Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Pek iyi akıl vermemişsin karekter olarakta bozuk bunun düzelmesi mümkün değil

46407130, member: 622676"]Siz olaya Fransız kaldınız sanırım.
Ya da şaka filansınız.[/QUOTE]
Siz olaya Fransız kaldınız sanırım.
Ya da şaka filansınız.
Gece gunduz burda takilmiyorum konuyu okudum yorumlari degil. İman herseyi kurtarir.yatagini paylasip cocuk yaptigi kocasi var.ickiyi birksin demek cok mu abes geldi normalmi icki icmesi.sorun zaten icki icmesi degilmi .verin akil bosan gitsin cok kolay cunku anne ve bebek icin.ya icki ya ben desin devam ederse biraksin zaten.icki ictigini bile bile evlendiysede kendi bilecegi is.tum kotuluklrin anasi . saka yim he fransizim he rahatladinmi

46407130, member: 622676"]Siz olaya Fransız kaldınız sanırım.
Ya da şaka filansınız.

Gece gunduz burda takilmiyorum konuyu okudum yorumlari degil. İman herseyi kurtarir.yatagini paylasip cocuk yaptigi kocasi var.ickiyi birksin demek cok mu abes geldi normalmi icki icmesi.sorun zaten icki icmesi degilmi .verin akil bosan gitsin cok kolay cunku anne ve bebek icin.ya icki ya ben desin devam ederse biraksin zaten.icki ictigini bile bile evlendiysede kendi bilecegi is.tum kotuluklrin anasi . saka yim he fransizim he rahatladinmi[/QUOTE]

Konu içki içmesinden çıktı işte. Takip etmediğinizden havada bir yorum oluyor.
Kendi bebeğine alacağı bir oda takımı için laf edip karısına sen öde diyen, kadından yalan dolan tırtıkladığı paraları pavyonda kadınlarla ezen bir erkekten bahsediyoruz.
Pavyon alışkanlığı var yani.
Ayrıca bir ayı geçtiği halde oğlunu merak dahi etmeyen aramayan bir pavyoncu baba var.
Ve karşılıklı davalar açıldı zaten.
Konu içme mevzusunun çok çok üstünde

sadece konu sahibinin yazdığı 3-5 yorumu okusan yeterdi imkansızı anlaman için.
mevzu sadece içki değil ki. pavyon yalan dolan, adamın parayı nerede kimlerle yediği belli değil. konu sahibi daha ne kadar, niçin katlansın?

Kendisi konuya fransız kalmış istiyor ki hergün kadın dayak yesin , kadında evden gitmesin hizmetçiliğin devam etsin özgecan'ın katili buna benzer aileden çıktı ,çok salak kadınlarımız var buda bir gerçek

Kendi bebeğine alacağı bir oda takımı için laf edip karısına sen öde diyen, kadından yalan dolan tırtıkladığı paraları pavyonda kadınlarla ezen bir erkekten bahsediyoruz.
Ayrıca bir ayı geçtiği halde oğlunu merak dahi etmeyen aramayan bir pavyoncu baba var.
Konu içme mevzusunun çok çok üstünde

Son düzenleyen: Moderatör:
[/QUOTE]

Öyle tabii.
Sanki içkiyi bırak, pavyona gitme dedin mi adam birden haklısın karıcığım diyecek ve düzelecek.
Kadının mesleği var, geliri var, dağ gibi babası var arkasında ne çekecek elin manyağını. Fıstık gibi yaşar.
Bankada param kaldı diye seviniyordu çünkü artık pavyondaki kadınlara kendi maaşından gitmiyor. Bu bile yeterli sebep boşanmak için. Elin kadınlarına çocuğunun rızkını mı yedirseydi.

Konu içme mevzusunun çok çok üstünde[/QUOTE]
Tesekkur ederim ilginiz icin. yorumlari okumadim dediğim gibi.bebeğimvar bunu bile zor yaziyorum. Allah c.c yardimcisi olsun.iyi insanlarla karsilastirsin.zor durum.

pahibinin yazdığı 3-5 yorumu okusan yeterdi imkansızı anlaman için.
mevzu sadece içki değil ki. pavyon yalan dolan, adamın parayı nerede kimlerle yediği belli değil. konu sahibi daha ne kadar, niçin katlansın?[/QUOTE]
Bebegin olduktan sonra tekrar konusuruz bu anlama konulari ni.

Bebegin olduktan sonra tekrar konusuruz bu anlama konulari ni.[/QUOTE]

Bebeği olan ve boşanmak üzere olan ve zor süreçten geçen bir kadının konusuna bu yazdığınız şey hoş mu?
Benim alt kat komşumda ufak çocukları var ve babası olacak manyakla anneleri sabahtan akşama kavga ediyorlar. Sabah kavga sesine uyanmaktan biz bıktık çocukları düşünemiyorum bile. Öyle rezillik içinde yaşayacağına annesiyle huzurlu yaşayıp çok daha mutlu olunur.
Cesaretsizliklerinize bebeklerinizi alet etmeyin. Mutlu anne mutlu çocuk diyor tüm pedagoglar. Mutsuz bir evlilikte mutlu bebek yetiştiremezsiniz.
Üstelik konu sahibinin eşinden bebeği ne öğrenecekti sizce? Kavga gürültü, içki, alem ve bol miktarda karı kız ve pavyon.

