- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi YavruPancar
-
Hiç üzülme hakkımızda hayırlısı olsun, huzursuz bir evlilik yerine huzur dolu birbaşınalığı tercih ederimaynen canım. ben de bunu yaşayarak öğrendim malesef..
evlilik bir kadın için özellikle hayatının kumarıymış.
ben bu kumarı oynadım ve kaybettim...
Hiç üzülme hakkımızda hayırlısı olsun, huzursuz bir evlilik yerine huzur dolu birbaşınalığı tercih ederimaynen canım. ben de bunu yaşayarak öğrendim malesef..
evlilik bir kadın için özellikle hayatının kumarıymış.
ben bu kumarı oynadım ve kaybettim...
tabii ki öyle değer görmedikten sonra ne anlamı var imzayı sürdürmenin.Hiç üzülme hakkımızda hayırlısı olsun, huzursuz bir evlilik yerine huzur dolu birbaşınalığı tercih ederim
bebek bazıları için destek bazıları içinse engel teşkil ediyor, üzülme yaradan herşeyi çok daha iyi ayarlamıştır inşallah, var bir bildiği ki bebek olmamış... Bundan sonra güzel bir hayatın olur dilerimtabii ki öyle değer görmedikten sonra ne anlamı var imzayı sürdürmenin.
ama bazen diyorum ki keşke bir bebeğim olsaydı şimdi...
Ay biz aynı dersleri çıkarıyoruz evliliklerimizdenEvlilik büyük bir kumar, aşk meşk falan bir yere kadar, gözüne perde inmesine müsade etmemek gerekiyormuş bunu öğrendim
Canımm eksik olmayın siz :)Bu arada yavrupancar takibe devam.. ne zamanki o pislikten boşanıp kendine huzurlu bir yuva kurana kadar..
Atma video filanAdam anasından nasıl doğduysa hala akça pakça melek gb günahsız :) ben ne kadar yıkasam da onun çamaşırları kadar beyaz olmuyor benimkiler, yüzde yüz haksızken bile adamın özgüveni göğün katmanlarında geziyor arkadaş!
Olmayacağım artık canım, hiç gerek yok, yokmuş yaniAtma video filan
Hasret kalsın diyecem de umrunda bile değil zaten o ne anlar hasretten
Pis insanla muhatap bile olunmaz, olma
Aman sonra çocuğu bana göstermiyor diye ekran görüntülerini alır avukata verir bu adamdan her türlü oyunu tuzağı beklerim ben.Atma video filan
Hasret kalsın diyecem de umrunda bile değil zaten o ne anlar hasretten
Pis insanla muhatap bile olunmaz, olma
Aslında çok şanslısın.. ya çocuğunu bahane edip musallat olsaydı sana dert etme bence ve yoluna bak hiiiççç bilgilendirme falan da yapma.. çocuk aranızda kalıcaktı büyüdüğünde o halinizi bi düşünün aramaması daha hayırlı benceEvet çalışıyorum. Kocam eve benim paramla bakıyordu, alkolik olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, moktan sebeplerle kapıyı vurup çıktığı gecelerde pavyonlarda sabahladığını öğrendim, cüzi miktardaki borcunu abartarak bana çektirdiği kredileri bile bu yolda harcamış, ayrıca ben babama geldikten sonra abisinin eski sevgilileriyle kamuya açık yerlerde cilveleştiğine dair fotoları gördüm. Kendisi ben buraya geldikten sonra hiçbir gelip görme girişiminde bulunmadı. Karşılıklı davaları açtık boşanacağız
Merhaba canım, teşekkür ederim iyiyim, bebiş de iyi son hızla büyüyor :)YavruPancar son durum nedir canim.nasilsin bebis nasil?
Merhaba canım, teşekkür ederim iyiyim, bebiş de iyi son hızla büyüyor :)YavruPancar son durum nedir canim.nasilsin bebis nasil?
Aynen canım ama o şanslı olma durumunu zaman geçtikçe anladım, gerçekten çook vahim bir durumdan sıyrılmayı başardığım için kendimle gurur duyuyorum. Şu an bazı konuları okuyunca konu sahiplerine kızıyoruz ya neden çekmeye devam ediyor diye ama insan o hayatın içindeyken düzelecek diye ümit edip duruyor, o yüzden kadınlarımıza da çok kızamıyorum... Yaradan herkesin yardımcısı olsunAslında çok şanslısın.. ya çocuğunu bahane edip musallat olsaydı sana dert etme bence ve yoluna bak hiiiççç bilgilendirme falan da yapma.. çocuk aranızda kalıcaktı büyüdüğünde o halinizi bi düşünün aramaması daha hayırlı bence
Sorma ya, ben evden ayrılmadan önce limon fidanı almıştık, ben çok özeniyordum, çiçek açsın dalından koparıp limonlarını yiyelim falan diye,Pancar seni ayaktahelal olsun dogru olanida buydu tamda,baksana baba olmazdi ondan aramadi sormadi cani kanini ,kadin parasini yerken gurur yok is arayi duzeltmeye gelince,duzelmeye gelince gururlu gibi gozukmusya bide çı çı çı çı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?