- Konu Sahibi YavruPancar
-
Sağolasın canım, hakkımda hayırlısı olsun inşallahkonuyu bitirdim ve hatta önceki konulara da göz attım.
Yavru pancar kusura bakma yazdıklarım için canım. yerden göğe kadar haklıymışsın.
şimdi alsın ailesini bol bol her gece yatıya kalsın canım.
sen de çocuğunla çok çok mutlu olup gerçekten değer veren insanlarla karşılaşırsın inşallah.
İyiyim canım teşekkür ederim, internetim bağlandı ancak yazabiliyorum,pancarcım nasılsın?
bence resim falan gönderme. isteyen arar. bu kayınvalide vb için de geçerli.
acmasan da telefonu mesaj atıp, torunumun birkaç resmini gönderir misin diyebilir.
ya da kızım bosanıyorsun ama o bizim halen torunumuz bir ihtiyacın var mı diye sorabilir.
bence beklemede kal. kendi bilir.
bu sekilde yaparsan duygu sömürüsü olarak algılar bu da iki iki daha dört.
İyiyim canım teşekkür ederim, internetim bağlandı ancak yazabiliyorum,
Fotoğraf değil de kısa bir videosunu gönderdim bebeğin, teşekkür falan etti, sonra da şöyle yazmış "bebeğin sağlığını, psikolojisini, babasız büyümemesini umursuyorsan bize ikinci bir şans verirsin!" Cvp yazmadım ama videoyu gönderdiğime pişman oldum. Çok haklısınız adam hemen yüz buldu bir de ultimatom verdi.
Bugün babamı eski arkadaşlarından biri aramış, adamı aracı yapmışlar, illa birleşsinler yuvaları yıkılmasın falan diye.
Saçmalık.
Yok canım, geri dönüş falan olamaz, bu kadar yüzgöz olunduktan sonra artık hiçbirşey eskisi gb olmaz hatta daha da kötüleşir.Sakın geri adım atma.saçmalığın daniskası bu söyledikleriEmin ol bebeğin o baba müsvettesi olmadan senin yanında kat kat güzel bi hayat yaşayacaktır ...
Doğrusu çok yüzsüz insanlarmış..
Konuya daha önce yorum yaptım mı hatırlamıyorum ama merak etme bu adamdan kurtulunca çok mutlu olacaksın ablacığım. Gitsin sıradaki kurbanının maaşını ezsin pavyonda, o sakil görümcen de yeni gelini suçlasın kim bilir naptın da içkiye başladı diye.Ahaha :)) hakkaten kelekti be ya :))
Çok sağolasın canım, inşallah en temiz şekilde kurtulup hayatıma bakarım.Konuya daha önce yorum yaptım mı hatırlamıyorum ama merak etme bu adamdan kurtulunca çok mutlu olacaksın ablacığım. Gitsin sıradaki kurbanının maaşını ezsin pavyonda, o sakil görümcen de yeni gelini suçlasın kim bilir naptın da içkiye başladı diye.
Oğlunun rızkının hakkı çıkar o bereketsiz insanlardan merak etme.
Bugün içip içip pavyona gitmeye bahane arayan yarın bahaneye de gerek duymaz, 5-10 yıla da gider kuma falan getirir ev açar ya da dost tutardı, boyu devrilesice.Çok sağolasın canım, inşallah en temiz şekilde kurtulup hayatıma bakarım.
İçmek isteyene bahane çokmuş onu öğrendim. Alkolik olunca zaar.
Evett heyecanlandım yorumunu okuyunca :) yeniden başlamak çok iyi gelecek,Bugün içip içip pavyona gitmeye bahane arayan yarın bahaneye de gerek duymaz, 5-10 yıla da gider kuma falan getirir ev açar ya da dost tutardı, boyu devrilesice.
Kendi de farkında rezil olacak ya, bebeğin hatırına hala 2.şans diyor rezil herif. Artık oğlunla çok güzel bir hayatın olacak şimdi, istediğinizde çıkar gezer yer içersiniz, tatile gidersiniz, tepenizde sizi didikleyen enerjinizi emen paragöz insanlar olmaz.
Kendi evine çıkınca her yeri gönlünce döşe, bu evde huzurdan başka bir şeye izin yok de. Şu kokulu yağlar ve taze çiçekler var ya, evin her yerini donat. Oğlunun kahkahaları çınlar inşallah kötüler hep sizden uzak durur. Böyle ruh emicileri evine sokma, ailene kabul etme, maaşını elletme. O sadece senin ve oğlunun parası.
Artık kimseye eyvallahın olmayacak bir daha evlensen bile aynı hataları yapmazsın öyle düşünEvett heyecanlandım yorumunu okuyunca :) yeniden başlamak çok iyi gelecek,
sevmek falan hikaye gb geliyor artık, huzur çok önemli bir nimetmiş, huzur sadece huzur istiyorum
Bakalım zaman ne gösterecek ama şöyle oğlumla huzurun tadını çıkartmak istiyorum :)Artık kimseye eyvallahın olmayacak bir daha evlensen bile aynı hataları yapmazsın öyle düşün
Valla huzur ve özgürlük, bir de üstüne evlat. Ne güzeldir :) Bir öğretmen kadınla görmüşlerdi demiştin, aslı astarı çıktı mı o olayın? Davayı anlaşmalı mı açmıştınız?Bakalım zaman ne gösterecek ama şöyle oğlumla huzurun tadını çıkartmak istiyorum :)
Yok canım çekişmeli açıldı davalarımız, o kadın güya abisinin eski sevgilisiymiş, kadın zaten yılışık bir tipmiş falan klasik erkek tepkileri zırvaladı sorduğumda, elimizde fotolar var onları da eklemişti avukat dosyamıza. Bakalım ne olacakValla huzur ve özgürlük, bir de üstüne evlat. Ne güzeldir :) Bir öğretmen kadınla görmüşlerdi demiştin, aslı astarı çıktı mı o olayın? Davayı anlaşmalı mı açmıştınız?
Yok canım çekişmeli açıldı davalarımız, o kadın güya abisinin eski sevgilisiymiş, kadın zaten yılışık bir tipmiş falan klasik erkek tepkileri zırvaladı sorduğumda, elimizde fotolar var onları da eklemişti avukat dosyamıza. Bakalım ne olacakValla huzur ve özgürlük, bir de üstüne evlat. Ne güzeldir :) Bir öğretmen kadınla görmüşlerdi demiştin, aslı astarı çıktı mı o olayın? Davayı anlaşmalı mı açmıştınız?
Hııı, ne işi varmış abisinin eski sevgilisiyle?Yok canım çekişmeli açıldı davalarımız, o kadın güya abisinin eski sevgilisiymiş, kadın zaten yılışık bir tipmiş falan klasik erkek tepkileri zırvaladı sorduğumda, elimizde fotolar var onları da eklemişti avukat dosyamıza. Bakalım ne olacak
Cuss arsiza bak senin yoklugun varligindan daha hayirli beİyiyim canım teşekkür ederim, internetim bağlandı ancak yazabiliyorum,
Fotoğraf değil de kısa bir videosunu gönderdim bebeğin, teşekkür falan etti, sonra da şöyle yazmış "bebeğin sağlığını, psikolojisini, babasız büyümemesini umursuyorsan bize ikinci bir şans verirsin!" Cvp yazmadım ama videoyu gönderdiğime pişman oldum. Çok haklısınız adam hemen yüz buldu bir de ultimatom verdi.
Bugün babamı eski arkadaşlarından biri aramış, adamı aracı yapmışlar, illa birleşsinler yuvaları yıkılmasın falan diye.
Saçmalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?