyorum konuyu okudum yorumlari degil. İman herseyi kurtarir.yatagini paylasip cocuk yaptigi kocasi var.ickiyi birksin demek cok mu abes geldi normalmi icki icmesi.sorun zaten icki icmesi degilmi .verin akil bosan gitsin cok kolay cunku anne ve bebek icin.ya icki ya ben desin devam ederse biraksin zaten.icki ictigini bile bile evlendiysede kendi bilecegi is.tum kotuluklrin anasi . saka yim he fransizim he rahatladinmi
[/QUOTE]Kendisi konuya fransız kalmış istiyor ki hergün kadın dayak yesin , kadında evden gitmesin hizmetçiliğin devam etsin özgecan'ın katili buna benzer aileden çıktı ,çok salak kadınlarımız var buda bir gerçek
Konu içki içmesinden çıktı işte. Takip etmediğinizden havada bir yorum oluyor.
Kendi bebeğine alacağı bir oda takımı için laf edip karısına sen öde diyen, kadından yalan dolan tırtıkladığı paraları pavyonda kadınlarla ezen bir erkekten bahsediyoruz.
Pavyon alışkanlığı var yani.
Ayrıca bir ayı geçtiği halde oğlunu merak dahi etmeyen aramayan bir pavyoncu baba var.
Ve karşılıklı davalar açıldı zaten.
Konu içme mevzusunun çok çok üstünde
Gece gunduz burda takilmiyorum konuyu okudum yorumlari degil. İman herseyi kurtarir.yatagini paylasip cocuk yaptigi kocasi var.ickiyi birksin demek cok mu abes geldi normalmi icki icmesi.sorun zaten icki icmesi degilmi .verin akil bosan gitsin cok kolay cunku anne ve bebek icin.ya icki ya ben desin devam ederse biraksin zaten.icki ictigini bile bile evlendiysede kendi bilecegi is.tum kotuluklrin anasi . saka yim he fransizim he rahatladinmi
Bebegin olduktan sonra tekrar konusuruz bu anlama konulari ni.sadece konu sahibinin yazdığı 3-5 yorumu okusan yeterdi imkansızı anlaman için.
mevzu sadece içki değil ki. pavyon yalan dolan, adamın parayı nerede kimlerle yediği belli değil. konu sahibi daha ne kadar, niçin katlansın?
pahibinin yazdığı 3-5 yorumu okusan yeterdi imkansızı anlaman için.
mevzu sadece içki değil ki. pavyon yalan dolan, adamın parayı nerede kimlerle yediği belli değil. konu sahibi daha ne kadar, niçin katlansın?
Ovvv burda bi k....k havlliyo veterinere gitme vakti gelmiş asiilar malum gecikinceGece gunduz burda takilmiyorum konuyu okudum yorumlari degil. İman herseyi kurtarir.yatagini paylasip cocuk yaptigi kocasi var.ickiyi birksin demek cok mu abes geldi normalmi icki icmesi.sorun zaten icki icmesi degilmi .verin akil bosan gitsin cok kolay cunku anne ve bebek icin.ya icki ya ben desin devam ederse biraksin zaten.icki ictigini bile bile evlendiysede kendi bilecegi is.tum kotuluklrin anasi . saka yim he fransizim he rahatladinmi
Ovvv burda bi k....k havlliyo veterinere gitme vakti gelmiş asiilar malum gecikince
pahibinin yazdığı 3-5 yorumu okusan yeterdi imkansızı anlaman için.
Bebegin olduktan sonra tekrar konusuruz bu anlama konulari ni
Ya ben bu bebeğin olduktan sonra tekrar konuşuruz bu anlama olayını diyince bebek yüzünden tüm mesaları takip edemiyorum demişti ya önceki mesajlarının birinde. Ben ona yormuştum. Hani bebeğim var vaktim yok hepsini okuyamıyorum demek istedi sandım. Siz de konu sahibinin bir kaç mesajını okusaydın bari diyince. Ona bile vaktim yok. Bebeğin olunca anlarsın demek istedi sandım.
Gene de bu arkadaşın çok kötü bir şey demediğini düşünüyordum. Hani içki olayını keserse pavyon olayı da kesilir. Belki sorunlar düzelir gibi düşünmüştüm ben ilk mesajını. Ama son mesaj olmadı.
cokk tewsekkur ederım benı anladığınız içinn allah razı olşsun kendımı tutamadım çok ağır bı hıtam gercektenYa ben bu bebeğin olduktan sonra tekrar konuşuruz bu anlama olayını diyince bebek yüzünden tüm mesaları takip edemiyorum demişti ya önceki mesajlarının birinde. Ben ona yormuştum. Hani bebeğim var vaktim yok hepsini okuyamıyorum demek istedi sandım. Siz de konu sahibinin bir kaç mesajını okusaydın bari diyince. Ona bile vaktim yok. Bebeğin olunca anlarsın demek istedi sandım.
Gene de bu arkadaşın çok kötü bir şey demediğini düşünüyordum. Hani içki olayını keserse pavyon olayı da kesilir. Belki sorunlar düzelir gibi düşünmüştüm ben ilk mesajını. Ama son mesaj olmadı.
Bebegin olduktan sonra tekrar konusuruz bu anlama konulari ni.
Aslında tam tersi ama bence.
İçki pavyonun kılıfı.
Kadın zaten evde içmesine ses etmiyor, durduk yere kavga çıkarıp gece pavyona gidiyor.
Yani amacı içmek olsa evde zaten içer kadın engellemiyor ki. Onun amacı pavyon.
Bundan da vazgeçeceğe hiç benzemiyor. İşte tüm bunu bilmeden gelip barış diyorsa gelen eleştirye bilmiyordum diyip geçebilirdi, erdemli olan bu.
Ama direkt saldırganca çocuğun yok konuşmaya bağladı.
Mesleği olan ve harika destek olan bir ailesi varken bu kadın neden pavyoncu bir adamla büyütsün oğlunu
ılk alıntıudsa cvbımı verdım bn madem yorumlar okunuyo pekala ılk yaptığımda tesekkur edıp geri çekıldım zaten . hw yorumları okumadysan bılemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?