Çok Yoruldum! Sağlıkmış Aile imiş Sevgiliymiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Güzel temennileriniz için teşekkür ederim çok. Evet, bugün gideceğim zaten artık. Bir de kimse için hayalleri geride bırakmamak gerek, o iş henüz kesin değil malum üniversitelerin bile akıbeti belli değil ama eğer açılırsa kesin gibi bir şey gitme ihtimalim. :)

offf okurken yemin ederim o acıyı icimde hissettim, ben de coronanın ilk zamanları annemlerle evde kafayı yemistim, ama öyle böyle degil surekli aglayıp uyuyorum depresyonda gibiyim bir sey yapmıyorum butun gun duvara bakıyordum korkunc zamanlardı. keske bir ev bulma sansın olsa en azından annenlere tasındım demezsin de iste ev sahibi vazgecti ben oturmaya devam edicem durumlar kötu ogrenciyim diye bir sey demedi anlayıs gösterdi falan derdin, caktırmadan da yakın bir yere tasınırdın ay o kadar uzuldum ki ev bulsan ben gelir yardım ederdim tasınmana, cunku o kendi duzeninden aile evine geri dönus olayı cok zor. bosanıp da eve dönmus gibi bir his sanki. cok zor ya. bir de anlayıssız bir erkek arkadas, surekli tartısma tripler sıkıntılar tavırlar. insallah senin icin cok daha kolay olur bu surec

Evet gerçekten zorlu bir süreç beni bekliyor gibi... :/ Bakalım bir - iki ay toparlandıktan sonra belki tekrar yeni ev arayışına girerim ancak maalesef okullarımız da açılmayacakmış büyük ihtimalle.

Evet gerçekten zorlu bir süreç beni bekliyor gibi... :/ Bakalım bir - iki ay toparlandıktan sonra belki tekrar yeni ev arayışına girerim ancak maalesef okullarımız da açılmayacakmış büyük ihtimalle.
ailen izin verir mi ki sonrasında kalkıp tekrar gitmene okullar da acılmayacaksa, bence vermezler gibi :/ ama acılmasa da proje yapmam lazım online dersim var odevim var kutuphaneye gitmem lazım okula yakın olmam lazım vs diye bir sekilde kac bence

Ahahaha alemsiniz vallahi, bakalım ya. Daha önümde uzun bir iyileşme süreci var. Belki Erasmus olayı falan yatar ikinci dönem gelirim yahut erkek arkadaşım yeni ev tutar öyle arada gelir kalırım. İyileştikten sonra doktor onayı alırsam çok bir şey diyeceklerini sanmıyorum sadece dikkat ederim çokça.

a a anneniz biraz fazla karışıyor sanki. Elin oğlunun harcamalarına laf etmek çok mantıksız. İlerde çok sorun yaşarsınız. Ben sizin yerinizde olsam nerede daha mutlu olacaksam oraya giderim açıkçası. Çünkü bu süreç biraz moralle alakalı.

Kesinlikle öyle nitekim onun ailesi bana böyle muameleme yapsa muhtemelen çok sinirlenirdim, o gene susmayı arada darılsa da yanımda kalmayı tercih etti. Ben de ileride elim ekmek tuttuğunda bu kadar benim yerime karar verebileceklerini düşünmüyorum ama bakalım hala etkilenirsem görüştüğüm terapiste bunu da anlatırım. Şimdilik el mahkum baba sözü dinleyip gideceğim ama biraz iyileşeyim gene aklıma eseni yaparım.

Sevgilinde şimdiden annene horoz gibi kabarip laf sokuyor ya gelecek ya gelecek diyorsa bir düşün bence

Bunu yapan annem. Keşke biraz daha dikkatli okusanız yazdıklarımı.
Zaten sabah da anneme "ya gelecek, ya gelecek" demiş.

Bence sen yazdığını oku.
Burada ya sevgilin demis olabilir ya baban ki ayrıca baba diye belirtmemissin hikaye akışında sevgili gelir ama babada olabilir.
Zira annen deyince ennemE demiş demezsin herhalde. Neden yazdıklarınızı yollamadan önce okumuyorsunuz.
Zaten karışık yazmışsınız. Birde hep sevgilinizi kollayacaksaniz konu neden ? Nasılsa sevgiliniz haklı size göre siz neyi sordunuz?

Öncelikle geçmiş olsun....Annenin tekrar araba almasını garipsemedim. Alışan için araba çok büyük bir ihtiyaç, olmazsa olmaz... sana hediye alması ya da para vermesi gerekiyor mu sence? Tazminat hakkın varmış gibi bir anlam çıkıyor.

Aynısını ben yapsam iğrenç bir davranış olur. O yüzden hiç de normal bulamıyorum ne yazık ki.

Soru soran yok fark ettiyseniz konumda, dertleşmek için yazıyorlar insanlar keza insanlar durumları çok kötüyken karmaşık yazabilirler de ben size kibarca uyarıda bulundum yalnızca. İstediğim kişiyi de haklı görebilirim hikaye akışında.

Neyse kısacası insanların burada aldatıldıklarını, şiddet gördüklerini yazdıktan sonra "boşanmayacaksan hiç bizi uğraştırma" diyen bir kitleden söz ediyoruz. Maalesef çoğunuz kendi yaşamadığınız dertlere empati kuramamaktan muzdaripsiniz.

ben geliyorsam o da gelecek de mecburlar. sokağa mı atacaksın bebeciği yazık. başta odamdan çıkarmam sadece odada durur dersin alıştıkça salarsın ortaya. görmüşsündür eve sokmam dedikleri kedi köpeklerini çocuklarından çok düşünen aileleri. keza benim de öyleydi rest çekti başta kedi giremez bu eve diye annem kediyi getiremiyorsam ben de yokum dedim başta çok sinir etti ama şimdi makrome salıncak örüyor kırlente kılıf dikiyor yavrucak rahat yatsın sallansın diye.

İnsanlar size sağlıklı olmayan tuhaf bir ilişki yumağında olduğunuzu yazmışlar. Dertleşmek için yazmış olabilirsiniz ama konu yoruma açık. Ayrıca anne mi söylemiş erkek arkadaş mı söylemiş sözler çok karışık. Haliyle yorumlar da ona göre olur. Anneniz anne olup sizi koruyup kollayamamış buradaki yabancı kadınlar mı pışpışlasın sizi ?
İki tarafa da kendinizi ezdiriyorsunuz.
Umarım erkek arkadaşınız ileride aile durumunuzu size karşı kullanmayacak biridir.

Arada kaynamış mesajınız çok sağolun tavsiyeleriniz için ve kızamadım. Ben her şeyi bekliyorum maalesef artık annemden.

Hayatım şaşırdın mi sen. Ne erkek arkadaşım erkek arkadaşım.. erkek arkadaşın sana bakmakla yükümlü bile değil ailenin yanına gidip iyilessene.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…