Çok yoruldum artık, Yarın baba evine dönüyorum

Ben de evden ayrılmadan önce orkide ve çiçek tohumu almış birlikte ekmiştik. İki hafta önce kalan eşyalarımı da almaya gittiğimde baktım ki saksıdaki çiçek tohumları yeşermeye başlamış, orkidem açmış. Eski eşim çiçek bakımı konusunda iyidi zaten aksatmamış suyunu falan.

O çiçekleri görünce içim bir tuhaf olmuştu, orası bir zamanlar benim evimdi artık bir daha olmayacak.

Yani siyah ve beyaz olmuyor hiçbir şey, ya sev ya nefret et gibi. Elbette mantıklı olanı yaptık, daha fazla mutsuz olmamak için bitirdik ama güzel hatıralar da vardı. Bazen onların akla gelmesi ve hüzünlenmek normal.

Kesinlikle çok haklısın, hayat arabesk Türk filmleri gb değil, iyiler kanatsız melek, kötüler de iblis değil, herkesin iyi ya da kötü olduğu durumlar olabiliyor. İyi zamanlarımız da oldu tabiki, birlikte güldüğümüz gezip tozduğumuz eğlendiğimiz güzel zamanlar...ama yaşanan kötülükler hepsini silip bastırıyor... Ne demişler bundan sonra önümüze bakacağız

Eğer dışarıda ayağı varsa uslanmaz tecrubelerimden kaynaklanarak söylüyorum canım iyi düşün bir de çocuğun var illa ki bosanmayi dusunuyorsan geri adım atma ama önce eşini karşına al sakin kafayla konuş derim allah kolaylik versin

Teşekkür ederim canım, ipler koptu zaten karşılıklı davalar açıldı, dava tarihi bekliyoruz

Cücük beyinli seni limonla tavliycak:))) evet canim empati yapiyorum zor cidden ama ileride dahaaaada zor olucakti ,zararin neresinden donersek kardır herzaman,sende bu istikrar varken limon bahcesi kurarsin valla:) tamam isteya cocugu yapmis onun gorevi orda bitmis,istediginnn gibii dosdogru yetistirirsin sen kendin

Öncellikle çok sağlam durduğun için takdir ettim seni.Herşey gönlünce olur umarım. Senin için zor olan anlardaki yazılarını okuduğumda bile ne kadar bilinçli aklı selim davranıyor dedim.Çok güçlü ve savaşcı birisin bunları da atlatıcaksın.

Teşekkür ederim canım, siz böyle güzel şeyler yazdıkça ben daha güçlü hissediyorum, inşallah bir an evvel atlatıp yoluma bakarım. Her kadın birer savaşçı aslında ama bazıları hebüz farkında değil :) Yaradan hiçbirimizi savaşmak zorunda bırakmasın

Ahaaa:) bunlarin alayi cücük beyinli ...

Ya Biri Bana Özet Geçebilir mi?

Nolmuş Nolmuş Sayfalar Çok Okuyamadım
Koca pavyona giden ickicinin teki.yavru pancar da ailesinin yanina gidiyo.adam da ne arama ne sorma cocugu bile merak ettigi yok.babasiyla abisini yolluyo.yavru pancarin babasi benim size bozuk para gibi harcatcak cocugum yok diyo.aile sucu bizim kiza yuklmeye calisiyo.adam 3 aydir pavyona gitmiyomusta ne olmus birdenbire geri baslamis diye.

Bu arada konu sahibinin bi arkadasi kocasini bi baska ogretmenle otobuste cok samimi bi sekilde gorup fotograflarini cekiyo.karsilikli davalr aciliyo.rezil olacagini anlayan kocaya cark ediyo yavru pancari barismaya ikna etmeye calisiyo ama hala cocugunu merak ettigi ve alttan alip kendini affettirmeye calistigi yok.

Onun derdi etrafa rezil olmamak ve mahrum kaldigi yavru pancarin dolgun maasi.durum bundan ibaret...

Hadi bakalim insallah istedigin olur.sevindim iyi olmaniza.emin ol cok daha iyi olacaksiniz bebisinle insallah...

Ellerine Sağlık Arkadaşım Durumu Güzel Özetlemişsin

Desene Yavru Pancarı Ve Çocuğunu Takmayan Mahlukat Donuna Kadar Alsın Mahkemede

Ya Biri Bana Özet Geçebilir mi?

Nolmuş Nolmuş Sayfalar Çok Okuyamadım
Canım konu epey uzun ama kısaca bahse konu koca da yok yok. Alkol pavyon karı kız ne ararsan üstelik adam kadının parası ile bu haltlari yiyor. Birde yeni doğmuş bebeği var.Ha birde adam bi gururlu bi gururlu yani anlayacağın hem kel hem fodul.Son durum ise şuan karşılıklı davalar açılmış durumda ve adamın hergün yeni bir pisligi ortaya çıkıyor Allah yardım etsin konu sahibine bu kadar düzgün hanım bir kadın hiç haketmiyor bunları ama kader işte

Teşekkürler Cevabın İçin O Zaman Yavru Pancarı Parası İçin Evlenmiş Demek

Ellerine Sağlık Arkadaşım Durumu Güzel Özetlemişsin

Desene Yavru Pancarı Ve Çocuğunu Takmayan Mahlukat Donuna Kadar Alsın Mahkemede
Tesekkur ederim canim.konunun sIkI takipcisiyim.
Aynen oyle kadinin maasina el koyup zerre harcatmayan ama o parayi pavyonlarda yiyen bi mahlukat.ayrica nisanliyken kredi bile cektirmis 40 bin borcum var diye.oysa 10 bin kadarmis.sonradan ogrendi bunu da.

Alsin tabi donuna kadar cocuguyla kendi hakki cunku.koca da yediklerine saysin artik...

Tesekkur eder canim.keske sen bunlari o minicik bebeginle yasamasaydin da ben de hic ozetlemeseydim
Yaşanması gerekiyormuş demekki boşver, evladım bana kalan en güzel kârım... Yaradan sana da nasip etsin minik meleğini sağlıkla kucağına almayı inşallah canım

Bende sveerim öyle şeyler
Sen taşın, sonra beraber fikir alış verişi yapar dikeriz : ) limon fidanı bile çiçek açmış o kalastan bi cacık olmazdı sadaka ver şükret

Bende sveerim öyle şeyler
Sen taşın, sonra beraber fikir alış verişi yapar dikeriz : ) limon fidanı bile çiçek açmış o kalastan bi cacık olmazdı sadaka ver şükret
Allah iyiliğini versin güldürdün beni :)) inşallah bi taşınayım da
Yalnız bebeğimin uğurlu geldiğine inanıyorum, işlerim hep rast gidiyor çok şükür, bakalım tayin işim de olsun da, annemlerin apartmanında bir daire boşalacak, orayı tutacağım inşallah. Sonra gelsin narenciyeler orkideler mum çiçekleri :)) kafamda çok şeyler var bakalım yavaş yavaş gerçekleştirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…