Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

aynen canım. ben de bunu yaşayarak öğrendim malesef..
evlilik bir kadın için özellikle hayatının kumarıymış.
ben bu kumarı oynadım ve kaybettim...
Hiç üzülme hakkımızda hayırlısı olsun, huzursuz bir evlilik yerine huzur dolu birbaşınalığı tercih ederim

aynen canım. ben de bunu yaşayarak öğrendim malesef..
evlilik bir kadın için özellikle hayatının kumarıymış.
ben bu kumarı oynadım ve kaybettim...
Hiç üzülme hakkımızda hayırlısı olsun, huzursuz bir evlilik yerine huzur dolu birbaşınalığı tercih ederim

tabii ki öyle değer görmedikten sonra ne anlamı var imzayı sürdürmenin.
ama bazen diyorum ki keşke bir bebeğim olsaydı şimdi...
bebek bazıları için destek bazıları içinse engel teşkil ediyor, üzülme yaradan herşeyi çok daha iyi ayarlamıştır inşallah, var bir bildiği ki bebek olmamış... Bundan sonra güzel bir hayatın olur dilerim

Canım o havalanmasında kim havalansın.. ailesi bile sana suç atıyor ne yaptın da pavyona gitti diye.. Madem evladının babasız büyümesini istemiyordu bütün bu haltları yemeyecekti. Ayrıca nasıl ilgili bir baba ki geceleri evde yok. Ha diyelim pişman pislik.. madem öyle senin küsüp gitmenin üstüne arasaydı sorsaydı gidip gelseydi. . Evladını sorsaydı. Ha iyiki arayıpta senin kafanı karıştırmadı o ayrı. .

Bu arada yavrupancar takibe devam.. ne zamanki o pislikten boşanıp kendine huzurlu bir yuva kurana kadar..

Atma video filan
Hasret kalsın diyecem de umrunda bile değil zaten o ne anlar hasretten
Pis insanla muhatap bile olunmaz, olma

Aslında çok şanslısın.. ya çocuğunu bahane edip musallat olsaydı sana dert etme bence ve yoluna bak hiiiççç bilgilendirme falan da yapma.. çocuk aranızda kalıcaktı büyüdüğünde o halinizi bi düşünün aramaması daha hayırlı bence

YavruPancar son durum nedir canim.nasilsin bebis nasil?
Merhaba canım, teşekkür ederim iyiyim, bebiş de iyi son hızla büyüyor :)
Yeni bir gelişme olmadı, hala dava günü verilmesini bekliyoruz, adli tatile gireceğiz o olacak sonunda :)
Bu arada il içi tayin istedim, haftaya belli olacak, heyecan dorukta :)

YavruPancar son durum nedir canim.nasilsin bebis nasil?
Merhaba canım, teşekkür ederim iyiyim, bebiş de iyi son hızla büyüyor :)
Yeni bir gelişme olmadı, hala dava günü verilmesini bekliyoruz, adli tatile gireceğiz o olacak sonunda :)
Bu arada il içi tayin istedim, haftaya belli olacak, heyecan dorukta :)

Aynen canım ama o şanslı olma durumunu zaman geçtikçe anladım, gerçekten çook vahim bir durumdan sıyrılmayı başardığım için kendimle gurur duyuyorum. Şu an bazı konuları okuyunca konu sahiplerine kızıyoruz ya neden çekmeye devam ediyor diye ama insan o hayatın içindeyken düzelecek diye ümit edip duruyor, o yüzden kadınlarımıza da çok kızamıyorum... Yaradan herkesin yardımcısı olsun

Pancar seni ayakta helal olsun dogru olanida buydu tamda,baksana baba olmazdi ondan aramadi sormadi cani kanini ,kadin parasini yerken gurur yok is arayi duzeltmeye gelince,duzelmeye gelince gururlu gibi gozukmusya bide çı çı çı çı

Sorma ya, ben evden ayrılmadan önce limon fidanı almıştık, ben çok özeniyordum, çiçek açsın dalından koparıp limonlarını yiyelim falan diye,
Whatsap profil fotosuna o limon fidanının son fotoğrafını koymuş, bembeyaz çiçek içinde dalları, ilk görünce içim bi garip oldu ama sonra dedim kendi evime çıkınca bir değil iki fidan alır dikerim, canım ne isterse onu yetiştiririm.
Yalnız gerçekten zormuş, hiçbir şey kolay değil, yeni düzen alışkanlıklar hiçbiri kolay değil ama herşey insanlar için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…