- 14 Mayıs 2016
- 6
- 2
- 86
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Ahaha :)) hakkaten kelekti be ya :))Küçük emrah gibi yapın yüzünüzü, o ses tonuyla bebise bakıp "senin baban bir kelekti yavrum " deyin. Bu işin keyfini çıkarın.
Ay kesinlikle aynı fikirdeyim bir göz olsun benim olsun, herşeyi benim sorumluluğumda olsun :)
Aklıma ne geliyor biliyor musun? Evde ilk tanıştığımızda eşim için diktiğim mum çiçeğim vardı, bilen bilir çok nazlı çiçektir çiçeklenmesi yıllar alabiliyor, senelerdir açsın diye gözünün içine bakıyordum, buraya gelmezden önce bir sürü çiçek sapı çıkarmıştı garibim, sen o kadar sene açma, şimdi de susuzluktan öl! Çiçeklerime üzülüyorum aklıma gelince.
Evimi bi tutayım sadece orkide yetiştirmek istiyorum :) hayallere bak heyt :)
Bu konu da kafamı kurcalıyor, şu an adam çocuğundan bi haber, çocuğumuz desen inanılmaz bir hızla büyüyor, bu konuda bir talebi olmamasına rağmen bilgilendirmeli miyim, ne bileyim fotoğraf falan göndermeli miyim kafam çok karışık,Merhaba yavru pancar. Bu aralar ruhunda dalgalanmalar olması çok normal çünkü kendine ifade etmekten çekinsende eşine karşı duyguların hala bitmemiş olabilir bu çok normal sevginin yerini kızgınlık aldı ruhun geçiş sürecinde ve bu seni yıpratıyor sık gördüğün rüyaların nedenide bastırılmış duyguların öncelikle bu durumlarda sakin ol ve nefes terapileri uygula hiçbir duygunu yaşamaktan kaçınma kızgınlık öfke nefret sevgi tüm duygularını olması gerektiği gibi yaşa öncelik sensin unutma sen mutlu olmadan minik meleğinede:) mutluluk veremezsin tüm bunların dışında boşanma sürecinde bile olsanız eşinizle mutlaka iletişiminiz olmalı saygı çerçevesinde ( çocuk olduğu için bunu öneriyorum). Ve çocuğun fizksel ve ruhsal bakımını babayla birlikte paylaşmalısınız. Bunları konuşmanızı öneririm eşiniz bebekle bir bağ kuramamış henüz ona sorumluluklar verin küçükte olsa maddi manevi olabilir. Eşinizin çoçuğun sorumluluklarını paylaşması sizede iyi gelecek aranızda sevgi olmasada saygıya dayalı bir iletişim mutlaka olmalı.
Evet canım karşılıklı dava açtık, ben de o şekilde düşündüm bu yola çıktım bakalım hakkımda hayırlısı... İnşallah pişman olmamaz önce yorumda sizi etiketleyince konu da sizin olunca geldim. hepsini okuyamadim sayfaların ama anladığım kadarıyla dava acmışsınız boşanmak için. hayırlısı olsun hakkınızda.
çocuğunuz için de üzülmeyin babası yanında ama mutsuz bir anneyle olmasındansa babasından ayrı ama mutlu olan bir anneyle daha mutlu olacaktır.
Evet intagramdaki pembik evlerden mi düzsem diyorum bazen :)) babamların evi de botanik bahçesi gb ama çiçek açmayan salon çiçeği hep, salon çiçeklerinden pek hazetmiyorum ben deGüzel hayaller oturma odasına pufuduk yastıklar armut koltuklar alırsın ( bende alıcam) kütüphanelik yaparsın ayy ev döşemesi de çok zevkli oluyor. Tayin istiyince devlet yolluk ta veriyor onunla eşyaların bir kısmı çok rahat alınır. Çiçekleri çok sevmem bizim ev çiçek bahçesi gibi annem hep onlar ile konuşuyor kıskanıyorum galiba
Evet çalışıyorum. Kocam eve benim paramla bakıyordu, alkolik olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, moktan sebeplerle kapıyı vurup çıktığı gecelerde pavyonlarda sabahladığını öğrendim, cüzi miktardaki borcunu abartarak bana çektirdiği kredileri bile bu yolda harcamış, ayrıca ben babama geldikten sonra abisinin eski sevgilileriyle kamuya açık yerlerde cilveleştiğine dair fotoları gördüm. Kendisi ben buraya geldikten sonra hiçbir gelip görme girişiminde bulunmadı. Karşılıklı davaları açtık boşanacağız92 sayfayi okumadkgim icin soruylrum. Konunu okudim . Kocan evine bakiyor mu sorumluluklarini biliyor mu. Sizde calisiyormussunuz eve siz mi bakiyorsunuz.
