- 9 Ocak 2012
- 15.561
- 30.177
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
Ne kadar çok anlayışlı olursanız,
o kadar çok tepenize çıkıyorlar...
Bu kadar ödün vermeseydiniz keşke...
yaşadıklarınıza çok üzüldüm..
eşiniz gerçekten size söylediklerinde çok çirkinleşmiş
bende çalışan bir anneyim ve eşim destek olmasa, yardım etmese asla başaramazdım
sizi bu yüzden tebrik ediyorum cocugunuza çalıştıgınız halde tek başınıza yetebildiğiniz için gerçekten çok güçlü bir insansınız.
eşinzin o evde artık haa varlığı haa yoklugu gibi bir durum oluşmuş.. bence siz en başından bu çiftlik işine girmekle büyük hata etmişsiniz. olan olmuş
eşininiznde sizi ihmal etmek için bahanesi çiftlik olmuş ki asla bir bahane olamaz bence
ne güzel memursunuz. ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz.
ben eşiniz ile bir kez daha konuşmasınızı yaşadıklarınızı hissettiklerinizi son bir kez kelimelere dökmenizi tavsiye ediyorum. artık bu kadar pasif olmayın sesiniz çıksın.
aile her zaman önce gelmelidir.. iş güç vs.. böyle ihmallik olamaz olmamalı
net konuşun kararlı konuşun.. eğer ki geliriniz olmasa güvenceniz olmasa boşverin cocugunuz için idare edin tek başınıza nmutlu olun onu yok sayın derdim ama şimdi demiyorum,
daha fazla yıpranmadan yollarınızı ayırın.
ne kadar çok yüz verirseniz o kadar tepenize çıkarlar
insanlara iyilik yaramaz. ve hiç bir zaman yaramayacaktır.
Çiftlik işini en baştan kabul etmişsiniz ,
Şimdi şikayet etme hakkınız bence yok.
Çiftlik ofis değil sonuçta ,
Hayvan bakımı zor.
Eşinizle zaman planlamasını konuşup orta yol bulabilirsiniz.
Onun dışında eşiniz nankörmüş ,
umarım düzelir.
En büyük şikayetiniz boşanma durumunda çiftlikten pay alamamak mı?
ailen sıkıntılı. zor şartlarda üniversite okuyosun. atanıyosun. ve daha 22 yaşındayken yeni atanmışken giidp koca bulup apar topar evleniyosun. mantık şu muydu? ailemden çektim yetmedi, gidip bi de kocadan çekeyim.
ben anlamıyorum sizin gibi insanları.
boşanıp boşanmamak size kalmış.
yorumunuz biraz alakasız olmuş. çünkü ben kocadan çekmemiştim.2 yılım gayet iyiydi. çiftlikle birlikte herşey değişti. zaten burda geçmişi eleştirin diye konu açmadım. bundan sonra atmam gereken adımla ilgili fikir almak için açtım konuyu. son olarak evliliğimi hata olarak görmüyorum. hataysa da bunu 30 yaşımda da yapabilirdim.
22de evlenmek yerine belki bekleseniz bu hatayı yapmazdınız. sonuçta insan yaşlandıkça daha doğru düşünmeye başlıyor. ayrıca 2 yıl gayet iyiydik diyorsunuz da 2 yıl sesiniz çıkmadığı için iyidiniz. gördüğünüz gibi sesiniz çıkınca hemen mal davası güden bi adamla evlenmişsiniz.
ailenizden manevi destek görmeniz zor gibi görünüyor şu şartlarda.haklısınız. aklımda hep bu ayrılık düşünce geziyor. çünkü bana baya resti çekiyor. bu da acıtıyor ayrıten. ama manevi destek de arıyorum kendime. ailem bu konuda sessiz. annem var zaten. dese ki arkandayım daha güçlü olacağım.
zaten anneme yük olmam hiçbir yaşam şartı değişmez. ama işte ben o manevi desteği çok bekliyorum.
Aslında ben anlıyorum ben de 22de üniden mezun olunca evlendim. Ama önemli olan doğru kişiyi bulabilmekte kimi 30unda karşılaşır kimi 40ında. Karşınızdaki insanın karakterini iyi çözüp evlenmek gerek.ailen sıkıntılı. zor şartlarda üniversite okuyosun. atanıyosun. ve daha 22 yaşındayken yeni atanmışken giidp koca bulup apar topar evleniyosun. mantık şu muydu? ailemden çektim yetmedi, gidip bi de kocadan çekeyim.
ben anlamıyorum sizin gibi insanları.
boşanıp boşanmamak size kalmış.
Aslında ben anlıyorum ben de 22de üniden mezun olunca evlendim. Ama önemli olan doğru kişiyi bulabilmekte kimi 30unda karşılaşır kimi 40ında. Karşınızdaki insanın karakterini iyi çözüp evlenmek gerek.
konu sadece mal davası da değil açıkçası. keşke o kadar olsaydı. konuyu çok dağıtmak istemedim . ama dediğim gibi 22 de evlendiğim için pişmanlığım yok. bir oğlum var Allah bağışlar inş. o her şeye değer.
Siz bastan hatayi ciftligi kabul etmekle yaptiniz. Hayatinizin hic degismeyecegini nasil beklediniz? Ben ciftlik isinden pek fazla anlamam ama amcamdan bilirim: bu isin gecesi gündüzü yok. Ayrica esiniz iki yerde birden calisiyor. O adaminda bir cani var bunu da yinede unutmamak lazim. Siz esinizle net bir sekilde gelecekle ilgili konismaniz lazim. Planlariniz uymuyorsa yollarinizi ayirirsiniz. Ama: bosanmaya biyettiniz yoksa aslinda buni dillendirip durmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?