Ovvv burda bi k....k havlliyo veterinere gitme vakti gelmiş asiilar malum gecikince

Son düzenleyen: Moderatör:

Bebegin olduktan sonra tekrar konusuruz bu anlama konulari ni.[/QUOTE]
Benim bebeğim var ama pavyon ve içki alışkanlığı olan adama çocuk var diye anlayış göstermezdim.
Tüm anneleri zan altında bırakmayın yani

Bebegin olduktan sonra tekrar konusuruz bu anlama konulari ni

Ya ben bu bebeğin olduktan sonra tekrar konuşuruz bu anlama olayını diyince bebek yüzünden tüm mesaları takip edemiyorum demişti ya önceki mesajlarının birinde. Ben ona yormuştum. Hani bebeğim var vaktim yok hepsini okuyamıyorum demek istedi sandım. Siz de konu sahibinin bir kaç mesajını okusaydın bari diyince. Ona bile vaktim yok. Bebeğin olunca anlarsın demek istedi sandım.

Gene de bu arkadaşın çok kötü bir şey demediğini düşünüyordum. Hani içki olayını keserse pavyon olayı da kesilir. Belki sorunlar düzelir gibi düşünmüştüm ben ilk mesajını. Ama son mesaj olmadı.

Aslında tam tersi ama bence.
İçki pavyonun kılıfı.
Kadın zaten evde içmesine ses etmiyor, durduk yere kavga çıkarıp gece pavyona gidiyor.
Yani amacı içmek olsa evde zaten içer kadın engellemiyor ki. Onun amacı pavyon.
Bundan da vazgeçeceğe hiç benzemiyor. İşte tüm bunu bilmeden gelip barış diyorsa gelen eleştirye bilmiyordum diyip geçebilirdi, erdemli olan bu.
Ama direkt saldırganca çocuğun yok konuşmaya bağladı.
Mesleği olan ve harika destek olan bir ailesi varken bu kadın neden pavyoncu bir adamla büyütsün oğlunu?

Reactions: anu
[QUOTEanlatamiymber: 625597"]Bebegin olduktan sonra tekrar konusuruz bu anlama konulari ni.[/QUOTE]

Bebeği olan ve boşanmak üzere olan ve zor süreçten geçen bir kadının konusuna bu yazdığınız şey hoş mu?
Benim alt kat komşumda ufak çocukları var ve babası olacak manyakla anneleri sabahtan akşama kavga ediyorlar. Sabah kavga sesine uyanmaktan biz bıktık çocukları düşünemiyorum bile. Öyle rezillik içinde yaşayacağına annesiyle huzurlu yaşayıp çok daha mutlu olunur.
Cesaretsizliklerinize bebeklerinizi alet etmeyin. Mutlu anne mutlu çocuk diyor tüm pedagoglar. Mutsuz bir evlilikte mutlu bebek yetiştiremezsiniz.
Üstelik konu sahibinin eşinden bebeği ne öğrenecekti sizce? Kavga gürültü, içki, alem ve bol miktarda karı kız ve pavyon.[/QUOTE]
Cannm anlatamiyorum galiba bak bebegim var hareketli kucamda dönüyortel bitik zaten zor yaziyorum.ben yorumu yazdigimda pavyon kelimesi falan ggörmedim konuyu okudum ve cvp yazdim yorum başlarda ydi bi sayfaya geçene kadar bi saat bekliyor tel.haliyle ggörmedim.ssözümbeni eeleştirenlere abuk sabun konuşmuşbbiri zaten pavyonu görsemboyle bir yyorumDabulunmaZdim.yorumlara okumaya valtım yok bı bebegım var onunla ilgilinıyorum sureklı nette değilim. nette aartrma yaparken malum her konuda kadınlar klubu cıkıyo bıldırımlerı tesadufewn gordum bırde ne goreyım mıllet maşşallah torbaları doldurmuş.yanı sozum o kı bebğin olduğu zaman boyle seylere vakıt bulamıyosun. ve anında kendı ıfade edemıyosun. demek ıstedığım oydu yoksa anneliğne laf ettiğim yok Rabbım ınsallah bebeğini en hayırlı sekılde kucagına almayı nasip etsin bir avazda kurtarsın. hangi akla hizmety bnoyle konuluyolar absurt absurt anlam veremedım. ki yorumlarımdan da nalamaları lazımdı ama akıll yetmemiş ki kendını haklı cıkaracak guya yorumlarda bulunmaları kadar sacma ve absur hiç birsey yok. anlamalarını beklemem zaten otursunlar yorumlarımı bıdah bıdaha okuyup cvp versınler herkeze alıntı yapıp laf anlatama bayanlar yorum okuyoa bunuda okjusunlar ıstedıklerını desınler hakkım şimdiden haram olsun. elim ayagım tıtrıyo sınırden bebegım ağlarken saçma salak ınsanlara laf yetstrıyorum . o da benı ozgecen katılı bı aileden cıkmakla suclayan sansına munhasrı ınsan musfettesine bu kelımeler hasyırlı gunler

cokk tewsekkur ederım benı anladığınız içinn allah razı olşsun kendımı tutamadım çok ağır bı hıtam gercekten

Zaten evlenir evlenmez çocuk yapılmaz bence
Bebegin olduktan sonra tekrar konusuruz bu anlama konulari ni.

Üstelik konu sahibinin eşinden bebeği ne öğrenecekti sizce? Kavga gürültü, içki, alem ve bol miktarda karı kız ve pavyon.[/QUOTE]

benı savunan ve anlayan arkadaslar tesekkur ederım . anlayan anlamış. davula nereden vurusan oradan ınlersın demiş sair . tesekkurumu ettım konuyu soyleyenlere. laf kalabalığından başka bırsey degıl. işiniz yoksa buyrun bolca atıp tutun tuttklarınız sızen tutamadıklarınızda boşa kalır zaten.işim gucum var sıze laf anlatıp vaktımı kaybedecek değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…