Canim bosanma arifesindeki bir arkadasim oglunun fotografini whatsapptan yollamisti da kicasi engellemisti. Esim bile yanlis anlasilir cocugu kullanarak iletisimde kalmaya calisiyor diye anlasilir demisti. O umursamiyosa sen hic umursama.Bu konu da kafamı kurcalıyor, şu an adam çocuğundan bi haber, çocuğumuz desen inanılmaz bir hızla büyüyor, bu konuda bir talebi olmamasına rağmen bilgilendirmeli miyim, ne bileyim fotoğraf falan göndermeli miyim kafam çok karışık,
Çok farklı açılardan bakıyorum; bilgilendirsem yanlış anlaşılır mı? Gevşediğimi falan düşünür mü? Bunları düşünüyorum, foto falan atıp da duygu sömürüsü yapmak niyetinde değilim ama böyle algılar diye çekiniyorum... Bir de ailesi faktörü var! Geçen ki birbirimizi arama sürecinde bebeğin fotosunu yollamıştım, tüm aile üyeleri profil fotosu falan yapmış, kesinlikle istemiyorum bunu! Ailesinden kıskandığımdan falan değil, hassasiyetim var, şimdi bunu şart koşsam yok efenim aileme düşmansın moduna girecek. Off hiç girişmeyeyim en iyisi bu bilgi paylaşımı olayına
Canim benim aynisi benim ablaminda basina geldi amliyorum seni o yüzden. Esyalarini kesinlikle biralma eger bosanirsanoz bir cöpünu birakma. Ablam kefen etsin dedi birakti simdi anlamin esyalariyla yeniden evlenki oturuyo. tazminat nafaka davasi acmaktan cekinme donuna kadar al sen magdursun haklisin. Ablam hic birini istemedi yegenim 10 yasinda babasinjn tek kurusu bovazindan gecmedi simdi yeni cocuguna gahette bakiyo ablamin zoruna gidiyor. Siz hic birini bırakmayin. Sonunda sizimde zorunuza gider erkek nenkadar pislik olursa olsun yeniden evleniyo kendi gibi pislik birini bulir evlenir siz hu maddiyatlari almazsaniz zorunuza gider.Evet çalışıyorum. Kocam eve benim paramla bakıyordu, alkolik olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, moktan sebeplerle kapıyı vurup çıktığı gecelerde pavyonlarda sabahladığını öğrendim, cüzi miktardaki borcunu abartarak bana çektirdiği kredileri bile bu yolda harcamış, ayrıca ben babama geldikten sonra abisinin eski sevgilileriyle kamuya açık yerlerde cilveleştiğine dair fotoları gördüm. Kendisi ben buraya geldikten sonra hiçbir gelip görme girişiminde bulunmadı. Karşılıklı davaları açtık boşanacağız
eşinin alkol aldığını evlenmeden önce biliyor muydun, ya da hamile kalmadan önce?
şunu söylemek istiyorum.belki ben burada çok tepki alacağım ama yazmadan edemeyeceğim.konuyu ilk kez şuan baştan sona okuyorum ve ben ilk kez adamın ailesinin gördüğü muameleye çok üzüldüm.henüz konunun yarısındayım fakat; o adam oğlunun böyle olmasını istemezdi elbet, özellikle adamın defalarca arayıp arayı bulmaya bşyler yapmaya çalışmasına rağmen muhatap olunmak istenmeyecek duruma düşürülmesi üzücü gerçekten.Ya bunu yapmasak keşke?
Bu kadın boşanıyor ve derdi bebeği değil.
İçkiden ziyade kocasının pavyonda para ezmesi, bebeğine harcamak yerine yalan dolanla kadının kazandıklarını pavyonda harcaması konu. Hatta kendi maaşından hariç kadının paralarını yiyen bir erkek. Hatta bekarken yalan söyleyip kredi çekip yine pavyona yediren biri.
Bunu da evlenmeden anlamayabilir. Bir insanın bekarken pavyona gittiğini kendi söylemezse nasıl anlayabilirsiniz ki?
Sevmiş, aşık olmuş gözü kapanmış da olabilir.
Ama sonuçta ailesi ona sahip çıkmış o bebeğine sahip çıkmış. Çocuk gayet mutlu büyüyor şu an. Bebeğinin olduğuna pişman bir kadın yok ki çocuğu yapmadan anlamadınız diyorsunuz.
Yani zor süreçlerden geçen bir insana şu yargılayan soruları sormasak keşke
Alkol konusunda farklı düşünebilir. Benim eşim de alkol alır mesela ben de alkol alırım mesela. Dolayısıyla benim için alkol alması sorun değil. Ama pavyon büyük bir sorun, aldatmadan sayarım yani.
Burada konu 70 günlük minicik bebeği varken pavyona giden ve hala bebeğini aramayan bir adamdan boşanan cesur bir kadın. Destek olmamızı bekliyor sorgulamamızı yada kınamamızı değil...
şunu söylemek istiyorum.belki ben burada çok tepki alacağım ama yazmadan edemeyeceğim.konuyu ilk kez şuan baştan sona okuyorum ve ben ilk kez adamın ailesinin gördüğü muameleye çok üzüldüm.henüz konunun yarısındayım fakat; o adam oğlunun böyle olmasını istemezdi elbet, özellikle adamın defalarca arayıp arayı bulmaya bşyler yapmaya çalışmasına rağmen muhatap olunmak istenmeyecek duruma düşürülmesi üzücü gerçekten.
ayrıca konu sahibi kaç yıllık evli idi bilmiyorum henüz tamamını okumadım dediğim gibi.fakat bu keskin tavırlar keskin dönüşler neden çocuk olmadan önce yapılmadı diye düşünüyor insan.
Eğer adamın çocuktan önce de böyle huyları var idiyse ve çocuk bir garanti gibi görülüyorsa( nasıl olsa çocuğum var her türlü hayata tutunurum gibi düşünülüyorsa) bu bence hiç hoş değil.
not: konu sahibinin eşini zaten kesinlikle haklı bulmuyorum o ayrı.
Eğer adamın çocuktan önce de böyle huyları var idiyse ve çocuk bir garanti gibi görülüyorsa( nasıl olsa çocuğum var her türlü hayata tutunurum gibi düşünülüyorsa) bu bence hiç hoş değil.
not: konu sahibinin eşini zaten kesinlikle haklı bulmuyorum o ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?